![]() |
Süper Lige Çıkacak Son Takım
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=6026&token=30225][img]http://resimzade.com/Show.html?i=6026&token=30225[/img][/url]
[B]Geçtiğimiz haftalarda Türkcell Süper Lige çıkacak olan 3 takımdan ikisi belli olmuş aldıkları sonuçlar neticesinde Manisa ve Diyarbakırspor yeniden Süper lige dönmüşlerdi. Süper Lige cıkacak 3. takım ise merakla beklenmekte Ankara Yeni Kent Asaş'da oynanan müsabakalarda rakiplerini gecen Kasımpaşa ve Karşıyaka 17 Mayıs pazar günü saat 20.30'da Süper Lige çıkacak son takım olmak için mücadele edecek sizce hangi takım Süper Lige cıkacak son takım olmalı. [/B] [B]1- Kasımpaşa 2- Karşıyaka[/B] |
Cevap: Süper Lige Çıkacak Son Takım
Sivas şampiyon olsun bu senede kim çıkarsa çıksın süperlige. Karşıyaka gelsin bu senede degişiklik olur. Siyasi oyun yapmazlarsa kasımpaşayı çıkartma gibi. Karşıyaka çıksın isterim
|
[B]Her ne kadar İstanbul takımının çıkmadı benim için avantaj olsada, ligdeki en büyük eksiklik İZMİR takımı olmaması...
Seneye gideceğimiz deplasmanlara yeni bir şehir daha eklenecek :) Haydi Kaf Kaf...[/B] |
Gönlüm Kasapımpadan yana haydi paşa
|
[B][COLOR="Blue"]turkcell süper ligde yeterince 4 istanbul takımı var bende izmirin karşıyaka sporun süper lige gelmesini istiyorum.birde izmiri temsil eden takım olsun süper ligde zaten 4 tane istanbul takımı var gerek yok 5.takıma[/COLOR][/B]
|
kesinlikle karşıyaka... izmirdeki yiğidoları da düşünmek lazım değil mi :D
|
altay olamadı karşıyaka olsun izmirdeki kardeşlerimizde süper ligle tanışsın bence karşıyaka
|
kesinlikle karşıyakayı isterim son düşen kim olsun derseniz istanbul bşb inşallah
|
Kasımpaşa çıkmasını isterim.nede olsa sivasımızı istanbulda bir kere daha izleme şansımız olucak
|
SİVASSPORUMUZ VE BİZ İZMİRLİYİĞİDOLAR İÇİN EN İYİSİ KARŞIYAKA...
NE KADAR SEVMESEMDE... |
her ne kadar kasımpaşaya her seferinde 4 atsakta karşıyakanın çıkmasını istiyorum taraftarı olmayan takım süper lige yakışmaz
|
Karşıyakadan hiç ümidim yok sevmemde daha doğrusu İzmirin %80i sevmez Karşıyakayı. Ama inşallah çıkarlarda [B]Sivassporumuzu[/B] İzmirde destekleme fırsatı buluruz.
|
[B]benim gönlüm boluspordan yanaydı ama olmadı
2 yıldır son maçlarda eleniyorlar karşıyaka veya kasımpaşa çokta farketmez açıkçası....[/B] |
keşke bu finalde altay olsaydın ne yapalım sadece karşıyaka kaf-kaf-kaf-si-si-si-ka-si-ka-si-ka-si-kaf
|
[QUOTE=GokhanTurna;518773]Karşıyakadan hiç ümidim yok sevmemde daha doğrusu İzmirin %80i sevmez Karşıyakayı. Ama inşallah çıkarlarda [B]Sivassporumuzu[/B] İzmirde destekleme fırsatı buluruz.[/QUOTE]
ark.bende karşıyakayı sevmiyorum hep maçlarda kavga çıkarıyorlar keşke altay büyülk şanlı altay çıksaydı diyorum.ama süper ligde 1 tane izmir takımı olması lazım Forza ALTAYDIN |
[B]Kasımpaşa .[/B]
|
istanbulda 4 tane takım var zaten 5.cısıne ne gerek var kı? ınsallah karsıyaka cıkar super lıge..lıge tad gelsın,lig farklı sehırlere yayılsın.. ayrıca taraftarı kalıtelı olan bı takım olarak her sekılde super lıg karsıyakaya yakısır.. cırkeflık karsılastırması yapmak gerekırsede karsıyaka zaten kasımpasanın yanından bıle gecemez..
izmirde yaşayan biri olarak karşıyaka diyorum.. başka bişeyde demıyorum.. ligdende inşallah ist.beledıye duser.. |
Karşıyakanında çok ateşli taraftarı var en sönük taraftar süper ligde sivasspor kalıyor maalesef
|
[B]Karşıyaka cıkar insallah .[/B]
|
İstanbulda yaşıyanların Kasımpaşayı istemeleri çok tuhaf gerçekten Sivasspor zaten İstanbula 4 kere gidiyor neden İzmirdeki taraftarlarımız açısından hiç düşünmüyorsunuz.
Kasımpaşaya gelince belediye takımları gibi hiç bi farkları yok. Lige renk veya tat getiren bi takım değil |
altaya iyi oldu.biraz olsun sakaryanın acısını hafifletti.Ama izmirden takım çıkmasını da istiyorum,fakat bunun karşıyaka olmasını istemiyorum
|
istanbulda daha fazla maçımıza gidebilmek için kasımpaşa olmasını isterim.ancak izmirden bir takımın olması şart ligde.bide taraftarı olmayan takımların ligde olmasını istemiyorum o yüzden karşıyaka çıksın isterim...
|
futbol seyirciyle güzel!kasimpasanin taraftar kapasitesi yok,bence kaysiyaka ciksin.
|
karşıyaka artık izmirden bir takım çıksın.........
|
İzmir temsilcisi bir süre daha gelmemeye devam eder gibi duruyor,Kasımpaşa olur 3.takım....
|
İzmir'de yaşayan Sivas'lıların da burada SİVASSPOR'u ağırlaması için sevmesemde Karşıyaka'nın çıkmasını isterim. Ama adamların çıkmaya pek niyetleri yok gibi.
|
İzmir'de ve Karşıyaka'da yaşayan birisi olarak tabii ki KARŞIYAKA.
|
karşıyaka çıksın, bir izmir takımı olursa güzel olur
|
[B]Çıkanı bırakalım da ANKARASPOR HACETTEPE İBB sizin bu lig de yeriniz yok ligin dibine kadar yolunuz açık olsun!!![/B]
|
[B]Ligimize bir İzmir takımı lazımdı.Bu da Yiğido İzmirin de canlı canlı,yol çilesi çekmeden maç izleyebilmesi için Karşıyaka olsun.[/B]
|
kasımpaşa neişivar ligde allah aşkına ya potansiyel yok
|
Karşıya Çıkmalı Bence İstanbul Takımlarından Usandık Artık
|
[B]Umarım Karşıyaka çıkar.Asansör takım Kasımpaşa'yı istemiyorum.[/B]
|
oyumd gönlümde karşıyakadan yana izmirdede bir takım olsun artık yakışır güzel izmirimize
|
Istanbulun yeteri kadar takimi var superligde.Kesinlikle Karsiyaka cikmali,hem Izmir gibi buyuk,kalabalik,guzel bir sehirin superligde hic takimi yok.Istanbul takimlarindan kinaaa geldi artik,insallah Istanbul belediyede duser.Karsiyaka goreyim seni yen su kasimpasayi hem Izmiri sevindir hemde Izmirdeki yigidolarin Sivasspor macini izlemesini sagla.Iyi oldu bu sene manisada cikti super lige karsiyakada cikarsa Izmir ve civarindaki Sivaslilara iki mac garanti izleme imkani.
|
[B]Bence hak eden kazansın centilmen takımların kazanmasından yanayım[/B]
|
Bence kasımpaşa...
......................................... |
[B]Kasımpaşa 2-1 Önde Süper Lig'e Çok Yakın Son 5 Dakika[/B]
|
[B]Hayırlı Olsun 1 Sene Aradan Sonra Kasımpaşa Tekrar Süper Ligde :)
kasımpaşa deplasmanlarıda çok tatlı oluyor heee...istiklal felan :D[/B] |
lanet olsun kasımpasa sana.. adı herıfler ya nefret edıyorum adamlardan..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |