SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Lig Tv'yi Protesto (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25624)

izmirliyigido 21.05.2009 23:40

Lig Tv'yi Protesto

Türkiye'nin tek yayıncı spor kanalı olan Lig Tv'yi izlediği politika ve yanlı tutum yüzünden kendi adıma ve Sivasspor'a gönül verenler adına protesto ediyorum. Neden?

Çünkü, Sivasspor Lig başladığından beri Süper Ligin en dikkat çeken takımı olduğu halde, Şampiyonluk potasının her zaman içinde olduğu halde, 17 hafta bayrağı zirvede taşıdığı halde, son 2 haftaya girilirken Şampiyon olabilcek 3 takımdan biri olduğu halde özellikle saat 00:00'da yayına giren "Lig Tv Gece Haberleri"nde asla ve asla yer bulamıyor.

Gece saat 00:30'a kadar Sivasspor'umuzun bir haberini sunacaklar diye uykusuz kalıyorum ama asla en ufak bir haberini sunmuyorlar. Sezon içerisinde ayda 4 veya 5 geceyi bulmuyor haber sayısı. Bu da % 10-12 yapıyor ki ben bunu yeterli bulmuyorum.

İşte bu yüzden ben "LİG TV'yi PROTESTO EDİYORUM" ve herkesi Protestoya davet ediyorum. Hele birde Şampiyon olursak bunlar nasıl gelip röportaj yapacak, çekim yapacak? Hangi yüzle?

AYK

Gencosman 21.05.2009 23:48

Cevap: Lig Tv'yi Protesto

izmirli soylediklerine katiliyorum ama sen sade lig tv yi protosto ediyon tum medya ayni.
Birde bjk nin maclarini sunan sibiker kimse ona tam kil oluyorum bjk li oyuncular in ayagina top gecince onu bir heyecan sariyo. bjk yenince de eminim biryerlerine kina yakiyordur.
Adam gibi adam koyun oraya biraz tarafsiz anlatsin maclari.

muratduru58 21.05.2009 23:59

GARDAS ÇOK DOGRU. SEN LİG TV DİYORSUN BENDE FOTOMAC VE TRT HARİC TÜM MEDYAYI YANLI VE TARAFLI TUTUMLARINDAN DOLAYI KINIYOR VE PROTESTO EDIYORUM.

Champion58 22.05.2009 00:04

Fotomaçta takip ediyorum tam sayfa artık diye reklam yaptıydı bir kaç kere denk geldim üstüste yarım sayfaya düşürdü haberi. Maglubiyet aldıgımız haftadan sonra oldu bu antepe karşı. Hbaermi yok sivas için şaçma isteseler dünyaca haber yazarlar. Ama işlerine gelmiyor. diger takımların haberlerinde futbolcuların aktiviteleri özel hayatlarına kadar yazıyo haber bulamıyo takımla gün bizimki şampiyonluga oynuyo hafta bitti nerdeyse dogru düzgün haberi yok.

58ÖREN58 22.05.2009 00:14

YA ARKADASLAR ASLINA BAKILIRSA BASIN VE MEDYA HEPSIDE BJK GS VE FB NIN YALAKASI OLMUSLAR SİVASSPORDAN IKI KELIME EDILIYORSA ONLARDAN YIRMI KELIME EDILIYOR İNADINA SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPOR ENBUYUK SİVASSPOR

KIZILCAN 22.05.2009 00:56

Protestoyu Ligtv'ye mesaj atarak mı yapacağız?

merkez_emre 22.05.2009 01:09

o zaman butun spor haberlerını ve spor programlarını ızlemememız lazım hangısı dogru durust haber verıyor yada konusuyor ki ?

he bunu yapıcaksak da butun medyaya yapma maıller atmak agırlıgımızı koymak lazım dıyıcem ama hıc ama hıc umudum yok...gecen sene yıne kafaya oynuyoruz lıg tv bızım macları vermeye basladı trabzon ayaga kalkdı mecbur kaldılar onlarınkını verdıler 10. 11. olmalarına ragmen...pekı sonra burda baslıklar acıldı bızde yapalım dıye kac kısı maıl attı telefon acdı kı ?

karahisarli 22.05.2009 02:56

haklisinda ben yine maclari canli verdigine dua ediyorum hem biz gurbette sivasimin macini izliyorum hemde sivasim para kazaniyor insallah birgün dedigin olacak maclarda sivasspor yorumcusu ve kanallarda sivasin haberlerini sürekli izliyecez

Salim58 22.05.2009 06:34

tek kanalla bağlanmamak gerek hiçbir kanal başarımızla gurur duymuyor duymasın bizler duyuyoruz buda bize yeter

mysuskunx 22.05.2009 07:20

ÇOK TAKMA KARDEŞ BUNLARIN HEPSİ BİR EN İYİSİ KİM EN KÖTÜSÜ KİM HEP AYNI İŞTE

skep06 22.05.2009 07:35

Ligtv için yorumlarınız haksız.Bende izliyorum haberleri yaklaşık biryıldır.Yönetim basın yasağı koymadan önce sivasspor haberi muhakkak oluyordu.Hele Ermanla Şansala hiç laf söyletmem eminim çoğu sivaslıdan fazla istiyorlar sivasın şampiyonluğunu

sivaslı_cagdas 22.05.2009 09:09

bence lig tv yi suçlamamak lazım eğer sivassporu sallamasalardı sezon başından beri maçlarını vermezlerdi.Sivasspora basın yasağı gelmesinden dolayı olabilir bence lig tvde hiçbir art niyet yok.

barikat58 22.05.2009 09:25

[QUOTE=sivaslı_cagdas;520707]bence lig tv yi suçlamamak lazım eğer sivassporu sallamasalardı sezon başından beri maçlarını vermezlerdi.Sivasspora basın yasağı gelmesinden dolayı olabilir bence lig tvde hiçbir art niyet yok.[/QUOTE]

lig tv de macların yayınlanması konusunda başkanımız mecnun odyakmazın çok çabası olmuştur.onlar bizim maçları yayınlamıyorlardı kulübümüz tarafından 5. maçın yayınlanması konusunda diretilmesiyle fedarasyon tarafından alınan kararla lig tv tarafından maçlar verildi.yoksa lig tv maçlarımızı yayınlamak için herhangi bir talepte bulunmadı

altuntas58 22.05.2009 10:25

[QUOTE=izmirliyigido;520661]Türkiye'nin tek yayıncı spor kanalı olan Lig Tv'yi izlediği politika ve yanlı tutum yüzünden kendi adıma ve Sivasspor'a gönül verenler adına protesto ediyorum. Neden?

Çünkü, Sivasspor Lig başladığından beri Süper Ligin en dikkat çeken takımı olduğu halde, Şampiyonluk potasının her zaman içinde olduğu halde, 17 hafta bayrağı zirvede taşıdığı halde, son 2 haftaya girilirken Şampiyon olabilcek 3 takımdan biri olduğu halde özellikle saat 00:00'da yayına giren "Lig Tv Gece Haberleri"nde asla ve asla yer bulamıyor.

Gece saat 00:30'a kadar Sivasspor'umuzun bir haberini sunacaklar diye uykusuz kalıyorum ama asla en ufak bir haberini sunmuyorlar. Sezon içerisinde ayda 4 veya 5 geceyi bulmuyor haber sayısı. Bu da % 10-12 yapıyor ki ben bunu yeterli bulmuyorum.

İşte bu yüzden ben "LİG TV'yi PROTESTO EDİYORUM" ve herkesi Protestoya davet ediyorum. Hele birde Şampiyon olursak bunlar nasıl gelip röportaj yapacak, çekim yapacak? Hangi yüzle?

AYK[/QUOTE]

[B]Size katılıyorum ancak bunun en iyi yolu liğ tv ye her ay o kadar para verip zengin edeceğimize en iyi pretesto bu liğ tv yi kullanmamak evimize sokmamak diye düşünüyorum....... [/B]

konartr58 22.05.2009 10:52

önce büyük olduğunu tescilleyeceksin.ondan sonra da onlar senin ardına koşacak.
şampiyon olmadan da olmuyor malesef.çüçüğüz onlara göre...

EceL 22.05.2009 11:30

[url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url] Adresinden tepki mesajlarını atalım. Ne çok mesaj o kadar ilgi yapar.

MMK 22.05.2009 12:01

Hepsi bir tarafa SİVASSPOR bir tarafa takma kafana '' İt ürür kervan yürür.:Pazar 21.45 te onlar da ağzını değiştirmek zorunda kalacaklar.

58_babacan_58 22.05.2009 13:21

[B]bu kanallar artık istanbul yalakası oldu .[/B]

izmirliyigido 28.05.2009 23:34

Şu an (29.05.2009 saat 00:32) Lig Tv Haberleri izliyorum, Şampiyonluğun adayları diye Beşiktaş ve Trabzonspor'u haber konusu yapıyorlar, SİVASSPOR ile ilgili hiç bir haber yok. Allah belanızı versin demek geliyor içimden.

Ankaragücü, Ankaraspor, Antalyaspor ve Eskişehir haberleri bile yapılıyor SİVASSPOR yok. Ne diyeyim ki?

Allah'ım ne olur Cumartesi gecesi şu düzeni bozalım, herkesin sevinicini kursağında bırakalım ne oluuurrr ?

AYK

bgürsoy 29.05.2009 00:25

[QUOTE=skep06;520696]Ligtv için yorumlarınız haksız.Bende izliyorum haberleri yaklaşık biryıldır.Yönetim basın yasağı koymadan önce sivasspor haberi muhakkak oluyordu.Hele Ermanla Şansala hiç laf söyletmem eminim çoğu sivaslıdan fazla istiyorlar sivasın şampiyonluğunu[/QUOTE]

çok doğru bi yorum yapılmış,teşekkür ediyorum..
Erman Toroğlu ile Şansal Büyüka bu konuda bir numaralar..başka kimseyi tanımam..

gecekondu177 29.05.2009 00:46

Medya gerçekten taraflılığını her zaman hissettiriyor...Örn bir fb-ankgücü maçı oynanacakken lig tv maç başlamadan 10-15 dk kadar sürekli tribünleri gösteriyo,bayanlar,çocuklar vs...tribün manzaraları, hoş görüntüler... yani takımın reklamı...Sonra bir bakıyoruz 19 mayıs stadında maç... ankgücü-fb maçı aynı lig tv nin maç başlamadan tribünleri gösterdiğini hiç görmedim,bizim taraftarların arasında hiç mi bayan veya çocuk yok sanki?maç bitiminde görüyoruz ailesiyle maça gelen birsürü çocuklu bayan var...ama yok ankaragücü taraftarına gelince medya göstermez,hepsi istanbul yanlısı olmuş,futbol istanbuldan ibaretse onlar kendi aralarında bir lig kursun oynasınlar...

ErdalGüler 29.05.2009 09:04

[B]Bu konuda hakkaniyetli davranan tek bir proğram biliyorum ve onu seyrediyorum. Erdoğan Arıkanla TRT Stadyum. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55.