SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Namouchi`yi getirdi! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25633)

SivasSpor.Com 22.05.2009 20:39

Yiğido Namouchi`yi getirdi!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/Namouchi.jpg[/IMG]

Bu sezon da şampiyonluğa oynayan Sivasspor, yeni sezona da iddialı girmek için adımlar atmaya başladı.. Yiğido, transfer çalışmalarına hızlı başladı ve Tunuslu futbolcu Hamed Namouchi'yi idmana çıkarttı!

Kırmızı-beyazlılar, Tunuslu futbolcu Hamed Namouchi'yi Türkiye'ye getirerek antrenmanlara çıkardı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, önemli bir oyuncuyu Türkiye'ye getirdiklerini söyledi.

Sivasspor, 25 yaşındaki Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namouchi'yi renklerine bağlıyor. Tunuslu futbolcuyu şehre getiren Sivasspor yönetimi, birkaç hafta içinde sözleşme imzalamayı planlıyor.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Tunuslu futbolcuyu 7 aydır takip ettiklerini söyledi. Uygun, Namouchi transferinde Bilica ve Kamanan transferlerindeki sistemi uygulandıklarını vurgulayarak, "Çok iyi bir futbolcuyu Türk futboluna kazandırmayı arzuluyoruz" dedi.

oNuR 22.05.2009 20:41

Cevap: Yiğido Namouchi`yi getirdi!

Haydi hayırlısı bakalım..İnsallah takımımıza katkı sağlar..

yigidoabdullah 22.05.2009 20:42

-çok iyi futbol oynuyo vallah sampiyonlar liginde bize -çok yarayacak
insallah sampiyon oluruz

ora_lee_chicano 22.05.2009 20:43

hayirlisi ...
ama bakalim oynatacakmi ... ve kimin yerine oynuyacak .. :)
Hadi Hamed Namouchi .. GÖSTER KENDINI

karahisarli 22.05.2009 20:45

oyunu genelde uzun toplarla oynuyoruz eger hamed rakip kale agzinda araya iyi top atan birisi ise oyun anlayisimiz degeisir ve süper olur o zaman pres yapma gücümüz artar öyle birisine cok ihtiyacimiz var

ihsan5858 22.05.2009 20:46

bence çok yaracak ben fransada yasiyorum burdaki butun tunuslu arab arkadaslarim Hamed Namouchi çokseviyorla:):D:r sivasspor dan bahsediyorum sivasspor sevip takip ediyorlar .tunus un milli fulbolcusu

adres58 22.05.2009 20:52

[B]Forvet arkası oynuyor. Her iki ayağınada hakim bilekleri esnek bir oyuncu. Fizikli ve oyunu iyi okuyabilen bir özelliğe sahip[/B]

yerliturkuaz 22.05.2009 20:55

[B]Biz Sergio gibi bir oyuncuyu değerlendiremedik umarım bu futbolcuda böyle olmaz[/B]

sevda58 22.05.2009 21:07

transferlerimiz hep iyi oldu simdiye kadar, insallah uyum saglar sivassporumuzda, hadi bakalim hayirlisi.

sivaslı volki 22.05.2009 21:47

ben daha yeni iki golünü izledim ikiside süper valla inş takıma uyum sağlar

etzel1967 22.05.2009 22:05

hayırlı olsun...inşallah faydalı olur....

GokhanTurna 22.05.2009 22:08

İyi dediklerimiz kötü çıkıyor. Yorum yapmıcam inşallah yıldızını tekrar parlatır bizimle

esentepeli58 22.05.2009 22:26

sivasspor a hayırlı olsun faydalı olucaktır

ademgoze 22.05.2009 22:39

2005 yılından beri fransa 1 liginde oynamış 2006 yılında dünya kupası maçlarında oynamış 25 yaşında ama çok uefa şampiyonlar liginde oynamış karnesine baktım iyi oyuncu innşallah sivassporu başarılı olacak

iboabim 22.05.2009 22:44

hayirlisi olur

sivasin suyunu içince dahada iyi olur
seneye kamanan ve bilica gibi pesinden kosan çok olur

sonra demedi demeyin

Kasim58 23.05.2009 02:38

Ben tanimiyorum ama bülent hocanin yaptigi transferler hepsi tam isabet oldu bunada güveniyorum hadi hayirliolsun.

58_güzelyurt_58 23.05.2009 03:15

namouchi orta saha´da teknik ve ne yapacagini bilen bi adam...
artik mac boyunca ins sadece uzun toplarla oynamayiz...:D

Salim58 23.05.2009 06:56

hayırlısı diyelim bekleyip görelim

Abdullah DuMaN 23.05.2009 07:44

[B]Fiziki olarakta güçlü bir Futbolcu hayırlı olsun[/B]

58_babacan_58 23.05.2009 09:00

[B]inşallah faydası dokunur bize.geçen sezon kaç gol atmış bilgisi olan varmı.???[/B]

sivaslitaner58 23.05.2009 09:23

bu super bir oyuncu tam bize gore

rebelife58 23.05.2009 09:37

hele şükür orta sahaya bi 10 numara geldi seneye bu takım bozulmazsa fenerde ronaldnho yu getirmezse :D şampiyonuz :D

Mursallı yiğido 23.05.2009 09:52

Kamanan ve Bilica'dan sonra Türk futboluna daha çok yıldız kazandıracağız galiba.

adres58 23.05.2009 10:32

[B]Hamed Namouchi Bu sene Lorient takımından geldi. Daha kesin anlaşma sağlanmadı ama yüksek ihtimal bu iş bitti. Küçük bir araştırma. Kendisi bu sene Lorientte fazla oynama fırsatı bulamadı. Özellikle Lorient ilk devrede çok iyi bir çıkış yakaladığı zamanlarda sakatlık problemi ile uğraştı. Daha sonra devre arasında Jouffre nin takıma gelmesi ile sıkıntıya düştü. Genelde 90 dakikalık bir performansı yok. Ya ikinci devrenin son periyotlarında girdi (Rennes 65. dk-Lyon 69dk. da) yada İkinci devrede yerini Vahiura yada Jouffre bıraktı (Sochaux 64. dk-Bordeaux 79.dk-Auxerre 71.dk- Valenciennes 65.dk) Yukarda da bahsettiğim gibi çok sık sakatlık problemine düşmesi bizim için çok can sıkıcı bir durum. Lakin düzenli bir programla bu sıkıntımızı atlatabilirsek çok iyi bir forvet arkası oyun kurucusu kazandık diyebilirim. Özellikle Rangers da oynarken çok etkili oyunlar çıkarmıştı (2007 Aberden 1 Gol 1 Asist-St Mirren 1 Asist vs. ) Artı Şampiyonlar liginde yer almış ve bu tecrübeyi yaşamış bir topçu. Milli takımda son zamanlar adına pek rastlayamadım. Oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Ama sergiodan alamadığımız verimi yada almadığımız verimi inşallah Hamed den alırız diye düşünüyorum. [/B]

**özgür58** 23.05.2009 11:22

takımımıza hayırlı uğurlu olsun.

FANATIK YIGIDO 23.05.2009 12:23

sivassporumuza hayirli ugurlu olsun iyi bir oyuncu olduguna inaniyorum hictanimiyorum ama normal bir oyuncu olsaydi saten milli takimda olmazdi

PirO58 23.05.2009 12:45

Simdi geldi mi gelmedi mi? Fotograflar var mi acaba?

tuzlugollu 23.05.2009 13:42

BU FUTBOLCUYU AZ COK TANIYORUM BANA 60 KM UZAKLIKTAKI LORIENT TAKIMINDA OYNUYODU LAKIN ALIPTA KULUBEDE CURUTECEKSEK KAMANAN GIBI HIC ISIMIZE YARAMAZ KAMANANI ALDIK KULUBEYE HAPSETTIK MEHMET YILDIZ INADI YUZUNDEN HOCANIN ALTINI ALIYON GUMUSU OYNATIYON MANTALITE BUYSA NASIL KAZANDIRILACAK TURK FUTBOLUNA BOYLE OYUNCULAR BILEMEM ARTIK

tuzlugollu 23.05.2009 13:50

[QUOTE=PirO58;521013]Simdi geldi mi gelmedi mi? Fotograflar var mi acaba?[/QUOTE]

Sous contrat jusqu’en juin 2009 avec le FC Lorient, le milieu-attaquant international tunisien Hamed Namouchi, 24 ans, figurerait dans les petits papiers de Sivasspor, l’actuel leader du championnat turc.

GALIBA ALINMIS GARDAS FRANSIZ BASINIDA SIVASSPORA GITIGINI YAZDIGINA GORE
[url]http://www.youtube.com/watch?v=X0SMBX3mKko[/url]

[url]http://www.youtube.com/watch?v=k40xZ-KXovE&feature=related[/url]

ATTIGI GOLLERDEN BIR KACINI SEYRETMEK ISTEYENLERE....

kempes 23.05.2009 14:54

fransızca konuşan bir futbolcu daha gelmesi kamanan'ı sevindirir ve ayrı bir motive olur
bu yönüylede iyi olmuş

Bln-Fatih58 23.05.2009 17:07

Hayirli ugurlu olsun, insallah uyum saglar takima

SS'li 23.05.2009 17:58

Şu mehmet yıldız ve musa aydın'dan kurtulalım da kim gelirse gelsin. Bu ikili bizi bu senede şampiyonluktan etti.

GuVeN 23.05.2009 20:44

bu güzel haber.. duydugum kadarıyla ıyı bı oyuncu. eskı formunu sıvassporda yakalarsa buyuk faydası olacakdır takıma..

sewaz58 23.05.2009 21:44

Yerinde bir transfer oldu mücadeleci bir oyuncu yenilgiyi kabullenmez ..Avrupa'da da oynamış birisi yeterince tecrübesi de var inşallah takımımıza da çok iyi uyum sağlayacak..Bu tarz kaliteli oyuncuların transferi devam etmeli ve seneye gerçekten de bir Anadolu kulübü için üst düzey bir kadro kurulmalı ki üç büyükleri rahatça geçebilecek bir takımımız olsun ..Hepimize hayırlı olsun...

carizma0658 23.05.2009 22:13

umuarız avrupada çok kalıte den oluşmuş bi kado göruruz gerçı sivas bu konudada türk ligine örnek olmayı bilmiştr sivas her konuda başarılıdr

zaralım 58 23.05.2009 22:53

İNŞALLAH TAKIMA BÜYÜK KATKILARI OLUR.BİRAN ÖNCE UYUM SORUNUNU ATLATIR..

yigido Atilla 24.05.2009 02:35

Hamed Namouci kimdir

Hamed Namouchi (* 14. Februar 1984 in Cannes, Frankreich) ist ein tunesischer Fußballspieler. Er ist beim FC Lorient unter Vertrag und spielt zudem für die tunesische Fußballnationalmannschaft. Hamed Namouchi ist Doppelstaatsbürger von Tunesien und Frankreich.

Namouchi spielt seit 2006 beim FC Lorient. Er kam vom schottischen Verein Glasgow Rangers . Namouchi ist Mittelfeldspieler und kann aufgrund seiner Vielseitigkeit auf mehreren Offensivpositionen eingesetzt werden. Seinen Einstand für Tunesien gab er in einem Länderspiel gegen Malawi. Bei der WM 2006 in Deutschland absolvierte er alle drei Gruppenspiele für Tunesien, nach denen seine Mannschaft jedoch bereits vorzeitig aus dem Turnier ausschied.
----------------------------------------------------------------------------------
Yukaridaki yazilarin Tercümesi .
Dogum tarihi : 14. Februar 1984 de cannes Fransa dogmus. Cifte vatandas tunuslu Suan lorient takiminin lisanli futbolcusu ayrieten Tunus milli takim futbolcusu.
Namoichi Iskocya, Glasgow Rangers den 2006 tarihinde FC Loriente transfer olmus.Oynadigi Mevki Ortasaha Cok yönlü bir ortasaha futbolcusu Ortasahada heryerde oynacak kabileyete sahip ve Hucuma dönükde oynayabiliyor. Ilk Milli macini Almanyadaki Dünyakupasinda Maawi ye karsi forma giyip ve 3 grup maclarinda forma giymis.
-----------------------------------------------------------------------------------
Isimi: Hamed Namouchi
Dogum Tarihi: 14. Februar 1984
Dogum Yeri: Cannes, Frankreich
Boy: 183
Mevkisi: Mittelfeld
Oynadigi Aktiv takimlar....

2000-2003 : AS Cannes mas sayisi 0 gol sayisi 0
2003-2006 : Glasgow Rangers 34 mac sayisi 5 gol atmis
2006- : FC Lorient 37 mac sayisi 3 gol atmis

yigido Atilla 24.05.2009 02:41

[QUOTE=yigido Atilla;521134]Hamed Namouci kimdir

Hamed Namouchi (* 14. Februar 1984 in Cannes, Frankreich) ist ein tunesischer Fußballspieler. Er ist beim FC Lorient unter Vertrag und spielt zudem für die tunesische Fußballnationalmannschaft. Hamed Namouchi ist Doppelstaatsbürger von Tunesien und Frankreich.

Namouchi spielt seit 2006 beim FC Lorient. Er kam vom schottischen Verein Glasgow Rangers . Namouchi ist Mittelfeldspieler und kann aufgrund seiner Vielseitigkeit auf mehreren Offensivpositionen eingesetzt werden. Seinen Einstand für Tunesien gab er in einem Länderspiel gegen Malawi. Bei der WM 2006 in Deutschland absolvierte er alle drei Gruppenspiele für Tunesien, nach denen seine Mannschaft jedoch bereits vorzeitig aus dem Turnier ausschied.
----------------------------------------------------------------------------------
Yukaridaki yazilarin Tercümesi .
Dogum tarihi : 14. Februar 1984 de cannes Fransa dogmus. Cifte vatandas tunuslu Suan lorient takiminin lisanli futbolcusu ayrieten Tunus milli takim futbolcusu.
Namoichi Iskocya, Glasgow Rangers den 2006 tarihinde FC Loriente transfer olmus.Oynadigi Mevki Ortasaha Cok yönlü bir ortasaha futbolcusu Ortasahada heryerde oynacak kabileyete sahip ve Hucuma dönükde oynayabiliyor. Ilk Milli macini Almanyadaki Dünyakupasinda Malawi ye karsi forma giyip ve 3 grup maclarinda forma giymis.
-----------------------------------------------------------------------------------
Isimi: Hamed Namouchi
Dogum Tarihi: 14. Februar 1984
Dogum Yeri: Cannes, Frankreich
Boy: 183
Mevkisi: Mittelfeld
Oynadigi Aktiv takimlar....

2000-2003 : AS Cannes mas sayisi 0 gol sayisi 0
2003-2006 : Glasgow Rangers 34 mac sayisi 5 gol atmis
2006- "2009 : FC Lorient 37 mac sayisi 3 gol atmis[/QUOTE]

!!!!!!!!!!! 2005 sezonunda de iskocyada sampiyonluk yasamis bunu yukarida yazmayi unutmusttum !!!!!!!!

muhsin koçak 24.05.2009 11:34

[B]Bence transfer konusunda kulübümüzün bu kadar aceleci davranmaması ve ligin sonunu beklemesi lazım.Şampiyon olduğumuz taktirde elde edilecek gelirle gaha iyilerine talip olabiliriz.[/B]

ferhat_58_oğuz 24.05.2009 11:57

yeterince tanımıyorum ama bülent hocanın bir bildiği vardır kötü oyuncunun bizde işi yok zaten İNŞALLAH takıma faydalı olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:16.