![]() |
Zor Ama İmkansız Değil
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/sivasspor2009.jpg[/IMG]
Lig tarihinde son haftaya takipçi olarak girip, şampiyonluğa ulaşma başarısının gösterildiği bir sezon var. Galatasaray´dan sonra bu zafere ulaşmak isteyen Sivasspor´un işi zor ama... 2005-2006 Süper Lig sezonunda Galatasaray bir ilke imza atmıştı... Fenerbahçe’nin lider olduğu 33. hafta sonunda ikinci sırada ligin son maçını beklemeye başlamıştı. Sahasında Kayserispor’u yenen Sarı-Kırmızılılar, Denizlispor’un da Fenerbahçe’yi mağlup etmesiyle Süper Lig tarihinde, son haftaya ikinci girip, şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran ilk takım olma unvanını elde etti. [B]Hesaplar tutarsa...[/B] Bu sezonun son maçına lig ikincisi olarak çıkacak olan Sivasspor, 34. hafta mücadelesinde karşı karşıya geleceği Galatasaray ile aynı sonu yaşamak istiyor! İstanbul’da oynanacak bu zorlu maçta galibiyet hedefleyen Yiğidolar, Ali Sami Yen’den üç puanla ayrılıp, Beşiktaş’ın Denizlispor’a kaybetmesini bekleyecek. Kırmızı-Beyazlılar’ın hesabı tutarsa, lig tarihinde bu başarıya ulaşan ikinci takım olacak. [B]Unvanı paylaştılar[/B] 33. hafta öncesi Süper Lig’in en az gol yiyen takımı olan Sivasspor, bu unvanını Kayserispor ile paylaştı. Gençlerbirliği’nin iki kez filelerini havalandırdığı Kırmızı-Beyazlılar’ın yedikleri gol sayısı 26’ya çıkarken, haftayı 1-0’lık Hacettepe galibiyetiyle kapatan Kayserispor da aynı sayıda kaldı. Sivasspor’un bu sezon başarısında büyük pay sahibi oyunculardan olan kaleci Petkoviç, Gençler karşısında yediği iki golle büyük hayal kırıklığı yaşadı. [B]Murat’ın umudu var[/B] Geçtiğimiz hafta Hacettepe karşısında Sivasspor formasıyla ilk golünü atan Murat Erdoğan, Gençlerbirliği sınavında da görevini başarıyla tamamladı. Devre arasında Kırmızı-Beyazlı ekibe transfer olan başarılı orta saha oyuncusu, “Biz şampiyonluk umudumuzu son haftaya kadar koruyoruz. Takımdaki bu birlik, inanç ve mücadeleci ruh tahmin edildiğinden de fazla. Zor gibi gözükse de, şampiyonluk kupasını kaldırmayı istiyoruz” diye konuştu. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Zor Ama İmkansız Değil
neden olmasin? mehmet yildiz ve musa kötü formdalar kac mactir ama belki bu macta bir patlama yaparlar, ki inşallah
|
BENCE UMUTLAR BİTTİ AKILLI OYNAYINDA İKİNCİ BİTİRİN BARİ .AMA ANLAMADIĞIM BİŞEY VAR. EN KÖTÜ İHTİMAL UEFA KUPASINA GİDECEZ. NEDEN BİLİCA SATILDI. EN İYİ OYUNCUMUZ. ANLAMAK ÇOK ZOR. YAHU VERİN MEHMET YILDIZI KURTULUN.
|
[B]Ben 2. olacağımızı kestiremiyorum. Kimse bana kızmasın ama Bu kargalar ile GeSelilerin maçında bunu 5 yaşındaki çocuklar bile algılardı. Sen atamıyorsun ben atayım bir gol. Buyur gel kardeşim 2. golü at. Arda efendi oynamaz gol atmaz. Baroş gol yer güler. Bu işin lamı cimi yok. Ama bize haktır. Büyüklere kök söktür yen yenilme ama git elindeki maçları basit maçları ver. Olacak iş değil. Ama artık iş işten geçti. Bu GeSe bize motive olursa şaşmam. İnşallah Fener bir kazık çakmaz bizede Trabzona yenilmez ŞL ye gideriz. Yoksa Avrupa Ligindeyiz maalesef.[/B]
|
[B]insallah 2005-2006 sezonu tekerrür eder..Zor ama neden olmasın..?[/B]
|
[COLOR="Blue"]Çıkmadık can'dan umut kesilmez. Halen ümitlerimiz devam etmektedir. Ancak Bjk-Gs maçını gördükten sonra içimde çok fazla şüpheler oluştu. Üstelik son maçımızda Gs ile.
Sivasspor'un son maçta varını yoğunu ortaya koyan bir futbol sergilemesini ve en azından Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme de olsa katılmamızı bekliyorum.[/COLOR] |
petkoviç ve defans oyuncularımız iyi olunca fazla gol yemiyoruz :D
|
gençler ve hacettepe maçlarında yediğimiz son goller olmasa galibiyetimiz durumunda bjknın beraberliğide bize yetiyordu...eğer bjk berabere kalır bizde galip gelir ve averajla şampiyonluğu kaçırırsak iki maçtır yediğimiz son gollere çok üzülürüm...
|
inş murat oynar gs yi yeneriz
şampiyon sivas |
Ümitlerimizi kaybetmemiz lazım. İkincilik de büyük başarı. Belki de birinci olup tarih yazacağız. G S maçını çok ciddiye alıp galip gelmek için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Yani futbolcular yapmalı. GS maça o kadar motive olamaz. Ayrıca basın Yusuf u göklere çıkarıyor ama Yusuf a asisti yapan ve önünü açan Emre aşık resmen beşiktaşın ikinci golünü hazırladı. Denizli Spor Beşiktaşı yenebilir.
|
ŞAMPİYON SİVASSSSS............
|
beşiktaşın maçı beni artık ilgilendirmiyor ligde kalmayı garantilemiş denizli maçı isteye isteye verir ($) biz kaybedersek 3.olucaz büyük ihtimal o yüzden galatasaray maçını nasıl kazanırız ona bakmak lazım
|
şampiyonluk kupasını bjk kaldırdı bile, bari ikinci olalımda uefadan teselli ikramiyesini alalım.
sivas gönül şampiyonu kupasını kaldıracak. ah y... antep ah, bu y... bursaya da galleşlik yaptı. bu işin önümüzdeki seneleri de var. görüşürüz .. antep. gene de asıl hata sivassporda... antepe belediyeye yenilmemiz bizi yıktı. |
Biz kendi elimizdeki liderliği hatta şampiyonluğu 8taş'a verdik sonra da başka takımlardan medet umuyoruz. Geçin bunları yaaa !... En azından İBB'ye yenilmeseydik şimdi biz önde olacaktık 8taş bizi geçmenin hayallerini ve planlarını yapacaktı.
O yüzden bu iş bitmiştir. Bari 2. olup dünyanın parasını kaçırmayalım birde 3. olursak ayrıca el alemin madarası olacağız, dalga geçecekler. |
Siz yenin gs'yi gerisi yalan ... Sıralamadaki yerimizi de onur ve gururla almış oluruz ki en iyi cevapta bu son haftada alacağımız bir galibiyetle olur ...
|
şmkansız diye bişeyy yoktur siz gs macını alın gerisi allah kerim neydim deme ne olcam de kimse sevinmesin son hafta ve kimse şampıyonum demesinn hele ezıkk ler
|
sanmamki bundan sonraki sezonlarda bukadar isyan edelim bu sezonu heralde tum sivaslilar uzulerek omur boyu hatirlayacaklar ah keske diye ic gecirecekler bu saatten sonra artik ciddi kararlar alinip uygulanmali yonetim tarafindan gelecek sezonki kadro kesinlikle yeni isimlerden olusturulmali bidaha stres falan gibi laflarla uyutulmak istemiyoz gecen sene tecrubesizdik iyi busene kalfa olduk ozaman seneyede usta olur sampiyon oluruz kimbilir.....
|
kendinizi kandırmayalım.artık değil birincilik üçüncü bile olabileceğimize hazır olmalıyız.
|
ASLINDA SIVASSPOR YONETIMI SAGLAM BI ATAK YAPIP BASINDA MEDYADA DENIZLI UZERINDE BASKI OLUSTURMALI NASILKI YON ATEP MACI VERIR SIVASA DIYE DIYE ANTEPIN BASKANI CIKIP BU MACIALACAZ SEREFIM USTUNE DIYEREK OKONUSMAK ZORUNDA KALDI NASIL TAKIMINI MOTIVE ETTIRDIYSE DENIZLIYIDE BJK MACINDA KAZANMAK ICIN OYNAMASINI SAGLAYACAK KAMUOYU BASKISINI OLUSTURMAK LAZIM YOKSA DENIZLI BASKANI ZATEN BABADAN BJK LI ANASINI BILMEM ARTIK HANGI TAKIMI TUTUYO.....
|
AYRICA IDDIA EDIYORUM FENER TRABZONA KA...K.......
|
[B]hadi bakalım allah büyükdür yolumuz zorlu...dualarımız seninle sivas..geçen hafta 8taşın aldığı galibiyet bedavaydı resmen.[/B]
|
son düdük çalanakadar hiç birşey belli olamaz. sivassporumuzun yapacagı birşey var ilk yarıda defans yapmak ikinçi yarıda varını yogunu ortaya koymak. fakat unutmayalımki her her harükarda şampiyonlar ligine gide biliriz.
|
salatanin karsisina ikinciliyi kaybetme korkusuyla cikarsak buyuk hayalkirikligina urayabiliriz sivassporumuzun bu maci kazanmasi icin hedeflerinden uzaklasma korkusunu sitresini kafasindan atmasilazim saten buyuk hedef yuzde doksankacti bence sitressiz oynarsak daha once yendiyimizgibi yineyeneriz
|
Arkadaslar matamatiksel hersey mümkün sampiyonda olabiliriz ücüncüde ama birakalim artik kendi kendimizi kandirmayi biz sapiyonlugu G antep´te kayipettik insallah ben yanilirimda sizler haklicikarsiniz sampiyon sivasspor olur
|
bi 90 dakika daha var, evet ama cok zor, isimiz umutlara kaldi malesef, hayirlisi yinede, kim bilir denizli fenere yaptigini besiktasa yapar, ama bu cok kucuk bir ihtimal
|
ynerde şampiyon oluruz inş-----------------
|
garib olan gecen seneye gore busene son hafta sampiyonluga kadar oynadik kopmadik valla icim icime sigmiyo dersinki dort bes hafta kala iddiamiz bitti eyvallah amma son hafta ne olacagi belli olacak bu adama koyuyo cunku artik daha baska hafta kalmadi ve umitler bitti tukendi simdi hakikaten isimiz allaha kaldi bir sihirli degnek olsa biz gs yi yensek bjk denizlide serefli bir mucadeleyle karsilasip yenilse bizde aslanlar gibi sampiyon olsak ne var yahu ruzgar birazda bizden yana essin sans denilen sey son bikez daha bize gulsun cunku kim ne derse desin bu sene sivassporun en sansli oldugu donemdi sansi bile kusturduk umarim son bikez daha sans bizden yana olur tarihe geceriz bu gururu onuru omur boyu hatirlariz kim ne derse desin ikincilik falan beni kesmiyo olacaksa sampiyon olalim sampiyonlar ligi uefa sonraki is.....
|
[B]BEN SİVASSPORUMUZ GÜVENİYORUM GS YENİP BJK NIN SONUCUNA GÖRE BEKLİYECEĞİZ ŞAPİYONLUK ÜMİDİMİZ HALEN DEVAM EDİYOR[/B]
|
ben sonuna kadar inaniyorum
SAMPIYON SIVASSPOR olacakdir bunu unutmayin yigidolar ezilmez ;);) |
[QUOTE=tuzlugollu;522302]simdi hakikaten isimiz allaha kaldi bir sihirli degnek olsa biz gs yi yensek bjk denizlide serefli bir mucadeleyle karsilasip yenilse bizde aslanlar gibi sampiyon olsak ne var yahu ruzgar birazda bizden yana essin sans denilen sey son bikez daha bize gulsun [/QUOTE]
hocam siz bu gese'yi ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz? o kadar mi zor 6s yi yenmek orda? bence tek zorluk denizlinin besiktaş'tan puan almasi, o da denizli biraz ciddi oynarsa olabilir, bir kerem bir anadolu takimi diger anadolu takimina yardim etsin bu sezon? cok mu istiyoruz, haydi denizli biraz şerefli ol diyecem sadece, biz zaten cimbomu yeneriz bence |
YEDİĞİMİZ GOL ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞLAR YETER Kİ ŞAMPİYON OLALIM ÜZME KENDİNİ PRTKOVİÇ ŞAMPİYON OLALIM BENDE SİZİN TARİHE GEÇECEM BATMAN'DAKİ İLK SİVASSPOR'LU YİĞİDO OLARAK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:42. |