SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şampiyon Sivasspor, Beşiktaş Birinci (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25684)

SivasSpor.Com 26.05.2009 10:15

Şampiyon Sivasspor, Beşiktaş Birinci

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yine olay yaratacak açıklamalar yaptı..

Kırmızı-Beyazlılar´ın genç hocası, son haftaya girilirken yine çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bülent Uygun, “Şampiyon biziz, Beşiktaş ise birinci” dedi.

Fanatik'in haberine göre, Süper Lig’de son haftaya girilirken, zirve umudunu son haftaya taşıyan Sivasspor’da, Başkan Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun, konuştu.

Düğümün son haftada çözüleceğini belirten Odyakmaz, “Umarım arzu ettiğimiz sonucu son hafta yakalarız. Geçen sene gönüllerin şampiyonuyduk, ikinci defa böyle bir sıfata maruz kalacağız. Arkadaşlarımız bu sezon insanüstü bir gayretle Sivasspor’u en iyi şekilde temsil ettiler. Hepsine sonuç ne olursa olsun, teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır ilk kez bir Anadolu takımı, son haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor. Bize bu mutluluğu yaşattılar” dedi.

Kırmızı-Beyazlılar’ın genç hocası Uygun ise, “Şampiyon biziz, birinci Beşiktaş. Galatasaray’ın Beşiktaş’tan puan alacağını umuyorduk, ama istediğimiz sonuç çıkmadı. Son maçımızı kazanıp, rakibimizin kaybetmesini beklemektten başka yapacağımız bir şey yok. Bu saatten sonra Beşiktaş’ın puan kaybedeceğini düşünmüyorum. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne kalmak. Biz Galatasaray’ı yenmeye geliyoruz” ifadesini kullandı.

Transfer çalışmalarını da hızlandırdıklarını kaydeden Uygun, “Yeni sezon öncesi katılacağımız Avrupa Kupası’na göre transferler yapacağız. Transfer teklifi alan oyuncularımızla da görüşüp, bir çaresine bakacağız” diye konuştu.

YARALI_AŞIK 26.05.2009 10:50

Cevap: Şampiyon Sivasspor, Beşiktaş Birinci

BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYONLUĞUNU BUGÜN DÜŞÜNEREK BENDE İLAN EDİYORUM. HAYIRLI OLSUN. ZİRVEDEKİLERE YENİLDİLER AMA KÜMEDE KALMA SAVAŞI VERENLERE VE RAHAT OLAN TAKIMLARA YENİLMEDİLER.

bu şekilde devam edin arkadaşlar:)
bülent uyguna uyun...

ready 26.05.2009 10:54

[B]hocam şu basınla diyalogların yokmu deli ediyor bizi[/B]

H_Turan 26.05.2009 10:57

Bülent Uygun Başarıyı Ben Yaptım Diyor Geçen Hafta Sivaslılar 5 sene önceyi Unutmasınlar dedi Bu haftada Taraftarlara Kızdı Taraftar ne yapsın Şampiyonluğa İnandılar Şehri bayraklarla donattılar Havaya girdiler Stadı doldurdular Hata Varsa o da bülent uygundadır Başarı ise sayın Mecnun Başkanındır.

ready 26.05.2009 11:01

[QUOTE=Piri_reis;522032]Bülent Uygun Başarıyı Ben Yaptım Diyor Geçen Hafta Sivaslılar 5 sene önceyi Unutmasınlar dedi Bu haftada Taraftarlara Kızdı Taraftar ne yapsın Şampiyonluğa İnandılar Şehri bayraklarla donattılar Havaya girdiler Stadı doldurdular Hata Varsa o da bülent uygundadır Başarı ise sayın Mecnun Başkanındır.[/QUOTE]

[B]hoca şimdi taraftara kızıyor kaybedilen maç da taraftar mı sahaya çıkıp oynasaydı.. artık takımını destekleyen taraftarlar için yönetim elinden gelen herşeyi yapmak zorunda hem taraftarı küstürün hem de taraftarı suçlayıcı açıklamalar yapın ohh ne ala memleket[/B]

H_Turan 26.05.2009 11:08

[QUOTE=ready;522033][B]hoca şimdi taraftara kızıyor kaybedilen maç da taraftar mı sahaya çıkıp oynasaydı.. artık takımını destekleyen taraftarlar için yönetim elinden gelen herşeyi yapmak zorunda hem taraftarı küstürün hem de taraftarı suçlayıcı açıklamalar yapın ohh ne ala memleket[/B][/QUOTE]

Bende Onu diyorum Ben İstanbul Belediye maçındaydım Taraftar çok güzel destekledi Bağıranlar Sivas Halayı çekenler Hepsini gördüm Taraftar ne yapsın Sen tut 2 maçta puan kaybet Şampiyonlu kendi elinle ver Bundada Bülent hocanın hatası ile.

MMK 26.05.2009 11:29

Bülent Hoca işini çok iyi yapan çok hırslı çok çalışkan birhoca bunu bütün Sivas taktirle karşılıyor ve hiç hayalini bile edemeyeceğimiz bir yarışın içine girerek Sivasımızı öne çıkarması elbetteki taktirle karşılanır.O na saygı duymayı gerektirir.Ancak Sevgili hocamız son zamanlarda gereksiz açıklamalarla bütün Türkiye'nin sempati duyduğu takımımızı antipatik duruma düşürmüştür.Sayın hocamıza tavsiyem Sivas'ta çok bilinen bir atasözü ile ''AĞIR OL BATMAN GEL'' olacaktır.Sevgili hocamıza Saygılar sunuyor,başarılarının devamını diliyorum.

hiko58 26.05.2009 12:00

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU DİYE BİR TERİM LÜGATTA YOK.İNSANLARI BUNUNLA KANDIRMAYALIM. SADECE BOYUMUZUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDIK DEMEK DAHA MANTIKLI OLUR. BU ARADA İSE BÜLENT UYGUN BİR DAHA KONUŞMASADA İŞİNE BAKSA SİVAS DAHA AZ DÜŞMAN KAZANIR. YETERİNCE ÇEKEMEYENİMİZ VARKEN BİRDE BÜLENT UYGUN YÜZÜNDEN DÜŞMANLARIMIZ ARTMASIN.

oNuR 26.05.2009 12:32

[B]Yönetimden biri Bülent hocaya artık konusmaması gerektiğini söylesin lütfen.Hoş çok gec kaldılar ama..Bülent hocanın bu söylemleri yüzünden antipatik hale geldik.4-5 ay önce kim sampiyon olsun sorusuna 10 kişiden 8 i Sivasspor sampiyon olsun derken suan sorsan 2 yi veya 3 ü geçmez.Sebebide Bülent hocanın konusmaları,tavırları..Tamam hoca iyi işler yaptın da bu kadar konusmaman gerekirdi..[/B]

ready 26.05.2009 12:45

[B]benim fikrime göre hoca kendi sivassporun üstünde görüyor hoca olarak kendini bir jose mouruhinyo veya bir fergusan olrak görüyor[/B]

SİVASLI ALEX 26.05.2009 12:45

Boşversene zaten şampiyonun kim oldugu bülent hocanın antep'te şampiyon biziz 1.kim olur bilmiyorum dediginden belliydi

Dağcı 26.05.2009 12:49

[B]Sanki Bülent Hoca'nın bu sözünde bir incelik var. [B]"Şampiyon Sivasspor, Beşiktaş Birinci"???[/B]

Sağlam zamanında her maçtan sonra sağa sola tehditler yağdıran Tüpçü'nün uzun zamandan beridir sesi hiç çıkmıyor.

Fedarasyon Başkanının ve Denizlinin'de aralarında olduğu bir yazar gurubu ile uzun zaman önce birlikte yemek yemeleri,

Denizli'nin siz bjk'yı 26. hafta'dan sonra görün muhabbetini de göz önüne alırsak, Futbol baronlarının şampiyonu çok önceden tespit ettiklerini zannediyorum.

Bizim Başkan'ın ve Hoca'nın bir süredir imalı olarak bunu ifade etmeye çalıştıklarını ve kamuoyunu uyandırmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Trabzon maçındaki üst düzey futbol ve sonrası gördüğümüz futbolu bir türlü anlayamıyorum.

Son günlerde Sivasspor'un şampiyonlar liginde ne işi var muhabbeti ortalıkta dolaşıyor. Bir çok yerde duyuyor ve okuyoruz. Sanki diğer takımlar her sene final oynuyor yada kupayı ülkemize getiriyorlarda. Sivasspor'un bu çıtayı düşüreceğinden korkuyorlar. Bu kadar da yalakalık olmaz. Pes doğrusu.[/B]

Tex 26.05.2009 13:56

Sıkıldım artık bu adamın konuşmalarından

TracyMcGrady58 26.05.2009 14:00

Az önce burda kendilerini gördüm ve aynisini Kanal 58 ile yapilan kisa röportaj`da da söyledi :D İnsallah ama Sampıyonda biz olacaz birincide biz olacaz :)

Hasim 26.05.2009 14:09

Bülent Uygun çok başarılı . Futbolcular da onu seviyor. Başkanla iyi anlaşıyorlar. Ben de Seviyorum bir Sivaslı olarak Bülent UYGUN 'U . Ama gördüğüm kadarıyla bazıları araya NİFAK sokmaya çalışıyor.

yigido_sampiyon 26.05.2009 14:13

bülent uyugun alkışı hak ediyor ama bu laflara gerek yok...

mustafa denizli nin sadece bir huyunu takdir ediyorum...konuşmuyor sadece işini yapıyor...bülent hocada böyle olmalı...

artık Türkiyede büyük bir kesim bülent uygunu antipatik görüyor...ne yazkki haklılar...

skep06 26.05.2009 14:20

Bugün şampiyon olamadık diye üzülüyorsak(ki daha belli değil) bu başarının kazanılmasında önce yönetim,sonra teknik heyet,daha sonra futbolcular,en son sırada da taraftarlar vardır.Ayrıca Bülent Uygun,ekonomik imkanlar taraftar potansiyeli medya desteği vb.faktörler dikkate alındığında Fergusondanda Mourinhodanda başarılıdır.
Sempati konusuna gelince Sivassporun taraftarından başka kimsenin sempatisine ihtiyacı yoktur.Sahte sempatiklerin Sivassporun yenilgilerinde nasıl çocuklar gibi sevindiklerini gördük.
Son söz olarak kimsenin dolduruşuna gelipte bu başarının sahiplerini kırmayalım üzmeyelim.Bugün bir Sivaslıdan daha Sivaslı Bülent Uygun gitse yerine kim gelecek.Gelenleri gördük.(Lorant,Pecze)

navruz58 26.05.2009 14:51

bülent hocam ne diyorsa doru söylüyor sampiyon sivasspor

SEVDAMSIN58 26.05.2009 15:12

SAYIN BULENT HOCAM ALLAH ASKINA BIRDAHA KIMSENIN GONLUNUN SAMPIYONU OLMAYALIM GERCEK SAMPIYON OLALIM
YOKSA BU SACMA HIKAYELERLE OYALANMAK BIZI MUTLU ETMIYOR TAVSANLIKTA BIZE YAKISMIYOR

ÇATAYAZBUZGIŞ 26.05.2009 16:29

neden şampiyon olamadık.
birazda teknik açıdan incelemek gerekir.
mevcut takım futbolcuları ayaklarına sağlık ellerinden geleni yapıyor ancak kapasite meselesi futbol işi, gücümüz bu kadar.

takıma çok iyi iki sağ ve sol açık lazım.
çok iyi pas dağıtan mücadeleci orta saha oyuncuları lazım.
beke adam lazım.
şampiyon olacak takım essahtan şampiyon olacak yetenekte futbolcularla elde edilir.
kısacası bu takıma iyi bir revizyon yani yenilik lazım.
bundan sonra yapılması gereken çok iyi , genç yetenekli , gözünü budaktan esirgemeyen 6-7 tane essah futbolcu lazım.

önümüzdeki sezon ligin yarısı şampiyonluğa oynayacak...ona göre.

effenberg 26.05.2009 17:06

Bülent hoca isini cok iyi yapiyordu?
Ve gercekten Sivasspor icin yaptiklari inkar edilmez!
Ama gel gelelim Bülent hoca su medya ya verdigi yerli yersiz beyanatlari ile Son IKI Sezondur Kazanilmis Sivasspor Sempatisi Verilen beyanatlar ile kayip edildi hem Süper Lig takimlari hemde Süper Lig Seyircisi tarafin dan.

sewaz58 26.05.2009 17:38

Bence hocam şu konuşmaların yok mu çok gereksiz,keşke yapmasan diyene kadar gönderelim nereye gidiyorsa gitsin böylelikle yorumlarındanda kurtulmuş oluruz... Emeği için,gösterdiği çaba için kimseye saygısızlık etmeyiz ama bu 'GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU' lafının sonu onun için hayırlı olmayacak ... Rıza Çalımbay'ı başta görmek istiyorum ben şahsen ...

ready 26.05.2009 17:43

[B]Şampiyon olmak için her futbolcunun bir alternatifi olması kadronun geniş olması lazım sivassporda bir futbolcumuz kart cezalısı veya sakat oldugu zaman takım oynamıyor aksaklıklar oluyor takım futbolunda [/B]

ÇATAYAZBUZGIŞ 26.05.2009 17:49

iyi çalışmalar , uçtu uçtu şampiyonluk uçtu,
inşallah bu haftadan alnımızın akıyla çıkarız, hemen bundan sonrasına bakmak lazım aslında.

Bizi buralara getiren bize heyecan yaşatan ve bizleri onure eden bu takıma
emeği geçen başta mecnun başkan bülent hoca futbolcular taraftar herkesten Allah razı olsun.

artık geçmişe mazi derler. hergünümüzün en büyük hobimizin futbol, en büyük fobimizin yenilmek olduğu şu dönemde sivas için çeşitli maddi ve manevi gereken tesisleşmeyi ne derece gerçekleştirebildiğiniz aslında şampiyonluktan daha önemli bunlar yapılırsa peşpeşe şampiyonluklar da gelecek bu yapılacak olan şeylerin meyvası mutlaka şampiyonluk olacaktır.onun için ne yapıyoruz acaba?

bu sene şampiyon olamadık, bu aslında çok üzülecek bir durum değil realitede.
kapasitemiz bu kadarmış , kapasitemizi artırmamız lazım hemencek.

bir isteğim bu takıma deliboyraz gibi,fırtına gibi karabora gibi delicoş süratli yetenekli futbolcuların bulunup alınmasıdır.kıyıda köşede ne yetenekler cevherler var futbolcudan anlayana .mesela biraz ağır bizim pehlivan dozer memmedimiz var ama
bu takıma süratli futbolcularda lazım balili biraz o tipte ancak neden istifade edemedik hala düşünüyorum. mesela antebin oyuna sonradan giren genç muratı ne yetenek. bizim hayroyu maçta ne kolay geçti ortasını yaptı bunun gibi yani....bakalım bulalım ve alalım hocam hemi de kelepir bulunur...golcü alırken yav bu gol atmak oldukça basit. işte bunu ingiliz gaskoin yapıyordu...futbolcu biraz gemüklü,tıhnaz ortaboy gözügara ,mangal yürekli , delikanlı estetik futbollu olacak...
çikolata çocuğundan futbolcu olmaz..

Hani derler ya hocam ticarette bir laf vardır : alırken kazanılır diye...
bu laf fitbolda daha da geçerli çünki futbolcu yavrular çuvallarınan para istiyorlar...

transfer dönemi= ticaret dönemi

kolay gelsin hocam.( futbolcu ararken lütfen mahalle maçlarınıda izlettirin yardımcılarınıza)

-mahalle deyip geçmeyiniz, ne cevherler var derununda-

tuzlugollu 26.05.2009 18:55

SENI SEVIYORDUM SEN GONULUMUZDE EN BASLARDAYDIN BULENT HOCA TAKI IKINCI YARI BASLADIKTAN SONRA BULBUL GIBI OTMEYE BASLAYIP ARTIK ICRAAT DEGIL AGZIN LAF YAPMAYA BASLAYANA KADAR GERCEKTEN CIMARDIN BE HOCA YETER ARTIK NE SENIN NEDE TARAFTARIN HATTA YONETIMIN BILE TARAFTARLA DALGA GECMEYE HAKKI YOK UNUTTUGUNUZ TEK SEY SIZ BIR NEFERSINIZ BASKANINDAN TEKNIK HEYETINE FUTBOLCUSUNDAN MALZEMECISINE SAMPIYON OLSAKDA TEK GERCEK SIVAS OLMASAKDA SEN GIDERSIN BASKASI GELIR YONETIM GIDER BASKASI SECILIR FUTBOLCU GONDERILIR YENISI ALINIR UNUTTUGUN BISEY VAR TEK DEGISMEZLIK UNSURU SIVAS VE SIVASSPOR BUGUN SUPER LIGDEYIZ YARIN BELKI IKINCI LIGDE HIC FARKETMEZ AMA BUKADAR LAUBALI KONUSMAKTA ARTIK BARDAGI TASIRDI YAHU YETER YEMIN OLSUN KONUSTUGUN UC KISIDEN IKISI SENIN YUZUNDEN IYIKI SIVAS SAMPIYON OLAMADI YOKSA BULENT UYGUN HAVALANIRDI IYICE DIYO BU NATIPATIYI SIVAS TARAFTARIMI OLUSTURDUKI TOPLUMDA TUTUP TARAFTARA KUSUYOSUN NE SENIN NEDE OYUNCULARIN TARAFTARA KUSMEYE HAKKI YOK KARINCA KARARINCA KENDI CAPINDA TARAFTAR ELINDEN GELENI YAPTI HERKES ISTER HER MAC FUL DOLSUN STAD E GORDUNUZ ISTE HERZAMAN OLMUYO OLAMAZDA TARAFTARIN STADA GELDIGI MACLARINIDA GORDUK BUYUKSEHIR BELEDIYE MACINI KAZANAYDIN MADEM TARAFTARA KIZIYON ..YAPMA HOCA HAKKIN INKAR EDILEMEZ AMA ARTIK EGERKI SIVASIN EKMEGINI YIYORSAN BIRAZ GAYRET EDIP BIR SIVASLI GIBI DUSUNMEYE CALIS AZDA OLSA OZAMAN SENI ELESTIRENLERIDE SEVENLERIDE ANLARSIN HIC KIMSE YOKTURKI EGOLARI YUZUNDEN ZIRVEDEN INMEMIS OLSUN SENDE HOCA INISE GECTIN KIM NE DERSE DESIN SANA KIZARIZ ELESTIRIRZ AMMA BIZ SANA SENDEN DAHA COK DEGER VERIYOZ SUS SUSKI DAHA IYI YERLERDE OLASIN BIZE ETTIGIN HIZMETLERIN KARSILIGINI DAHA IYI ALASIN ISTERIZ ......

YiğidoPrens 26.05.2009 19:18

[B][COLOR="Navy"]Hocamız Denizli Kendini Kurtardı Bjk Parayı yatırdı Şampiyon Bjk Olacak Biz ise Şampiyonlar ligini Tsye kaptırmamak için Gsye Yüklenecez diyor

Yinede Bi Umut Var İçimizde Hayırlısı Olur İşallah...![/COLOR][/B]

58ÖREN58 26.05.2009 19:52

BEN HALA UMUTLUYUM SON SANIYEYE KADAR

FANATIK YIGIDO 26.05.2009 20:22

bazi arkadaslar bulent hocayi elestiriyolar soruyorum onlara sivasspor icin neyaptiniz manevi veya maddi bir yardiminizmi oldu hertakimin taraftari sivassporumuza imreniyor sizde kalkmis elestiri yagmuruna tutuyoz yazik kocaelisporun taraftarina bakin takimlari haftalar once ligden dusmus hala bizim taraftarimizdan daha iyi takimlarini destekliyolar sivassporumuz superlige cikali dort sene olmus iki senedir sanpiyonlugu kuvaliyor elestirenlere soruyorum superlige cikipta iki senesonra iki senedir ust ustte sanpiyonlugu kovalamis veya kovalayan bir takim gosterin ozaman bende elestiriyimbari

yigidoilyas 26.05.2009 20:38

gardaşlarım cıkmadık candan ümüt kesilmez. top yuvarlak. maç 90 dakika, horuzlarda yamuhluk yapmasa ŞAMPİYON BİZİZ:D

coloniaeco 27.05.2009 00:12

birinci sekiztasmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sampiyon sivasspormu !!!!!!!!!!!!! daha lig bitmediki !!!!!!!! sami yende görüsecegiz mactan sonra birinci kimmis sampiyon kimmis

musakaya58 27.05.2009 10:38

bülent hoca herşey için tşk ama sivası şampiyon edersen tarihe geçersin.

SİVASLI ALEX 27.05.2009 12:40

ya arkadaslar bülent hoca da para aldı yapmayın bilmediğiniz şeyler var

bgürsoy 27.05.2009 13:07

yönetime,teknik direktöre,takıma laf söyleyene YAZIKLAR OLSUN....

ready 27.05.2009 14:04

[QUOTE=SİVASLI ALEX;522395]ya arkadaslar bülent hoca da para aldı yapmayın bilmediğiniz şeyler var[/QUOTE]

[B]Para alırken yanındamıydın veya gördünmü bu şekilde itham ediyorsun hocayı[/B]

giants 27.05.2009 14:16

Evet Gercek Sampiyon SivaSpor. Kimin birinci olduguda tartisilir. lig bitmedi.
haftalar öncesindende bunu resmiyete kagit üzerinde gerceklestirebilirdik.
hatalar, hatalar ve hatalara kilif uydurmalar,alavereler dalavereler. yüzünden sampiyonlukta geride birakildik. birde istanbul takimlarina kacmak isteyen,takimdan kurtulmak icin isini yapmiyan bir kac gereksiz futbolcu yüzünde geride kaldik. ama hoca sen yinede bu gereksizlerede israr ettin.
[COLOR="Red"]bizim mahallede nebi Yusuf vardi [/COLOR]hergün icer ayakta duramazdi. bu isini yapmayanlarin yerine onu koysaydiniz forvet yerine. bu yilki takimda. Rakip takimdan 3 adamda onun basina toplanir digerlerine alan acardi. sampiyonda olurduk.

Mursallı yiğido 27.05.2009 16:56

Zaten şampiyonluğu da ''gönüllerin şampiyonu'' unvanı yüzünden kaybettik.
Bülent Uygun sahaya şampiyonluk için değil,gönüllerin şampiyonluğu için çıkıyor.

ready 27.05.2009 17:20

[B]gönüllerin şampiyonu insanı kendisini kandırmaktan başka işe yaramaz maçları kaybetmeseydin de gönüllerin şampiyonu degil gercek şampiyon biz olsaydık[/B]

yasiremrah 27.05.2009 17:24

aptallıgına doymasın sivas icerde belediyeye yenilmese sampiyondu, anadolu takımlarından sampiyon cıkmazzzz... bizi sampiyon yapmazlar derler alakası yoktur

yasiremrah 27.05.2009 17:25

ancak gönüllerin sampiyonu olursunuz, gönüllerin kupasını alırsınız gönüllerin sampiyonlar ligine direkt katılırsınız 10 sene sonra da gönüllerin sampiyonudyduk diye hatırlanırsınz,bir zamanlar kocaelinin gönüllerin sampiyonu oldugu gibi !!

yasiremrah 27.05.2009 17:26

sevgiler saygılar basarılar sayın gönüllerin sampiyon takımı!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51.