![]() |
Mehmet NAS İmzaya Çok Yakın...
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=7332&token=20900[/IMG]
Gençlerbirliğinin sözleşme yenilemediği tecrübeli oyuncu Sivasspor'a imzaya cok yakın. Gençlerbirliği Kulubü Başkan Vekili Tarık Artukmaç'ın, "Sözleşmesi biten Mehmet Nas ile anlaşmayacağız" açıklamasının ardından, harekete gecen kırmızı beyazlı yöneciler Mehmet NAS'a teklifde bulunulduğu, görüşmelerin devam ettiğini ve her an imza atılabileceği kulağımıza gelen dedikodular arasında. Mehmet Nas ile Sivassporun haricinde; Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'da talip ancak Mehmet NAS'ın Şampiyonlar Liginde oynayacak olması nedeniyle Sivasspor'a daha yakın olduğu söyleniyor. [B]Mehmet NAS kimdir ?[/B] Mehmet Nas (d. 20 Kasım 1979, Kelkit Gümüşhane) 2004 yılında Samsunspor'dan Gençlerbirliği'ne transfer olmuş orta saha oyuncusu. Mehmet Nas, 28 kez U-21 milli takımında oynamıştır. |
Cevap: Mehmet NAS İmzaya Çok Yakın...
Mehmet Nas süperligin iyi oyuncularından biri uzaktan şut atabilen aynı zaman da çok hırslı bir futbolcu yapısı gereği sivasspor*a kolay adepte olacaktır faydalı olur.........
|
Bence süper bi transfer olur geçen sene alınmasını istiyordum ama olmamıştı inşallah bu sene olur. Sylla ve Dialloyu seviyordum ama artık daha kaliteli topçular almalıyız. Diallonun satılmasından yana değilim kiralık verilebilir daha genç çünkü.
Buarada Balili satılcak deniyor haberlerde inşallah böyle bişi yoktur. Baliliyi Türk yapıp kadrosumuzuda geniş tutmalıyız. Nede olsa 3 kulvarda oynuyacağız. |
mehmet nas sivas spor için gerçekten faydalı olabilir.ama hasan şaş söylentileri var hasandan daha kaliteli gençler var liglerimizde
|
mehmet nas süper bir oyuncu adamda hirsi var istek var
|
HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH, DAHA İYİ DAHA İYİ HEP DAHA İYİSİ OLMALI
BU TAKIM BORU DEĞİL ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜCADELESİ VERİYOR, ELİNİ SALLASAN ELLİSİ HAZIR KAPIDA |
GERÇİ BİZİM BURADA YAZDIKLARIMIZI KENDİMİZ YAZIP KENDİMİZ OKUYORUZ AMA YİNEDE YAZMIŞ OLALIM. İNŞALLAH MECNUN BAŞKAN ARA SIRA BURALARA BİR GÖZ ATAR. HASAN ŞAŞ TAN İYİ BU ADAM. FAYDALI OLUR. FAZLA GENÇ DEĞİL AMA TECRÜBESİNDEN YARARLANILABİLİR. İYİ TOPÇU. SAKIN BALİLİYİ SATMAYIN KARDEŞİ. SİVAS ARTIK YUKARILARDA OLAN BİR TAKIM. ÜÇ KULVARDA TOP KOŞTURACAKSINIZ. ONDAN SONRADA DAR KADRO FALAN DEYİP MAZERETLERİN ARKASINA SIĞINMAYIN. BALİLİ SİVASLA ÖZDEŞLEŞMİŞ BİR FUTBOLCU NEDEN MUHAMMET ALİYİ SATACAĞIM DEMYORSUNUZDA BALİLİYİ GÖZDEN ÇIKARIYORSUNUZ. ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. ARANIZDA NE HESAP VAR SİVAS HALKI BUNU ANLAMIŞ DEĞİL. MEHMET NAS SİVASA HAYIRLI OLSUN.
|
sivasa kim gelırse gelsin konsantre çabuk olunuoo ama tabikide mehmet naz iyi bir futbolcu alınması fayda getirr
|
[B]Sivasspor -Genclerbirliği macına ankaraya maca gitmiştim mehmet nası dikkatle izledim gercekten çok hırslı ve teknik bir futbolcu sivassporumuza faydalı olacağına inanıyorum
|
hasan şaşdan kat ve kat daha iyi bi opyuncu inşallah gelir hıslı oyuncular istiyoruz yaşlı deil
|
herkese selamlar saygilar , bu haberler beni biraz endiselendiriyor , kimse kusura bakmasin , sivasa 25 yas üstü futbolcu alinmasina karsiyim arkadas , neden mi ? tecrübe diyorsunuzda elimizde yeterince tecrübeli futbolcu var , bu takimin genclestirilmesi lazim , nerde isi bitmis futbolcular var sivas aliyor , bir zamanlar hasan sas ta iyi futbolcuydu ama!!! haksizmiyim cevap verin ???? bu saatten sonra mehmet nas tan bize bir cacik olmaz , kimse kusura bakmasin , eger gelecege yatirim yapalim diyorsaniz genc yildizi parlayacak futbolcularin bulunmasi ve alinmasi lazim , burdann birkez daha sesleniyorum bize fizikli iyi kosan ve teknik kapasitesi yüksek GENC futbolcular alinmasi lazim sampiyonlar liginde bize kosacak adam lazim , pres yapacak adam lazim , bize tecrübeden öte genc olmasi lazim
|
İsabetli bir transfer olur.Takıma faydalı olur.
|
2. musa aydın. artık bu delirtecek bizi...
|
insallah gelir sivassporumuza hayirlisi
|
mehmet nasın alınması sivasspor için yararlı olur.evet sivassspor artık iki buçuk takım kurmalıdır.üç kulvada mücadele edecek.ligden düşmemesi için güçlü olması lazım.sonuçda esas olan ligdeki başarısırdır.
|
mehmet nasın gelecek olmasını sevinçle karşılıyorum..umarım transfer haberleri doğrudur..bonservisine para vermeden kaliteli bir otuncu alacak olmak beni sevindiriyor:)
|
mehmet nas iyi futbolcu sivassporumuza faydası olacagını düşünüyorum
|
musa aydın ın ekürisi uzun zamandır sivasspor da görmek istediğim iyi bir oyuncu.hasan şaş takımın uyumunu bozar mehmet nas tam bize göre
|
[B]Süper Ligde çok beğendiğim özellikle takip ettiğim tam bir görev adamı. Orta sahada sol kanat hariç her yerde forma giyebilecek tam bir joker. Hem oyun kurucu hemde ön libero görevini başarı ile yerine getiren gercekten özel bir oyuncu. Sivasspor'a transferi gercekleşirse çok işimize yarayacağına eminim.
Bonserviside elinde olan böyle bir oyuncuyu kaçırmayalım.[/B] |
eğer bu transfer gerçekleşirse çok güzel olur katkı sağlayacağını düşünüyorum MEHMET NAS'ın...
|
Mehmet NAS gelsin...Musa AYDIN gitsin..........ikiside aynı mevkii nası olacak bu iş yaa...:confused:
|
İnşallah transfer gerçekleşir.Takımımıza olumlu yönde katkı yapacağını düşünüyorum.
|
[B]İYİ FUTBOLCU GELİRSE İYİ OLUR TABİKİ AMA TANER GÜLLERİ DE KALDI BENİM AKLIM O DAHA İYİ Bİ OYUNCU TANERDE GELSE KEŞKE.[/B]
|
gercekten gelirse cok iyi olur tecrubeli takıma tecrube lazım bilica satılmayıp orta saha ve forvete takviye yapılırsa gruplardayız
|
Bülent hoca işini bilir .... BEN HOCAMA GUVENIYORUM ISTERSE AFRIKA 9.amator lıgınden topcu alsın ben isme bakmam SİSTEME UYUYORSA GELEN FUTBOLCU önemli olan o
|
wiiiii süper bir transfer olabilir..
|
çok iyi bir tranfer.Artık hedefimiz topa sahip olan takım olmalı.Bu amaca uygun kaliteli oyuncu.İnşallah hayırlı olur.
|
İyi bir oyuncu alınırsa faydalı olacagından eminim en azından Hasan Şaş'dan iyidir hayırlısı olsun
|
[B]MUHTEŞEM OYUNCU İNŞALLAH SİVASSPORA ALINIR...ÇOK FAYDA SAĞLAR SİVASA[/B]
|
Açıkcası hiç alıcı gözle izlemedim gelirse inşallah yararlı olur,yalnız yaşı biraz geçkin artık genç ve yetenekli çocuklara yönelmemiz gerekir,hırs dediğimiz şeyde asıl onlarda var zaten ...
|
Abdurrahman sakatlanmaz mantığı ile sağ beke yedek alınmaması sonucunda bu sene kaç maçta çakma sağ bek oynattığımız meydanda... Ayrıca Mehmet NAS çok kaliteli bir futbolcu... Abdurrahman'ın yedeği olabilir... Deneyimi ile de Abdurrahamanı iyi geliştirir...
|
[B]arkadaslaR takıma katkı SaqLayacana inanıyoRsa Kapımız acık.........:)[/B]
|
mehmet nas çok iyi olur hasan şaş falan hikaye nas gelir inş.
|
bundan birkac hafta önce Kayseri ile anlasti haberi duyulunca, biz neden almadik diye üzülmüstüm. Eger transferi gerceklesirse cok iyi olur, orta sahada musa dan daha basarili diye düsünüyorum.
|
[B]Faydaı olacaksa gelmei bence.. bülent hoca okey verdiyse sorun çıkmaz sanırım....[/B]
|
[B]kesinlikle gelsin sivasa
biraz agresif bir futbolcu ama oldukça yetenekli devre arasında murat erdoğanın sivasa gelmesini isteyen birisi olarak mehmet nas ında sivasa gelmesindan yanayım şimdiden hayırlı olsun...[/B] |
OOOOOO Bomba Transfer Buna Derim Ben Iste.. Gercekten Bu Transfer Olursa, Yonetim Cok Dogru Is Yapmis Olacak.. Bu Adamin Teknigi, Oyunu, Ortada.. Zaten diyordum hayret bu adam niye 4 buyuklere gitmemis ?
Gecen aylar duymusdum kayserisporla anlasdi diye... Ozaman uzulmusdum Boyle Futbolcuyu Biz Niye Alamiyoruz Diye.. Cok Sevindim Bu Habere..:D |
en azından musa aydın dan daha iyi bi oyuncu alınırsa güzl olur faydalı
|
türkiye liginde en beğendim futculardan bitanesi gelirse muhteşem katkı sağlar inş. yönetim bitiriir
|
mert5858show dedigi gbi hasan şaşdan kat kat daha iyii ama 2sininde gelmesi çok güzel olur 2side hırslı ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |