![]() |
Başkandan 4 Eylül Müjdesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]
Başkanımız Mecnun Otyakmaz, taraftara müjdeyi verdi: "Şampiyonlar Ligi maçlarını Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacak." Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın sevincini yaşayan ancak maçların İstanbul'da oynanması endişesini taşıyan taraftar başkanın açıklamalarıyla mutlu oldu. 4 Eylül Stadı'nda bazı küçük değişikliklerin yapılmakta olduğunu belirten Otyakmaz "UEFAnın istediği küçük değişiklikler tespit edildi ve çalışmalara başlandı.En kısa zamanda 4 Eylül Stadı'nı Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getireceğiz" dedi. |
Cevap: Başkandan 4 Eylül Müjdesi
[COLOR="Blue"][B]Saol Mecnun Başkanım Sivas Halkı Sizinle Gurur Duyuyor![/B][/COLOR]
|
sivasta olması zaten güzel olmassa istanbul demiştim zaten sivasımıza yakışır tabi
|
Saol Baskanim
Avrupada biz Variz saten Önemli olan Hemserilerimin Destegi Sivasda. Ben insallah Stuttgart düser diyorum 1 veya 2 Taktik verebilirim ozaman:D:D |
Taraftarın sesine kulak veren büyük başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sivas'ta olması ve Sivas'lıların kendi stadlarında seyretmesi en doğal hakkımızdı. Şİmdi görev Sivas'taki hemşehrilerimizde. Şampiyonlar Ligine yakışır bir görüntü sergilememiz lazım.
AYK |
temsil heyeti yüksek bir başkanımız var, eğilip bükülmeyen, dimdik...
en büyük başarı bu. |
iyi artık chelsa gelir milan gelir barcelona gelir inş
|
tariihinde ve türkıyede bir ilke imza atan sivas maçlarını ki bu kücümsenecek bir durum degil sivasta oynanması büyük bir sevinç sivası çok güzel günler beklıooo
|
Bu habere hakikaten çok sevindim.. Şampiyonlar Ligi bi rüyaysa, bu haber rüyanın en tatlı kısmı oldu bizim için..:)
|
zaten olması gereken buydu demek bile fazla
|
Başkanımız Mecnun Otyakmaz, taraftara müjdeyi verdi: "Şampiyonlar Ligi maçlarını Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacak."
Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın sevincini yaşayan ancak maçların İstanbul'da oynanması endişesini taşıyan taraftar başkanın açıklamalarıyla mutlu oldu. 4 Eylül Stadı'nda bazı küçük değişikliklerin yapılmakta olduğunu belirten Otyakmaz "UEFAnın istediği küçük değişiklikler tespit edildi ve çalışmalara başlandı.En kısa zamanda 4 Eylül Stadı'nı Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getireceğiz" dedi. [COLOR="Navy"][B]Evet en güzeli o SİVASDA olması tabiki, İstanbulda yaşayan SİVAS'lı olarak İstanbulda olması benim içinde daha iyi olurdu[/B][/COLOR]:D |
zaten tek umudumuz başkanımız. başkanımız olmasa halimiz içler acısı.tam heykeli dikilecek adam. allah başkanın işini rast getirsin.
|
Olması gerekende buydu zaten.Başkanımızında söylediği gibi uefa yetkililerinin tespit ettiği eksikler maçlardan önce bitirileceğine göre bize düşen her zaman olduğu gibi stadımıza gidip takımımızı desteklemektir.
|
[B]Sabırsızlıkla bekliyoruz maçları..... Teşekkürler başaknım...[/B]
|
[B]Gelir açısından İstanbulda oynamanın daha doğru olacağı kanaatindeyim,inşallah yetişmez.:)[/B]
|
[FONT="Century Gothic"]inşalah tatiLe qeLir maLum şehiR dısınDayımm....:confused:[/FONT]
|
iş başbakana kaldıysa israil lilere yaptırır stadı sonra sivasıda 44 yıllığına kiralar onlara. mayınlı alanlar gibi
|
hadi gozumuz aydin tum sivaslilarin:D:D
dusununsene milan, barselona:P yakisir haa, hamsiler yine kudurur/kiskanir hahahaha |
başkan sivas ve sivasspor sevdalısı halbuki maçlar istanbulda oynansa daha fazla gelir getirirdi,başkan sivaslıyı seçti öncedende söylemişti.hedefi var başkanımızın büyük bir takımı sivasa getirecekti,inşallah bu yıl bunu başaracagız.şampiyonluk kaçtı ama belki avrupada başarılı oluruz.
|
[QUOTE=sevda58;526066]hadi gozumuz aydin tum sivaslilarin:D:D
dusununsene milan, barselona:P yakisir haa, hamsiler yine kudurur/kiskanir hahahaha[/QUOTE] kudurmuyoz seviniyoz...istanbuldayım ama inşallah nasib olur 4 eylül stadında şampiyonlar ligi maçı izlemek...bir çok sivaslıda daha iyi destekleyeceğimi düşünüyorum sayın sevda58...! |
[QUOTE=emi61;526071]kudurmuyoz seviniyoz...istanbuldayım ama inşallah nasib olur 4 eylül stadında şampiyonlar ligi maçı izlemek...bir çok sivaslıda daha iyi destekleyeceğimi düşünüyorum sayın sevda58...![/QUOTE]
vallaha ne yalan soyleyim, cogu trabzonlular bize karsi, neymis turkiyenin ulke puani dusermis falanda filan, herneyse hadi bakalim destegini goruruz insallah, :D |
Sivas için canla başla çalışan bu adamları bile eleştirenler varya hala hayret ediyorum ya. bu adamlar Sivas sevgisi için bu kulübün başında hiç bir menfaatleri yok. ama maça bile gitmeyenler gelmiş adamaları eleştiriyor.
helal olsun yönetime. |
[QUOTE=pover58;526070]başkan sivas ve sivasspor sevdalısı halbuki maçlar istanbulda oynansa daha fazla gelir getirirdi,başkan sivaslıyı seçti öncedende söylemişti.hedefi var başkanımızın büyük bir takımı sivasa getirecekti,inşallah bu yıl bunu başaracagız.şampiyonluk kaçtı ama belki avrupada başarılı oluruz.[/QUOTE]
Degerli hemsehrim Basbakan artik siyasi entirikalara Sivassporu alet etmesin. bizim icin 18 subat görüsmesi ve sonrasi takim icin hayirli olmadi. Hatta sampiyonlugun bile burada gittigine inaniyorum. Umarim Sayin Basbakanimiz Bu sefer Mecnun baskana verdigi sözü yerine getirir. Bu siyasilerin sözlerini yerine getireceklerinden hic umudum yok ama Bekleyip görecegiz. |
[B]Çalışmalar halen devam ediyor umarım yetişir[/B]
|
tabiki sivasimizin sampiyonlar liginde oynayabilmesi güzel ama biraz gercekci olalim.sivas kalkti besiktasa sampiyonlugu verdi.gitti antebe yenildi gitti istanbul BB ye yenildi.sen kalk bütün büyük takimlara kafa tut yen.sonra git kücük takimlara yenil.biraz daha canla basla oynasalardi türkiye sampiyonu olmustuk.bizde eksik olan birseyler var ama cözemedim.o yüzden sampiyonlar liginde cokda ilerleyebilecegimizi sanmiyorum hatta rezil olmazsak iyi.hayirlisi artik
|
[B]helal sana büyük başkan senle gurur duyuyor sivas halkı[/B]
|
eeeeeeeeeee
hani yeni stad daha hic bir calisma yok. eger stad yapilirsa takim icinde iyi bir hava olusur. daha iyi seyler yapabiliriz |
[COLOR="SeaGreen"]Helal olsun sana be hem SİVASSPORUMUZU yaşatıyor hemde 4 EYLÜLÜ dünyada bizim başkanımızdan başka iyi ve yardımsever başkan yok!![/COLOR][COLOR="Red"]EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN OD YAKMAZ!!!![/COLOR]
|
40 yılda bir şampiyonlar ligine kalalım sonra ist maçlar oynanasın oldu
4 eylül ne güne duruyor dimi ya |
[QUOTE=muhsin koçak;525963][B]Gelir açısından İstanbulda oynamanın daha doğru olacağı kanaatindeyim,inşallah yetişmez.:)[/B][/QUOTE]
hangı gelırden bahsedıyorsun hemserım.. alısamıyenın mısafır trıbununu dolduramadık son macta..sen hafta ıcı olımpıyat stadına 50 000 kısı gıdılecegınımı zannedıyorsun! bıze mılanı ıvırı zıvırı ızleyecek seyırcı lazım degıl.. bıze olumune sıvassporu destekleyecek taraftar lazım.. bu onurda sivasda yasayan hemserılerıme aıttır.. bu onur 4 eylul stadına aıttır.. |
biz sampiyonlar ligine dogrudan gitmeyi hak ediyorduk...
ama ikinci olmamiza ragmen... arkamizda Mecnun Baskanimiz onumuzde Bulent hocamizla... sivasi sampiyonlar liginde.... besiktastan cok daha iyi bir konuma getirecegiz. Yasasin Sivasspor. Yasasin Mecnun Baskan. |
[FONT="Century Gothic"]arKadaşlar 29.TemuzDa ßaslıyoR ßen 100%100 oRdayım...;)[/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49. |