![]() |
Fatih hoca Sivas`ı alkışlıyor ama
[img]http://www.hurdogan.com/resim/fatih_hoca_sivas___i_alkisliyor_ama.jpg[/img]
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor’un son iki sezondur gösterdiği performansı ayakta alkışladığını söyledi. Süper lig takımlarıyla ilgili düşünclerini ifade eden Terim ”Sivasspor geçen sezon olduğu gibi bu sezonda olağanüstü bir başarı gösterdi ve ligi ikinci sırada bitirmeyi başardı. Bu son derece önemli bir başarı, onun için Sivasspor’u alkışlıyorum” dedi. ALKIŞLAMAK YETER Mİ? Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bir yandan Sivasspor’u alkışladığını söylerken, diğer yandan, lig 2.si olan takımdan hiçbir futbolcuyu Milli Takımın aday kadrosuna davet etmemesi kafaları karıştırdı. Terim’in 2.lig takımından bile aday kadroya futbolcu davet edip, Sivasspor’dan etmemesi üzüntüyle karşılandı. Ayrıca, Trabzon, Adana ve Kayseri gibi şehirlere giderek maç izleyen Fatih hocanın Sivas’a gelmemesi de eleştiri konusu oluyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Fatih hoca Sivas`ı alkışlıyor ama
[B]O zman niye milli takımda futbolcumuız yoktur Fatih Hoca :confused:[/B]
|
o zaman niye milli takıma oyuncu almıyo fatih hoca
|
Fatih Hoca'nın yaptığına en uygun atasözümüz; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?..
|
Sivasspora yapılan en büyük ihanetlerden biridir Fatih hocanın yaptığı. Ligi ilk 2de bitiren kulüpten futbolcu almamak ne demek anlamıyorum.Nedir bu Sivasspora olan takıntınız Fatih hocam.
Sezer Badur Sedat Bayrak İbrahim Dağaşan Hayrettin Yerlikaya Musa Aydın Murat Sözgelmez Abdurrahman Dereli Milii takım forması giyebilcek 5 6 futbolcu var Sivassporda. Yukarıda saydığım futbolculardan Sedat,Hayrettin ve İbrahim mutlaka alınmalıydı. |
[B]bu fatih terimin sivasla çok ciddi bir takıntısı var..[/B]
|
şampiyon olmamızı bekliyor.. ancak o zaman anlayacak iyi futbol oynadığımızı
|
lafınan peynir gemisi yürümez fatih hoca. TÜRKİYEDE çok oyuncu var iyi oynayan sec beyen al fakat birtane bilemi yok sivassporda lig ikincisi olan takımda beyendigin oyuncu. MİLLİTAKIM BAŞARILI OLSUN YETER O BİZE.YİGİDOLAR BİZ BİZE YETERİZ FATİH HOCAAA. :rolleyes:
|
[COLOR="DarkRed"][B]Fatih Hoca sadece Ağaça bakıyor su vermiyor su verilmeyen ağaç kurur
Fatih TERİM ben SİVAS'lıyım seni severim[/B][/COLOR] |
çünkü milli takım milli takım değil fatih terimin avrupa ve istanbul karması...
|
eğer türkiye gruplara kalamasın bunun tek sorumlusu fatih terimdir.
sivasspor gibi veya kayserispor gibi müthiş defans yapan takımlardan hiç mi oyuncu alınmaz. yüzkere dedim yine diyorum. defansa abdurrahman,hayrettin,ali turan(kayseri),eren(kayseri)alınsa bizi geçecek takım göremiyorum. terim hala fiziksiz ibrahim üzülmezle devam etsin. gruplardan bosna çıkacak onlar bizden daha iyi takımlar valla. |
[B]Parmağını bir yerlere kaptırdın.Bu takımın senin övgüne ihtiyacı yok.[/B]
|
adamda ınat var kac kısının basını yedı sayısı bellı degıl..sıvassporlu ve sıvaslı adamlara kapalı mıllı takım.. allah bılır ıbrahım toramınıda sıvaslı dıye oynatmıyodur:P
|
Milli takımda Ligi ilk 3'te bitiren takımdan 3 kişi vardı. 2 tane Beşiktaş'tan, 1 tane Trabzon'dan... Sivasspor'dan yok. O zaman Türkiye ligi niye var.
|
Abdurrahman DERELİ
Musa AYDIN Mehmet YILDIZ İbrahim DAĞAŞAN Sezer BADUR Hayrettin YERLİKAYA bunlardan en az 3 tanesini alması lazımdı çok ayıp etti..Hayrettinin,ibrahim üzülmezden ne eskiği var...hatta fazlası bile var..ya sabri..Abdurrahman vallaha 15 çeker sabriye...Bu arada şu 10 numara verdikleri ''nuri şahin'' yaw ne yaptı Allah rızası için biri söylesin...İbrahim ondan kat kat daha iyi.. |
[COLOR="Red"][B]Abdurrahman DERELİ
Musa AYDIN Mehmet YILDIZ İbrahim DAĞAŞAN Sezer BADUR Hayrettin YERLİKAYA[/B][/COLOR] [COLOR="Indigo"][B]Bunları almaz alsa alsa işe yaramayan adamları alır[/B][/COLOR] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;525861][img]http://www.hurdogan.com/resim/fatih_hoca_sivas___i_alkisliyor_ama.jpg[/img]
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor’un son iki sezondur gösterdiği performansı ayakta alkışladığını söyledi. Süper lig takımlarıyla ilgili düşünclerini ifade eden Terim ”Sivasspor geçen sezon olduğu gibi bu sezonda olağanüstü bir başarı gösterdi ve ligi ikinci sırada bitirmeyi başardı. Bu son derece önemli bir başarı, onun için Sivasspor’u alkışlıyorum” dedi. ALKIŞLAMAK YETER Mİ? Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bir yandan Sivasspor’u alkışladığını söylerken, diğer yandan, lig 2.si olan takımdan hiçbir futbolcuyu Milli Takımın aday kadrosuna davet etmemesi kafaları karıştırdı. Terim’in 2.lig takımından bile aday kadroya futbolcu davet edip, Sivasspor’dan etmemesi üzüntüyle karşılandı. Ayrıca, Trabzon, Adana ve Kayseri gibi şehirlere giderek maç izleyen Fatih hocanın Sivas’a gelmemesi de eleştiri konusu oluyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B][/QUOTE] Fatih Hocanin Gayri ciddi laflarina karnimiz tok ancak bu laflarla evindeki cocugunu kandirabilir benim onun doruluguna inanmiyorum cünkü fatih hocanin kendine yakin olmayan futbolculari militakimdan uzaklastiriyor örnekleri cok bunun yazsam buralarda yer kalmaz önce kendinin ne kadar doru söyledigini dorulamasi icin sivasdan en az 1 futbolcu almasi gerekti ve geriye dönün hafizalarinizi zorlayin sivasin kac macini izlemis onu bir öncelikle söylesin tarafli milli takim hocasi olmasin 3 büyüklerin millihocasi fatih hoca deseneniz dogru söylemis olursunuz diye düsünüyorum |
Biz de seni ayakta alkışlıyoruz Fatih Hoca bir insan ancak bu kadar bakar kör olabilir. İbrahim Üzülmezi, Mevlüt'ü daha ne işe yaramaz topçu varsa alırsın Mİlli! Takıma Hadi Memmetten vazgeçtik Dağaşan'ı, Sezer'i,Abdurrahman'ı görmezsin. Ayakta alkışlıyorum Fatih Hocam
|
[B]Jose Morinyo Sivasa gelir Sivassporu izler.... Ama Terim gelmez.... Görmez... onun kendi prensleri var... sabr gibi emre gibi.... onlar varken Sivastan futbolcu çağırırmı hiç.. :mad: :mad:[/B]
|
bizim hocamiz murat erdogan inadindan vazgecmez
fatih terimde emre belozoglu, ve 3 buyutulmusler! kadroyu bilmem ama emre kesin vardir |
Sevgili Fatih Terim.Seni hiç sevmiyorum.Senin bir an önce psikolojik tedavi görmeni ve göz dokturuna gitmeni öneriyorum.Zira İbrahim Dağaşanı görmüyorsun
|
kadro isim yapmış yıldızlardan oluşsa tamam derim ama ceyhun diye bi hamsiyi ilk 11 oynatırken sedat-murat ikilisi, abdurrahman, türkiye nin en sıkıntılı yeri solbekte bulunmaz fırsat olan hayrettin niye yok!! ayıp oluyo fatih hoca gerçi moldova yı estonya yı yenemeyen, bosna nın üstünden dünya kupası na gidemeyen takım kimin eseriydi şaşırmamak lazım...
|
sivasspor takım oyununa alışık futbolculardan oluşuyor.Bu nednele sivastan gidcek bir futbolcu başarılı olamaz.Mehmet yıldızı gördük.birkaç kez şans verildi.Sivassporun alışık olduğu sistemde oynayan kaç milli takım var
sivasspor yunanistanla maç yaptırsın rahatlıkla temsil eder.Ama milli takımın oyun sistemi sivasta oynayanlara göre değil.boşuna kızmayalım. |
[QUOTE=konartr58;526078]sivasspor takım oyununa alışık futbolculardan oluşuyor.Bu nednele sivastan gidcek bir futbolcu başarılı olamaz.Mehmet yıldızı gördük.birkaç kez şans verildi.Sivassporun alışık olduğu sistemde oynayan kaç milli takım var
sivasspor yunanistanla maç yaptırsın rahatlıkla temsil eder.Ama milli takımın oyun sistemi sivasta oynayanlara göre değil.boşuna kızmayalım.[/QUOTE] kusura bakma ama resmen saçmalamışın arkadaşım..... :confused: |
[QUOTE=GokhanTurna;525885]
Sezer Badur Sedat Bayrak İbrahim Dağaşan Hayrettin Yerlikaya [B]Musa Aydın[/B] Murat Sözgelmez [B]Abdurrahman Dereli[/B] [/QUOTE] Milli Takima bi bunlar aday.. benim gözümde tabi |
ilk başta senı mıllı takıma hoca getirenın ben .........senı ağzında götürecek hocalar var sectiğin kadroya bak hödük sen ilk turu bıle gecemen bu hanzo kadroyla hepsi sana benziyor
|
ya fatih terimde normal adam degil ya.. kivirip duruyor beyenmiyorsa sivassporlulari. kendi bilir bize bisey olmaz olan kendine olur.. oynatsin ibrahim üzülmezleri.. ibrahim toramani bile almanyandan ne bekliyorsunuz
|
musa aydın milli takımda çok faydalı olur. fatih hocaya duyurulur
|
arkadasar ben bu yorumu okuyan herkesten özür dileyerek bu terim dallamasina bir kelime sarfetmek istiyorum. onun gibi cingene kilikli insan sifatindan yoksun cibiliyetsiz yaratiga sivasimizin adini bile telafuz etmesi layik degil.o pislik herif kendi gibi cibiliyetsizlerle rezil olsunbu milletin bedduasi ahi ilede sürünsün insallah.parmaginin basina gelenler insallah boynuna gelirde kurtuluruz bu kiliksiz kabadayi bozmasi ********den.
|
m.aurello- r.betisle küme düstü
tuncay sanli--m.boto ile küme düstü mevlüt--Sochaux küme düsmekten son hafta kurtuldu nihat--villarealde koca sezonda 6 hafta kadroya girdi i.kas--getafe averajla kümede kaldi cagdas--cotbus küme düstü bu terimin lejyoner kadrosu sabri :g.saraylilarda dahil olmak üzere herkesin kaabul ettigi futbolun yüz karasi i.üzülmez: besiktaslilarin ve bütün futbol severlerinin ortak noktada bulustugu kisi.o futbolu biraksada kurtulsak emre:fazla söze gerek yok o kolu terime gösterseydi daha iyi olurdu bunlarda yurticindeki dahilerimiz f.tekke.. süper kupa kaldirmis tek lejyoner m.topuz.. fener besiktas birbirini yiyor,bercelona izliyor hayrettin..bu kalitesi ortada gökdeniz..rusya ligi sampiyonu y.bastürk..almanyanin en kaliteli türk oyuncusu bunlarda begenmedikleri. iste terimni tercihleri yorum sizin. |
Fatih hoca kendine gel Türkiy*de sadece 2-3 takım yok diğerlerini de gör çıplak gözle bak!...
|
FATİH HOCANIN SIVASA ÖZEL BİR TAKINTISI OLDUGU GIBI GALATASARAYADA ÇOOOOOK ÖZEL TAKINTISI VAR. HANGİ FUTBOLCUMUZ AYHANDAN SABRIDEN KÖTÜ. KOY HAYRETTİNİ, İBRAHİMİ, SEDATI, MURATI, SEZERİ. MEHMETİ.ABDURRAHMANI, MURAT ERDOGANI VE DE DIGER TURK KARDESLERIMIZI TAKIR TKIR OYNASINLAR. FATİH HOCAYA KAPAK OLSUN
|
bence dün sahadaki takım Türkiye milli takımından çok istanbul karmasını andırıyordu. bari bizim yöneticiler istanbulda bir kulüp binası yaptırsa o zaman kesin alır senyör fatih terim bizim futbolcularıda. kazma ibrahim üzülmezle küçük hüsamettin saRbi bile bu takımda oynuyorsa bizimkiler hayli hayli oynar bu takımda. yazıklar olsun bu fatih terime artık menejerlerle nasıl bir ilişkisi varsa çıksın açıklasın. hiç haketmeyenler oynuyor bu takımda.
|
[B][COLOR="Red"]Fatih hoca alkışlıyor ama ne oluyor!!!!!!!!![/COLOR][/B]
|
başka ne beklenir bırakın daha rezil olsun
|
Ligin 2.sinden futbolcu almayan adam bizi sadece sözde alkışlıyor.
|
Fatih terimin herkes adam kayırdıgını adı gibi bilior ve bu böle devam edecek.Kendisi zate normal bi insan degil psikolojik tedavi görmesi lazım...Ve bir an öncede o at gözlüklerini cıkarıp milli takımımıza faydalı olcak futbolcuları görmesi lazım...
|
Senin miladın çoktan doldu da bu ülkede senin gibi eskilere her zaman talep ediyor sen de onun ekmeğini yiyorsun ... Sen bizi alkışlasan ne olacak alkışlamasan ne olacak adam olsan milli takıma futbolcu çağırırdın ...
|
bu adam Türkiye'nin en gıcık hocası.utanmasa gsnin pafından futbolcu çağıracak ama bizden bi tane dahi oyuncu yok.
|
[QUOTE=İLKADIM;526108]musa aydın milli takımda çok faydalı olur. fatih hocaya duyurulur[/QUOTE]
eskı musa hocam..yenı musa degıl.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:39. |