SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`a Gelirmisin? Seve Seve... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25889)

SivasSpor.Com 08.06.2009 09:12

Sivas`a Gelirmisin? Seve Seve...

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/uygunhasan.jpg[/IMG]

Yiğido´nun teknik direktörü Uygun, önceki gün Galatasaraylı Hasan Şaş´la telefonda konuştu... Başarılı hocanın, “Sivas´ta oynar mısın?´ sorusuna, tecrübeli futbolcu olumlu yanıt verdi...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Sivasspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray ile ipleri koparan Hasan Şaş ile Yiğidolar’ın teknik patronu Bülent Uygun önceki gün telefonda görüştü. Başarılı teknik adam, tecrübeli orta saha futbolcusuna, ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımın futbolcusu olur musun ?’ diye sordu. Şaş ise, ‘Seve seve’ yanıtında bulundu. 11 yıl formasını giydiği Galatasaray’la bazı sorunlar yaşadığını da belirten yıldız oyuncu Uygun’dan süre istedi ve “Başka kulüplerden de teklifler var. Ama benim ilk tercihim Sivasspor olacak” dedi.

[B]‘Mehmet Nas’la görüşüyoruz’[/B]
Hamed Namouchi ile her konuda anlaşan Kırmızı-Beyazlılar’ın, Gençlerbirliği’yle sözleşmesi sona eren Mehmet Nas’ın transferinde de büyük aşama kaydettiği belirtildi. Nas ile görüştüklerini doğrulayan Bülent Uygun, “Bütçemiz doğrultusunda en iyi isimleri almaya çalışıyoruz. Yurt dışında takip ettiğimiz oyuncularda var, ama piyasa bu aralar oldukça yüksek. Biraz beklemeye karar verdik” ifadesini kullandı M.Ali Sabuncu

[B]
Kısa...Kısa...[/B]

[B]İstanbul’da büyük toplantı[/B]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, İstanbul Kozyatağı’ndaki ofisinde teknik direktör Bülent Uygun ile transfer toplantısı yapacağı belirtildi. Başta Hasan Şaş ve Mehmet Nas’ın kadroya katılması için maddi durumların ele alınacağı öğrenilirken, kamp tarihleri konusunda da bir görüşme yapılacağı bildirildi. İstanbul’da yapılacak kritik toplantının ardından, transfer bütçesinin büyük ölçüde netleşeceği ifade edildi

[B]‘Şehmus ve Taner’le ilgilenmiyoruz’[/B]
Kırmızı-Beyazlı kulübün patronu Mecnun Otyakmaz, Altaylı Şehmus Özer ve Kocaelisporlu Taner Gülleri ile görüşmediklerini söyledi. Bu iki futbolcunun, günler öncesinden Sivassporlu yapıldığını söyleyen Otyakmaz, “Herkes kafasına göre konuşuyor. Ancak bu iki oyuncu ile kesinlikle bir görüşmemiz olmadı” dedi. Balili, Diallo ve Sylla’ya gelen teklifler hakkında da konuşan Başkan, “Eğer iki taraf da memnun olursa, transfer gerçekleşir” yorumunda bulundu.

[B]Fanatik[/B]

spainloco 08.06.2009 09:15

Cevap: Sivas`a Gelirmisin? Seve Seve...

[B]Hadi hayırlısı olsun..

İnşallah gelir hasan sas sivassporumuza..[/B]

Mursallı yiğido 08.06.2009 09:19

Bence Hasan Şaş eğer gelirse Sivasspor'da iyi oynayacak ve 6alatasaray'ın nankör taraftarlarına cevap verecek.

Harput0658 08.06.2009 09:38

BALİLİ GİTMESİN.
Mehmet NAS iyi oyuncu alınırsa iyi olur.
Hasan Şaş tekrar eski formunu tutacak mı???????? Eski haline dönerse süper olur ama hiç sanmıyorum döneceğini.

MMK 08.06.2009 09:59

TÜRKİYEDE BALİLİ STİLİNDE OYUNCU YOK.SİVASSPORUN BAŞARISI BALİLİ MERKEZ ALINARAK KURULAN VE DAHA SONRA DA(SİVASSPOR OYUNU) OLARAK ADLANDIRILAN OYUNLA ÇOKYAKINDAN İLGİLİDİR.DİLERİM BALİLİ SATILMAZ.O'NU ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÖRMEK TÜM FUTBOLSEVERLERE ZEVK VERECEKTİR.

Buraq58 08.06.2009 10:17

[FONT="Century Gothic"]Tabi Adam ßoşta Kaldı Tutunacak adam arior:confused:[/FONT]

abircan 08.06.2009 11:12

TUGAY GİBİ ADAM OLURSA SİVASTA İSTERSE BAŞARILI OLUR İŞİMİZE YARAR

oNuR 08.06.2009 11:20

Gelir tabi niye gelmesin..İstanbulda kulübede oturacağıma,Sivasa gider top oynarım demiştir

acid1907 08.06.2009 11:30

HASAN SAS SIVASIMIZA GELIRSE CHAMPIONLAR LIGINDE FUTBOLCULARIMIZA ABILIK YAPACAGINDAN EMINIM CUNKU ADAM BUNLARI GAYET IYI BILIYOR BU YUZDEN YARARLI OLCAGINI DUSUNUYORUM EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN SIVAMISMIZ ICIN

karahisarli 08.06.2009 11:36

hasan gelirse takimda kavga eksik olmaz insallah yaniliyorumdur

hiko58 08.06.2009 11:57

sivas için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır hasan şaş.sivasın başına bela olacağına eminim.

adres58 08.06.2009 12:04

[B]karahisarlı kardeşim yanılıyor olabilirsin. Bizim ortamımızda guruplaşma yok. Guruplaşacağım diye hedef seçme adına istisna seçeneği yok. Burada futbol var arkadaşlık var. En önemlisi yönetim disiplini var. Kilo veren iyi Hasan Şaş bizde iş ya-paarrr. Ahanda yazıyorum buraya zamanı gelince sizede bu yazıyı okuturum.[/B]

furky.b 08.06.2009 12:37

Valla Hasan Sasin Bu Futbolundan Hic Birsey Olmaz, Ama Kimbilir Sivasa Geldiginde Kendine Ceki Duzen Verir ? Sivasin Havasi Degisik Gelebilir.. Ondan Hersey Olabilir Diye Dusuniyorum..

Mehmet Nas Kesinlikle Alinmalidir, Cok Mukemmel Futbolcu,

Sehmuz ve Tanerin Transfeleri Yalan Ciktigina Sevindim :D

Balilinin Satilmasina Karsiyim !.

Sampionlar Liginde Cok Ihtiyacimiz Olacak Ona, Heleki Kontra Ataklarda..

muhsin koçak 08.06.2009 13:10

[QUOTE=Harput0658;526601]BALİLİ GİTMESİN.
Mehmet NAS iyi oyuncu alınırsa iyi olur.
Hasan Şaş tekrar eski formunu tutacak mı???????? Eski haline dönerse süper olur ama hiç sanmıyorum döneceğini.[/QUOTE]

[B]Bülent Uygun'un tornasından geçecek Hasan,o yüzden hiç bir endişeniz olmasın bu konuda,Hasan Şaş Sivassporumuza çok şeyler katar inancındayım,sahada olmasa bile.[/B]

canimfeda58 08.06.2009 14:42

neyse gelsin bakalim nasil oynayacak bu kadar cok istiyorsa... :)

carizma0658 08.06.2009 16:34

EEERR FORMUNU KORUYOSA HASAN ŞAŞ İYİ BİR KARAR ÇOK İYİ AVRUPA TECRÜBESİ VAR UMARIM SİVASTA BAŞARILI OLUR

ali_zara 08.06.2009 17:03

balili gitmesinnnnn balili stilinde bir oyuncuyu sivasspor adında avrupada göstermek çok süper olacaktır daha sonra begenirlerse avarupa klüpleri daha yuksek bır mıktarda transfer parasıyla gidebilri buda sivasspourumuzn maddi açıdan rahatlamasını saglar die düşünüyorum

giants 08.06.2009 17:05

kosarak gelir de sivas ve taraftari onu istiyormu onu sormak lazim. önce belediyemizden ricamiz. bir huzur evi yapsin söyle spor kompleksli.adam geldiginde hic degilse rahat etsin.

H_Turan 08.06.2009 22:18

Hasan Şaş Eskiden oynadığı oynu oynarsa Sivasa katkı sağlar ve ilk 11 girer Ayrıca Avrupa kupalarındada bize yararlı olur ne de olsa gs de Avrupa tecrübesi yaşadı.

onur_sivas 09.06.2009 08:29

Cevap: gelmesinnnnnnn....

Hasan şaş'tan hiçbir şey olmaz,takımı karıştırır..bencil ve küfürbaz bi adam..sivas taraftarının koro halinde yuhladığı bir adamı nasıl alırsınız..bülent hocam hakan şüküre sorarsa nasıl adam olduğunu öğrenir bence..gençlere bakalım olmaz mı,adam kalmadı da hasan şaş a mı kaldık yani..gürhan,burak,aydın ve efe gibi futbolcular orda işteeee..

tekniker58 09.06.2009 09:03

umarım gelirse fayda ve yarar sağlar inşallah.

cihat14535858 09.06.2009 10:01

Bırakın bu işlerı galatasarayda kadroya bıle gıremeyen adamın sıvassporda ne ısı var.. Bu adam hıc bır ıse yaramaz...
Eğer boyle transferler yapılırsa dığer sezonda hıc bır başarı elde edemeyız..
Daha ısabetlı transferler ıstıyoruz.. Hasan şaşı almayın... Yaşı bası gecmıs adamla ve gecen sezon kaç maçta 90 dakıka oynadı acaba ...

esrarengiz 09.06.2009 10:39

Ben Hasan Sasin BUYUK SIVAS SPOR umuzda oynamasini anlamadim gitti.. Neden baska futbolcumu kalmadida onu bulduk tamam futboluna bir sey demem ama bize gelecek vaad eden futbolcu lazim Hasan Sas ise bir sezon sonra futbolu birakacak tipte bir oyuncu sonra ne yapacagiz... sampiyonlar liginde abilik edecekmis evet eder kirmizi kartlari gorerek takim arkadaslarina ogretir boyle takim eksiltilir diye.. BU SIZCE GERCEKTEN ABILIKMI???? bence futbolu birakmis tugay gelse daha iyi hic olmazsa tugayin futbola takim oyununa saygisi var benden bu kadar......

medya58 09.06.2009 11:06

hasan şaş sivasspora futbol oynamak için gelirse iş yapar yok sadece gelmek için gelirse iş yapacağını zannetmiyorum.ayrıca mehmet yıldızın gitmesi çok iyi oldu. taner gülleri alınırsa iyi olur diye düşünüyorumm bize teknik golcüler lazım mehmet yıldız gibi 6 pasın içinden gol kaçıran oyuncular deil

pover58 09.06.2009 11:23

hasan şaş kalite adam bize çok faydası olacagını düşünüyorum.biraz agresif ama sivasta daha rahat olur,sakinleşir çünkü sivasta huzur ve arkadaşlık var.

kaptann58 09.06.2009 15:57

GÜZELBİ ABİLİK YAPARSA GELSİN İNANIYORUMKİ ESKİ HIRÇINLIĞINI BIRAKIR

kızılova 09.06.2009 16:21

Sivasspor başarılı gençleri kadrosuna katmalıdır.
Hasan Şaşın sivasspora geleceği haberi de uydurmadır.
sivasspora başarılar dilerim.

sivasli215 09.06.2009 17:42

[B]kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu
takımın beyni olarak ve abisi olarak görev üstlenirse faydası olur...[/B]

ZALIM_58 09.06.2009 20:36

YA GELMESİN O ADAM O GELECEGİNE KİMSSE GELMESİN DAHA İYİ OLUR YA ONLAMI UGRAŞCAZ KAVGASIYLA KAPRİSİYLE ONLARLAMI UGRAŞACAZ

tekdoktirin 09.06.2009 21:22

YA NEİŞİ VAR BU ADAMIN SIVASTA ANLAMADIM BU ADAM ADANALI SIVASA YAKIŞMAZ BİZE ANADOLU COCUKLARI LAZIM

FANATIK YIGIDO 09.06.2009 22:23

insallah gelmez gelirsede insallah hayirli olur gelene hosgeldin demekten baskacareyok

ekremcekırdek 09.06.2009 23:18

Hasan Şaş yerine alınacak çok futbolcu var... GeLmEsİn !!!!

sewaz58 10.06.2009 00:15

Takım içindeki dengeleri bozacak bir oyuncu geleceğine hiç transfer yapmayalım daha iyi.. Hasan Şaş konusunda çok kararsızım açıkcası bir fayda sağlar mı o da çok şüpheli... Mehmet Nas'ın gelmesi takım için çok iyi olur bakalım hayırlısı bu saatten sonra...

lastsivasli 10.06.2009 09:11

ya bu bebe ye sinir oluyorum ama şampiyon ligi için onun gibi tecrübeli bi isim şart...

ÇAĞLAR GİYİM 10.06.2009 09:32

SEVE SEVE GELİR TABİ
KENDİNİ
GOSTERECEGİ
TEK YER DE BURASI BİZEDE FAYDA SAGLAR KENDİNEDE
BURDANDA ANTRENORLUGEEEEEEEEEEE SEVE SEVE SEVE:D

SECURITY 10.06.2009 13:24

insallah sivasspora almazlar
abilik gorevi yapar takimi atesler diye dusunuldunden dolayi alinmak isteniyor ama hasanda abilik ve atesleyicilik yapacak ne kondiksiyon var nede karakter takimin yapisini bozar bence dunya kupasi 4.lugumuzden sonra umuit davala gibi hasanda bittisakatliktan vede kulubede oturmakdan bayagi kilo almis.

GuVeN 12.06.2009 19:37

arkadaşlar kendınızı boşuna yormayın hasan şaş sivasa gelmıyor,futbolu bırakıyor..

svs ayhan 12.06.2009 20:52

hasan gibi bir futbolcu sivasta her zaman yer bulur gs. haci gibi olabilir gelmesi çok iyi olur adam hırs küpü.inş. gelir

sevda58 12.06.2009 21:42

neyse hadi bakalim, zamanla gorecegiz hasan sas nasil oynayacak sivassporumuzda, simdide konusmak aslinda bos.

muhsin koçak 12.06.2009 22:08

[B]Hasan bu tartışmalara son noktayı bugün açıkladığı ''artık futbolu bırakıyorum'' cümlesiyle koymuştur.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06.