SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Teşekkurler NTV SPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25970)

Besyo_cu 13.06.2009 21:15

Teşekkurler NTV SPOR

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=7790&token=10379][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7790&token=10379[/img][/url]

Cumartesi günü NTV'de yayınlanan 'YİĞİDO' adlı belgeseli zevkle izleme şansına sahip olduk. Sivasspor ile ilgili yapılan bu güzel belgesel için NTV Spor'a Sivassporlu taraftarlar olarak Teşekkurü bir borç biliriz. Takımımız ile ilgili bir satır bile haber yapmaktan uzak olan bir kısım yanlı medyaya inat böyle bir belgeseli hazırlamak gercekten büyük başarı.

Bizlerde YİĞİDO lakabımıza layık olduğumuzu gösterip NTV SPOR'a teşekkur maili mizi gönderelim...

Haydi YİĞİDOLAR ;

[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/24937271?act=Opinion&Program=2[/url]

Kibrisli 13.06.2009 21:16

Cevap: Teşekkurler NTV SPOR

Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum:D :):D:D:D:D:D:D

Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...

GokhanTurna 13.06.2009 21:19

[QUOTE=Kibrisli;527882]Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum:D :):D:D:D:D:D:D

Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...[/QUOTE]

abi gördüm babama gösterdim bak bizim lider yaptı diye :D futbolcularda balili ile dalga geçiyorlardı :D:D

yorumyapıyombenya 13.06.2009 21:20

Gercekten muhteşsem belgesel olmuş kutlarım ntv sporu teşekkur mailimi gönderdim bize destek olanlara bizlerde destek olmalıyız

sivaslı yıldız 13.06.2009 21:39

Ay çok güzeldi, bayıldım bayıldım..:)

''Oradaydım'' dan da artık şampiyon olduğumuz sene bekleriz benzer bi çalışma..:rolleyes:

Bln-Fatih58 13.06.2009 21:41

hade ya kacirdik, acaba izlme sansimiz varmi biryerden?

myway 13.06.2009 21:41

[B][QUOTE=Kibrisli;527882]Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum:D :):D:D:D:D:D:D

Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...[/QUOTE]

burak abi bende cok mutlu oldum gorunce kendim yapmisim gibi gururlandim:D

bu arada ertugrul abiii sende meshur oldun birkez daha medyatik insanin hali baskaa :D

ayrica osman dostum tesekkurler bu konu icin yolladik mailimizi ;)

bu ntvspor yayin hayatina basladigi gunden beri evimizin bir parcasi oldu. bir arastirma yapsalar galiba en cok bizim evde izlniyordur :)[/B]

velibircan 13.06.2009 21:43

[B]Ntvspor'a Belgeselde Emeği Geçen Herkese teşekkürler...Mükemmel Belgesel Olmuş[/B]

mertcan69358 13.06.2009 21:44

işte keşke herkes ntv gibi olsa anadolunun abisi gururu şerefi sivasspor için böle yayın yapmaları herkese gururlandırır . çünkü hakkımızdır

sivaslimete 13.06.2009 21:44

Ya Bülent Hocanin o futbolculari motive edisi ufff göz yaslariyla izledim yaa süperdii

Murat ARICI 13.06.2009 21:54

bende kaçırdım belgeseli..nasıl olacak şindi..

yerliturkuaz 13.06.2009 21:58

[B]Türk sporunun objektif tarafsız bakışı ile yeni bir çığır açan NTV Spor'a canı gönülden teşekkür ederiz.

Belgeselin her anını izlerken tüylerimin diken diken oluşunumu desem o futbolcuların sevinçlerini hocamızın motive edişini mi desem çok gururlandım.

Ne Mutlu Sivaslıyım Diyene....[/B]

ferhat_58_oğuz 13.06.2009 22:09

çok izlemek isteme rağmen iş dolaysı ile izleyemedim yinede ntv ye teşekkür yazısı yazdım arkadaşlar acaba nerden ve nasıl izleye biliriz paylaşırsanız sevinirim

Metal Gear 13.06.2009 22:17

Zaten kaçırdım programı.Siz de şu program hakkında yorum yazıp pişmanlığımızı artırmayın da.:)

sivaslimete 13.06.2009 22:18

YARİN 12DE TEKRARİ VAR ARKADASLAR........

Beddua58 13.06.2009 22:28

ya acaba nereden izleriz lütfen yardım edin !

oNuR 13.06.2009 22:43

Bende izleyemedim..Yorumlara bakılırsa cok sey kacırmısım. Kaydeden falan varmı acaba bi an önce izlesek :)

ßabyfac€ 13.06.2009 22:49

Ya arkadaşLar O wideoyu Nerden buLcaz ya daha izLemek nasip oLmadı daha doĞrusu yeni burdan duydum ... bi biLgisi oLan varsa yardım pLs :)

sewaz58 13.06.2009 23:44

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz,gerçekten güzel olmuş her ne kadar birazcık kısa olsa da:) Aslında bende başta olmak üzere Sivaslılar da dahil bir çok insana cevap niteliğinde bir belgeseldi... Gerçekten herbirinizin aldığı paralar her kuruşuna kadar helal olsun,her ne olursa olsun zirvede de olsan,sonuncu da olsan arkandayız sonuna kadar hepinize tekrardan helal olsun ...

ekremcekırdek 14.06.2009 00:17

Ntvspor'a ve belgeselde emeği geçen herkese teşekkürler...[B][/B]

dede58 14.06.2009 02:20

14 Haziran Pazar 13:00 YİĞİDOLAR
tekrarı var :)

GuVeN 14.06.2009 04:23

kacırdıgıma cok uzuldum.tekrarını kacırmam umarım.. bu saatte ayakta oldgum dusunulurse kacırabılırımde:D

"_tuqRuL" 14.06.2009 08:06

[B]videosu yokmu acaba yaaa :(...........[/B]

MeRt5858show 14.06.2009 08:46

bülent hocanın soyunma odasında söyledigi sözlerle cıkıp kim mücadele etmez
SENEYE KESİN ŞAMPİYON SİVAS

davulcu 14.06.2009 08:49

Ntvspor'a Belgeselde Emeği Geçen Herkese teşekkürler

okulsuz 14.06.2009 14:12

gerçekten çok güzeldi. Sivasspor adına gurur duydum. Bu programı indirebileceğimiz bir link var mı acaba?

havacı_58 14.06.2009 14:57

teşekkürler ntvspor harbiden güzel bi belgesel olmuş emeğine sağlık.iyi yayınlar

sevda58 14.06.2009 15:01

offf hadi yaaaa, kacirdim desene, nasil kaciririm ki yaa,
eee napacagiz simdi, insallah biri kayit etmistir,
o kayiti koysa siteye de izlemeyenler izlese....:mad:

necmettin_akcay 14.06.2009 15:13

[QUOTE=besyo_cu;527880][url=http://resimzade.com/Show.html?i=7790&token=10379][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7790&token=10379[/img][/url]

Cumartesi günü NTV'de yayınlanan 'YİĞİDO' adlı belgeseli zevkle izleme şansına sahip olduk. Sivasspor ile ilgili yapılan bu güzel belgesel için NTV Spor'a Sivassporlu taraftarlar olarak Teşekkurü bir borç biliriz. Takımımız ile ilgili bir satır bile haber yapmaktan uzak olan bir kısım yanlı medyaya inat böyle bir belgeseli hazırlamak gercekten büyük başarı.

Bizlerde YİĞİDO lakabımıza layık olduğumuzu gösterip NTV SPOR'a teşekkur maili mizi gönderelim...

Haydi YİĞİDOLAR ;

[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/24937271?act=Opinion&Program=2[/url][/QUOTE]

bu linkte mesaj bölümü falan açılmadı ama nerden teşekkür maili yazacağız ntvspor a

karamik 14.06.2009 15:18

Tüh be fragmanlardada görmedim neyse kısmet değilmiş bulmam lazım bi yerde yayınını NTV spora teşekkurler

necmettin_akcay 14.06.2009 15:24

belgesel süperdi benim uyduda problem vardı donup durdu hep izleyemedi tam inş tekrarını buluruz

SS'li 14.06.2009 15:48

Ben belgeseli şuan upload ediyorum.

Lakin:

Bu sitede hiçbir bölümde konu açma yetkim olmadığını biraz önce farkettim. O kadar forum sitesine üyeyim, ilk defa konu açma yetkim olmadı bir siteye rastlıyorum.

"Diğerlerinden farkımız olsun" ile sanırım bu kastediliyordu.

Ne yapalım bizde sunmayı veririz olur biter.

sevda58 14.06.2009 15:55

[QUOTE=SS'li;528042]Ben belgeseli şuan upload ediyorum.

Lakin:

Bu sitede hiçbir bölümde konu açma yetkim olmadığını biraz önce farkettim. O kadar forum sitesine üyeyim, ilk defa konu açma yetkim olmadı bir siteye rastlıyorum.

Ne yapalım bizde sunmayı veririz olur biter.[/QUOTE]

yookkkk ya ekle buraya bizde bakalim, site yoneticilere sorsana bir, onlar sana yardimci olur, ekle ya bak bircok uye bunu bekliyor, bende !!

throner58 14.06.2009 16:02

Lakin:

moderatör arkadaşlar ilgilenirler... bende bekliyorum bu videoyu :D 2 gun sonra sivas yolcusuyum izleyemem XD paylaş lütfenn:D

GOSt 14.06.2009 16:43

yalnız mail atacağımız yerde program secimini ne yapacağiz orası var???

belgesel muhtesemdi hele ki soyunma odasında ki motivasyon...

yener_sahin 14.06.2009 16:56

Lakin:

Hiç bir bölümde konu açma yetkinin olmaması imkansız.Gider diğerleri kısmına açarsın olur biter.Kardeşim sen paylaş burdan konu açsan ne açmasan ne.Kaç kişi yaptığın şeyi bekliyor.;)

nuri_58 14.06.2009 17:25

yaw kaçırdım belgeseli siteye ekleyebilecek warsa çok iyi olur.Umarım güzel olmuştur.

SenSetik 14.06.2009 18:03

ben bu belgeseli seyredemedim...yok mu link falan ?

romantik81 14.06.2009 18:09

arkadas dün ben izleyemedim ama ntv spor bizim uyduda göstermiyor arkadaslar siteye eklerseniz sevinirim

ZALIM_58 14.06.2009 18:49

BENDE BÜYÜK BİR ZEVKLE İZLEDİM TEŞEKÜRLER NTV SPOR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:42.