SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yeni Yiğido Davidas (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25982)

SivasSpor.Com 14.06.2009 23:45

Yeni Yiğido Davidas

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/davidas.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig΄de elde ettiği başarıyla Avrupa Şampiyonlar Ligi΄ne gitmeye hak kazanan Sivasspor transfer çalışmalarına hız verdi.

Türkiye ve dünya liglerinde top koşturan futbolcuları yakın takibe alan Sivasspor teknik heyeti ve yöneticiler alanında başarılı sporcuları renklerine katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Son yapılan görüşmelerin ardından Fransa 1. Lig takımlarından Le Havre kulübünün orta saha oyuncusu Olivier Davidas΄la anlaşma sağlayan kırmızı-beyazlı ekip, genç oyuncuyu renklerine bağlamak için çalışmalarını tamamladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Olivier Davidas bugün kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayacak imzayı atmak için İstanbul΄a gelecek.

[B]AVRUPA΄DA DA BAŞARILI OLACAĞIZ
[/B]Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Olivier Davidas΄ın transferiyle birlikte takıma yeni oyuncu katmaya devam edeceklerini belirterek, hedeflerinin Avrupa Şampiyonlar Ligi΄nde de başarıya ulaşmak olduğunu söyledi.

Otyakmaz, “Turkcell Süper Lig΄e çıktığımız günden bugüne kadar her yıl başarımıza başarı katarak üst sıralara doğru tırmandık. Bu yıl şampiyonluğu elimizden kaçırdık ancak Avrupa Şampiyonlar Ligi΄ne gitmeye hak kazandık. Şimdi hedefimiz Avrupa Şampiyonlar Ligi΄nde istediğimiz başarıyı elde etmek. Takımımızın genel kadrosunu bozmadan takviyeler yaparak Avrupa Şampiyonlar Ligi΄ne ve yeni sezona hazırlanıyoruz” dedi.

talha58 14.06.2009 23:54

Cevap: Yeni Yiğido Davidas

[B][COLOR="Indigo"]Bakalım kimmiş Davidas. Hayırlı olur inşallah. [/COLOR][/B]

dülger58 15.06.2009 00:00

HAYIRLI OLSUN...İNŞALLAH TAKIMA FAYDASI DOKUNUR...

talha58 15.06.2009 00:01

[IMG]http://hac.infoceane.com/uploads/article/400/caff6714e2d0d1f6c94669f60ec96575.jpg[/IMG]

[B][COLOR="Indigo"]Doğum Tarihi: 08/11/1981
Boy: 1,74 m
Ağırlık: 67 kg '
Görevi: Orta Saha
Şu anki kulüp: Havre AC [/COLOR][/B]

sinan-58 15.06.2009 00:02

hayırlı olsun.....................

talha58 15.06.2009 00:03

[IMG]http://www.espacefoot.net/images/davidas.jpg[/IMG]

[IMG]http://fr.fifa.com/mm/photo/worldfootball/clubfootball/01/06/15/77/1061577_medium.jpg[/IMG]

[IMG]http://medias2.lesdessousdusport.fr/image/photos-joueurs/ligue-1/le-havre/9_467a84ea381bd645d6a585799c8585ed_123.jpg[/IMG]

burakbaba9 15.06.2009 00:04

[B]eğer kesinse bence nokta transferler bunlar orta sahaya iyi isimler alınıyor artık defanstan uzun toplar yok bravo yönetim :)[/B]

sedat yildiz 15.06.2009 00:15

bizim ortasahamiz bu sezon cok kötuydu malesef devre arasinda boyle oyuncu alsaydik belkide biz sampiondu bu oyuncu bize uygunluk saglayacakmi
sivassporumuza hayirli olsun seytan ucgeni insallah altta kalir

yigidomustafa58 15.06.2009 00:25

[B]hayırlı uğurlu olsun takımımıza ...

[IMG]http://farm4.static.flickr.com/3046/2640743498_3ec47d10c0.jpg?v=0[/IMG][/B]

noname87 15.06.2009 00:31

bir de kanatlara adam alınsa hiç gündemde değil bir kanat oyuncumuz var o da musa aydın?(ligtvnin özetlerini izliyorum ya bir adam her maç 3 gol nasıl kaçırır yine de iyi puan toplamışız bir ankaragücü maçı var evlere şenlik)

adres58 15.06.2009 00:32

[B][url]http://www.lfp.fr/photo/joueur/105859.jpg[/url][/B]
[B]Ayrıca Oliver Davidas ile anlaşma sağlanmak üzere... Bu sene küme düşen Le havrede oynuyor..
Orta saha oyuncusu istikrarlı vede kuvvetli bir oyuncu. Bu sene 27 lig maçında 1769 dakika görev yaptı. 2 Lig kupası 2 de Fransa kupasında oynadı. 08/11/1981 doğumlu 27 yaşında 1.74 cm boyunda... Kulübünde 10 numaralı formayı giyiyordu. Toplam 2 asisti var bu sene (Valenciennes 3-2 kazanılan maçın 32. dakikasında da ve Socheaux maçında 2-1 kazanılan maçın 16. dakikasında )

Futbol kariyerine Le Havrede başlayan Davidas'ın ilk yurt dışı deneyimi nasipse Yiğidomuzda olacak. İlk prof. hayatına 2002-2003 yılında başlayan Davidas o sene 1 maç forma giymiş ve toplam 57 dakika görev aldıktan sonra, özellikle 2007-2008 senesinde kariyerinde adeta zirve yapmış, Toplam kupalar dahil 38 maç 2661 dakika, oynamış 2 Gol 7 asist yapmış ve ayrıca 1 de Sarı kart görmüş. Profesyonel hayatında hiç Kırmızı kart yememeside artı fair play özelliği olduğunu gösteriyor.

[COLOR="Blue"]2009 sezonunda oynadığı maçlar:[/COLOR]
Nice (74 dk.), Lille (90 dk.), NAntes ( 90.dk), PSG (70 dk.), Caen (88 dk.), Monaco (90 dk.), Bordeaux (90 dk.), Valenciennes (90 dk.), Socheaux (90 dk. 1 Yellow card), Auxerre (21 dk.), Lyon( 15 dk.), Rennes (16 dk.), Nancy (12 dk.), Toulouse (80 dk.), Lille 890 dk.), Lorient (14 dk.), Nantes (59 dk.), Grenoble (27 dk.), PSG (90 dk.), Caen (90 dk.), Monaco (47 dk.), Bordeaux (62 dk.) , Le Mans (90dk.), Nancy (14 dk.), Marsielle-Toulouse-Nice (90 dk.)

Sizler için küçük bir araştırma yaptım naçizane, ayrıca resmi imza atılınca yada anlaşma kesinlik kazanınca diğer bomba transferimiz RENATO CİVELLİ hakkında da bilgiler edindim. Bunlarıda geniş bir şekilde yazacağım.
Yiğidomuza umarım hayırlı uğurlu olur. İnşallah İstanbul Belediyedeki Erman'ıda transfer ederiz. Yeni sezonu ve ŞL maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. ,
Saygılar.
[/B]

canimfeda58 15.06.2009 00:33

cok süper transfer... insallah hayirli ve ugurlu olur sampiyonlar ligi ön elemelerinde bize katkisi dokunur

erdalbaba239 15.06.2009 00:59

[FONT="Comic Sans MS"]takımımıza hayırlı ugurlu olsun ...

inşallah faydalı olacaktır buna hepımız yurekten ınanıyoruz...[/FONT]

konartr58 15.06.2009 01:21

fransa liğinin sonuncusu bir takımın oyuncusu.birinci bordeux ile arasında fark 49 puan.
takım içeriisnde fransızca konuşan oyuncunun çok olması dışında uyum açısından ne derece faydalı olacak göreceğiz.
ibrahim dağaşan,kamanan,tum,diallo, ile ibrlikte beş tane farnsızca bilen futbolcu oluyor takımın yarısı farnasızca biliyor
umarım uygun farnsız kalmaz bunlara

muhsin koçak 15.06.2009 01:25

[B]Mevcut bütçeye bakarak değerlendirirsek eğer; on numara bir transfer.[/B]

konartr58 15.06.2009 01:39

diallonun eski takımından arkadaşı
sivasspor böylelikle tüm yabancılarını balili ve petkoviç hariç farnszıca bilenlerden oluştrumuş oluyor
sivasspor bir yanda fenerbahçenin anadolu versiyornu,faransanın ise türkiye versiyonu oluyor beöylelikle.

sabanoh 15.06.2009 03:28

selamlar,
Davidasi kesin olarak alindigina dahil kaynak varmi?
Le havre taraftar forumunda yazilan haberde 100000€ teklif etmis sivasspor ve Le havre takimi bu rakami reddetmis.Buna Le havreli taraftarlar üzüliyorlar,10 kisi oynamaktansa satalim bu küçük rakama diyorlar.
Davidasi Le havre taraftarlari hiç sevmiyorlar keçi ye benzetiyorlar.Bir kisi söylese neysede nerdese herkes ayni fikir.
Zaten Ligue 1 de Le havre sonuncu olan takim ve Davidas bu sene hiç bir varlik göstermemis.
Bende bu yorumlari ve istatiklere bakinca Davidas in gelmesini ISTEMIYORUM.
Insallah balon haberdir ,bos yere yabanci kontenjanimizi ve paramizi bos yere kullanmiyalim.Biz sampiyonlar ligine katilmak istiyorsak iyi oyuncu almamiz lazim.
Insallah alinirsa yanilirim.

emreakbulut58 15.06.2009 08:49

bizim için en hayırlısıdır inşallah

58_babacan_58 15.06.2009 09:21

[QUOTE=sabanoh;528187]selamlar,
Davidasi kesin olarak alindigina dahil kaynak varmi?
Le havre taraftar forumunda yazilan haberde 100000€ teklif etmis sivasspor ve Le havre takimi bu rakami reddetmis.Buna Le havreli taraftarlar üzüliyorlar,10 kisi oynamaktansa satalim bu küçük rakama diyorlar.
Davidasi Le havre taraftarlari hiç sevmiyorlar keçi ye benzetiyorlar.Bir kisi söylese neysede nerdese herkes ayni fikir.
Zaten Ligue 1 de Le havre sonuncu olan takim ve Davidas bu sene hiç bir varlik göstermemis.
Bende bu yorumlari ve istatiklere bakinca Davidas in gelmesini ISTEMIYORUM.
Insallah balon haberdir ,bos yere yabanci kontenjanimizi ve paramizi bos yere kullanmiyalim.Biz sampiyonlar ligine katilmak istiyorsak iyi oyuncu almamiz lazim.
Insallah alinirsa yanilirim.[/QUOTE]

[B]SEN DEDİĞİNE GÖRE ÖYLEDİR KARDEŞİM.FRANSADA OLAN SENSİN TAKİP EDİYORSUNDUR FUTBOLCUYU....[/B]

MeRt5858show 15.06.2009 09:37

haber dogrumu baska yerde böyle bi haber yok bizim siteler hariç

carizma0658 15.06.2009 10:11

fransa 1. liginde oynuyorsa boş degildir ve inşallah başarı getırır hayırlı olsun sivasa

ferhat_58_oğuz 15.06.2009 10:25

NE KADAR DANDİK BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU FARANSADAKİ KARDEŞLERİMİZ TEYİT EDİYOR BENCE GEREKSİZ VE BOŞ TRANSFER KÜME DÜŞEN TAKIMIN FUTBOLCUSUYLA BİZİM NE İŞİMİZ VAR ZATEN FRANSA FUTBOLU BİR KAÇ TAKIM OLMASA BİR İŞE YARAMAZ SEYİR ZEVKİ YOK HEYECAN YOK ÇEKİŞME YOK BOM BOŞ BİR FUTBOL VAR ORADA HER SEZON EN AZ BERABERLİK ALAN TAKIM 8 DOKUZTANE BERABERLİK ALIYO VARIN SİZ KARAR VERİN ORADKİ FUTBOLA TAKIM TARAFTARLARININ BİLE DALGA GEÇTİĞİ GİTMESİ İÇİN ÜSTÜNE PARA VERDİKLERİ TOPÇUYLA BİZİM NE İŞİMİZ VAR HERHALDE KİMSE KENDİSİNE HEDEF KOYMAMIŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ VEYA ŞAMPİYONLUK DİYE BİRAZ DAHA İŞE YARAR TOPÇULAR ALIRLARSA İYİ OLUR

nuri_58 15.06.2009 10:30

hayırlı olsun...çok iyi bir futbolcu fakat takıma uyum sağlaması zor gözüküyor bence....

**özgür58** 15.06.2009 10:34

sivas spora hayırlı olsun. ins. basarılı olur

carizma0658 15.06.2009 10:43

sitede hafıye kardeşlerımız var baksanıza hemen rapor almış farnasdan almışken ucuz ve düşürtecemız bir topcu yokmuymuş onunda araştrmasınıda yapsaydın kardeşş KAFASI ÇALIŞMAYAN AKLI ALMAYAN KİŞİLER OLABİLİR ARKADAŞLAR ALDRMAYIN DAVİDAS FAYDA VERR BALİLİ MEHAMMET SİVASTAKİ ÇOK FUTBOLCU GELDİKLERİ KULÜPTE DEDİNGİBİ İSTENMİYORDU NE OLDU SİVASTA ŞİMŞEK KESİLDİLER BIRAKIN BU İŞLERİ 1.

GLoBe-Y-Gençlik 15.06.2009 10:46

[B][CENTER]Hayırlı uğurlu olsun. Camıamıza.[/CENTER][/B]

davulcu 15.06.2009 11:05

hayırlı uğurlu olsun sivasımıza

basayev58 15.06.2009 11:13

[QUOTE=ferhat_58_oğuz;528195]NE KADAR DANDİK BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU FARANSADAKİ KARDEŞLERİMİZ TEYİT EDİYOR BENCE GEREKSİZ VE BOŞ TRANSFER KÜME DÜŞEN TAKIMIN FUTBOLCUSUYLA BİZİM NE İŞİMİZ VAR ZATEN FRANSA FUTBOLU BİR KAÇ TAKIM OLMASA BİR İŞE YARAMAZ SEYİR ZEVKİ YOK HEYECAN YOK ÇEKİŞME YOK BOM BOŞ BİR FUTBOL VAR ORADA HER SEZON EN AZ BERABERLİK ALAN TAKIM 8 DOKUZTANE BERABERLİK ALIYO VARIN SİZ KARAR VERİN ORADKİ FUTBOLA TAKIM TARAFTARLARININ BİLE DALGA GEÇTİĞİ GİTMESİ İÇİN ÜSTÜNE PARA VERDİKLERİ TOPÇUYLA BİZİM NE İŞİMİZ VAR HERHALDE KİMSE KENDİSİNE HEDEF KOYMAMIŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ VEYA ŞAMPİYONLUK DİYE BİRAZ DAHA İŞE YARAR TOPÇULAR ALIRLARSA İYİ OLUR[/QUOTE]

Arkadaşım böyle olumsuz yaklaşmanın anlamı yok.Klübü başarısız olan her futbolcu kötü müdür?o zaman alt liglerden futbolcu alınmasın.Tum ve İbrahim Dağaşan Bursadan ayrıldı diye bayram ediyordu taraftarları.Önemli olan teknik kadro ve futbolcunun uyum içinde olmasıdır.Sergio içinde çok umutlandık iyi diye ama uymadı,oynayamadan gitti.Sivasspor'umuz için hayırlısı olsun.

sivaslitaner58 15.06.2009 16:06

hosgeldin davidas sivassporumuza

Countach 15.06.2009 16:24

musa pasif kalıor ya yerine gurbetci turk veya yabancı alınsın

babapiton 15.06.2009 17:41

[QUOTE=noname87;528162]bir de kanatlara adam alınsa hiç gündemde değil bir kanat oyuncumuz var o da musa aydın?(ligtvnin özetlerini izliyorum ya bir adam her maç 3 gol nasıl kaçırır yine de iyi puan toplamışız bir ankaragücü maçı var evlere şenlik)[/QUOTE]

aynen kardeşim musa yetersiz kalıyo kesinlikle bir sag bek ve sag acık oyuncu almamız lazım apo da son maçlarda çöktü oraya bi yedek ii olur yoqsa yine sylla oynar tabii yollamazlarsa syllada giderse apo sakatlansa ortada kalırız :S

mertcan69358 15.06.2009 18:08

keşke ilk yarıda bu futbolcuyu alsaydık bjk nin aldığı ernts beşiktaşın i,şine yaradı hayırlısı inşallah takıma faydası olur e şampiyonluğu sivasta tadar

güven3558 15.06.2009 18:20

Sivassporumuza hayırlı olsun. inşallah basarılı olu.r.

sivaslimete 15.06.2009 18:26

Fransada kalan kardesimizin yazdiginna ben pek inanamiyorum neden derseniz bizim oyuncuya1 millyon teklif ettimizi yazmis yanliz benim bildigim kadariyla oyuncunun bonseri elinde ve sozlesmesi bu ayin basinda bittti.

ahmetbaba 15.06.2009 19:36

arkadaşlar davidas sol kanat(LM)oyuncusu.

furkancfc 15.06.2009 20:57

Hayırlı uğurlu olsun inşallah faydalı olur...

pover58 15.06.2009 20:58

mecnun başkan olduktan sonra başarı kendiliginden gelecektir takım iyi transferler yapıyor ancak bekliyecek bakacagız uyum sorunu filan olmazsa çok iyi olur.avrupada ses getiririz diye düşünüyorum.bizim ekip bunu başaracak.bakın hep birlikte çok güzen günler bizi bekliyor.bu takım başarıya aç bişeyler yapacak kesinlikle.orta saha baya iyi oldu defansada takfiye yapıldı şimdi birde iyi bir golcü lazım mehmetle bu iş zor gözüküyor.kamanan tum ve balilinin altarnatifi olursa rekabet olur oda başarıyı getirir.

sabanoh 15.06.2009 21:57

[QUOTE=sivaslimete;528327]Fransada kalan kardesimizin yazdiginna ben pek inanamiyorum neden derseniz bizim oyuncuya1 millyon teklif ettimizi yazmis yanliz benim bildigim kadariyla oyuncunun bonseri elinde ve sozlesmesi bu ayin basinda bittti.[/QUOTE]

Kimse bu oyuncuya 1 milyon euro vermez.Yanlis okudun sifirlari, ben yüz bin euro diye yazdim.Valla inanmasan de olur , sonuçta Le Havre taraftar forumunda yaziyor,bundan iyi kaynak olmaz bence.
Kaynak : [url]http://hac.infoceane.com/forum/viewtopic.php?t=8785&postdays=0&postorder=asc&start=420[/url]

Divriği58- 15.06.2009 22:14

Bende Edgar davids sandım .... Davidas mı bızı şampiyonlar ligine götürücek zaten hergün bir isim sallıyolar hepsi yalan suni gündem Bazılarıda bu gazetelere para verıp alıyoo butun haberler yalan .... Hadı bende dıyorumm Messiyle el sıkıştık hadi tartışın şimdi hemde beleşe almışız ...... Hadı yorum yapın 1 hafta :D :D

MeD_Turc 15.06.2009 23:27

bu sene le hac,yani le havre takimi lig dustu hemde fark yiye yiye adami ben canli izledim millete susleyip pusleyip sunmayin,fransanin kohne mahalle topcularini toplayip sampiyonlar ligi maclari oynayacaginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz, bu adamlardan bi salata olmaz iyi olsa takim lig dusmezdi!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24.