SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TEZAHURAT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26)

mericcas 02.11.2004 12:35

[url]http://www.sivasspor.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2000#29262[/url]

[b][color=red][/color] Aklınıza gelen ve maçlarda takımımızı motive edecek tezahuratları buraya yazarsanız hep beraber öğrenir maçlarda kullanırız.[/b]

mericcas 02.11.2004 12:40

Bursanın Texası
İstanbulda Karaköy
Bursanın Oğlanı
Fatih Ürek Hayranı
Layla Layla Layla
Yumuşak Bursaspor
Layla Layla Layla

Bursalı oğlanlar
Sivasa Gelmişler
Sivasın Erkeğini
Çok merak etmişler
Layla Layla Layla
Göster ona Yiğido
Layla Layla Layla
Saldır Ona Yiğido
:twisted:

eker 02.11.2004 13:06

ne vestel, ne körfez ne de telekom
bu sene sensin şampiyon
ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor
--------------------------------------------

ne para ne manisa ne federasyon
bu sene sensin şampiyon

serhankaburcuk 02.11.2004 15:28

SALDIR SALDIR KIRMIZI BEYAZIM 35 YILIN AŞKINA YİNE ŞAMPİYON OLALIM SSALDIRINNNNNN..... :lol:

dragon_58 02.11.2004 17:23

tribunlerde cosacaksın

kupalari alacaksin

sen sampiyon olacaksin

seni sevmeyen olsun SİVASIM !

37 sene cektik cile bitsin artik bu sene

sen sampiyon olacaksin

seni sevmeyen ÖLSÜN ÖLSÜN

SİVASIM

dragon_58 02.11.2004 17:25

yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana

bu alemde teksin değişilmezsin

SİVASSPOR sen bizim herşeyimizsin

dragon_58 02.11.2004 17:29

iste bir sabah uyandigimda,

stadin kapisina dayandigimda,

gelip gecenler diyecek merhaba,

merhaba diyecek SİVASIMA ,

gelip gecenler diyecek sampiyon,

sampiyon diyecek SİVASIMA,

SİVASIM sen cok yasa,

canim feda olsu sana

hicbirseye degisilmez

senin sevgin bu dunyada

DRAGON_58 8)

Hasim 03.11.2004 09:38

Arkadaşlar lütfen çirkin ve insanları kötü alışkanlıklara iten sözler yazmayın. Sivaslılara gözel sözler yakışır.

eker 03.11.2004 14:03

[quote=Hasim]Arkadaşlar lütfen çirkin ve insanları kötü alışkanlıklara iten sözler yazmayın. Sivaslılara gözel sözler yakışır.[/quote]

Ya baba bırakın bunları ya. Hiç mi tribün muhabbetinden haberiniz yok mu sizlerin. Ne diyelim ozaman:

Çekirdeği de yeriz,
şapkayı da takarız,
bize seyirci derler,
biz maçları izleriz.

Böyle daha iyi de mi? :lol: :P

b1glord 03.11.2004 16:04

[quote=eker][quote=Hasim]Arkadaşlar lütfen çirkin ve insanları kötü alışkanlıklara iten sözler yazmayın. Sivaslılara gözel sözler yakışır.[/quote]

Ya baba bırakın bunları ya. Hiç mi tribün muhabbetinden haberiniz yok mu sizlerin. Ne diyelim ozaman:

Çekirdeği de yeriz,
şapkayı da takarız,
bize seyirci derler,
biz maçları izleriz.

Böyle daha iyi de mi? :lol: :P[/quote]

zuhahahaha

admin 03.11.2004 19:05

Arkadaslar burada maalesef yakisik olmayan sözler gördüm.
Bunlarida tabiiki sildim.
Lütfen bunlara dikkat edelim.
Burasi küfür sitesi degil, sadece
[b][color=red]SIVASSPOR TARAFTAR SITESI[/color][/b] dir.
Burada baska takimlara veya kimseye karsi kesinlikle yakisik almayan (küfür gibi ve buna benzer) sözlere kesinlikle izin vermeyiz.

Saygilarimla
Rüstü Ibrahim Elmas

mericcas 11.11.2004 13:08

[b]kırmızı beyazı
yan yana koymuşlar
67 yılında
aşkına tutulmuşlar
layla layla layla layla
3 yıldız Sivasspor
layla layla layla layla
Şampiyon Sivasspor[/b]
PS:Cendere Müziği
:twisted:

ForzaSivas 11.11.2004 17:24

aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık
her cefayı çektik ama
seni yalnız bırakmadık

-------------------------------------
yenilsende bağzı bağzı
taraftarın buna razı
sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı

-------------------------------------------------------
korkmadan yürüyoruz
şampiyon olacağız
şampiyonluk hakkımız
söke söke olacağız
------------------------

her zaman senle
her yerde senle
ölene kadar seninle
4 eylülde atin mersine
canımızı verelim size

fLaSh 11.11.2004 18:34

bekleyin yakinda rap grubumuz olan RotundeR iLe SivasSpor Icin Bir RapYapacagiz.Sivasspor Marsi Olarak.;) az kaldi yakinda sunacagim.Ayrica Mars la beraber bir kac bilgide sunacagim sizlere rap grubumuzla ilgili.

b1glord 12.11.2004 00:10

hic fena olmaz..stattada caldirabiliriz belki..ona gore hazirlayin yani :lol:

Turk 12.11.2004 05:14

arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi)
walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akşam oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar.
sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı?
ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.

tamtam 12.11.2004 10:53

KANDIRAMAZLAR BİZİ
SUSTURAMAZLAR BİZİ
ALEM BİLİYOR Kİ
EN BÜYÜK YENİÇERİ

serhankaburcuk 12.11.2004 11:30

[quote=ForzaSivas]aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık
her cefayı çektik ama
seni yalnız bırakmadık

-------------------------------------
yenilsende bağzı bağzı
taraftarın buna razı
sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı

-------------------------------------------------------
korkmadan yürüyoruz
şampiyon olacağız
şampiyonluk hakkımız
söke söke olacağız
------------------------

her zaman senle
her yerde senle
ölene kadar seninle
4 eylülde atin mersine
canımızı verelim size[/quote]

YÜRE BEE VEYSELİM KİM TUTAR SENİ....

b1glord 12.11.2004 14:31

[quote=Turk]arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
ya ben sizlere bişeyler sorcam sivas halkı taraftar olma yolunda ilerliyormu yoksa maça vakit geçsin diyemi maça geliyor?(seyircimi)
walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akş** oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar.
sorunun özeti şu:sivasda sadece sivassporluyuz diyen insanların sayısı çokmu? hergeçn gün artıyormU?ve tribündeki bizans takımlarının formasını giyen insanlar varmı?
ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.[/quote]

sadece sivassporluyum diyen cok az..ayrica bizans diye bahsettigin yer turkiyenin en guzide mekani..nickin turk olmasina ragmen bizans dedigin yerin turk topraklari icerisinde oldugunu bilmiosun heralde..yok ben milliyetciyim diosanda bence sivas milliyetciligi degil TURK milliyetciligi yapmalisin..kimsenin sivasli oldugu icin maca gelme zorunlulugu yoktur..forma konusuna gelince..gecenlerde seyyarlarla roportaj vardi..mecidiyekoy civarinda..adama sordular en cok hangi forma satiosun bjk fb gs felan..adamin cevabi su oldu..abi keske her hafta sivas top oynasa burda dedi..milletin sivas formasi var da mi giymiyo..yok oldugu icinmi 3 buyuk formayla gelio bi dusunmelisin.ayrica tezahuratlara gelince..cag disi demissin..en son ne zaman maca gittin acaba merak ettim..yada cag disi olmayan bi tezahurat yazsanda bi gorsek belki hosumuza gider bagiririz stadda ?

serhankaburcuk 12.11.2004 14:43

[quote=b1gLoRD][quote=Turk]arkadaşlar üzülerek söylicem ama bunlar çağımızın çok gerisinde kalmış tezahuratlar bu ne yaw:D hikaye yazar gibi tezahruat yazmışsınız walla
walla ali samiyene gelenler kesinlikle sivaslı olmanın verdiği zorunlukla geldiler takımı desteklemeye değil hepsinde fb-bjk-gs formaları ben bi sivaslı olarak çok rahatsız oldum walla adama sor sabah sivaslı akş** oldumu gene dönüyor bizans takımına(gs-bjk-fb) yanlış şeyler bunlar.
ezan dinmez bayrak inmez bu sevda bitmez.[/quote]

sadece sivassporluyum diyen cok az..ayrica bizans diye bahsettigin yer turkiyenin en guzide mekani..nickin turk olmasina ragmen bizans dedigin yerin turk topraklari icerisinde oldugunu bilmiosun heralde..yok ben milliyetciyim diosanda bence sivas milliyetciligi degil TURK milliyetciligi yapmalisin..kimsenin sivasli oldugu icin maca gelme zorunlulugu yoktur..forma konusuna gelince..gecenlerde seyyarlarla roportaj vardi..mecidiyekoy civarinda..adama sordular en cok hangi forma satiosun bjk fb gs felan..adamin cevabi su oldu..abi keske her hafta sivas top oynasa burda dedi..milletin sivas formasi var da mi giymiyo..yok oldugu icinmi 3 buyuk formayla gelio bi dusunmelisin.ayrica tezahuratlara gelince..cag disi demissin..en son ne zaman maca gittin acaba merak ettim..yada cag disi olmayan bi tezahurat yazsanda bi gorsek belki hosumuza gider bagiririz stadda ?[/quote]

Ahmet kardeşime katılıyorum ya şu çağdıymış falan filanı bırak kardeşim elinde çağdaş bir tezahürat söylede bizde çağdaşlaşalım.....

Çekirdeği yeriz
Maça gideriz
Bize Sivas Derler
Biz Statta otururuz .....falan herhalde değilmi? :?: :?:

Turk 12.11.2004 20:38

:D :D :D :sizin yolunuz açık olsun benim tbirün anlayışımla sizinkisi farklı benim istanbul şehirine lafım yok tek karışına canım feda.
burada ekmeğimi kazanıp yiyorum
benim istanbul takımlarına lafım war çünkü
bu ülke sadece bu 3 takımdan ibaret değil..
bugün nasıl sakarya fenerbahceye 6:0 yatıyorsa
yarında sivasspor böle bi takım olmasın.....
en son ali samiyendeydim orası istanbul orada en çok satılan forma
tabiki gese-febe-bejeke olacak..
keşke şartlar el verişli olsada bunun mucadelesini versek sadece sivasspoluyuz diyenleri bi sitede toplicem ben..
o zaman ordaki havayla buranın havasını bi soluyun bakayım.
sen sivassporun maçına gidiyorsun ama beşiktaşı tutuyorsun
sabah sivassporluyum akşam beşiktaşlı
ben sivassporun manisada-izmirde-kocaelide-darıcada yani
imkanımın olduğu bütün maçlara gittim
ama sivassporun maçlarına gidemiyorum die bizans takımlarının
maçlarınada gitmem hayatta
bizans kelimesi şehire değil bu şehrin 3 takımına söylenmiş lafltır
yalnız ben şunu gördüm bu sitede makaraya geliyonuz siz buraya

b1glord 13.11.2004 01:39

[quote=Turk]:D :D :D :sizin yolunuz açık olsun benim tbirün anlayışımla sizinkisi farklı benim istanbul şehirine lafım yok tek karışına canım feda.
burada ekmeğimi kazanıp yiyorum
benim istanbul takımlarına lafım war çünkü
bu ülke sadece bu 3 takımdan ibaret değil..
bugün nasıl sakarya fenerbahceye 6:0 yatıyorsa
yarında sivasspor böle bi takım olmasın.....
en son ali samiyendeydim orası istanbul orada en çok satılan forma
tabiki gese-febe-bejeke olacak..
keşke şartlar el verişli olsada bunun mucadelesini versek sadece sivasspoluyuz diyenleri bi sitede toplicem ben..
o zaman ordaki havayla buranın havasını bi soluyun bakayım.
sen sivassporun maçına gidiyorsun ama beşiktaşı tutuyorsun
sabah sivassporluyum akş** beşiktaşlı
ben sivassporun manisada-izmirde-kocaelide-darıcada yani
imkanımın olduğu bütün maçlara gittim
ama sivassporun maçlarına gidemiyorum die bizans takımlarının
maçlarınada gitmem hayatta
bizans kelimesi şehire değil bu şehrin 3 takımına söylenmiş lafltır
yalnız ben şunu gördüm bu sitede makaraya geliyonuz siz buraya[/quote]

keske sivasta olsanda tanisan bizi..senelerdir maclara giderim..toplasan 10 gol ciplak gozle izleyemedim..penalti olursa izlioruz bi tek..tek derdimiz biraz daha fazla ses ciksin tribunden takim gaza gelsin..ama dusuncelerine saygim var..ne diim simdi..kimseyle sivassporlulugumu tartismam..benim aklim yettiginde sivas 1. ligde bi trabzon bi bursa bi antep misali soz sahibi olsaydi o zaman bende besiktasi tutmazdim..sivas super lige cikinca insallah besiktas ta buraya gelince takicam besiktas atkimi sivas tribununde yerimde olucam..bu kadar acik ve nettir bu

tamtam 13.11.2004 11:33

KIŞ KIŞ CİNLER KIŞ KIŞ
YALLAH CİNLER YALLAH
UHHHHHH UHHHHHHH

3YILDIZ 16.11.2004 11:38

benim sorum olacak

suana kadar okudum cogu tezahüratlar
bilinen baska takimlardan sivasa
uydurulan tezahürat

iyi güzel kimse bisey demiyor zaten
herkesin hakki

fakat mazilerde kalan sevilen, sirf sivasspora
ait olan bir slogan ve tezahürat yokmudur

abilerimiz bilir aslinda !?
onlari yazsak buraya fena olmaz

ForzaSivas 18.11.2004 10:33

şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik
geceleri uyumadan sabahlar ettik
uçuruma düşmeden tut elimizi
şampiyon ol sivasspor mesut et bizi

BİR OF ÇEKELİM KENDİMİZDEN GEÇELİM
offfff offfffff yeter artık sivasspor offff offffff
hermaçına geliyoruz
offf offffffff
yensende geliyoruz yenilsende geliyoruz şampiyonluk istiyoruz

offfffffffffff

b1glord 20.11.2004 11:37

[quote=3YILDIZ]benim sorum olacak

suana kadar okudum cogu tezahüratlar
bilinen baska takimlardan sivasa
uydurulan tezahürat

iyi güzel kimse bisey demiyor zaten
herkesin hakki

fakat mazilerde kalan sevilen, sirf sivasspora
ait olan bir slogan ve tezahürat yokmudur

abilerimiz bilir aslinda !?
onlari yazsak buraya fena olmaz[/quote]

[b]Calismalar devam ediyor bakalim saglam bi kac bestemiz olacak insallah..ben hatirlamiorum valla sivasa ozel bi tezahurat..bilen varsa soylesin.[/b]

mericcas 23.11.2004 10:57

yukarıda arkadaşlarımın söyledikleri doğru Sivasspor'a özel fazla tezahurat yok yalnız. bu yok demeyle ve bunu eleştirmeyle olmuyor. yazın tezahuratı beğeni toplarsa tribünde onuda söyleriz. Burda iş size düşüyor. orjinal bişeyler yakalayalım

mericcas 25.11.2004 15:19

Sivasspor aşkına herkes ayağa
Yeniçeri alemde bir numara
Kırmızı beyazı 3 yıldız forması
Saldır Yigido kaldır kupayı

Melodsi:(sivasspor sen bizim herşeyimizsin)

hagi 15.12.2004 23:10

Kirmizi.... Beyaz.....
Kirmizi.... Beyaz....
Sampiyon...SIVAS...
Sampiyon... SIVAS...

b1glord 16.12.2004 20:01

[quote=hagi]Kirmizi.... Beyaz.....
Kirmizi.... Beyaz....
Sampiyon...SIVAS...
Sampiyon... SIVAS...[/quote]

[b]helal olsun kardesim super bi beste cikarmisin ortaya :lol: [/b]

eker 17.12.2004 09:47

Bunu kesin yapalım ilk maçta :lol:

serhankaburcuk 17.12.2004 10:14

[quote=eker]Bunu kesin yapalım ilk maçta :lol:[/quote]

Evet bencede mükemmel bir beste olmuş...Daha önce hiç duymamıştım... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ForzaSivas 17.12.2004 10:43

son yılların an baba bestesi benimde emeğim olsun sıkı durun

ya ya ya
şa şa şa
sivasspor sivaspor
çok yaşa
8) 8) 8)

unifeb 21.12.2004 15:43

bi tanede benden oooooo ooooo sivas spor gol sivas spor gol haydi bastır sivas spor gol ooooo oooooooooo

cem_yesilova 22.12.2004 17:22

[quote=eker]Bunu kesin yapalım ilk maçta :lol:[/quote]
[b] kesinnnn[/b]

mericcas 23.12.2004 11:07

Tutmaz bu abi... Bence klasik tezahuratlardan gidelim macera aramayalım.... bunu nasıl ezberlettirecende yaptıracan... olmaz başka tezahurat bulun :lol:

CARSIuniversite 23.12.2004 21:24

bu tezahürat konusuna bi gün sivas yerel tv de değinmişlerdi ve SS amigou olan sebahattin abi nin bi cümlesi wardı.aynen şunları söledi:'Sivasta bağıran taraftar çok az çoğunluk çekirdekçi..bizim tezahüratta yapabildiğimiz en iyi şey kırmızı-beyaz-şampiyon-Sivas..başka bi şey yapamıyoruz olmuyor demişti.'abi biz sağlam bi kaçtane beste yapalım bize özgü çalıntısız taklitsiz hiç duyulmamış yapabilen arkadaşlar iyi kötü demeden yazsın arkadaşlar değerlendirir.ortaya çıkan sağlam bi tezahüratta öle bi bağırılırki Sivastaki herkes şaşırır derim.çalışalım abi çıkar bişe.... :D
[b]kırmızı beyaz şampiyon Sivasss[/b]

eker 24.12.2004 09:37

Şampiyon olunca 40 gün 40 gece
İnleyecek her yer Şanlı Sivas diye
Bir elde biramız bir elde rakımız
Kıyak olacak o gece kafamız

byoruk 24.12.2004 13:05

ya arkadaşlar bence tezahürattan önce taraftarı nasıl bağırtırız onu bulmamız lazım bence.senede sivasa geldikçe 2-3 maça geliyorum çılgınlarla yeniçeriler hariç kimse bağırmıyor.onlarda toplasan 100-200 kişiyi geçmez.ayrıca kimse kızmasın ama postacıylada bu iş olmuyo.adamın bi ağırlığı kalmamış.hiç kimse onun lafıyla hareket etmiyo.bunlara çözüm getirelim bence.

serhankaburcuk 28.12.2004 07:59

[quote=byoruk]ya arkadaşlar bence tezahürattan önce taraftarı nasıl bağırtırız onu bulmamız lazım bence.senede sivasa geldikçe 2-3 maça geliyorum çılgınlarla yeniçeriler hariç kimse bağırmıyor.onlarda toplasan 100-200 kişiyi geçmez.ayrıca kimse kızmasın ama postacıylada bu iş olmuyo.adamın bi ağırlığı kalmamış.hiç kimse onun lafıyla hareket etmiyo.bunlara çözüm getirelim bence.[/quote]

Çok güzel söylemişsin arkadaşım senin koyduğun bu teşhisi biz yıllar öncesinden koyduk....Biz yıllardır herkesin desteğini alan bir Sivasspor için uğraşıyoruz ama Sivaslıdaki zihniyet şu;ben paramı veriyorum ben bağırmam diyorlar....seboda yıllardır uğraşıyor admcağız belki işini tam yapamıyor ama onun yaptığı bu işide başkası yapmaz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18.