SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Erman Kılıç Sivasspor`da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26001)

SivasSpor.Com 16.06.2009 11:21

Erman Kılıç Sivasspor`da

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ermankilic.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig'i 2'nci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılmaya hak kazanan Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı.

Transfer döneminin başlaması ile birlikte Sivasspor yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek oyuncuları transfer etmeye başladı. İlk olarak Fenerbahçe'de forma giyen Yasin Çakmak'ı renklerine bağlayan Sivasspor, dün akşam saatlerinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı. Erman Kılıç'a karşılık İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Herve Tum ve Kanfory Sylla'nın verildiği ve bir miktar da para alındığı öğrenildi.
Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler ile dün akşam saatlerinde bir araya geldik ve Erman Kılıç'ı transfer etmek istediğimizi söyledik. Uzun süren görüşmeler sonucu bu futbolcu ile anlaştık. Bize büyük emek veren iki futbolcumuz Herve Tum ve Kanfory Sylla'yı da bu kulübe verdik. Ben bu kulübe giden iki futbolcumuza da teşekkür ediyorum. Bizde emekleri çok. İnşallah orada da başarılı olurlar. Taraftarımız merak etmesin. Şampiyonlar Ligi'ne yakışan transferler yapacağız" dedi.

romeo7 16.06.2009 11:21

Erman Kılıç Sivassporda

erman kılıç sivassporla anlaştı..

sivasspor bu transferde tum ,sylla yı werecek ve bir miktar para alaacak

erman kılıçı merak edenler için

[url]http://www.youtube.com/watch?v=J3LpPGyO5J0&feature=fvw[/url]

Kaynak : DHA

ssozan 16.06.2009 11:22

Cevap: Erman Kılıç Sivassporda

hayırlı bir transfer olacağına inanıyorum

YigidoEkrem 16.06.2009 11:27

Ya Tum Bu senede durmalıydı bence :(

skep06 16.06.2009 11:27

Erman Kılıç Sivasspor'da
Herve Tum ve Sylla, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a verildi.
16-6-2009 10:33
Turkcell Süper Lig'i 2'nci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılmaya hak kazanan Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı.

Transfer döneminin başlaması ile birlikte Sivasspor yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek oyuncuları transfer etmeye başladı. İlk olarak Fenerbahçe'de forma giyen Yasin Çakmak'ı renklerine bağlayan Sivasspor, dün akşam saatlerinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı. Erman Kılıç'a karşılık İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Herve Tum ve Kanfory Sylla'nın verildiği ve bir miktar da para alındığı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler ile dün akşam saatlerinde bir araya geldik ve Erman Kılıç'ı transfer etmek istediğimizi söyledik. Uzun süren görüşmeler sonucu bu futbolcu ile anlaştık. Bize büyük emek veren iki futbolcumuz Herve Tum ve Kanfory Sylla'yı da bu kulübe verdik. Ben bu kulübe giden iki futbolcumuza da teşekkür ediyorum. Bizde emekleri çok. İnşallah orada da başarılı olurlar. Taraftarımız merak etmesin. Şampiyonlar Ligi'ne yakışan transferler yapacağız" dedi.

Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA)

teknik 16.06.2009 11:28

kaliteli transfer.Sol kanata hareketlilik kazandıracak bir isim.Giden oyuncularımız kaliteli fakat çıtayı yükseltmemiz için değişim şart.Orta halli takımlara çok iyi oyunculardı.Ama şmp.ligi veye UEFA da oynayacaksak kaliteyi artırmalıyız.Hadi sivas iyi 2 orta saha (Yabancı)

esrarengiz 16.06.2009 11:33

BENCEDE SIVAS SPORUMUZA SAMPIYONLAR LIGINDE AGIR YUKUNU KALDIRACAK IKI YABANCI LAZIM... AVRUPA TECRUBESINI YASAMIS OYUNCULAR OLSUN YETER... MECNUN BASKAN A INANIYORUM BU ISIN USDESINDEN GELECEK... [B]BESIKTASTAN TELLO[/B] YU ALSIN IYI OLUR :)

Ahwettt 16.06.2009 11:46

Bencee Erman ın transferi çok güzel oldu .Evvet verdğimiz futbolcuların bize çok yararı dokundu ama futbolda duygusallğıa yer yok.Erman hem genç hemde gelecek vat ediyor. Tumun yaşı zaten belli vede tekniği yüksek bir futbolcu değildi Türkiye liğleri için iyi ola bilir ama avrupada bize iş yapmazdı. Sillada öyle

newceri_58 16.06.2009 11:53

walla tum oynamasada cok gusel tecrubeli wede fizik we karakter olarak bile cok iyi bir yedek forwet olurdu simdi bakalim herhangibir sakatlikta weya cezada kim nerde nasil oynayacak?syla tamam ama tum bence yedek kulubesince bile olsa gormek isterdim...erman gusel bakalim simdi forwette bosalan yere kim alinacak tumdan da kaliteli?balili satilik listedeymis?hayirlisi koklu degisimler ama siwasi siwas yapan ruhu bozmasinlar..tum"a cok uzuldum be.......keske gitmeseydi...

abdurrahim_58 16.06.2009 11:56

yaa akıl var mantık var sylla neyse de Tum gibi bi futbolcu verilir mi bizi bu sene kaç maçta kurtardı onu hiç duşunmuyor mu bu yönetim bence verilen futbolcular hususunda cok yanlıs yapıldı.

atababa111 16.06.2009 11:57

Bu transfer politikasıyla bir yere varamayız.Tum ve Sylla avrupada is yapmaz diyen arkadaslara sorarım Erman kılıcmı Yasin cakmak mı avrupa da bizi tasıyacak bir türlü anlam veremiyorum.3 kurus paraya verilen bilicanın da acısı hala yüregimizde....

altuntas58 16.06.2009 12:00

[B]Erman kılıç sivasspora hoş geldin umarım istkrarlı bir cizgi yakalayıp sivassporumuza faydalı bir futbolcu olursunuz[/B]

skep06 16.06.2009 12:01

Musanın sol açık versiyonu.Topla hızlı,çabuk düşünebilen,gol atan gol attıran adam eksilten duran top kullanabilen iyi bir futbolcu.Tek eksiği savunma yönü onuda Bülent Hoca halleder.Sivasımıza ve Ermana hayırlı olsun.

rmznshn 16.06.2009 12:04

Erman kılıçı 2 sezon önce Elazığda oynarken transfer etmek istemiştik ama o i.belediyeyi seçmişti. iyi bir transfer olacaktır.

skep06 16.06.2009 12:06

Tum ve syllanın daha iyisi mutlaka alınacaktır.Yoksa bırakmazlardı.Ayrıca Erman Kılıç gibi bizim oyun sistemimize uyacak yerli sol açık yok.Hem yabancı kontenjanımız açıldı hem de çok iyi bir futbolcu aldık.Çok yerinde oldu.Tebrikler yönetime.

sinan-58 16.06.2009 12:08

Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da

yapmayın başkanım tumu göndermeyin

mustafatas58 16.06.2009 12:09

tum niye gidiyor ya onun yerine baliliyi verseyiniz ya.bence tumu vermek iyi olmadı...

noname87 16.06.2009 12:11

tumun gitmesine üzüldüm sylla da orta kalite futbolcuydu ama ihtiyaç olunca oynuyordu joker gibiydi erman geçen sene belediyenin en iyi futbolcusuydu ibrahim akın falan hikaye karışık bir transfer oldu tumun açığı inşallah kapatılır

Besyo_cu 16.06.2009 12:14

[B]Sylla orta saha ve savunmanın sağı ve gerekirse stoperde bile oynayabilen çok yönlü tam bir joker oyuncuydu gönderilmesini garip karşıladım...

TUM gibi özverili mücadelesi ile takımı neredeyse 2. yarı tek başına sırtlayan bir oyuncuyu böyle bir takasta kullanmak çokda doğru değil gibi geliyor ama bir yandan da baktığımızda bize son vuruşları üst seviyede bir oyuncu da gerekti eminim TUM un yerine çok iyi bir santrafor alınacaktır.

Erman'da çok önceden beri Bülent Hocanın gönlünde olan bir oyuncu idi daha önce ki yıllarda belediyeye gitmeden de istemiştik ama o belediyeyi tercih etmişti. Çok sert ve etkili şutları var takıma katkısı inanıyorum ki büyük olacaktır Erman hayırlı olsun...[/B]

Kibrisli 16.06.2009 12:18

[QUOTE=besyo_cu;528479][B]Sylla orta saha ve savunmanın sağı ve gerekirse stoperde bile oynayabilen çok yönlü tam bir joker oyuncuydu gönderilmesini garip karşıladım...

TUM gibi özverili mücadelesi ile takımı neredeyse 2. yarı tek başına sırtlayan bir oyuncuyu böyle bir takasta kullanmak çokda doğru değil gibi geliyor ama bir yandan da baktığımızda bize son vuruşları üst seviyede bir oyuncu da gerekti eminim TUM un yerine çok iyi bir santrafor alınacaktır.

Erman'da çok önceden beri Bülent Hocanın gönlünde olan bir oyuncu idi daha önce ki yıllarda belediyeye gitmeden de istemiştik ama o belediyeyi tercih etmişti. Çok sert ve etkili şutları var takıma katkısı inanıyorum ki büyük olacaktır Erman hayırlı olsun...[/B][/QUOTE]

Demedim mi ben İbrahim:D Sana da önceden söylemiştim...

sivaslibaris58 16.06.2009 12:23

Erman hangi posizyona oynuyor.bilen varsa yassin.yanliz Tum bence kalmaliydi.Tum gittigine göre önemli bir forvet almamiz sart.

Besyo_cu 16.06.2009 12:25

[QUOTE=Kibrisli;528480]Demedim mi ben İbrahim:D Sana da önceden söylemiştim...[/QUOTE]

[B] :)) Korkulur Burak abi senden demedi deme sonun iyi değil :D[/B]

ihsan5858 16.06.2009 12:26

Guzel ve yerinde bir transfer.O:) kadar çok fulbolcu aliyoruz ama hangi birini oynatcak bulent hoca!

Besyo_cu 16.06.2009 12:27

[QUOTE=sivaslibaris58;528486]Erman hangi posizyona oynuyor.bilen varsa yassin.yanliz Tum bence kalmaliydi.Tum gittigine göre önemli bir forvet almamiz sart.[/QUOTE]

[B] Erman Orta sahanın her yerinde oyanayabiliyor. Belediyeden önce Elazığda oynarken forvet arkası ve kimi zamanda Forvet gibi oynuyordu. Defansın solunda da oynayabiliyor.Kısaca kale hariç her yerde sırıtmadan oynar.[/B]

58_babacan_58 16.06.2009 12:28

[B]TUM'U VERMEKLE YANLIŞ YAPTIK SON ZAMANLARDA YÜKSELEN Bİ GRAFİK ÇİZMEYE BAŞLAMIŞTI HERVE TUM.AMA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN BİZİM İÇİN.[/B]

eyupk 16.06.2009 12:29

Ya Tum'u niye veriyorsunuz onu anlamadım.

TracyMcGrady58 16.06.2009 12:41

Acikcasi ilk basta cok fazla verdik gibime geliyor (Tum + Sylla + para). Tanimiyom etmiyom ama Yönetimde isini biliyodur herhalde.

giants 16.06.2009 12:42

Bu transfer getirisi ve götürüsüne baktigimizda hosuma gitmedi.allah sonunu hayir etsin

buraks58 16.06.2009 12:45

tum ve sylla kesinlikle iyi futbolculardı takımımız içinde çok önemli işler yaptılar ancak artık devler ligi ve avrupada oynayacaksak çok daha iyi oyunculara ihtiyacımız var.yönetimimiz ve bülent hoca ne yaptığını biliyor arkadaşlar.yabancılarımız iyi değil çok iyi olmalılar.yaptığımız transferler iyi şuan kadar.istanbuldaki fenerbahçeli arkadaşlarımla konuştum keşke yasin verilmeseydi çok büyük bi yetenekti diyorlar.nitekim erman bu sene belediyenin en önemli iki üç oyuncusundan biriydi.ikinci bir musa aydınımız oldu bence.namouchinin kariyerine baktığımızda glasgowda şampiyonlar ligi tecrübesi var bülent hocada çok övüyor boş çıkacağını sanmıyor.vee tabiki gelirse çok önemli bir transfer olacak olan civelli.inş sivassporumuz için herşey iyi olacaktır.

Sivaslibey 16.06.2009 12:50

Arkadaslar benim anladigim yönetim üstüne para vermiyor fakat aliyor yani IBB erman + para vermis oluyor harberde yazilana bakilirsa.

Vidyoya bakilirsa güzel futbolcu bize yakisir bu tip futbolcu avrupadada is yapar. Bizim avrupada sonuca gitmemiz lazim yani puan lazim gol lazim fizikli mucadeleci futbolcu sart degil is bitiren adam lazim. Insallah hayirli olur.

handsome5867 16.06.2009 12:52

2. ligde iken sivas taki elazığ maçında 25mt den bize güzel bi gol atmiştı erman kılıç iyi bir transfer faydalı olacktır sivasspora katkı saglar sol kanatta ve hücüm da

Divriği58- 16.06.2009 12:54

TUM ÇOK İYİYDİ AMA NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYA GÜVENİYORUM ....

cesur sivas 16.06.2009 12:54

belki de gelen para ile biraz da biz koyarak mpena yi alacagiz

cesur sivas 16.06.2009 12:55

ozaman tum un yerine gececekse olabilir ama keske satilmasaydi

58_babacan_58 16.06.2009 12:56

[B]ERMAN KILIÇ GEÇEN SEZON 6 GOLE İMZA ATTI.[/B]

merkez_emre 16.06.2009 12:56

erman transferıne en cok ben sevındım bence en ıyı transfer sımdılık

Kokomo 16.06.2009 12:58

Erman Kılıç çok iyi bir oyuncu, tebrikler çok iyi transfer. Geçen sene bizzat takip ettim. Yalnız Tum yerine başka bir oyuncu verselerdi daha iyi olurdu.

yorumyapıyombenya 16.06.2009 12:59

Çok yerinde ve güzel transfer ancak ister istemez tum gibi bir oyuncunun gitmesine çok üzüldüm. Hayrlı olsun

adres58 16.06.2009 13:06

[B]Arkadaşlar Bülent Hocamızın adeta rüyalarını süsleyen bir oyuncu aldık. Bunu evvela belirtmek istiyorum. Hatta bu transfer bir ara olacaktı ama oyuncu Belediyeyi seçince yatmıştı. Şimdi gerçekleştirdi. Bakın bizi Sylla ve Tuma kötü demiyoruz. Ama yabancı oyuncular alacağız ve istediğimiz oyuncuları alacağız bize kontenjanda yer açılması gerekiyor. Hal böyle olunca eğer göndermesek bu seferde diyeceksinizki nerde bizim yabancı oyuncularımz.. Onun için Futbolda gayet normal alım satım işleri... Bakın hiç bir şekilde problem yaşamadan imzalar attırıyoruz, Hiç sorun olmadan teşekkür edip vedalaşıyoruz. Biz bir kurumsak bu kurum içinde gelen ve gidenler mutlaka olacaktır. Asli görevimizi bilerek bize sadece destek vermek düşüyor. Unutmayınki alınan hiç bir oyuncu boş oyuncu değil bunu samimiyetimle söylüyorum. Şöyle bakın bize gelen kaç topçudan adam olmaz deniyordu. Hepsi pırıl pırıl oldular bizde. Artık çıtamız yükseliyor arkadaşlar. Bize bu yüksek yerleri kaldıracak oyuncular gerekiyor. En iyisimi bırakalım yönetim yapsın yapacağını. Unutmayınki başımızda duran kişiler bizim takımımızın EFSANE'leri... [/B]

yigidogurbettee 16.06.2009 13:10

Erman kılıç = Herve tum+ Syla çok saçma bir takas. Kazıklamışlar yine bizi. Erman kim ya ? Herve tumu vermişiz birde. Kaç maçta kurtardı tum bizi. Onun gibi cevik ve hızlı mı erman ?? Çok saçma bir transfer olmuş sivassporumuza hayırlı ugurlu olsun.!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22.