SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Elektrik Sistemine Başlandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26018)

SivasSpor.Com 18.06.2009 09:06

Elektrik Sistemine Başlandı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//4eylul/dorteylll.jpg[/IMG]

Stadyum zeminin alttan ısıtılması için gerekli çalışmalara başlandı...

Saha zeminindeki tesviye işlerinin tamamlanması ile birlikte sahanın alttan ısıtılması için gerekli olan sistem sahaya yapılmaya başlandı.

Türkiye'de ilk olacak olan sistem ile Sivas'ta oynanacak karşılaşmalarda rakipler saha zemini buzdu, sertti açıklamalarını daha yapamayacak. Stadyumda ısıtma sisteminin sahaya yapılmasının ardından sahaya çim serilmesi için ön çalışmalara başlanacak.

[B]Sol taraf tamam[/B]

Tribünlerdeki seviye yükselte işlerinde ilk etabın petekler üzerine saç monte işi tamamlandı. Protokol tribününün sol tarafına düşen bölümde, seviye yükseltme işinde sona yaklaşıldı. Izgaralar üzerine petekler, petekler üzerine ise saçlar monte edildi. Son olarak bu tribüne koltuklar monte edilecek.

[B]Kapatmanın üstü değişecek[/B]

Protokol tribünün üst kapatma bölümünde yer alan saçlar değiştirilecek. UEFA kriterleri kapsamında stadyumda yapılan çalışmalarda protokol tribünü üst kapatma bölümünde de yenileme çalışması yapılacak.

Stadyumda tribün üstü kapatma işinin sona ermesi ile birlikte, havuz ve gar tribün bölümleri haricindeki her yer kapalı tribünü kavuşacak.

[B]Sivas Anadolu Gazetesi[/B]

özgühertaş 18.06.2009 09:23

Cevap: Elektrik Sistemine Başlandı

yakışır sivasımıza.alltan ızıtmalı oldugu zaman genelde gece macı oynanmaya müsait olucagı için sivasımızın maçlarını tv den izlemeye daha fazla fırsat bulcaz demektir.

carizma0658 18.06.2009 09:28

ee artık bahane de olmıcak iyi oldu çok güzell

mühendisburak58 18.06.2009 10:56

ben bu habere hiç sevinmedim.demek ki yeni stad projeside yalanmış.başbakanın sivaslılara verdiği koca bir yalan.

Divriği58- 18.06.2009 11:17

[QUOTE=mühendisburak58;529071]ben bu habere hiç sevinmedim.demek ki yeni stad projeside yalanmış.başbakanın sivaslılara verdiği koca bir yalan.[/QUOTE]

başbakan kim ... sen hala onun sözüne mi inanıyorsun .. hayret 7 yıldır verdikleri hangi sözü tutttular birini söylesene ...

sivastatlıbelam 18.06.2009 12:43

yeni stad yapılacak tesislerin oraya toki üstlendi ama biraz sabır lazım.

aslında devlet değilde özel sektör yapsaydı daha çabuk biterdi.

neyse stad güzel oluyo iki tarafın da kapalı olması iyi oldu.

PirO58 18.06.2009 12:54

[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Tayyip falan demeyin simdi, tepemi attirmayin.

Sivasspor'un yeni stada ihtiyaci yoktur, yeter ki söyle alttan isitma falan olsun. Hem böylelikle kar sikintisindan da kurtulmus oluruz ve daha iyi yabancilar gelir Türkiye'ye.[/COLOR][/FONT][/B]

hepburdayız 18.06.2009 13:51

ya arkadaşlar sivastaki bi arkadaşımız şu stadın fotolarını çekip koyamazmı siteye!!!!!!!

kiNgSiZe58 18.06.2009 13:54

yakışırrr sivassimaa zaten böyle bisi lazimdi bize öyle degil mi

Yigido5458 18.06.2009 13:57

Ya yetişsin maçlara da başka bişi istemiyom zaten yeni stad daha sonrada yapılır şimdi önümüze bakalım.

Kibrisli 18.06.2009 15:16

Bence bu stad büyütülsün İnönü gibi aşağıya doğru yeni stad yapmaya gerek yok bencede...
Konu dışına dağılmasın tabii ama nolur şuranın bir fotoğrafını çekin kapalı yanları nasıl oluyor anlatılandan, teoriden birşey anlamadım ben... Hürdoğan nasıl anlatmışsa gözümde canlandıramadım... :) Sacların üzerinde insanlar oturacakmış gibi geldi...

necmettin_akcay 18.06.2009 15:17

[QUOTE=hepburdayız;529116]ya arkadaşlar sivastaki bi arkadaşımız şu stadın fotolarını çekip koyamazmı siteye!!!!!!![/QUOTE]

evet arkadaşlar o yakınlarda kimse yokmu

Shan58 18.06.2009 16:04

[QUOTE=mühendisburak58;529071]ben bu habere hiç sevinmedim.demek ki yeni stad projeside yalanmış.başbakanın sivaslılara verdiği koca bir yalan.[/QUOTE]

Kardeşim sen 3 Ay'da stad yapıldığını gördünmü.
Yeni stad'a başlansa bile en az 3 - 4 sene sürer. Kayseri'nin hazır parası varken
2 yılda zor bitirdi, Sivas'ın imkanları ortada en az 3 - 4 sene sürer.
bu 3 - 4 sene içinde millet işkencemi çeksin yani.
3 sene yeni stad yapımı beklensin, hiç bişey yapılmasın. bataklıkta karda soğukta bi 3 sene daha idare etsinler öylemi istiyorsun.

Biraz mantıklı olun arkaşlar. maket stad yapılmıyor.

TheFatih 18.06.2009 17:48

ßence sımdlık stat yapmazlar cunku kayseri yaptı boş trıbunlere pynuyorlar adamLar ßizimkıLerde yapsın aynısı oLur Zaten kımse 5 Lira verıp maca gitmek istemıyoru bedava yoLLaradan girmenın gayretınde yazık olur ßence yenı bi stat yapılırda ßoş kaLırsa mevcut statıdı birazdaha sahaya yakınlaştirsaLar koltukLarı adam etseLer yeter ßence merkezi yere gitmeyen şehrin dısına hiç gitmezz 30 bin kısılık stat 5 bin kişi geLirse şamamak Lazım....

canimfeda58 18.06.2009 18:41

evet baslamakla cok iyi yapdik. yakinda o zeminde esecegiz :)

necmettin_akcay 18.06.2009 18:47

evet bu durumda 30 000 kişilk stad lüks görünüyor şampiyonluğa oynanan bir sezonda 9 400 seyirci geliyorsa bence bu stadı onarıp mümkünse tarbzonun yaptığı gibi kale arkalarını falan yakınlaştırsınlar yeter alttan ısıtmada yapılırsa olur biter zaten bu krizde kimse biyere çivi çakamıyor toki bile aslantepe inşaatının içinden çıkmadı 2. sene yaklaşıyor hala bitiremedi

G Ü N E R 18.06.2009 20:45

memleketteki arkadaşlar stada uğrayıp bir iki fotoğraf çekseniz çatladık meraktan :)

muco5806 18.06.2009 21:30

[B]Helal olsun büyük başkan.Sözünü tutacak.Valla büyük başkan.HELAL OLSUN!!![/B]

**özgür58** 18.06.2009 21:37

bu stat üzerinde fazla çalısılsın yeni stada ne gerek var.attan da ısıtıyor üstüde kapandımı tmm dır :)

kaptann58 19.06.2009 07:38

çok güzel olacak inşallah stadımız dolar

ozer10 19.06.2009 11:15

ii bir çalışma sivasımıza hayırlı olsun inş.
yeni yapılacak staddan hiç haber duyamıyoruz sivasımıza yakışır güzel bi saha yapılsın artık

yener_sahin 19.06.2009 15:14

akşam stadın ayrıntılı fotoğraflarını eklerim.bugün stada gidip baya bir fotoğaf çektim.fotoğrafların düzenlemesi ile atmam akşamı bulur.

nuri_58 19.06.2009 15:17

[QUOTE=yener_sahin;529317]akşam stadın ayrıntılı fotoğraflarını eklerim.bugün stada gidip baya bir fotoğaf çektim.fotoğrafların düzenlemesi ile atmam akşamı bulur.[/QUOTE]

çok saol fotoları merakla bekliyoruz...;)

hepburdayız 19.06.2009 18:18

[QUOTE=yener_sahin;529317]akşam stadın ayrıntılı fotoğraflarını eklerim.bugün stada gidip baya bir fotoğaf çektim.fotoğrafların düzenlemesi ile atmam akşamı bulur.[/QUOTE]

kardeşim ellerine sağlık merakla bekliyoruz

karamik 19.06.2009 21:01

Aslında dışa verilebilen elektirik olsa süper olur Trabzonspor çıkınca basacaksın dümeye çızzzzzz ŞAKA tabiki arkadaşlar ebedi dostumuz onlar :)

karamik 19.06.2009 21:16

[QUOTE=PirO58;529099][B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Tayyip falan demeyin simdi, tepemi attirmayin.

Sivasspor'un yeni stada ihtiyaci yoktur, yeter ki söyle alttan isitma falan olsun. Hem böylelikle kar sikintisindan da kurtulmus oluruz ve daha iyi yabancilar gelir Türkiye'ye.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

işte bu mantık bizi geri bırakıyo ya yapsın adam sadece sivasa yapmıyoki hep biz devletin bütcesini düşünüyoruz bırakalımda devlette biraz sivası düşünsün Kayseriye olukla para gidiyo Ankara belediyesi devlet parasıyla takım kuruyo kalkınma önceliğinde 3.bölge yapıldık bu ne demek Kayseri Antep Konya gibi illerle aynı kefeye konulduk yatırımcı bize gelirmi bu durumda.

hepburdayız 19.06.2009 22:10

yiğido naptın fotoları atamadın hala :) hala bekliyoruz

dede58 20.06.2009 19:47

[QUOTE=karamik;529375]işte bu mantık bizi geri bırakıyo ya yapsın adam sadece sivasa yapmıyoki hep biz devletin bütcesini düşünüyoruz bırakalımda devlette biraz sivası düşünsün Kayseriye olukla para gidiyo Ankara belediyesi devlet parasıyla takım kuruyo kalkınma önceliğinde 3.bölge yapıldık bu ne demek Kayseri Antep Konya gibi illerle aynı kefeye konulduk yatırımcı bize gelirmi bu durumda.[/QUOTE]

Devletin Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra bu halk için ne yaptı? Toplam kaç şey yazabileceksiniz. Siyaseti halk belirler. Halk yalan siyaseti seviyor ve yalancıları getiriyor :) Bu kadar basit

turkiye58 20.06.2009 20:11

iyi tamam da demekki yeni stad yoooooook

PirO58 20.06.2009 23:07

[QUOTE=karamik;529375]işte bu mantık bizi geri bırakıyo ya yapsın adam sadece sivasa yapmıyoki hep biz devletin bütcesini düşünüyoruz bırakalımda devlette biraz sivası düşünsün Kayseriye olukla para gidiyo Ankara belediyesi devlet parasıyla takım kuruyo kalkınma önceliğinde 3.bölge yapıldık bu ne demek Kayseri Antep Konya gibi illerle aynı kefeye konulduk yatırımcı bize gelirmi bu durumda.[/QUOTE]

[B][FONT="Book Antiqua"]Peki o zaman bu basbakan sevdasi nereden geliyor? Biraz mantikli düsünün...

Kasimpasa'yi Tayyip gelmeden önce kim taniyordu? Hiç kimse...

Hangi para ile çiktilar Süperlige? Devletin parasi, yani milletin parasi ile..

Ankaraspor denen bir sey varmiydi Gökçek'ten önce? Yoktu...

Peki bu sahis, oglunu dahi bu ise sokarak ne kadar hayirsever (!) bir belediye baskani oldugunu gösterdimi? Göstermistir, masallahi var hemde. Elin Alman teknik adamini alabilecek parayi nereden buluyorlar? Kiliçdaroglu'nun çikardigi çirkef skandala mal olmus yerlerden mi degil mi, siz karar verin.

Kadir Topbas gelmeden önce Istanbul Büyüksehir Belediyespor neredeydi? Halen bos statta top oynuyorlar, benimde içim eriyor! Oralarda bir Göztepe, bir Altay, bir Karsiyaka, yani bu lige yakisan takimlar olsa fena mi olur?

Artik çikarin su at gözlüklerinizide, Türkiye Cumhuriyetini kirletmeyin.[/FONT][/B]

furky.b 21.06.2009 01:05

[QUOTE=PirO58;529609][B][FONT="Book Antiqua"]Peki o zaman bu basbakan sevdasi nereden geliyor? Biraz mantikli düsünün...

Kasimpasa'yi Tayyip gelmeden önce kim taniyordu? Hiç kimse...

Hangi para ile çiktilar Süperlige? Devletin parasi, yani milletin parasi ile..

Ankaraspor denen bir sey varmiydi Gökçek'ten önce? Yoktu...

Peki bu sahis, oglunu dahi bu ise sokarak ne kadar hayirsever (!) bir belediye baskani oldugunu gösterdimi? Göstermistir, masallahi var hemde. Elin Alman teknik adamini alabilecek parayi nereden buluyorlar? Kiliçdaroglu'nun çikardigi çirkef skandala mal olmus yerlerden mi degil mi, siz karar verin.

Kadir Topbas gelmeden önce Istanbul Büyüksehir Belediyespor neredeydi? Halen bos statta top oynuyorlar, benimde içim eriyor! Oralarda bir Göztepe, bir Altay, bir Karsiyaka, yani bu lige yakisan takimlar olsa fena mi olur?

Artik çikarin su at gözlüklerinizide, Türkiye Cumhuriyetini kirletmeyin.[/FONT][/B][/QUOTE]

Millet burda bile siyaset yapiyo ya , allallaaa alaaaaa

subasi29 21.06.2009 02:56

hadı hayırlısı umarım soguga dayanır bozulup da buz patenıne donmez trubunde mılet donuyor be onada bı cozum

ready 21.06.2009 09:55

Piro58 Sporda siyaset konuşulmaz bizene siyasetten

PirO58 21.06.2009 12:38

[QUOTE=ready;529673]Piro58 Sporda siyaset konuşulmaz bizene siyasetten[/QUOTE]

[QUOTE=furky.b;529637]Millet burda bile siyaset yapiyo ya , allallaaa alaaaaa[/QUOTE]

[B][FONT="Book Antiqua"]Bülent Uygun konusuyor ama? Ben konusmuyorum, sadece bulastirmayin diyorum. Ama madem o kadar eminler kendilerinden, birde öte tarafindan bakin diye yazdim yoksa ben feci bir sekilde karsiyim siyasetin spora bulasmasina. Zaten bu yüzden yazdim :)[/FONT][/B]

emreakbulut58 21.06.2009 18:25

stad örenekleri ne oldu şimdi onlar ne zaman yapılacak biligisi olan warmı:confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:46.