![]() |
Akeem Oriyomi Agbetu
[B]AKEEM ORİYOMİ AGBETU
[IMG]http://fantezi.fanatik.com.tr/Images/OyuncuFotograf/1412.jpg[/IMG] [U][COLOR="Red"]Kişisel Bilgiler[/COLOR][/U] Doğum Yeri : Lagos Nigeria Doğum Tarihi : 10 Mart 1988 Uyruk : Nijerya Boy : 1.70 Kilo : 81 Medeni Hali : Bekar [U][COLOR="Red"]Lisans Bilgileri[/COLOR][/U] Lisans No : 14871 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 20 Haziran 2009 Sözleşme Bitiş T. : [U][COLOR="Red"]Futbolcu Bilgileri[/COLOR][/U] Pozisyon : Forvet Forma Numarası : Oynadığı Takımlar : FC Midtjylland, Kolding FC, Kocaelispor,Sivasspor Milli Olma Sayısı : Nigeria U-20, Nigeria[/B] |
Cevap: AKEEM ORİYOMİ AGBETU
abicim bunu kesin kesin aldikmi 100% dogrumu bu haberr
|
[B]Süper topçu abi süper.Senenin bomba transferi olacak.Kalıbımı basıyorum...[/B]
|
[B]Aslinda çok düz bir oyuncu, sadece hizi var. Tum'da öyle idi gerçi, ama bu kadar hizli degildi. Tek farklari o zaten..
[/B] |
yigidomustafa kardesim bu transferler gerceklesmeden neden direk adamlarin adina konu aciyorsun once bir sozlesme imzalansin ondan sonra.
|
Tum'un genç ve teknik versiyonunu almışız işte.
|
Kocaelisporda 8 numaralı forma ile en iyi oyuncuydu ama Ben yukardaki boy ve kiloya takıldım.Boy 1.70 kilo 81 bir yanlışlık var herhalde.sporcuda bu boyda bu kadar kilo ollurmu ya beni gibi.ya boyu ya kilosu yanlış
|
çok kiloluymuş 81 kilo çok bundan bir yanlışlık olmalı ama çok beğendiğim bir futbolcuydu kocaelideyken hayırlısı olur inşallah..
|
ya bu lisans numarası ne kardeşim nereden buluyosun bu lisans numarasını sözleşme imzalamadan açıklanmadan lisans numarası verilirmi bırakın bu yalan haberleri gazeteden aldıgınız haberleri koymayın şuraya..
|
transfer kesin değil kocaelispor isterse 30 hazirana kadar bu adamı alabilir ama tabi agbetu kocaelinde oynamak isteyecekmi 2.si kocaelisporda kongre var başkan belli değil borçlar var neyse hayırlısı olsun gelirse iyi olur gelmezse daha iyileri bulunur
|
[B]resmi sitede yayınlanmıştır arkadaşlar konu açmakta suç oldu siteye uğramıyalı..;).[/B]
|
Resmi sitede nerede bu haber Allah aşkına bir ver de bakalım. Ben her gün resmi siteyi ziyaret ediyorum daha resmi iki transfer var. Biri Yasin diğeri Uğur. Atıyorsan destekli at. Siteyi kirletmeyin bari
|
TRANSFER KESİNLEŞTİYSE İYİ BİR FUTBOLCU İNŞALLAH TAKIMA FAYDALI OLUR.
|
RESMİ SİTEDE BU TRANSFERLE İLGİLİ BİR HABER YOK ŞU ANDA
|
BENCE DE yalan bi habere benziyor. bakalım hayırlısı. bülent hoca transfer işini iyi biliyor. güveniyoruz ona.
|
iyiye benziyo aslında şimid bu oyuncu geldimi yoksa listedemi??
|
[QUOTE=yigidoss;529817]Resmi sitede nerede bu haber Allah aşkına bir ver de bakalım. Ben her gün resmi siteyi ziyaret ediyorum daha resmi iki transfer var. Biri Yasin diğeri Uğur. Atıyorsan destekli at. Siteyi kirletmeyin bari[/QUOTE]
[B]arkadaşlar buyurun resmi sitenin haberini iyi okuyun ama .. [url]http://www.s[/url] i v a s s p o r .com.tr/content/view/1587/1/ boşlukları kapatarak girin [QUOTE]Fenerbahçeli Yasin ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Sivasspor transfere hız verdi Yasin Çakmak, Erman Kılıç,[COLOR="Red"]Akeem Agbeto[/COLOR], Fransa’dan Tunus asıllı Naomochi, Antalyaspor΄dan Uğur Kavuk, İzmirspor’dan Cihan΄da Sivasspor΄lu oldu. Sivasspor Şampiyonlar Ligi eleme müsabakaları öncesinde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Fenerbahçeli Yasin ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Sivasspor transfere hız verdi Çakmak΄ın ardından İstanbul Büyükşehir΄den Erman Kılıç, Kocaelispor΄dan Agbeto, Fransa’dan Tunus asıllı Naomochi, Antalyaspor΄dan Uğur Kavuk, İzmirspor’dan Cihan΄da Sivasspor΄lu oldu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor΄un yeni transferleri ile gücüne güç katacağını, 2 yabancı ve 2 yerli oyuncu daha alarak transferi kapatacaklarını söyledi. Sivasspor Başkanı Otyakmaz, transferle ilgili yaptığı açıklamasında “Sivasspor olarak iskelet kadromuzu muhafaza ediyoruz. Takımımızdan giden oyuncuların yerine takıma başarı sağlayacak, isim değil takım için mücadele edecek sporcuları kadromuzu dahil etmek istiyoruz. Bu nedenle teknik heyetin ve transfer komitesinin verdiği karar doğrultusunda sporcu alıyoruz. Fransa 1. Lig takımlarından Le Havre kulübünün orta saha oyuncusu Olivier Davidas ile önceden prensipte anlaşma sağlanmıştı, ancak bonservisindeki bazı sorunlar nedeniyle bu transferden vazgeçtik. Davidas Türkiye΄ye geldi ve bizlerde ona fikrimizi söyledik. Bonservisindeki pürüzlerin aşılması gerektiğini ilettik, pürüzler aşılmayınca bizde transferden vazgeçtik” dedi. YEPYENİ BİR SİVASSPOR SEYREDECEĞİZ Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor΄un yeni sezona çok güçlü geleceğini, yenilenmiş kadrosu ile takımın özlenen başarıyı yakalayacağına inandığını da sözlerine ekledi.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]siteye özür dilerim site linki verdiğim için[/COLOR][/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;529912][B]arkadaşlar buyurun resmi sitenin haberini iyi okuyun ama ..
[url]http://www.s[/url] i v a s s p o r .com.tr/content/view/1587/1/ boşlukları kapatarak girin [B][COLOR="Red"]siteye özür dilerim site linki verdiğim için[/COLOR][/B][/QUOTE] KUSURA BAKMA KARDEŞ VERDİĞİN LİNKTE HİÇBİRŞEY ÇIKMIYOR...sitede de böyle bir haberi görmedim....Yalnız başka spor sitelerinde buna benzer haberleri dün ve bugün okudum.Umarım haberlerin doğru çıkar.... |
İŞ YAPAR BENCE SIVASTA İYİ BİR ORTASAHA Kİ ODA BANA GÖRE OLDU ARTIK KAMANANLA ÇOK İŞYAPAR BU COCUK
|
[QUOTE=eyuphulagu;529916]KUSURA BAKMA KARDEŞ VERDİĞİN LİNKTE HİÇBİRŞEY ÇIKMIYOR...sitede de böyle bir haberi görmedim....Yalnız başka spor sitelerinde buna benzer haberleri dün ve bugün okudum.Umarım haberlerin doğru çıkar....[/QUOTE]
kardeş doğru aynı haberi bende okudum resmi sitede |
ben araştırdım bu uşak süper suretli ve teknik
|
[QUOTE=eyuphulagu;529916]KUSURA BAKMA KARDEŞ VERDİĞİN LİNKTE HİÇBİRŞEY ÇIKMIYOR...sitede de böyle bir haberi görmedim....Yalnız başka spor sitelerinde buna benzer haberleri dün ve bugün okudum.Umarım haberlerin doğru çıkar....[/QUOTE]
[B]buyur kardeş sitenin ismi sitemizde kapatıldığı için bende ayırarak vermiştim linki yanınada yazdım birleştir diye bi de burdan bak istersen sitenin resmini şopladım... [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8738/aaawht.jpg[/IMG] [COLOR="Red"] linkli resim verdiğim için site yetkililerinden özür dilerim[/COLOR] ama malesef bunları yaptırmak zorunda bırakıyorlar...[/B] |
Hiç izlemedim öyle o yüzden yorum yapamıyorum ama inşallah teknik birisidir,Tum'da iyi bir katkı sağladı bu yadsınamaz ama hız veya kuvvet yetmiyor,artık takımımıza teknik ve her an skoru değiştirebilecek isimler lazım ...
|
Eyvallah ben şahsım adına "sadece bu haber için" özür dilerim. Peki diğer hani şu doğunun Hakan Şükür'ü?
|
[B]işte en iyi adam bu kendini bi gösterse tanere o gol paslarını verdigi gibi kamanana bile verir bu adam ama oynatan yok ne var ne yok ugur kavuk allahın kazmasını almıslar oynatıorlar [/B]
|
1 hafta içinde biyere gider diyarbakıra gitme olasılığı yüksek
|
oynamadan nerey gönderiyorlar bu futbolcuları yaaaaaaa
|
bouzza gitti ya bu kalır sanırım ama başarılı olacağını sanmıyorum full 2.lig oyuncusu takım :rolleyes: :confused:
|
forvet arkasında çok etkili olur hatta forvettede oynayabilir orta sahada oynarsa çok kuvvetli press yapar
|
çok kaliteli bir oyuncu ama bülent uygun onu kulubeye mahkum etti.orda faydalanmayı düşünüyor sanırım.
|
bundanda ıs yok sıvasa yenı geln oyuncular yaramadsı
|
Ermanin yerine oynasin ermandan faydali olur belki, ofansiv sol acik oynar ozaman
|
Akeem Agbetu bildiğinizi özellikleri ve resimleri..
10 Mart 1988 doğumlu Nijeryalı oyuncu, futbola FC Ebedei takımının alt yapısında başladı. 2005 yılında Danimarka Süper Lig takımlarından FC Midtjylland takımına transfer olan Agbetu burada 2 yıl forma giydikten sonra Danimarka 1.Lig takımlarından Kolding FC takımına 2006-2007 sezonunun devre arasında transfer oldu ve burada yarım sezonda 11 maçta 9 gol daha sonra 2007-2008 sezonunda 27 maçta 11 gol kaydetti. [IMG]http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v330/33/81/719924222/n719924222_706952_6870.jpg[/IMG] [IMG]http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v313/33/81/719924222/n719924222_656659_1490.jpg[/IMG] [IMG]http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v185/33/81/719924222/n719924222_282360_9211.jpg[/IMG] [IMG]http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v185/33/81/719924222/n719924222_282357_9121.jpg[/IMG] [IMG]http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v185/33/81/719924222/n719924222_282356_5120.jpg[/IMG] Resimdeki Paul Scholes(Man unt) [IMG]http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs119.snc1/5194_95250719222_719924222_1851055_7169477_n.jpg[/IMG] [IMG]http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2413/225/11/535601688/n535601688_1926943_4518.jpg[/IMG] |
Akeem Agbetu, Selon Moi les sept merveille du monde :D Kocaelinde Harika Oynuyordu Sivastada is Yapar Tabiki Deger Verilirse Oynatilirsa Bir Elma Agaci Gibi Altina Gecin Sallayin :D
|
Agbetu eğer 2. yarı da olsa oynatılırsa takıma faydalı olacak bir oyuncu..Bu oyuncu kontratağa çok yatkın bir oyuncu,onun için deplasman maçlarında bize daha faydalı olabilecek bir oyuncu....Bu oyuncu kupa maçlarında daha fazla oynar gibime geliyor...Çünkü sivassporun 3 veya 4 tane yabancı oyuncu alacağı söyleniyor onun için maçlarda daha çok 2. yarıları ve kupa maçlarında ilk 11 de oynayacağını düşünüyorum...Umarım Erciyes maçında oynadığı futbolu diğer maçlarda da oynar,takıma katkı yapar...
|
İyice oyuncu......................
|
bence kadroda diğer oynayan oyunculardan verim alamıyoruz bazıları dısında mbemba agbetu denenebilir...:rolleyes:
|
agbetu erciyes maçının yıldızıydı tmm hazırlık maçı rakip zayıf ama agbetu müthişti inanıyorumki bjk maçında oynarsa maçın yıldızı olacak
|
GENÇ VE GELECEK VADEDEN BİRİSİ ZAMAN İYİ TOPCU OLACAK BEKLEMLAZIM
|
[B]Futbolcularımızı birebir irdelediğimizde, hepsi birbirinden üstün meziyetleri olan futbolculardır. Ancak, yapılan hata ve olumsuz bir durum karşısında, psikolojik olarak çöküşün içerisine hepsinin birden düşmesinin sonucu bu tabloyu oluşturuyor. Bu Takıma ağbi rolünde futbolcu acilen gereklidir. Mehmet Yıldız'ı bu anlamda mumla arıyoruz.
Hafta sonu Erciyesspor karşısındaki Agbetu, parmak ısırtan mücadelesi, ayakta alkışlanır hareketleri mest etti. Nitekim meyvesini de aldı. Dakika 45, gol Agbetu...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |