SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   BALILI ANTALYA SPORDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26054)

Ultra sivasli 21.06.2009 19:27

BALILI ANTALYA SPORDA

HABERI TELEVIYZYONDA YENI GÖRDÜM BALILI ANTALYASPORLA ANLASMIS BU NASIL IS BÖYLE

Besyo_cu 21.06.2009 19:46

Cevap: BALILI ANTALYA SPORDA

[B]Transferde hareketli günler geçiren Antalyaspor, Sivasspor’un deneyimli golcüsü Pini Felix Balili'yi 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Bir süredir Sivasspor yönetimi ile temaslarını sürdüren Antalyaspor'un bugün transferi netleştirdiği ve İsrailli yıldızın önümüzdeki sezon Antalyaspor'da forma giyeceği öğrenildi.
[/B]
Kaynak : [url]http://maraton.com.tr/news.php?news_id=80573[/url]

Burack 21.06.2009 20:01

Oynamiyordu zaten... ama uzuldum.

xremix 21.06.2009 20:01

balilinin emekleri için teşekür ederiz,antalyasporada hayırlı olsunnn

yigido_furkan 21.06.2009 20:06

hayırlı olsun Antalyaspora Balılı gercekten cok sevıyoduk ama gıtme zamanı gelmıstı belkı lıg ıcın yeterlı ama artık avrupayı dusundugumuzden daha kalıtelısı lazım. ozellılerı bakımından kamanan daha ıyı balılıden oyun stıllerıde benzıyodu saten

MeRt5858show 21.06.2009 20:10

balili eski balili deil gitmesi iyi oldu yeni balililer gelir
yaslıları gönderiyoruz iyi bir transfer politikası var bu sene

furky.b 21.06.2009 20:37

Bulent Hoca , Transferler Pahali Diyorsunuz Paramiz Yok Diyorsunuz, Lig En Hizli Forvetini Satiyorsunuz, Kimi Alacaksin Yerine Merak Ediyorum, 4 lig den Ibrahimmimi ?

07reis58 21.06.2009 20:48

[B]baliliyi süperligde tutacak adam çok ender gerçekden çok hızlıydıı...[/B]

Thai 21.06.2009 20:54

Şayet fatih Ceylan karşılığında aldı isek ehh diyebilirim

Ama her halukarda Balili nin gitmesine üzüldüm....

Sen seviyoruz Balili.....

Herşey için yaptığın her hizmet için Teşekkürlerrrr....

yigidoilyas 21.06.2009 21:01

balili gerçekten kaliteli ve sempatik bir oyuncuydu sivas spora çok şey katı teşekür ederiz emeklerinden dolayı. antalya sporda başarılar dilerim. birde bir arkadaşımın yazısı dikat cekti gercekten yaşı ilerlemiş oyuncuları yönetim yolluyor dogru bir politika izliyorlar inşallah yeni gelen yigidolarda takıma tez adepte olur.

yigidoilyas 21.06.2009 21:03

[QUOTE=MeRt5858show;529856]balili eski balili deil gitmesi iyi oldu yeni balililer gelir
yaslıları gönderiyoruz iyi bir transfer politikası var bu sene[/QUOTE]

haklısın çok yönlü baktıgımızda yönetim dogru bir transfer politikası izliyor..

dedebali58 21.06.2009 21:07

gelen ağam giden paşam "en büyük Sivasspor"Baliliyede yaptıklarından dolayı teşekkürler takım olmanın gereği büyüklük ismindedir sivasspor hancı onlar yolcudur daha niceleri gelip geçecek ama baki olan Sivasspordur.:)

slasher//z 21.06.2009 21:09

balılı cok eksıkdı son zamanlarda
gıden gıdıyo da
gıdenın yerıne kım alınıyo
onu sorgulamak lazım

Divriği58- 21.06.2009 21:10

Bence bu kadar çok oyuncunun ayrılması iyi değil takımda bir arkadaşlık ortamı vardı Umarım bülent hoca bunları gözetiyodur.. İskeleti bozmayacaz diyorlardı iskelet kalmadı kadro komple değişti Umarım İyi yabancılarla anlaşılır....

Harput0658 21.06.2009 21:30

[QUOTE=Divriği58-;529874]Bence bu kadar çok oyuncunun ayrılması iyi değil takımda bir arkadaşlık ortamı vardı Umarım bülent hoca bunları gözetiyodur.. İskeleti bozmayacaz diyorlardı iskelet kalmadı kadro komple değişti Umarım İyi yabancılarla anlaşılır....[/QUOTE]

Çok haklısın. Balilinin gitmesine çok üzüldüm inşallah haber yalandır. Takımdaki arkadaşlık aile ortamı zarar görecek bu gidişle.

yigido yakup 21.06.2009 21:50

balili icin hayirli olsun sivassporumuza cok emek verdi tesekkürler.sivasspor artik kabuk degistriyor simdi okudugum lig tv gecen alt yazi habere görede Razak Omotoyossi ile 3 yillik sözlesme imzalanmis.sivasspor artik cok cok daha kaliteli oyunculari transfer ediyor artik öyle uzun sisirme uzun top devri bitecek anlasilan.alinan futbolcular hepside cok teknik vede yetenekli oyuncular insallah uyum sorunu olmaz vede gene o mücadeleci hirsli futbolla birlikte güzel futbolda izleriz.

YigidoEkrem 21.06.2009 21:52

:( Üzüldüm şimdi ya. Balilinin Sivasspora Katkılarından dolayı Tesekkür ederim
Yabancılardan en sevdiğim futbolcuydu

nejmi58 21.06.2009 21:57

aslinda giden oyuncular ve gelen oyuncular hep yerinde ama hepsinin bir anda olmasi takimdaki dengeleri altüst edebilir

GuVeN 21.06.2009 21:58

kulubeden cıkamıyodu son zamanlarda, hem sıvasspor ıcın hemde balılı ıcın hayırlı olsun bu transfer.. sivassporda iz bırakan bi isimdi,yolu acık olsun..

noname87 21.06.2009 22:01

gitmesine üzüldüm en son gidecek adamdı bence oynasa da oynamasa da faydası oluyordu

Borte Tarkan 21.06.2009 22:09

Balili kardesimiz gercekten Antalyaspora gitti mi.
bu haberin dogruluguna inanmak istiyorum.
insallah asparagastir.
daha mecnun baskan dugun torenine gitti balili kardesimizin.
nasil elin antalyasina gitsin.
olmaz olmaz olmaz.
umarim bu haber asparagastir.
Balili Forever.

Metal Gear 21.06.2009 22:50

Balili'yi seviyorduk aam artık verim alamadığımız bir oyuncuydu ve biz artık hep zirve hedefi olan bir takımız.Bu açıdan gitmesine çok üzülmek doğru değil.Antalya tam Balili'ye göre.O işini bilir.:)

muco5806 21.06.2009 22:58

[B]Büyük futbolcusun Balili.Tüm Sivas halkı ve Sivasspor'a gönül verenler sana minnettar.
YOLUN AÇIK OLSUN...[/B]

yigidomustafa58 21.06.2009 23:06

[B]vallahi çok üzüldüm balili Sivasla bütünleşmişti.
hayırlı uğurlu olsun başarılarını dilerim...[/B]

eyuphulagu 22.06.2009 00:22

Haber malesef doğru.Bütün ajanslarda haber var.Antalya Balili ile birlikte kerim ZENGİN'i de transfer etmiş.Balili'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.Umarım biz de şamp.liginde mücadele edecek kapasitede oyuncular transfer ederiz.

izmirligardaş58 22.06.2009 00:27

futbolda aklında hangi pozisyon kaldı deseler aklıma hep sivas trabzon maçında balili kardeşimizin 100 sprinti gelir koçum benim nasılda takmıştı trabzona onu çok seviyoruz bana kalırsa kalmalıydı diyorum biliosunuzki sivassporda tercuman yoktu bu işlerin sorumluluğu balilideydi o çok ii ortam oluşturuyordu inşallah jübilesinide bizde yapar manisa antalya maçlarına sırf balili için gideceğim.......... ne bilem haberi okuyunca içim cızladı onu çok kabullenmiştik tabi bu işte duygusallığa yer yok adamlar 10 yıllık topçularını bir kalemde siliolar en azından biz öyle yapmıoruz camia olmak için ilerlemek için mecburuz kaliteli topçular hedefli takımlara gelir bizde hedefi olan kulüp olmalıyızki en azından avrupanın ilk 3nden olmasa 4-5-6 olan takımlarından futbolcuları getirelim ayrıca şunu da belirteyim namoçinin geldiği yer lorientte aynı sivas kadar değişen bişi yok omotoyosi davidas agbetu sanki 20 li yaşlarda parismi görmüşler alsınlar onlara meksikada civassa türkiyede sivasssss:D

sabanoh 22.06.2009 00:31

Bir yerde 300 000 dolara satildi diye duydum insallah yalan haberdir.
Ben balili nin gitmemesini isterdim.
Keske onun yerine musa , sezer,mehmet yildiz gitseydi.
Sezer nasil olsa feneri çok seviyor :)
Balili gidecekse bile iyi bir fiyata gitsin yada Fatih ceylan takasi olabilir ama 300 000 dolar az.

tekdoktirin 22.06.2009 00:38

İYİ OLMUŞ BALİLİ NİN GİDİŞİ BANA GÖRE İYİ ÇOCUK SIVASI SEVİYOR AMA YAŞLI BİZE GENÇ VE AC YABACILAZIM TOK DEİL İYİ OLABİLİR AMA YETMEZ YANİ AFRKALILAR DAHAMANTIKLI GARDAŞ,,, ANADOLU ALP ERENLERİ,,,

kadir20 22.06.2009 01:17

Balili seviliyodu ama bazi arkadaslarin tespiti dogru,dikkat ettiyseniz 30 yasini gecen oyunculari gönderiyor yönetim yerine daha genclerini aliyor!su da bir gercek son maclarda hep yedek kaliyodu ve girdigi maclardada eskisi gibi etkili degildi,gol de atamiyordu!insallah hem Balili hemde takimimiz icin hayirli olur.

abircan 22.06.2009 08:34

Balili, Antalyaspor'a gitti

Balili, Antalyaspor'a gitti
Sivasspor'un İsrailli yıldızı Pini Felix Balili, Süper Lig ekibi Antalyaspor'un yolunu tuttu.
Güney ekibi, golcü oyuncuyu iki yıllığına kadrosuna kattı. Türkiye'ye 2003 yazında İstanbulspor formasıyla merhaba diyen Balili, Kayserispor'da da oynamış ve 2005 yazında Sivasspor'a transfer olmuştu.
Antalyaspor, flaş Balili transferinin ardından bir bomba daha patlattı ve İstanbul BŞB'den ayrılan Kerim Zengin ile de anlaştı. Kerim, yeni takımıyla 1 yıllık sözleşmeye imzaladı.

Harput0658 22.06.2009 08:46

Cevap: Balili, Antalyaspor'a gitti

Yolun açık olsun Balili.
Seni çok seviyorduk Gitmene çok üzüldük. Hep yedek kulübesinde beklemene dayanamıyordum, inşallah Antalyasporda hep ilk 11 de oynarsın.

Bize verdiğin emekler için teşekkürler.

skynet 22.06.2009 08:58

Balili'nin emegi cokdur tamimimizda. Cok beyendigim bir oyuncuydu; icimizden biriydi, tam bir sivasliydi. Kiemet yolu acik olsun, ben sahsan ozliyecegim kendisini.

hiko58 22.06.2009 09:05

GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.

vahapkeskek 22.06.2009 09:09

[QUOTE=hiko58;529972]GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.[/QUOTE]

Çok haklısın o kadar haklısın ki sana söylenecek söz yok. Mükemmel insan ancak böyle bir mükemmel yorum yapar.

Buraq58 22.06.2009 09:16

[B][FONT="Century Gothic"][QUOTE=hiko58;529972]GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.[/QUOTE]

Nede oLsa o ßizim Hocamız Herşeyin en GuzeLini o biLir;)

yanLıslık oLmasın baLiliyi Bende cok severdim ama Kısmet deqiLmis

Balilide gitmek istiyordu sanırım Bulent uygun " Balili Benim Çocugum Gibi açıklamasını

Duymadın sanırım.... antaLyada BasarıLar Balili`ime[/B]

skep06 22.06.2009 09:23

[QUOTE=hiko58;529972]GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.[/QUOTE]

Bu ne demek şimdi.Bülent Hoca önceki 2 sezon oynatırken ırkçı değildide şimdimi ırkçı oldu.
Balili misyonunu tamamladı Sivasta.Kamanan varken birde Agbetu alınmışken kalsa bile 18 e giremezdi.Talibi varken gönderilmesi yerinde oldu.
Emeklerine teşekkürler yolun açık olsun başarılar balili.

Tuncay 22.06.2009 09:35

Balili yolun acik olsun sivaslilar seni unutmayacak, cok faydali oldun.Sivasspora katkilarindan dolayi sana tesekkur ediyoruz.

Divriği58- 22.06.2009 09:50

balili yolun açık olsun ..... Gereksiz tartışmalar yapmayın agbetunun geldiği falan yok 2- ırkçılık falan da yok

yigido_furkan 22.06.2009 09:54

balılı ıyı ısler yaptı ama artık gıtme zamanı gelmıstı.gecen sezon gs macında sakatlandıktan sonra yarın sezon oyle bıde bu sezon 1.5 yıldır yararlanamıyoruz. artık avrupadayız daha kalıtelısı lazım lıgte yeter ama avrupada yetmez yolun acık olsun Balılı. ve cok gereksız tartısmaya gerek yok

emreakbulut58 22.06.2009 11:03

inş bizim için en hayırlısını yaparlar başkanımıza çok güveniyoruz ama gene hatalı transferler yaptığını düşünüyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36.