![]() |
Ferhat BIKMAZ
Ferhat Bikmaz
1988 (1.79m) (77 kg) Ferhat Bıkmaz, (d. 6 Haziran 1988 Hannover) defans (Sol Bek) ve orta saha (Ön Libero) mevkiinde görev yapan Türk futbolcu. Kulüp Takımları Kariyeri 2002 yılında Hannover 96 takımının genç takımı olan TuS Marathon Hannover’de futbola başladı. 2006-2007 sezonunda profesyonel olan Ferhat Bıkmaz, 2007-2008 sezonunda Hannover 96 kulübünün kadrosunda yer aldı ve bir maçta forma giydi. Milli Takım Kariyeri 2005 yılında Peru'da oynanan 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda turnuvasında Nuri Şahin'le beraber forma giyen Ferhat milli takımlar da 3 numaralı formayı giymektedir. 50 kez Türk milli takımlara çağrılan Ferhat Bıkmaz, 8 kez U-16, 21 kez U-17, 7 kez U-18, 11 kez U-19, 2 kez U-20 olmak üzere toplam 49 kez milli formayı giymiş bu maçlarda 1 gol atmıştır. 2006 yılında 1 kez (Ümit Milli takıma çağrılmış ancak forma giymemiştir.) |
Cevap: Ferhat BIKMAZ
Nihayet bir sol bek aldık.Geçen yıl Hayrettin sakatlanınca sol kanadımız kevgire dönmüştü.Hayırlı olur inşallah
|
O çocuk çok iyi... Bu sene olmasa da seneye banko ilk 11 oynar... Kendi yarı sahamızın her yerinde oynayabiliyor, defansın göbeği, bek ya da defansif orta saha farketmiyor... 2 ayağını birden kullanabiliyor, yetenekli bir oyuncu... Çok sevindim ben bu transfere...
|
21 yasindaymis, insallah yildizi parlar bizde..
|
bu sene de 21 maçta forma giymiş çoğu da ilk 11
|
FERHAT BIKMAZ
50 DEFA U MİLLİ TAKIMLARDA OYNAMIŞ.Son olarak 2009 haziranda yapılan Ermenistan'ı 5-2 yendiğimiz maçta oynamış.Solbek ve ön libero oynaya bilen genç ve güçlü oyuncu.Kariyeri çok zengin.İnşallah artık iki kanat defansımızın da alternatifi oluştu.Böylece Apo ve Hayro nun sakatlık stresi azalmıştır.
|
neden kimse murat sozgelmezden bahsetmıyor. oda sol back oynayabiliyor.
Gayette iyi |
[QUOTE=bnl;530609]neden kimse murat sozgelmezden bahsetmıyor. oda sol back oynayabiliyor.
Gayette iyi[/QUOTE] Muratın asıl mevkisi stoper ve sağ bek. Sol bekte mecburiyetten oynadı.Fener(4-2),Bursa(1-1) maçlarını hatırla sol kanat resmen maden olmuştu.Hayrettin çok sık sakatlanıyor ve çok kart görerek cezalı duruma düşüyor.Faruk ve Ermanın hücum yönü iyi savunma yönü zayıfBize sol bek şarttı.İnşallah Ferhat iyi çıkar |
BU YIL İYİ TARNSFERLERE İMZA ATTIK UYUM SORUNUMUZ OLMAZSA GAYET BAŞARILI BİR YIL DAHA OLACAK İNŞ.
|
para=başarı,
başarı=para birde takım ruhu eklendi mi sivasspor daha da güçlü olmaya namzettir |
ferhat bıkmaz benim çok yakından akrabamdır. Ben Tekirdağda yaşıyorum.Ferhat bizim köyümüz olan BALLI KÖYE gelir ve de sık sık görüşüyoruz.Kendisi çok iyi bir futbolcudur.Akrabam diye bunları söylediğimi sanmayın.Defansif oyun tarzı vardır ve defansın her yerinde oynayabilir.Yalan attığımı kesinlikle düşünmeyin bu yazdıklarımın hepsi doğrudur.
|
FAYDALİ OLACAĞINA EMİNİM.....:D:D:D:D:D:D
|
Yha ferhat bıkmaz benım akrabagım oluyor tekırdaglıyım ben ballı koylu we oda oralaı aynı oralı deılde almanyada dogumus.we benım akrabagım oluor cok gusel oynuordur iş sıvas spora ugurlu gelır.kepirli ben berk:D
|
İNŞALLAH şu hayrettine mahkum olmaktan kurtuluruz.bazen akılalmaz hatalar yapıyo
|
ins oynarda su hayrodan kurtuluruzzz
|
]O çocuk çok iyi... Bu sene olmasa da seneye banko ilk 11 oynar... Kendi yarı sahamızın her yerinde oynayabiliyor, defansın göbeği, bek ya da defansif orta saha farketmiyor... 2 ayağını birden kullanabiliyor, yetenekli bir oyuncu... Çok sevindim ben bu transfere..
dediğin gibi ise o zaman çok iyi olmuş hem daha da 21 yaşındaymış |
[B]hayırlı uğurlu olsun çok genç bir futbolcu...[/B]
|
adı üstünde bıkmaz bıktırmaz bide bu cocuk nereli bilen var mı?
|
gercekten iyi transfer is yapacak birisi oynadigi mevkinin hakkini verecek kabiliyete sahip
|
[B]Nerde bu adam hala göremedik 5 dakika bile. 3 yediğimiz maçta bile oyuna girmiyorsa nasıl anlayacağız. [/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Ferhat'ın kumaşını beğendim. Ümit Milli takımda da oynaması avantaj. Sol bek için alternatif olur. [/COLOR][/B]
|
ferhat oyuna girdikten sonra syrnanın hızı kesildi...genç oyuncuları kazanmak istiyorsan şans vereceksin...malesef genç oyuncu yetiştirme konusunda bülent hocanın karnesinin iyi olduğu söylenemez...
|
bana göre bu senenin en iyi transferi topu çok güzel kullanıyor sadece takıma alışması için zamana ihtiyacı var umarım sivasımıza fayda saglar hayırlı olsun
|
Ferhat BIKMAZ hakında transfer edildiğizaman da olumlu yazılar yazdım.Bu oyuncuyu birkaç kez izleme fırsatım olmuştu..Abdullah AVCI'nın devamlı üzerinde durduğu oyunculardandı..Peru'da Dünya şamp.sında yine b,r Ramazan ayında galiba show tv maçlarımızı vermişti..O takımda kimler yoktu ki;Ardalar,Canerler,Nuri şahinler,Kaleci Volkan,UĞUR,M.duruer Özgürcan,Cafercan Tevfik gibi yetenekli oyunlarımız
|
F.BIKMAZ işte bu takımın oyuncusu ÖN LBERO VE SOL KANATTA oynayan tekniği iyi olan defansif yönü daha iyi olan bir oyuncu;ama hücuma da sık sık katılıp olumlu ortalar yapan ve çabuk geri dönen bir oyuncu..İşin ilginç yanı elimizde böyle bir oyuncu var ama biz bu oyuncuyu henüz daha haz.maçlarında bile doğru dürüst oynatmadık..Gösterizsiz oynayan ve takım için herşeyini veren bir oyuncu..Eğer süerekli şans verilirse takıma çok katkı yapacak bir oyuncu...Shatkar maçında Bülent Hocanın 25 dak. da olsa bu oyuncuya şans vermesine çok sevindim..İlk yarı Srna Murat'ın kabnadını adeta E-5 otobanına çevirmişti..Murat iyi oyuncu ama ter ayakla ancak bu kadar oynayabildi..Ferhat'ı dikkatle izledim takımda sanki sürekli oynayan bir oyuncu gibiydi..O oyuna girince Srna bir kez bile kanattan etkili gelemedi;ilk yarıdaki gibi hücuma istenilen desteği veremedi..Sivasspor bu dak. larda daha çok atak yapıp pozisyonlardsa buldu..Ferhat bu takıma çok katkı yapacak yeterki bu oyuncudan yararlanacağız..Messiler,Runniyler ,Ardalar17-18 yaşlarında büyük takımlarda oynuyorsa 21 yaşındaki Ferhat niye bizde oynamasın..Gerkirse bu oyuncu ön liberoda oynatılabilir...
|
hayrettinin son performanslarını gördükten sonra hayrodan iyidir bence ..
|
[QUOTE=enesarslan;553230]hayrettinin son performanslarını gördükten sonra hayrodan iyidir bence ..[/QUOTE]
her turlu harodan iidir ........ |
Ferhata da sans vermesi lazim ki kendini gostersin
|
[B]Bu cocukta hayat var. Bülent hoca genç oyuncu düşmanlıgını yener bu cocuga şans verirse Milli takımın değişmez sol beki olur.[/B]
|
bence hayrettinin yedeği değil ası olmalı bu adam.hatta hayrettin onun yedeği bile olmaz
|
inşallah iyi bir transfer olur, geleceğede yatırım olur...
|
ferhatı shaktar maçında az da olsa izledik kumaşı iyiye benziyor ben olsam Mbembayı hiç oynatmam muratı onun yerinde muratın yerindede ferhatı oynatırdım ben beğendim emmi bu ferhatı..
|
tekniği ve hızı çok iyi,hucuma çıkışı,geri dönüşü mükemmel.bence ilk onbirde oynaması gereken oyunculardan.
|
Ferhat ı akşamki uefa maçında ilkez izledik ve hem orta saha hem defans hem zaman zaman ileride gördük ve ben kendi adıma begendim umarım sivasspor için faydalı bir futbolcu olur
|
AKŞAM BİRAZ İZLEME ŞANSI BULDUK İYİ KUMAŞ AMA BÜLENT HOCA ONUDA HARCAR OYNATMAZ
|
fene değildi dünkü maçta ama hocamız niye oynatmıyo anlamadım gitmiş yasini oynatıyo
|
[B][COLOR="Indigo"]Umarım yavaş yavaş takıma genç oyuncularımız katılırlar. [/COLOR][/B]
|
Bülent Hoca artık Ferhat'a ya sol kanatta ya da orta sahanın solunda görev vermeli..Takımın bu durumunu gördükten hele de defansın sol tarafının ne halde olduğunu gördükten sonra Ferhat artık bu takımda oynamaya başlamalı..Takımın da bu gibi oyunculara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...Gerkirse Ferhat Hayrettin'le beraber de sol içte görev yapabilir...Haydi Bülent Hocam şu çocuğa bir şans ver inanıyorum ki Ferhat seni utandırmayacaktır...Geçmişte Sezer'i de gözün kapalı genç yaşta oynatmıştın;seni utandırmamıştı;Ferhat'ta seni utandırmayacaktır...
|
yav bu hoca yasini getirdi onu oynatmazsa olmaz çünkü kendi getirtti onu halbuki ondan hiç bişi olmaz oda biliyor fakatt....
|
haydi ferhat senin için patlama yapma vakti geldi. uzun süredir senin yüksek performans göstermeni umuyoruz. hayrettin'in yokluğunda göster kendini. şimdi tam zamanı!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:04. |