SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26092)

sivaslı yıldız 23.06.2009 22:27

Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..

Bu sezon ki başarımızın Sivas' ta takımımıza olan ilgiyi artırdığı muhakkak.. Özellikle Sivas' ta yaşayan kardeşlerimizin de dikkatini çekmiştir, sezon içerisinde oynadığımız maçlardan eklediğiniz kareler arasında da sıkça karşılaştık, bayan taraftarların takımımıza olan ilgisi geçmiş senelere oranla çok daha arttı..

Sivas'ta bayanlar arasındaki altın günü toplantılarının gündemini oluşturan maddelerinde Sivasspor benim katıldıklarım arasında hep 1. sırayı aldı..:) Arkadaşımın yaşlı annesinin Sivasspor hakkında iyi şeyler söylediği için Ömer Üründül hayranlığını sezon boyunca gülerek dinledik..:) Okunan Yasin' ler sonrası yapılan dualarda Sivassporumuza da başarı dileklerine şahit olunca tamamdır bu iş dedik..:)

Velhasıl bence Sivas' ta ki bayanlar olarak, üniversitesi olan bi şehir olarak, Bayanlar tribünü Sivasspor'a, Sivasspor taraftarı bayanlara yakışır.. Sivasspor şimdiye kadar Sivas'ın tanıtımına en büyük katkıyı yapan kurum oldu.. Şimdi de takımımızdan beklediğimiz bu yolda bir adım daha atıp diğer kulüplere de örnek olarak bayanlara özel tribün yapması..

Büyük Başkan Duy Bizi..:)

sivastatlıbelam 23.06.2009 22:30

Cevap: Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..

altına imzamı atarım.;)

başkan duy bizi bayanlarada ayrı türibin güzel olur...

Divriği58- 23.06.2009 22:54

Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...

yener_sahin 24.06.2009 04:05

Benzer şekilde bir çok tribün var.Örneğin Bursaspor bayan taraftar grubu yeşil inciler.Çocuk tribününde yerleri var.Kaç senedir çocuk tribünü ile beraber bayanlar içinde özel bir tribün olması gerektiğini söyledik,ama pek kulak asan olmadı.

GuVeN 24.06.2009 04:11

[QUOTE=Divriği58-;530515]Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...[/QUOTE]

?????????????????????????????????????????????????????????????????????

hepburdayız 24.06.2009 06:20

ya kardeşim bayan tribünü nedir!!

herkes taraftardır zaten,dünyanın hiç bi yerinde bayan tribünü diye bişey yoktur!!

çocuk tribünü vardır..bu isteğiniz nedeni nedir acaba??

erkeklerin yersiz davranışlarımı??

yigidoilyas 24.06.2009 09:10

Bayanlar türübünü yoktur fakat aile türübünleri var bencede sivas spor yönetimi kale arkalarından birini aile türübünü yapsın. sivas sporun bayan taraftarı gerçekten fazla kayseri spor taraftarlarının içine bakın çok nadirdir bayan taraftar. gerçekten inanıyorum duaların sivas spor başarısı üzerinde etkisi olduguna. herkes takımımıza dualarını eksik etmesin. ANEN VE BACILARIMIZIN BU KEYFİ TATMASINI İSTİYORSAK ONLARADA DÜŞÜNMEMİZ LAZIM. BÜYÜK BAŞKAN DUY BİZİİİİ..

yigidoilyas 24.06.2009 09:20

[QUOTE=Divriği58-;530515]Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...[/QUOTE]

ARKADAŞ NE HAREMLİK SELAMLIKMİŞ HERKESİ KENDİNE BENZETME BENİM VEYA BİR BAŞKASI İÇİN VARMİŞ ÖNEMİ. HERKESİN. AZİ CUVAL DEGİL SAP SUP KONUŞAN ADAMLAR VAR, EŞİNİ DOSTUNU SEN GETİR ORADA O ADAM SAP SUP KONUŞSUN SENİN GÖNLÜN RAZI OLURSA O ZAMAN KONUŞ. SEN İSTEMİYOR OLA BİLİRSİN ÖYLE BİR YER YAPSINLAR İSTEYEN İSTEDİGİYERDE OTURSUN OZAMAN ZORLA KİSE KİMSEYE KARIŞMİYOR DEGİLMİİİİİ..

davulcu 24.06.2009 10:05

gzel bi düşünce bu tür düşünce ve çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlarım

yener_sahin 24.06.2009 11:24

[QUOTE=hepburdayız;530572]ya kardeşim bayan tribünü nedir!!

herkes taraftardır zaten,dünyanın hiç bi yerinde bayan tribünü diye bişey yoktur!!

erkeklerin yersiz davranışlarımı??[/QUOTE]

Bu isteklerinin sebebi nedir?

1)Etrafdan sadece maça küfür etmek için gelen insanlardan uzak durmak.
2)Çift gelen insanlara olan bakışlarla tacizden uzak durmak.
3)Güvenliğinden emin olduğu bir kısımda maç izlemek.
vs.. vs...

İstemeleri en doğal hakları,yıllardır tribündeyim öyle insanlara denk geldim ki bizim stada dahil insanlığımdan utandım.Adama küfretme diyorsun ben maça küfretmek için geldim diyor.Bu tarz bir uygulama insanlara güven verecektir.Malum zamanında stad içerisinde çıkan tribün olaylarında en çok zararı aileler gördü.Umarım bu derlendiriler.

yener_sahin 24.06.2009 11:26

Daha sorsan haremin ne olduğunu bilmezsin,boş beleş....

SivasLady 24.06.2009 11:56

[B]SivasSpor yeni stad uygulamasinda kesinlikle aile icin ayri bir bölüm yapmali
cocuklar bayanlar bir arada ayri yerde olabilir

Stadda o kadar küfür söyleniyor ki bayan olarak rahatsiz oluyoruz
tabiki herkes söylemiyor ama illa küfür oluyor bir anlik bazende sürekli
cogu kisiler zaten bu yüzden eslerini kardeslerini maca götürmüyorlar

bayanlarinda maca gitmeye hakki yok mu?
benide götür degisin - olmaz orda cok küfür var taciz (gözlede olsa) var
diyerek götürmeyen beyler cok
koruma amacli götürmüyorlarsa, bizlere kendimize ait bölüm yapsinlar

sivasli yildiz bacimin arkasindayim :) destekliyorum
artik oda maca gidebilsin ;)

[/B]

kaptann58 24.06.2009 12:02

EVET GÜZEL BİŞEY BAYANLARI TRİBÜNLERE ÇEKMEK LAZIM.......

Besyo_cu 24.06.2009 12:10

[B]Sıvaslı Yıldız kardeşim çok güzel konuya değinmişsin yorumuna teşekkur etttim ama yetmez diyip tekrarlamak istedim. Bu güzel düşüncenden ötürü seni kutlarım...

Büyük başkan bu çağrıya eminim duyarsız kalmaz...[/B]

mertcan69358 24.06.2009 12:55

bayan tribünü olmaz ama küfürsüz bir ortamda bayanlarda maç izleyemilir

hepburdayız 24.06.2009 19:52

bayan tribü yapmak yerine,bayanları tribünden uzaklaştıran hayvanları staddan atsak daha mantıklı değilmi??

yigidoss 24.06.2009 20:23

[QUOTE=hepburdayız;530572]ya kardeşim bayan tribünü nedir!!

erkeklerin yersiz davranışlarımı??[/QUOTE]

Benim hanımım en az benim kadar koyu bir Sivasspor taraftarı ve her hafta beni maça götür diye yalvarıyor. Ben şimdi hanımımı "La hakeeeeem ananı ..." "La 17 numara o..... çocuğu","A....k...... düzgün vur la topa " vb. onlarca-yüzlerce hakaretleri havada savuran hayvanların arasına nasıl sokayım?
Stad kalabalık yer. Oraya gelen 12000 kişinin hepsinin iyi,namuslu,şerefli adamlar olduklarını hiç birimiz savunabilir miyiz? Oradaki bayanları taciz etmeyeceklerini imza etseler yine güven olmaz.
Stadda bazen oluyor ki;arkamdaki adam heyecandan benim sırtıma çıkıyor. Ya önündeki ben değil de bir bayan olsa?
Siz ve diğer szin gibi "Bayan tribününe ne gerek var" diye soran kardeşlerimiz acaba bu saydıklarımın kendi bayan arkadaşlarınızın,bacılarınızın veya hiç tanıadığınız bir bayanın başına gelmesini kabul edebilir misiniz?

sivaslimete 24.06.2009 20:51

Olsa cok güzel olur zaten cüsskb bayan taraftarlar dernegi mi ne var onlarla bi temasa gecilirse iyi olur.

üçyıldız58 24.06.2009 22:14

kızımın israrı sonucu maça götürdüm maç esnasında yapılan küfürlerde kızım bana baktı utandı bende kızıma baktım utandım
daha ne ben kızımı maça götürürüm nede o gelmek ister

sivaslı yıldız 24.06.2009 23:34

Şimdi;

Öncelikle bana destek veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.. Umarım Büyük Başkan Bizi Duyacak..:)

Bu konu ile ilgili bana yönelttiğiniz her soruyu okudum ama cevap vermeyeceğim hepsine..:) Sadece şunu bilmenizi isterim ki benim ya da diğer Sivasspor taraftarı olan bayanların da o stadyumda takımını desteklemek için yer almaya niyeti ve hakkı var.. Bunun için uygun şartların sağlanması gerektiği konusunda deneyimlerinizi anlatığınız yazılardan anladığım kadarıyla zaten hemfikiriz.. Bu yüzden de bayanlara ait bir tribün olması talebindeyiz, hepsi bu..

GuVeN 25.06.2009 00:58

[QUOTE=sivaslı yıldız;530740]Şimdi;

Öncelikle bana destek veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.. Umarım Büyük Başkan Bizi Duyacak..:)

Bu konu ile ilgili bana yönelttiğiniz her soruyu okudum ama cevap vermeyeceğim hepsine..:) Sadece şunu bilmenizi isterim ki benim ya da diğer Sivasspor taraftarı olan bayanların da o stadyumda takımını desteklemek için yer almaya niyeti ve hakkı var.. Bunun için uygun şartların sağlanması gerektiği konusunda deneyimlerinizi anlatığınız yazılardan anladığım kadarıyla zaten hemfikiriz.. Bu yüzden de bayanlara ait bir tribün olması talebindeyiz, hepsi bu..[/QUOTE]

umarım olur,olursa cok da güsel olur.. o trıbunlerde futbolun guzel yuzlerıne ıhtıyaç var,hem belkı bayanlarımızın coskusunu goren maratondakı arkadaslar azcık da olsa utanır da takıma destek olma arzusuna kavusurlar..yalnız boyle bır trıbun olusturulması durumunda sizlerde cekırdeklerle gelmeyın:) aman haa:)

aslanefe58 25.06.2009 02:55

bu yıl bi kaç maça eşimle gittik. özellikle belediye maçında maç 0 - 2 yken eşim deli gibi benimle beraber 'hadi çocuklar bastırın hadi aslanlar şampiyon biziz!!!' diye bağırıyordu. tam arkamızda maalesef kombine olmasından dolayı bi senedir dayanmak zorunda kaldığım hıyarlar topluluğu kendi futbolcularımıza öyle küfür ediyorlardı ki sonunda dayanamadım.. bu çocuklar size hayatınızda göremeyeceğiniz şeyleri yaşattı ayıp bee dedim.. adamla nerdeyse birbirimize girecektik..eşim hiç korkmadı..biz bu ayılarla her yerde karşılaşıyoruz hadiii dedi şunların inadına boğazımız patlayıncaya kadar bağıralım.. baktım bazı arkadaşlarda bize katıldı ve onbeş yirmi kişilik bi grup o gün hiç susmadık. hıyar tayfası adeta büzüldü kaldı.. sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!!

cilgin1966 25.06.2009 06:03

çok güzel bir fikir trübünlere ayrı bir heycan getirir

Salim58 25.06.2009 08:02

bayan taraftarların stadda olmasına tabiki isteriz hoş ve güzel görüntüler olur

sivaslı yıldız 25.06.2009 10:34

[QUOTE=58güven58;530751]...yalnız boyle bır trıbun olusturulması durumunda sizlerde cekırdeklerle gelmeyın:) aman haa:)[/QUOTE]

Yok yok, çekirdek bayanların cilt güzelliği açısından zararlı zaten, rahat olabilirsiniz yani..:)

[QUOTE=aslanefe58;530763]...sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!![/QUOTE]

Çok haklısın.. Elbette olması gereken, gerçek Sivasspor Taraftarının da istediği bu, ben de dahil.. Ancak Sivas'ta sizin bahsettiğiniz tribün ortamını sağlamak kaç sene sürer bilmiyorum.. Bu ortamın sağlanması için kimler fedakarlık yapmak ister onu da bilmiyorum.. Ama bildiğim şu aşamada Sivas için en uygun çözümün Bayan Tribünü olduğu kanaatindeyim..

sevda58 25.06.2009 12:33

bende katiliyorum, keske bayanlara ozel bir tribun olsa,
nedeni ise acik, yapilan kufurler v.s v.s
bayanlarinda hakki mac seyretmek, sivassporumuzu desteklemek
belkide bayanlar tribunlerde olursa kufurler felan filan azalir kim bilir.
insallah bu konuya el atan olur

yigidoilyas 25.06.2009 14:08

[QUOTE=aslanefe58;530763]bu yıl bi kaç maça eşimle gittik. özellikle belediye maçında maç 0 - 2 yken eşim deli gibi benimle beraber 'hadi çocuklar bastırın hadi aslanlar şampiyon biziz!!!' diye bağırıyordu. tam arkamızda maalesef kombine olmasından dolayı bi senedir dayanmak zorunda kaldığım hıyarlar topluluğu kendi futbolcularımıza öyle küfür ediyorlardı ki sonunda dayanamadım.. bu çocuklar size hayatınızda göremeyeceğiniz şeyleri yaşattı ayıp bee dedim.. adamla nerdeyse birbirimize girecektik..eşim hiç korkmadı..biz bu ayılarla her yerde karşılaşıyoruz hadiii dedi şunların inadına boğazımız patlayıncaya kadar bağıralım.. baktım bazı arkadaşlarda bize katıldı ve onbeş yirmi kişilik bi grup o gün hiç susmadık. hıyar tayfası adeta büzüldü kaldı.. sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!![/QUOTE]

Haklısın dayı adamlar takım yendimi şampiyon sivas spor yenildimi küfürü basıyorlar. Ben herzaman sen ve seningibilerin yanındayım. Maça geliyorlarsa insan gibi tezehürat yapsınlar. Sadece gelen bayan taraftarlar acısından degil oraya çocuk taraftarlarda geliyor onlarında ahlakını bozuyorlar. Küfürü duyan hiç kimse mutlu olmuyor kendisi hariçinde futbolcunun da yönetiminde herkesin morali bozuluyor. Yönetim duysun gelsin baksın buralara tarftarlarının sesine kulak versin acıklamalar yapsınlar.

SivasLady 29.06.2009 15:35

[B]ilk basta bayanlarinda stadda oldugunu fark etmeleri icin ayri bir yer gerek
özel bayan bölümü olursa ve herkesin bildigi bir bölüm olursa
beyler artik orda bayanlarda var diye belki küfürü azaltir, hatta birakirlar
ileride hersey saygi incinde küfürsüz ortam oldugu zaman karisik tribün olabilir
ama simdilik öyle görünmüyor, bayanlara ayri bir bölüm lazim

biz burda cagrimizi yapalim yönetim sesimizi duysun ayri bir bölüm istiyoruz[/B]

kanarya yigido 29.06.2009 17:54

ayri bayan türibinüne hic gerek yok hep birlikte beraber izlersek daha güclü oluruz niye böyle bir öneri getirdiniz anlamis dagilim böyle bir sey ancak iranda olur biz türkiyedeyiz.Yeni sezonda sivassporumuza basarilar.

yener_sahin 29.06.2009 17:59

[QUOTE=kanarya yigido;531672]ayri bayan türibinüne hic gerek yok hep birlikte beraber izlersek daha güclü oluruz niye böyle bir öneri getirdiniz anlamis dagilim böyle bir sey ancak iranda olur biz türkiyedeyiz.Yeni sezonda sivassporumuza basarilar.[/QUOTE]

al sana bir kaya nereye dayarsan daya.İranda olurmuş,yapma ya...Bir gün anneni kız kardeşini maç götürsene bakayım o zaman ayrı tribün isteyecekmisin istemeyecekmisin?O kadar şey yazıldı oturup okumamış gelmiş burda gerek yok diyor.Biz bayanlardan taraftarlık istemiyoruz,sadece herkes eşiyle kardeşiyle rahat gelsin istiyoruz.taraftarlığı biz yaparız onlar rahat maç izlesinler yeter.

Siiivasliii 29.06.2009 19:13

Bende bi bayanim ama dusuncem sudur bayan tribünü saçma olur

sivaslı yıldız 29.06.2009 20:58

[QUOTE=Siiivasliii;531691]Bende bi bayanim ama dusuncem sudur bayan tribünü saçma olur[/QUOTE]

Bir bayan olarak tribünde, Sivas'ta, beyler arasında maç izleyebilecek kadar [B]''cesur'' [/B]olman sevindirici..;)

[QUOTE=yener_sahin;531674]..Biz bayanlardan taraftarlık istemiyoruz,sadece herkes eşiyle kardeşiyle rahat gelsin istiyoruz.taraftarlığı biz yaparız onlar rahat maç izlesinler yeter.[/QUOTE]

Çocukta, kariyerde, tribünde taraftarlıkta yaparız Yener..:)

svssnn 29.06.2009 21:13

[QUOTE=yener_sahin;530560]Benzer şekilde bir çok tribün var.Örneğin Bursaspor bayan taraftar grubu yeşil inciler.Çocuk tribününde yerleri var.Kaç senedir çocuk tribünü ile beraber bayanlar içinde özel bir tribün olması gerektiğini söyledik,ama pek kulak asan olmadı.[/QUOTE]

not bursada taciz ve küfür şidet var sivasta ise saygı ve sivasli ve yiğido olma bilinci var ama yinede bayan kardeşlerimizin özelikle yalnız ken daharahat maca gitmesi icin en azında 250 kisilik yer olması ve koltukları daha özel olmsı gerekir bursada imranlı gökçebeli sinan

pover58 29.06.2009 21:41

elbet bayan tribünü olabilir,olmalıdır nedenide herkes biliyor zaten biz henüz küfürsüz maç seyredecek kadar gelişemedik.kimse küfür dinlemek için maça gitmez,ayagımızı yorganımıza göre uzatmalıyız.biz birbirimizi biliyoruz degilmi arkadaşlar.bayanların karışık tribünde rahat maç izliyecegini kim düşünüyorsa???*bidaha düşün derim.

Metal Gear 29.06.2009 23:20

Bayan tribünü yaparsın gelmek isteyenler gelir,ha yok ben küfürlere razıyım diyenler de gider yine normal tribünde maçını izler.

yigidomurat 29.06.2009 23:55

bence arkadaşımız çok güzel bi istekte bulunmuş,bayan olduğu için onu en iyi bayanlar anlar belki ama bencede böyle olması daha iyi.kaldıki bi arkadaşımız haremlik selamlık mı olacak demiş?niye olmasınki bu bizim geleneklerimizde var.herşey bitti bir geleneklerimize dil uzatmadığımız kaldı.BİZ SİVASLIYIZ ARKADAŞIM,BİZ GELENEKLERİMİZE BAĞLIYIZ.yani gerekirse haremlik selamlıkta yaparız(eğer bunun adı oysa tabi).kısaca ben bu projeyi destekliyorum arkadaş o kadar.

SivasLady 30.06.2009 11:30

[B]erkek taraftarlara bayanlarida götürün dedigimde
ne isleri var ne geregi var orda cok küfür var seviyesizler var vs vs.

cogu bayanlara böyle diyerek maclara götürmüyorlar
bizlerde bayan olarak buna cözüm istiyoruz
bizde taraftar olarak hakkimizi ariyoruz
Mecnun baskanimizdan rica ediyoruz
O onca Taraftara sesleniyor bizlerde ona sesleniyoruz
[U]özel bayanlar icin ayri bir bölüm yapsinlar[/U]
bir cogundan daha iyi taraftar olaracagimiza inaniyorum
Cekirdekcilerin yerine bayanlar stadi doldursun
inanin cekirdekcilerden daha cok ses duyulacak

bayanlar erkeklerin cogundan TARAFTARliga daha cok deger vereceginden eminim
baska takimlarinda var SivasSpor`da niye olmasin
[/B]

cabuker 30.06.2009 11:47

sonuna kadar destekliyorum.

ben bir erkek olduğum halde maçtaki küfürlerden sapur supur konuşmalardan rahatsız oluyorum da bayanlarında olması gayet doğal.

maçlara sırf küfretmek için gelen insan dışı yaratıklar var adam stada girer girmez başlıyor küfüre gidene kadar

çoluk çocuk bayan dinlemiyor ayıptır ya tepki koyunca da adamla akvgalık oluyorsun sanane diyor. bu yaratıklar temizlenmedikçe

58Taraftar 01.07.2009 17:14

[FONT="Comic Sans MS"]bayanlar icin özel bölüm olursa cok iyi olur...tribüne taraftar gerekli...bayanlarin cogu iyi taraftar olurlar...rahat edebilmeleri icinde ayri bölüm gerekli..baskanimiz insallah bunu düsünür ve gerceklestirir[/FONT]

ready 01.07.2009 18:02

[QUOTE=svssnn;531706]not bursada taciz ve küfür şidet var sivasta ise saygı ve sivasli ve yiğido olma bilinci var ama yinede bayan kardeşlerimizin özelikle yalnız ken daharahat maca gitmesi icin en azında 250 kisilik yer olması ve koltukları daha özel olmsı gerekir bursada imranlı gökçebeli sinan[/QUOTE]

[B]maratonda bayan seyircilerini görüyoruz yanındaki utanmaz bazı abilerimiz öyle bir küfür ediyor ki şahsen ben utanıyorum adamın yüzüne baktıgım zaman adam oralı bile olmuyor[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14.