![]() |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/Moreno_Steaua_sivil.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki golcüsü Dayro Moreno'yu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.. NTV Spor'da yayınlanan Doğru Transfer adlı programa katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sezon Galatasaray'a karşı da forma giyen Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki golcüsü Dayro Moreno'yu kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen golcü oyuncuyla ilgilendiklerini son dakika gelişmesi olarak değerlendiren Uygun, golcü oyuncunun transferi için bugün görüşmeler yapacaklarını söyledi. Uygun, forvet hattı için sürpriz bir transfer daha yapabileceklerinin altını çizdi. |
Cevap: Kolombiyalı Geliyor
sürekli forvet alıyoruz da defans ne olacak?
|
Forvet Hattımız Bayağı Çogaldı Defans ortasınada bir adam lazım...
|
Cevap: Son Dakika Transfer!!!
ya yukarda yeni görüşecez diyor burda anlaştık diyor ayrıca omotoyossi de kesin değil lütfen doğru bilgiler verelim...
|
colombiyalı miili futbolcu kalıteli stabükreşte oynuyor alınırsa çok iyi olur çok başarılı colombiyada çok sevılen biri carıyeri cok iyi inşallah alınır arkadaşlar kadro ne kadar zengin olsa o kadar iyi olur
|
Süper bir oyuncu.Eğer alabilirsek şamp.liginde çol işimize yarar.G.S-Steau bÜkreş MAÇLARINDA çok iyi oynamıştı...
|
bu futbolcu türkiyeyi sallar insalllah gelir.. süper bir yetenek hem genc hem hizli hem cevik... sivassporumuza sampiyonlar liginde cok katki sagliyacakdir..
|
Evet arkadaslar haklisiniz kadromuz nekadar zengin olursa okadar cok daha iyi olur.Ozaman bazi kendini bilmezler kendilerini hep ilk 11 de garanti olacagi düsüncesinden vazgecerde forma kapma icin rekabet olur diye düsünüyorum.
|
forvetlerimiz çok güzel oldu fakat biraz defansa ağırlık versek çok iyi olmazmı.
çünkü geçen sene dafensımızın sayesinde çok güzel işler başardık... |
eğer bu kolombiyalı gelırse cok ıyı olur. forvetımız cok guclu de defans nolacak ???:confused::confused::confused:
|
ntv de canlı dınledım,bulent hoca kendı agzıyla söyledı,o yuzden balon haber degıl,yarın turkıyeye gelıyomus gorusmek ıcın.yalnız neden daha anlasmadan kalkıp acıklama yapıyo anlayamadım.ıkı gun sonra olmazsa yine bi belırsızlık halı olacak.bu belırsızlıklerden hepımız geregınce sıkıldık zaten..bız bilica yerıne bomba bı stoper beklıyoruz ama bulent hocanın demecıne bakılırsa yasın dolduracak yerını.anlayacagınız bu sezon buyuk sıkıntılar yasayabılırız, forvetlere bakılırsa gol de bulabılecek bı yapımız olacak, yedıgımızden fazlasını atttık attık:)yoksa durumlar kötü..
|
ya arabın peşindeyiz ya kolombiyalı yada beninli , yokmu rusu ukraynalısı :D Hem o ülkelerle güzel diyalog kurmak için bahanemiz olur :D
Şaka bir yana ben bu oyuncuyu tanımıyorum varmı güzel referansları uygunmudur bize ? |
sürekli forvet alıyoruz da defans ne olacak?
|
Resmi ağızlardan şu kadar futbolcu ile anlaştık diyorlar, sonra olmadı diyorlar nasıl oluyor anlamıyorum, yoksa gündemi doldurmak ve milleti oylamak içinmi böyle yapıyorlarr, Engin öyle tunuslu öyle ve Antalya sporlu fatih öyle 12 tane transefr yapıldı diyorlar henüz bir kaç kişi hariç resmi imza attırdıkları yok.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="black"]Merak etmeyin trasfer sezonunun bitmesine daha çok var [/COLOR][/B][/FONT]
|
Gelir gelir daha ne topçular gelir bize:) sonra ailesi ikna olmaz geri gider.
5 tane forveti ne yapacaz ? orta sahada kim var oynayacak ? defans ta kim var oynayacak ? neden bu mevkiilere değil de habire forvete adam alınıyor? nasıl bir mantık bu |
avrupa tecrübesi almis bir forvet sampiyonlar ligi elemelerine bize katki saglar.
|
[B]arkadasLar namouchi agbetu faLan geLdimi ? :([/B]
|
valla herkesi alıyoruz ama daha kadromuzda 3 tane yabancı oyuncu var onalrda petkoviç diallo kamanan diğerlerinin hiç birir gelmedi.ne nıoumochi ne onyewu ne civelli ne agbnetu ne de omotoyossi hiç biri gelmedi sivasspora nş bu gelmiş olur daha 5 yabancı alma hakkımız var.
|
[B][I]hadi bakalım inş. geLirLer. ama transfer bitmesine cok var o araDa hocamız yapar iyi tRansferler[/I][/B]
|
ya ne sabırsızsınız anlamıyorum adamlar gelecek fakat öle kolaymı sanıyuorsunuz her topçunun kendine göre sorunu var tabi birde sivasa geliyor hem soğuk hem sosyal bir yerin olmadığı bir yere gelecek öle kolaymı biraz sabırlı olun iyisini almaya ikna etmeye çalışıyorlar
|
[FONT="Impact"]Bu çok guzel bir oyuncu sivas a yararli olur [/FONT].. [url]http://www.youtube.com/watch?v=VRiCy8Z6m6c[/url]
|
[B][I][CENTER]evet dogru sivasta sosyal faliyet yok gercekten .. bar disko gibi yerLer acıLmalıki futboLcular geLsin.. ornek : bi süper oyuncu wardı uzun saclı zenci adını unuttum o disko bar vs olmadıgı icin gitti sivasspordan...[/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=spor5858;531535]forvetlerimiz çok güzel oldu fakat biraz defansa ağırlık versek çok iyi olmazmı.
çünkü geçen sene dafensımızın sayesinde çok güzel işler başardık...[/QUOTE] [B]5 atar 3 yeriz ne olacak :)) gecen sezon son vuruslarda etkili olsaydik dahada buyuk isler yapacaktik[/B] |
BU İYİ BARİ MEHMET YILDIZA BİR KUKÜP BULUN ADAM BİR GALATASARAY BALONU ÇIKTI DİYE HAVALARA GİRMİŞTİ. İSTEYENLER NERDEYMİŞ BİR GÖRELİM.
|
kardesler forvete kimi aldik biliyorsunuz agbetuda sorun cikti agbetunun bonservisi kocaeli tarafindan alindi.Agbetu yatti yani otomoyosside kesin degil daha yani bence yararli olacak.
|
[B]agbetu yatmadı beyler.agbetu için kocaeliyle anlaşıldı bile[/B]
|
İnşallah alırız...............
|
Agbetu idmana çıkktı yaw yoksa oda mı yalan haber?
kardeşim bu transferler konusunda doğru bişeyler bilen yok mu neden açıklama gelmiyor? |
valla omotoyossi ,agbetu ve onyewu alınırsa bu takım başarılı olabilir . şu anda imza falan yok ama bu oyuncuların hepsini izledim ve ligde bu oyunculardan çaok az onyewu ise ismi çabuk çıktı biz almadan ismi ortaya çıkınca fener atladı hemen bu oyuncuyu alamazssak G.AFRİKALI BOOT ÇOK İŞE YARAR
|
[QUOTE=Ahwettt;531554]Resmi ağızlardan şu kadar futbolcu ile anlaştık diyorlar, sonra olmadı diyorlar nasıl oluyor anlamıyorum, yoksa gündemi doldurmak ve milleti oylamak içinmi böyle yapıyorlarr, Engin öyle tunuslu öyle ve Antalya sporlu fatih öyle 12 tane transefr yapıldı diyorlar henüz bir kaç kişi hariç resmi imza attırdıkları yok.[/QUOTE]
Antalyasporlu fatih kayseriden kiralık gelmişti antalyaya tekrar anlaşmış kayseriyle |
Antalyasporlu fatih kayseriden kiralık gelmişti antalyaya tekrar anlaşmış antalyayla
|
[QUOTE=cabuker;531650]Agbetu idmana çıkktı yaw yoksa oda mı yalan haber?
kardeşim bu transferler konusunda doğru bişeyler bilen yok mu neden açıklama gelmiyor?[/QUOTE] Kardes Agbetunun durumu biraz degisik.Agbetu bizimle anlasti ve antremanlara cikti ama bonservisini kulubünden kocaeli aldi.Eger Kocaeli ile anlasilirsa gelir oynar. |
[QUOTE=namouchi;531643][B]agbetu yatmadı beyler.agbetu için kocaeliyle anlaşıldı bile[/B][/QUOTE]
Kardesim sen nerden biliyorsun??Ben bütün gazetelere baktim öyle birsey göremedim eger kaynak varsa gönder de bizde bakalim. |
walla bu iş böyle uzar gider. sonra demedi deme ibrahim...
geçen senede aynısı oldu orta sahada adam yok diye parçaladık kendimizi bir tane takbviye yapılmadı ortasahaya doğru dürüst. şimdi yine aynı alınan topçulara bakın bir orta sahada iş yapacak erman var. eeee? bu kadroyla mı ŞL nde mücadele edecez? yoksa bizim amacımız ŞL mücadele değil de fransız klüpleri gibi genç topçuları ucuz paraya toplayıp birazcık karla satmak mı? bence ikinci seçenek daha ağır basıyor. |
Cabuker kardesim bu oyuncu sl de oynamis bir futbolcu ve namouchinin alternativi olarak aliniyor.Bu futbolcuda namouchi gibi ofansin heryerinde oynayabiliyor.
|
[QUOTE=sivaslimete;531670]Cabuker kardesim bu oyuncu sl de oynamis bir futbolcu ve namouchinin alternativi olarak aliniyor.Bu futbolcuda namouchi gibi ofansin heryerinde oynayabiliyor.[/QUOTE]
eyvallah kardeş ben adamın yedi sülalesini araştırdfım bu gün adamda problem yok ta alınıp alınmadığı meçhül daha bu gün konuşacaklar mış? yani ortada çok bir şey yok |
[QUOTE=cabuker;531673]eyvallah kardeş ben adamın yedi sülalesini araştırdfım bu gün adamda problem yok ta alınıp alınmadığı meçhül daha bu gün konuşacaklar mış?
yani ortada çok bir şey yok[/QUOTE] Insallah alinir Faydali olucandan süphem yok. |
ya artık defans alalım adam gbi omotoyossi bize yeter onu getirin
|
defans ve arta sahnın göbeğine bence gerek şimdi sezer sakat gibi bizim bildiğimiz kadar onur da pek yeterli bir isim değil namouchi krizi çıkmasaydı belki iyi olurdu ama ibrahim göbekte tek kaldı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:31. |