![]() |
Hiç Bir Güç Beni Koparamaz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan.jpg[/img]
Sivasspor'un orta sahadaki dinamosu İbrahim Dağaşan, transferiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Uzun süre adı bir çok takımın transfer listesinde yer alan Dağaşan: "Sivasspor'da yapacağımız daha çok işler var. Transfer teklifleri güzel ama ben kesinlikle başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Ayrıca her şey para değildir, buradaki ortamın üç büyüklerde dahil hiçbir takımda olacağını zannetmiyorum, o yüzden beni Sivasspor'dan hiçbir güç koparamaz." dedi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Hiç Bir Güç Beni Koparamaz
vay be bi bilica demedi bunu yanarımda ona yanarım.....:mad:
|
Sivasli oldugu nasil belli
Tjrs avec vous !!! ;) |
helal olsun. ama ciddi bir paraya teklif gelirse gevşemezsin umarım.
|
helal olsun işte bu herşey para değil başarılar dağaşan
|
[B]bilica yı yonetim satmasa gitmiyordu arkadaş[/B]
|
ŞİMDİ DAHA ÇOK SEVDİM BU ADAMI
|
İŞTE SİVASSPORUN VE SİVASSPOR FUTBOLCUSUNUN BÜYÜKLÜĞÜ 4 BÜYÜKLERDEN KİM ÇIKMITA BÖLE DEMİŞ HELAL OLSUN SANA İBRAHİM DAĞAŞAN
|
bu sözler gerçekten ibrahime aitse ALNINDAN ÖPERİM HELAL OLSUN İBRAHİM
|
[QUOTE=bybora058;531855][B]bilica yı yonetim satmasa gitmiyordu arkadaş[/B][/QUOTE]
Nere gitmiyordu adam açıklama yaptı dinlemedin galiba hayalim Fenerbahçede oynamaktı diye. Bu transfer gerçekleştigi için Sivasspor yönetiminede teşekkür etti. |
helal olsun sana ibrahim abi.. sendende bunu beklerdik
|
AKILLI ÇOCUK HELAL OLSUN KAFAYI KULLANIYOR. ŞİMDİ BU ÜÇ BÜYÜKLERDEN BİRİSİNE GİTSE FORMA ŞANSI BULAMAYACAK. AMA SİVASSPORDA ÇOK ÖNEMLİ ADAM. ŞİMDİ ADI BÜYÜK DİYE ORAYA GİDİP FUTBOL HAYATINI NOKTALAYARAP REZİL OLMAK MI DAHA İYİ YOKSA LİG İKİNCİSİ BİR TAKIMDA ŞAMPİYONLAR LİGİ PAZARINA ÇIKMAKMI DAHA İYİ.AFERİN İBRAHİME. VALLA ÇOK AKILLI ÇOCUK. MEHMET YILDIZ GİBİ AKLI BİR KARIŞ HAVADA DEĞİL. ADAM BİR TRANSFER HABERİ DUYDU. BİR SENE TOP OYNAYAMADI. BAKIN ŞİMDİDE KİMSE YÜZÜNE BAKMIYOR.
|
[B]Tribünlerden İboya karşı tutumlarımızda dikkat edelim... Bu adam hem Sivaslı hemde bizde kendine geldi... Ayrıcada sözlerine bakılınca vefalı.. Helal olsun.[/B]
|
[B]Ibrahim Dagasan durusuyla tam bir Sivasli ve Sivassporlu. Helal olsun Ibrahim. Allah yolunu acik eylesin[/B]
|
[QUOTE=yiğidobaytar58;531840]vay be bi bilica demedi bunu yanarımda ona yanarım.....:mad:[/QUOTE]
:(.......:(.......:(.......:(........:( |
helal olsun ibrahim sıvaslılar bellı oluyor gecmısde hayrettınde boyle demısdı gelen teklıflere...
bize senın gibi yüreklı topcular lazım |
[B]Sivaslı olmak böyle birşey olsa gerek[/B]
|
Iste gercek bir Sivasli.......................
|
[QUOTE=merkez_emre;531909]helal olsun ibrahim sıvaslılar bellı oluyor gecmısde hayrettınde boyle demısdı gelen teklıflere...
bize senın gibi yüreklı topcular lazım[/QUOTE] canım kardeşim geçenlerde hayrettin ile ilgili bir haber çıktı. ne demiş biliyormusun dört büyüklerden birisinde oynamak istiyorum demiş. alan yok ama onlar hala bunu söyleyebiliyor. şunu anlamıyorum ben. trabzon nere sivas nere. sivas lig ikincisi. sivas şanpiyonlar liginde oynuyor trabzon fener galatasaray uefada. ve bizim futbolcular halen orada oynayamayacaklarını bildikleri halde onlara gitmek istiyorlar. yahu şampiyonlar ligi pazarına çıkıyorsunuz. bu size bir onudur. şereftir. sizi bütün dünya izleyecek. |
inşallah bu sene daha güzel performans gösterirsin ibo nede olsa sivaslısın bizim verdiğimiz değeri başka yerde bulamazsın....
|
bilica gider kardeşim sonuçta profosyonel adam.elbet daha çok kazanmak ister sivassporada kazandırdı sagolsun. ancak ibrahim aynı zamanda sivaslı onunla bilica arasında fark olması çok normal .gün gelir iboda gider hayroda hepsi sagolsun gittikleri yerde gene sivasspordan bahsedecektir. buda güzel.
|
[B]Herkes bilip bilmeden konuşuyor Bilicayı Fenere vermeseydik Avrupaya 200bin Euroya gidecekti çok karlı bir transfer oldu.İbrahim Dağaşanı zaten Bülent Hoca bırakmaz oda gitmez İbrahmin gönlümüzdekş yeri apayrı.Seni Seviyoruz İbo.[/B]
|
İbrahimi cidden çok seviyorum bu sözü için demiyorum.. Çok kişilikli bir insan ve çok dürüst.. seçkin bir sivaslı... Umarım gelecek sezon başarılarını yükselterek sürdürür...
|
SAYIN İBRAHİM DAAŞAN SEN SIVASI TERK ETMEK KİBİ BİR ŞANSIN YOK UNUTMA SEN SIVASLI SIN ZATEN HERŞEY PARADEİL DEMİŞSİN SANA DA BU YAKIŞIR,,, ALP ERENLER,,,
|
Yabancı değilsin, bizim eldensin
Endamın gururun bize benziyor Yiğidin harman olduğu yerdensin Sivaslısın gardaş tanıdım seni;) |
helal olsun gerçektende............
|
müthiş sözler ibrahim en iyi orta saha oyuncularından bu ligin
seneyede basarılı olmanı bekliyoruz ve 58 numarayı giymeni istiyoruz |
iyi aile terbiyesi almis bir adam
|
vay be kardeşim benim.üç büyüklere gitse çok rahat oynar valla.hiçbirininde farketmemiş olması güzel.bazı gazeteler onu fenere aldırmak için çabaladılarda ALLAHta fenerin başkanı show peşindede ibrahim gibi yetenekleri pek farkedemiyo her zamanki gibi.beşiktaşla gs zatenher zaman saçma sapan transferler yapıyo.velhasılı kelam bizim gençleri farketmesinlerde kimi alıyolarsa alsınlar(tabi şimdilik)
|
[B]Yürü Be Yiğidim Malkoçoglu Seni :D[/B]
|
[B]helal olsun bursada hic oynatmadılar ama evine gelince kral oldu gercekten harika soguk kanlı futbolcu[/B]
|
YA GARDAŞ SAMİMİ SÖYLÜYORUM YA İBRAHİH HAKİKATEN SÜPER İNSAN ADAM ADAMGİBİ ADAM BANA GÖRE TAMBİR SIVASLI YİİT DÜZ DÜRÜST ANADOLU ALP ERENİ BANA GÖRE İBO BÖYLE BİRİ GİDİP GİDMEMEK ÖNEMLİ DEİL ADAM ADAMGİBİ ADAM ,,,, ALP,ERENLER,,,
|
kendi ağzından söylemişse helal olsun ama biz bi mehmet topuz vakası gördük adam 5 yılda 5 takım tuttuğunu söyledi önce kayseri sonra cimbom sonra fener sonra bjk maşallah yani
|
sivasa sivaslıya yakışır bir açıklama yapmış ibrahim bizim has oyuncularımızdan hemde gardaşımız allah yari ve yardımcısı olsun
|
Ibrahime Avrupada bence ihtiyacimiz var Sivassporda klamasi cok iyi
|
Eğer ki kariyerinde daha başarılı ve üst noktalara ulaştığın zaman 3 büyüklerden sana gelecek herhangi ciddi bir teklifte bu tavrını sürdürürsen o zaman bana bu açıklamalar daha da inandırıcı gelir ... Bu sadece İbrahim'le ilgili değil artık herhangi bir oyuncuya güvenmiyorum bu konuda ama arkasında durduğuna inanarak bu lafları söylediğin için teşekkürler,kariyerinde en üst noktalara ulaşman dileğiyle..
|
ADAMIMSIN IBOOOOOOOOOOOOOO :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:43. |