SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ve Ersen İmzaladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26190)

SivasSpor.Com 01.07.2009 15:17

Ve Ersen İmzaladı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ersenimza.jpg[/IMG]

İspanya´nın Recreativo Huelva takımında sözleşmesi sona eren Ersen Martin, Sivasspor ile sözleşme imzaladı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın İstanbul Kozyatağı’nda bulunan ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde Ersen Martin, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=9575&token=32559][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9575&token=32559[/img][/url]

İmza töreninde konuşan Mecnun Otyakmaz, Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan başlayacak takımlarını güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini belirtirken, "Pivot santrfor olarak eksikliğimiz olduğunu düşünüyorduk ve bu mevkide kendisini ispat etmiş Ersen Martin’i kadromuza kattık. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Sivasspor olarak önlerindeki bir kaç gün içinde transferi tamamlayacaklarını ve görüştükleri bazı oyuncular bulunduğunu vurgulayan Otyakmaz, Hollanda kampında tam takım olarak yer almayı planladıklarını ifade etti.

[B]Ersen: "Başarılı olacağıma inanıyorum"[/B]

İspanya’da 2 yıl süren deneyiminin ardından, hedefleri olan ve zirveyi zorlayan Sivasspor’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ersen Martin ise başarılı olacağına inancını dile getirdi. Ersen Martin, başka teklifler olmasına karşın tercihini Sivasspor’dan yana kullandığını aktararak, "Sivasspor’un Avrupa kupalarında mücadele etmesi ve teknik direktör Bülent Uygun faktörü benim bu yönde karar almama yardımcı oldu. Sivasspor’da başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. Sözleşmeye imza atan Mecnun Otyakmaz ve Ersen Martin, basın mensuplarına da birlikte poz verdiler.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=9574&token=28589][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9574&token=28589[/img][/url]

[B]Fanatik[/B]

YigidoGenclik38 01.07.2009 15:20

Cevap: Ve Ersen İmzaladı

Hayırlı Ugurlu Olsun

iyi bi trasfer emegi gecenlere tsklerr

GokhanTurna 01.07.2009 15:21

En az 9 gol atar diye düşünüyorum inşallah faydalı olacak takıma

nejmi58 01.07.2009 15:24

Hayirli Olsun, insallah takima fayda saglayacagina inaniyorum.

hepburdayız 01.07.2009 15:28

hadi hayırlısı..ben en az kafayla 7 gol atar diyorum.

allah ömür verirse seneye bu zaman burda konuşuruz..ama dikkat edin sadece kafayla 7 gol atar diyorum:)

skep06 01.07.2009 15:33

İlk 11 de oynayacak diye birşey yok.Özellikle iç saha maçlarında oyun sıkıştığında uzun boylu bir forvet aradı gözlerimiz.Hatta Bülent Hoca zaman zaman yokluktan Sedatı veya Bilicayı ileride oynattı.Hayırlı olsun inşallah başarılı olur

ihsan5858 01.07.2009 16:05

[FONT="Arial Black"]hayirli ugurlu olsun ne diyelim !!! insallah ii oynar !! [/FONT]

58_sivas_1987 01.07.2009 16:15

bence iyi bi transfer yandan gelen ortalara kafa vuracak forvetimiz yoktu arkadaşa katılıyorum kafayla en az 7 gol atar

carizma0658 01.07.2009 16:21

heall sivasa be kesınlıkle yerınde bir transfer harıka oldu heall mecnun başkan helal bulent hoca sıradakı transfer gelsin

BozokluReis58 01.07.2009 16:24

[B]Erseni iyi tanirim :) Futbola benim oturdugum Sehirde basladi. Sivasima kadar geldi. Allah yardimcin olsun Ersen, Sivassporumuzda büyük basarilara imza atarsin insallah..[/B]

sewaz58 01.07.2009 16:57

Hayırlısı olsun,Moreno'nun gelmesini daha fazla isterdim açıkcası ... Takımın orta sahasının iyi bir yabancı oyuncuyla güçlendirilmesi gerek,şu an ki orta sahayı yeterli bulmuyorum .. Stoper olarakta bir yabancı iyi olur .. Bu sezonki transferlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz,Allah razı olsun fakat kadro zenginliğinden çok gerekli yerlere iyi isimlerin takviye yapılması çok daha iyi olur..

sivaslimete 01.07.2009 17:07

Sergio gitsede moreno imzayi atsa yaa kanfory sergio gidin artik ya tamam bazen iyi isler cikardiniz ama artik ayrilik vakti geldi.

sivaslimete 01.07.2009 17:08

[QUOTE=sewaz58;532256]Hayırlısı olsun,Moreno'nun gelmesini daha fazla isterdim açıkcası ... Takımın orta sahasının iyi bir yabancı oyuncuyla güçlendirilmesi gerek,şu an ki orta sahayı yeterli bulmuyorum .. Stoper olarakta bir yabancı iyi olur .. Bu sezonki transferlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz,Allah razı olsun fakat kadro zenginliğinden çok gerekli yerlere iyi isimlerin takviye yapılması çok daha iyi olur..[/QUOTE]

Moreno gelmiyecek diye bir sey yokki sylla istanbull bsb ye imzayi atinca moreno gelcek.

eyupk 01.07.2009 17:08

Çok güzel bir haber. Bir bir bombaları patlatıyoruz :)

furky.b 01.07.2009 18:08

Bence Gereksiz Transferdi ( Cok Forvetlerimiz Var) Ama Biyandan Bu Transferi Olumlu Goriyorum,
Nedense Bu Sene Onde Uzun Adamimiz Olmamasina Ragmen , Uzun Toplarla Oynadik..
Eyer Uzun Toplarla Devam Edeceksek, Isimize Yarayabilir..

mertcan69358 01.07.2009 18:19

hayırlı olsun inşallah takımımıza hayırlı uğurlu olur akıl dolu transfer almakta emeği geçenlere teşekkürler

tanju_58 01.07.2009 19:29

seneye 3 kulvarda birden yarışacağımız için kadronun geniş ve çeşitli oyun taktiklerine girebilecek takım oluşturulması şarttı.bu yüzden ersenin alınması iyi oldu.hayırlı olur inşallah...

karadavut58 01.07.2009 19:47

baskanimiza vede homocamiza cok tsk ediyorum guzel isabetli transferler yapiyorlar eldeki imkanlarla yeni katilan oyuncularada basarilar diler hayirli olur ins

tanju_58 01.07.2009 19:52

bu arada arkadaşlar merak ettiğim bi konu var.bilindiği gibi ersen türkiyeye anteple anlaştı diye geldi.ama yıllık istediği ücretin 1 milyon euronun üstünde olduğu için antep t.direktörü tarafından transferi son anda önlendi.t.direktörde nedenini takımdaki dengeleri bozmak istemiyorum diye açıkladı.şimdi acaba bizdendemi aynı ücreti talep etti onu merak ettim...

tekdoktirin 01.07.2009 20:19

E ERSEN MARTIN HAYIRLI OLSUN HADI BAKALIM İŞALLAH İYİ OLUR BEN PEK UMUTLU DEİLİM AÇIKCASI BAŞARILI OLACAINA ,,, ALP ERENLER,,

sinan-58 01.07.2009 20:33

hayırlı olsun ersen iyi futbolcu iş yapar ama inş. bülent hoca defanstan uzun toplarla çıkartmaz takımı

kasırga 01.07.2009 20:45

iyide lafmı ilaç gibi geldi sivasa :D:D

FuRKyPaSa 01.07.2009 20:47

SivaSSpoR*umuza hayırlı uğurlu olsun

Ensar 01.07.2009 20:51

[QUOTE=SivasSpor.Com;532231][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ersenimza.jpg[/IMG]

İspanya´nın Recreativo Huelva takımında sözleşmesi sona eren Ersen Martin, Sivasspor ile sözleşme imzaladı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın İstanbul Kozyatağı’nda bulunan ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde Ersen Martin, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Mecnun Otyakmaz, Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan başlayacak takımlarını güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini belirtirken, "Pivot santrfor olarak eksikliğimiz olduğunu düşünüyorduk ve bu mevkide kendisini ispat etmiş Ersen Martin’i kadromuza kattık. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Sivasspor olarak önlerindeki bir kaç gün içinde transferi tamamlayacaklarını ve görüştükleri bazı oyuncular bulunduğunu vurgulayan Otyakmaz, Hollanda kampında tam takım olarak yer almayı planladıklarını ifade etti.

İspanya’da 2 yıl süren deneyiminin ardından, hedefleri olan ve zirveyi zorlayan Sivasspor’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ersen Martin ise başarılı olacağına inancını dile getirdi. Ersen Martin, başka teklifler olmasına karşın tercihini Sivasspor’dan yana kullandığını aktararak, "Sivasspor’un Avrupa kupalarında mücadele etmesi ve teknik direktör Bülent Uygun faktörü benim bu yönde karar almama yardımcı oldu. Sivasspor’da başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. Sözleşmeye imza atan Mecnun Otyakmaz ve Ersen Martin, basın mensuplarına da birlikte poz verdiler.

[B]Fanatik[/B][/QUOTE]

Takimimiz icin Hayirli olsun Ersen Martin Sivasa Cok katkida bulunacagindan Hic kimsenin kuskusu olaz Kendini kanitlamis bir futbolcu kendisine ve yeni gelen futbolculara burdan yeni sezonda basarilar diliyorum insallah hepsinden istedigimiz sekilde biz taraftarlarin yüzlerini güldürürler basarilarini bekliyoruz

Ertugrul 01.07.2009 20:56

[B][I]Hayırlı olsun Sivasspor'umuza, kadromuz gittikçe güçleniyor. Ersen'de tecrübeli bir futbolcu inşaallah faydalı olacaktır. [/I][/B]

yigidomurat 01.07.2009 20:59

aslında önceleri pek istemiyodum ama trabzonluların bu transfere kudurduğunu görünce fikrim değişti.İNŞALLAH yararlı olur.

konartr58 01.07.2009 21:25

sivasspora gelmesinde sivassporun avrupa kupalarında yarışacak olması ve takım düzeni yanında hadise kızımızında katkısının olduğunu unutmayalım.eh artın ersen martin sivasın eniştesi olmayı hakedecek başarılar gösterir

MeRt5858show 01.07.2009 21:41

bu sene gol kralı bizden cıkacak inşallah bu sene cok rahat gol atarız takımlara mehmet yorar kamanan dripling yapar agbetu calım atar otomıyossi orta acar ersen cakar SİVASSPOR KUPAYIDA RAHALIKLAR KAPAR

Kasim58 01.07.2009 22:00

Valla birakin kavayida neresiyle atarsa atsin yeterki sivasima faydali olsun benim cokta umrumda degil kafayla gol atmasi.(Anelka konya spora eliyle atmisti)ve onun gibi niceleri yeterki atsinlar.Ne diyelim hayirli ugurlu olsun basarilar ERSAN Hosgeldin ERSAN MARTIN.

madeshamit 01.07.2009 22:04

arkadaşlar tüm sivaslılara ve sivasspor camiasına hayırlı olsun inşallah busene kupa bizimdir hadi hayırlısı

serhatcan 01.07.2009 23:20

[QUOTE=SivasSpor.Com;532231][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ersenimza.jpg[/IMG]

[B]Fanatik[/B][/QUOTE]
imzaladı ve iyi haklt etti. yine 30 yaşında yerlerde sürünen futbolcu aluındı. şampiyonlar ligine yakışacak birtane futbolcu alınmadı. amacın başka olduğunu düşünmeye başladım artık. kimin cebi dolacak yine.

58ÖREN58 01.07.2009 23:21

GEREKSIZ BI TIRANSFEDI BENCE TUM DAHA IYIYDI ONDANNNNN

serhatcan 01.07.2009 23:31

yav bülent hoca futboldan anlıyorsa ortasahaya 2 adam yajkviye yepardı.ortasahası olmayan bir takım sivasspor. oynadığı oyundan belli. defanstan hooooop uzun top mehmet kontrol etsişn balili kovalasın gol olsun. avrupada yedirtmezler. benim korkum avaraj takımı olacağımızdan.ortasahaya 2 yakviye,yop tutan ayağa pas yapan toğp dağıtan mücadeleci adam alımnnmazsa sivasspor bu sene dürünür.

58_güzelyurt_58 02.07.2009 00:22

[QUOTE=serhatcan;532341]imzaladı ve iyi haklt etti. yine 30 yaşında yerlerde sürünen futbolcu aluındı. şampiyonlar ligine yakışacak birtane futbolcu alınmadı. amacın başka olduğunu düşünmeye başladım artık. kimin cebi dolacak yine.[/QUOTE]

abartma 30 yasinda cok mi yasli...
bizede zaten tecrübeli oyuncu avrupada lazim degilmi ?

subasi29 02.07.2009 00:34

sivasa sivasliya hayirli olsun bol gol atar insalah tabi kafasinin yamuk tarafiyla vurmazssa:D

omercoskun 02.07.2009 00:54

bu kadar karamsar yoruma rağmen ben inşallah fayadalı olacağını düşünüyorum.

umutcan5858 02.07.2009 10:57

bencede iyi bir transfer olmuş

Metal Gear 02.07.2009 11:03

Forvette hava toplarından sıkıntı yaşıyorduk..Zaman zaman Sedat ve Bilica gidiyordu forvete hatta..Bu eksikliği Ersen'le kapatacak bence Bülent Uygun!

shang 02.07.2009 11:04

takimimiza hayırlı olsun faydalı işler yapacağına inanıyorum inş güzel bi yıl olur

sivastatlıbelam 02.07.2009 14:54

fırsatçı bi oyuncuya benziyo hani karambol anlarında falan topu ağlarla buluşturur.inşallah mücadeleci bir tarafıda vardır.

trabzondan niye ayrılmıştı,zavallı trabzonlular hala 3-0 ın acısını unutamıyorlarda bizim artığımız falan diyorlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:02.