![]() |
Sivasspor - PSV Eindhoven Maci
Degerli Yigidolar,
Yaptigim bir kac arastirmadan sonra sizlere su bilgileri paylasabilirim: Sivasspor - PSV Eindhoven Maci [B]Tarih:[/B] 18 Temmuz 2009 [B]Saat:[/B] 17.00 (Hollanda Saati) [B]Stadyum:[/B] Het Zuidveen Sportpark (Gecen sene kullanilan stad) [B]Adres:[/B] Laan naar Eme 103 / Zutphen [B]Stadyum telefon:[/B] +31 (0)575-516180 Bu macta tum yigidolarla bulusmak uzere. Ben Vitesse macini buradan izlemistim ve Sivasspor'lu oyuncularimizla bire bir gorusme imkani var. Hepsiyle fotograf cekilebildim. Guvenlik ust duzeyde degil yani. Stadin kucuk bir tribunu var, ama tavsiyem tribunden yer almayin. Bu mac hakkinda yorumlarinizi ve dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim. Kimler gelecek? |
Cevap: Sivasspor - PSV Eindhoven Maci
valla gardaş o gün inşallah tv karşısında olurum heralde galiba sanırsam maç trt den naklen tahminim saat 18.00 de başlar maç.;)
|
şampiyonlar ligi elemeleri öncesindeki en ciddi sınavımız olacak.avrupaya alışıyoruz nede olsa.artık psv sivassporun gücünü görecek:)
|
ha bu arada yazmayı unutmuşum maçın favorisi tabiki :SİVASSPOR ...
|
psv de yiğido görsün bizde yeni transferleri görelim yeni transferleer gücümümze güç katmış bir şekilde inşallah zorlanmadan bu maçı kazanalım
|
tabi favorisi sivasspor varmı onlarda bi mehmet yıldız varmı kamanan varmı ibrahim ülüm ibrahim ülüm çok muthiş oynuyor
|
[B]ibrahim ülüm bence bu yılın transfer bombasıydı ama kimse farkında değil..ama hepsi görücekler...3 milyon da aşağı gitzmez o seneye ben söylim..ayrıca arkadş psv demiş ama ondan önce daha heerenven maçımız var..11 temmuzda sanırım[/B]
|
sonucta hazırlık macı yensekde olur yenılsekte tabıkı şampıyonlar lıgı ıcın onemlı kondısyon acısından
|
cl için onceden bi pratik olacak.
|
GIRIS PARAYLAMI ? BEN GIDICEM INSALLAH, ALMANYADA STUTTGART BÖLGESINDE KALAN VARSA ARABAYLA PES PESE KONVOY HALINDE GIDERIZ
|
Kardes bu takim kacinci ligde 1. mi 3. mi
|
güzel hazırlık maçı innşalah tv verirde bize sivassporumuzu izleriz yeni transferleri
|
_:::::::şampiyon sivas_::::::::::::D:D
|
kazanacağız inşallah ama bizi en çok heyecanlandıran yeni transferlerimizi seyretmek olacak inşallah en kısa zaman da takıma uyum sağlarlar
|
[QUOTE=ihsan5858;532545]Kardes bu takim kacinci ligde 1. mi 3. mi[/QUOTE]
nE 3.ligi bahsettiğimiz takım 1.ligde ve Her sene Sampiyonluk icin oynuyor Senelerdir Şampiyonlar Liginde mücadele eden bi takım |
maçın skorundan çok oyun önemli yeniler takıma ne verecek uyum nasıl olacak bunlar önemli olan bide takımın avrupaya alışması lazım buda iyi bir fırsat.
|
[url]http://www.ataryemez.com/tv/sivasspor-haberleri-trt-1/[/url]
maçlarımızı trt yayınlayacak |
[QUOTE=kiNgSiZe58;532514]GIRIS PARAYLAMI ? BEN GIDICEM INSALLAH, ALMANYADA STUTTGART BÖLGESINDE KALAN VARSA ARABAYLA PES PESE KONVOY HALINDE GIDERIZ[/QUOTE]
Evet giris paralidir. Ama cuzi bir miktar olur. 8-15 euro arasi olur. |
Valla ben sadece Chivas macina gidecegim..diger maclara yetisemiyorum..Sivasin kamp yaptigi yer bana 200 km..Isten dolayi gidemiyorum :( Keske biraz daha merkez bi yerde kamp yapsalarda bizim icinde kolay olsa..Ama eminimki Yigidolarimiz yalniz kalmayacak..gecen seneden soylebilriim bunu..Allah yardimcilari olsun..
|
trt
bu maçı wereceğini daha önceden acıklamıstı zaten. |
Herkese slm,
Sivasspor Hollanda'nin hanig bolgede/sehir'de kamp yapiyor?:confused: Yani detayli olarak bir kisi anlatabilir mi? Tesekkurler:) |
bu takimi yenersek iyi bbir moral olur sonucta hollandanin en buyugu
|
[B]ciddi maçlardan birisi bence güzel olacağından eminim [/B]
|
abi önce şu chivas maçını atlatalımda,bi daha şu trabzonlu kerkenezlerin azına sakız olmak istemem.İNŞALLAH bundan böyle hep dostlarımız sevinir,düşmanlarımız üzülür.
|
Merhaba Sivaslilar ve Sivasispor sevenler,
Ben yeni uye oldum ve Sivasspora cok buyuk bir sempatim ayrica Kaleci Akin Vardar benim koylum olur. Sivassporun tum maclarini izledim bir kac kezde antramanina izleme firsati buldum 25 yildir futbolun icerindeyim ve altyapi hocasiyim. Sivasspor eger buysa sampiyonlar liginde yandik derim ben, Yeni alinan oyuncular uzgunum ama gidenleri aratacak gibi gorunuyor. Bilicanin yeri hala dolduramamis, en onemlisi ise Sivasspor top yapma sini becemiyor yada kenar yonetimi boyle istiyor. Anderlecht karsinsinda isimiz oldukca zor gidisat onu gosteriyor. |
[B]9 kişiyle anca bu kadar.olsun anderlecht maçı bambaşka olacak[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |