![]() |
DİALLO DİYARBAKIR'DA
İç transferde Kaleci Fevzi, Engin Öztonga, Mithat Yaşa, Volkan Özcan, Emrah Bozkurt , Erhan Çatalçan ve Barış Ataş'la anlaşan Diyarbakırspor, daha önce Tayfun Türkmen'i renklerine bağlayarak transferi resmen başlatmıştı. Diyarbakırspor dün kesin olarak İstanbulspor'dan Adriono ve Sivasspor'dan Diallo'yu da renklerine bağladı. Diallo'nun Diyarbakırspor'a 1 yıllık kiralık anlaştığı öğrenildi.
Diyarbakırspor ayrıca dış transferde de Ankaraspor'un yıldızları Jaba ve Tita anlaşma noktasına geldi. Bu transferlerin bugün kesinlik kazanması bekleniyor. Jaba'nın Diyarbakırspor'la anlaşmaya daha yakın olduğu iddia edildi. Bugün bu isimlerin bir kısmına imza attırması beklenen, Diyarbakırspor'un, ayrıca görüşmeleri devam eden veya anlaşma aşamasına gelen diğer isimlerin transferlerni de bir bir bitirmeye başladı. Diyarbakırspor daha önce de 5 Temmuz Pazar günü Kartepe'de toplanacak olan kafile, pazartesi'den itibaren 20 gün sürecek olan ilk hazırlık kampına başlayacak. Bu arada Diyarbakırspor'la anlaşma imzalayan ilk oyuncu olan Tayfun Türkmen'in ailesi ile Diyarbakır'a giderek, ev baktığı ve evini taşıyacağı öğrenildi. Kaynak : Diyarinsesi.ORG |
Cevap: DİALLO DİYARBAKIR'DA
Hayirli olsun bakalim artik otomoyossinin imzayi atma vakti geldi.
|
sylla ve dıalloda gıdıyorsa kontenjanda yer acıldı artık.morenolar falan beklemedeydı lafta bakalım sımdı ne olacak ne bıtecek..ben bu transfer haberlerınden yoruldum artık.baslasın su lıg artık,ben lıgı ozledım ne bu kardesım geldı gelmedı gıttı gıtmedı..
|
hayırlı olsun.kiralık verilmesine sevindim.
|
neden diyarbakir'a kiralik verildi baska bir takima verselerdi ya diyarbakir !!??? :mad:
|
Satılmamış olmasına sevindim.Diallo iyi bir stoper!
|
[B]Diallo Sedat'ın yokluğunda gerçekten iyi yönetti maçları Diyarbakırsporda başarılar dilerim kiralık olarakta olsa...[/B]
|
[B]Diallonun gönderilmesine çok üzüldüm. Defalarca söylediğim gibi bence Diallo Sedat'tan kat ve kat daha iyi bir oyuncu. Bu sezon Diyarbakırda daha çok maçta forma giydikten sonra adından oldukca söz ettireceğine inanıyorum...
Diyarbakırda o kadar gereksiz transferin arasına bir tane de olsa Diallo gibi bir oyuncu almışlar buda başar sayılır...[/B] |
[B]Dialloyu dün gördüm elinde valizi gidiyordu Eğer gerçekten gitmişse üzüldüm açıkçası[/B]
|
kiralık gitmesi iyi olmuş ama diallo gibi bir oyuncunun yerine mbemba mıdır nedir o olacaksa cok yazık olmuş :confused::mad:
|
iyi oyuncular almamız lzm böle yürümez bu iş
|
bence kalıtelı bır oyuncu ama bılıca ve sedat bır kat daha ıyıydı o yuzden kıralık gıtmesı ıyı olmus
|
diallo nun yerine mbemba geliyor moreno bonserivisinin pahalı olması nedeni ile askıda,
omotoyossi belki imza atar? agbetu şüpheli söyle bir geçmişi tarasanız elde var sıfır Gelenler yasin erman uğur ersen orta saha yok (bir ermanla bu iş olmaz) defans yok habire forvet |
mbemba diallodan ne kadar kalitelidir tartışılır.hocamız neyi amaçladı acaba.ben tecrübeli ve kaliteli bir isim bekliyordum savunmaya.allahtan dialloyu kiralık vermişler diyarbakıra.bir iki yıl sonra diallonun gerçekten çok iyi bir savunma oyuncusu olacağına inanıyorum.yine herşey hayırlısı olsun sivassporumuz için.hocamız ve başkan ne yaptıklarını bilen insanlar.inşallah başarı bizimle olacaktır arkadaşlar...
|
diallo bu yıl fazla forma şansı bulamadı orta sahayıda fazla geçmiyodu bence gitmesi iyi oldu orada kendini biraz daha geliştirir diyarbakır bu yıl kayseri gibi full defans ve savunma üzerine oynayacak o yüzden dialloya çok iş düşüyor.
|
Diyarbakır bu kadar oyuncu arasında iyi bir transfer yaptı denilmiş ama bu yıl Diyarbakırspor adından çok söz ettirecek. Mısır milli takımının kalecisiyle anlaştık , Jaba ve Tita bitmek üzere. Adriano'yu aldık iyi bir yedek olur. İç transferde akıllı transferler yaptık. Tayfun Türkmen başarılı bir oyuncu.. Bunların yanı sıra Wederson'la anlaştık , Ali Bilgin geliyor. Ve Nurullah Sağlam iki ay brezilyada kalmış ve çok iyi oyuncular getirecek..
Diallo transferi de iyi bi transfer. Sevindim.. Sivasspor yönetimine teşekkür ederiz.. |
kardeşim yeter artık artık gelsin şu omotoyossiler,daryo morenolar yeter ya.her haber balon hangisine inanacağımı şaşırdsım valla böyle giderse biz gerçektende ülkemizi rezil edeceğiz.ALLAH yardımcımız olsun
|
ya aynı özellklere sahip mi bilmiyoruz mbembayı... ama diallo uyum sağlamıştı sivasa iiide oynuyordu anlamak elde değil...
|
Diyarbakırspor bu sene ilk 10'da kendine yer bulamaz bile bence..Zaten ilk 5 belli.Geriye Bursa,Kayseri,Eskişehir,Ankaragücü gibi çok iyi takımlar varken çok zor..Kaldı ki bu sene İBB de çok iyi bir takım kuruyor.
|
yonetim ne yapmaya calisiyorsan sole adam cik cik bizleri aydinlat tamam kimleri alirsan al ama aciklasma yap yeter artik bunca millet bu sitede yatip kalkiyor yaziktir gunahtir GIDIORSUNUZ DIYARBAKIR DENILEN.........................INSANLARINA adam weriyorsunuz yaziktir daha bir ac yil oncesini hatirlayin NE YAPMAYA CALISIROSANIZ SOLEYIN BILELIMM emin olun su diyarbakir takiminin ismini duyunca tuglerim kabariyor isyan edesim geliyor BU TAKIM SAHIPSIZ DEEIL NE YONETIM NE OYUNCU NE TEKNIK DREKTOR bu takimin kalici tek sahipleri bu cefakar taraftar ..............
|
diallonun gitmesine üzüldüm. Simdi onu verip mbembayi almak insallah kendi kalemize gol olmaz..
|
Savunma ne kadar iyiyse dün gördük heerenveen'den 5 yediler Diallo Sedat'tan da Yasin'den de Mbemba'dan da Murat'tan da çok ii bir stoper.Hem ben Bülent hoca'yı anlamıyorum dün ki maçta biraz stoper değiştir Sedat'a çok taviz verior hiç değiştirmioda hep 11'de oynatıor.Bu sezon Diallo'ya forma verdiği maçlarda gördük Sedat'tan ne kadar ii olduğunu bu sene Sivas küme düşmezse büyük bir başarıdır...Diallo'nun gitmesi çok ama çok kötü oldu her gelenden 4-5 yeriz artık.Diallo bu sene adından çok söz ettirecek...
|
diallo çok iyim adamdı neden verdik hala anlamadım.membaba dilallodan daha iyi degil umarım ben yanılırım .
|
bnce diallo mbemba daha ıyı. en azından takımı bılıyor sedatı felan tanıyor daha tecrubelı mbemba dan. keske gıtmeseydı hayırlısı artık Dıyarbakırspor ıyı bır transfer yaptı
|
[QUOTE=yigido_furkan;537056]bnce diallo mbemba daha ıyı. en azından takımı bılıyor sedatı felan tanıyor daha tecrubelı mbemba dan. keske gıtmeseydı hayırlısı artık Dıyarbakırspor ıyı bır transfer yaptı[/QUOTE]
Bülent Hoca'nın bir bildiği vardır diyorum ama M'bemba'nın performansını gördükten sonra sana da katılmamak mümkün değil... |
petkovic mbemba omotoyossi kamanan agbetu 3 yabancı hakkımız daha var bence ortasahnın ortasına mutlaka kaliteli bir yabancı alınmalı defansa da bilica ayarında bi adam alın şampiyon olalım
|
bu sene bu yapdığımız transferlerden hiç birşey anlamadım forvet alıyoruz ersen martin adamın kafasında saç kalmamış duvar gibi forvetleri veriyoruz balili ve tum ersen martin gibi 50 tane yapar şampiyonlar liginde oynuyacağız en iyi adamları verip küme düşmüş takımların ve miladı dolmuş topcuları alıyoruz bu benim fikrim inşallah beni yanıltır gelenler.
|
[QUOTE=ihsan5858;532791]neden diyarbakir'a kiralik verildi baska bir takima verselerdi ya diyarbakir !!??? :mad:[/QUOTE]
diyarbakır da ülkemizin bir ili, takımı da süper ligin bir takımıdır arkadaşım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24. |