![]() |
Fikstür Belli Oldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kura_toplar.jpg[/IMG]
"Turkcell Süper Lig hiç bitmesin" diyenlerin merakla beklediği yeni sezonun fikstür çekimi Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde çekildi. 2009-2010 sezonunun ilk haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek! Federasyon ve Turkcell yetkilileri ile ligde mücadele edecek 18 kulübün temsilcisinin katıldığı kura çekimi, Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde başladı. Turkcell Süper Lig'de yeni sezon 7-8-9 Ağustos 2009 tarihinde başlayacak ve 9 Mayıs 2010'da oynanacak maçlarla tamamlanacak. Ağustos ayı maçları 21.30'da başlayacak ve hava şartlarıne göre yeniden düzenlenebilecek. 20 Aralık'ta devre arasına girecek ligin ikinci devresi 24 Ocak'ta başlayacak. Milli Takımımız'ın Dünya Kupası bileti alması durumunda ise son hafta maçları daha erken oynanabilecek. Talimatlarda yeni bir düzenlemeye geçilecek ve formaların arkasının yanı sıra şortların ön kısmına da reklam alınabilecek. Böylece kulüplerin gelirlerinde artış sağlayacak. Turkcell Fair Play-Ligi uygulması bu sezon da devam edecek. İstanbul takımlarına kendi aralarında numara verilerek aynı zamanda İstanbul'da maç yapmasının önüne geçilmesine karar verilirken, aynı il ve aynı sahayı takımlara da numara verilmesiyle kombinasyon sağlanacak. [B]İLK HAFTA[/B] Gaziantespor-Galatasaray [B]Sivasspor-Trabzonspor[/B] Denizlispor-Fenerbahçe Gençlerbirliği-Kayserispor Bursaspor-Kasımpaşa Antalyaspor-Ankaraspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor-beşiktaş Manisaspor-Eskişehirspor Diyarbakırspor-Ankaragücü [B]2.Hafta [/B] GALATASARAY A.Ş. - DENİZLİSPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş. [B]FENERBAHÇE - SİVASSPOR[/B] MKE ANKARAGÜCÜ - MANİSASPOR TRABZONSPOR A.Ş. - DİYARBAKIRSPOR KAYSERİSPOR - GAZİANTEPSPOR KASIMPAŞA - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR ESKİŞEHİRSPOR - BURSASPOR ANKARASPOR A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ [B]3.Hafta [/B] DİYARBAKIRSPOR - FENERBAHÇE ANTALYASPOR A.Ş. - KASIMPAŞA [B]DENİZLİSPOR - SİVASSPOR [/B] MANİSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş. GAZİANTEPSPOR - ANKARASPOR A.Ş. GALATASARAY A.Ş. - KAYSERİSPOR BURSASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - ESKİŞEHİRSPOR GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş. [B]4.Hafta [/B] TRABZONSPOR A.Ş. - BURSASPOR FENERBAHÇE - MANİSASPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. - GAZİANTEPSPOR MKE ANKARAGÜCÜ - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR KAYSERİSPOR - DENİZLİSPOR [B]SİVASSPOR - DİYARBAKIRSPOR[/B] KASIMPAŞA - GENÇLERBİRLİĞİ ESKİŞEHİRSPOR - ANTALYASPOR A.Ş. ANKARASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. [B]5.Hafta[/B] BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - TRABZONSPOR A.Ş. ANTALYASPOR A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ DENİZLİSPOR - DİYARBAKIRSPOR KAYSERİSPOR - ANKARASPOR A.Ş. GAZİANTEPSPOR - KASIMPAŞA [B]MANİSASPOR - SİVASSPOR [/B] GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. BURSASPOR - FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ - ESKİŞEHİRSPOR [B]6.Hafta [/B] TRABZONSPOR A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş. MKE ANKARAGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR [B]SİVASSPOR - BURSASPOR [/B] KASIMPAŞA - GALATASARAY A.Ş. ESKİŞEHİRSPOR - GAZİANTEPSPOR DİYARBAKIRSPOR - MANİSASPOR ANKARASPOR A.Ş. - DENİZLİSPOR [B]7.Hafta [/B] ANKARASPOR A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. ANTALYASPOR A.Ş. - FENERBAHÇE KAYSERİSPOR - KASIMPAŞA DENİZLİSPOR - MANİSASPOR GAZİANTEPSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR A.Ş. [B]BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - SİVASSPOR [/B] GALATASARAY A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR BURSASPOR - DİYARBAKIRSPOR [B]8.Hafta [/B] BEŞİKTAŞ A.Ş. - DENİZLİSPOR FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş. MANİSASPOR - BURSASPOR [B]SİVASSPOR - ANTALYASPOR A.Ş. [/B] KASIMPAŞA - ANKARASPOR A.Ş. DİYARBAKIRSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR ESKİŞEHİRSPOR - KAYSERİSPOR [B]9.Hafta [/B] ANTALYASPOR A.Ş. - DİYARBAKIRSPOR KAYSERİSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ DENİZLİSPOR - BURSASPOR GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ A.Ş. - KASIMPAŞA BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MANİSASPOR GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. [B]GENÇLERBİRLİĞİ - SİVASSPOR [/B] ANKARASPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR [B]10.Hafta [/B] BURSASPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR MKE ANKARAGÜCÜ - ANKARASPOR A.Ş. TRABZONSPOR A.Ş. - KAYSERİSPOR FENERBAHÇE - GALATASARAY A.Ş. MANİSASPOR - ANTALYASPOR A.Ş. [B]SİVASSPOR - GAZİANTEPSPOR [/B] KASIMPAŞA - DENİZLİSPOR ESKİŞEHİRSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. DİYARBAKIRSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ [B]11.Hafta [/B] KASIMPAŞA - ESKİŞEHİRSPOR ANTALYASPOR A.Ş. - BURSASPOR KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE DENİZLİSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ GAZİANTEPSPOR - DİYARBAKIRSPOR [B]GALATASARAY A.Ş. - SİVASSPOR[/B] GENÇLERBİRLİĞİ - MANİSASPOR ANKARASPOR A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. [B] 12.Hafta[/B] BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - ANTALYASPOR A.Ş. BURSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE - ANKARASPOR A.Ş. MKE ANKARAGÜCÜ - KASIMPAŞA TRABZONSPOR A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. MANİSASPOR - GAZİANTEPSPOR [B]SİVASSPOR - KAYSERİSPOR [/B] DİYARBAKIRSPOR - GALATASARAY A.Ş. ESKİŞEHİRSPOR - DENİZLİSPOR [B]13.Hafta[/B] ESKİŞEHİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ KAYSERİSPOR - DİYARBAKIRSPOR KASIMPAŞA - TRABZONSPOR A.Ş. DENİZLİSPOR - ANTALYASPOR A.Ş. GAZİANTEPSPOR - BURSASPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE GALATASARAY A.Ş. - MANİSASPOR GENÇLERBİRLİĞİ - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR [B]ANKARASPOR A.Ş. - SİVASSPOR[/B] [B]14.Hafta [/B] BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - GAZİANTEPSPOR BURSASPOR - GALATASARAY A.Ş. FENERBAHÇE - KASIMPAŞA TRABZONSPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR MKE ANKARAGÜCÜ - DENİZLİSPOR [B]SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.[/B] MANİSASPOR - KAYSERİSPOR ANTALYASPOR A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ DİYARBAKIRSPOR - ANKARASPOR A.Ş. [B]15.Hafta[/B] ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE [B]KASIMPAŞA - SİVASSPOR[/B] GAZİANTEPSPOR - ANTALYASPOR A.Ş. KAYSERİSPOR - BURSASPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. - DİYARBAKIRSPOR TRABZONSPOR A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ GENÇLERBİRLİĞİ - DENİZLİSPOR GALATASARAY A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR ANKARASPOR A.Ş. - MANİSASPOR [B] 16.Hafta[/B] GENÇLERBİRLİĞİ - GAZİANTEPSPOR BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - KAYSERİSPOR BURSASPOR - ANKARASPOR A.Ş. FENERBAHÇE - MKE ANKARAGÜCÜ [B]SİVASSPOR - ESKİŞEHİRSPOR [/B] MANİSASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. DENİZLİSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. ANTALYASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. DİYARBAKIRSPOR - KASIMPAŞA [B]17.Hafta[/B] ESKİŞEHİRSPOR - DİYARBAKIRSPOR KAYSERİSPOR - ANTALYASPOR A.Ş. KASIMPAŞA - MANİSASPOR GAZİANTEPSPOR - DENİZLİSPOR [B]MKE ANKARAGÜCÜ - SİVASSPOR[/B] TRABZONSPOR A.Ş. - FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ A.Ş. - BURSASPOR GALATASARAY A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ ANKARASPOR A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR |
Cevap: Fikstür Belli Oldu
ilk haftaya trabzon yenmenin mutluluğuyla geçirmeyi sen bize nasip eyle yarabbim
|
[B]İlk maçın ts ile olmasına çok sevindim galiibyetle ve farklı bir skorla ayrılacağımız garanti ( her sezon ve her maç olduğu gibi). 2. Maçın fb ile olmasına pek üzülmedim çünkü fb yeni bir oluşum içinde tam kaynaşmadan form grafiğini yükseltmeden bizle oynuyacak bence buda avantaj.[/B]
|
[B]Sentetik@[/B]
Lig TV'de birbirininn üstüne sıçrayan iki insan çıkacak ilk hafta yine.:D |
bu sefer 4-0 olacak gol bastı isterim
|
3.hafta
DENİZLİSPOR SİVASSPOR [B]4.hafta sivas-diyarbakır[/B]........... 5.hafta Manisa-Sivas 6.hafta Sivas-Bursa 7-Belediye-Sivas 8.Sivas-Antalya 9.Gençler-Sivas 10-Sivas-Antep 11-GAlata-Sivas 12-Sivas -Kayseri 13-Ankara-Sİvas 14-Sivas-Beşiktaş 15-KAsımpaşa-Sivas 16-Sivas-ESES 17-Ankaragücü-Sivas Fikstürde Fenerbahçeyi takip ediyoruz..:) |
çok zor maçlarla başlıyacağız lige.inşallah takımımız adına en iyisi olur.şampiyonlar ligi elemesinden edineceğimiz tecrübe ile bence ilk iki maçımızdan iyi skorlarla ayrılacağımızı düüşünüyorum.
|
ilk maç trabzonla yine 2 sene önce olduğu gibi inşallah ilk iki maçtan 4 puan veya 6 puanla ayrılırız
|
İlk hafta inşallah Ersen gol atmaz..Neme lazım:)
|
güzel bi kura ilk hafta ts olması ayrıca güzel ama ankaraya çok geç gelmesi üzdü beni hayırlısı olsun napalım bekleriz
|
Feneri takip ediyoruz yine başarılı bi sezon bekliyor bizi.
|
ilk iki hafta ALLAHIN izni ile cepte diyorum ben ts maçı hele garanti
|
[B]gol bastı şova kaldığımız yerden devam etmeye hazırmıyız yiğidolarr.[/B]
|
Fikstür kötü iki maçda zor takımlar ya 6 puan ya sıfır puan
|
[QUOTE=Piri_reis;533732]Fikstür kötü iki maçda zor takımlar ya 6 puan ya sıfır puan[/QUOTE]
En az 3 puan alacğız iki haftada. Bizi evimizde yenebilen nadiren çıkıyorken,Trabzon2un bizi yenmesi gibi bir ihtimal yok bence..:) |
ya bu kurya hiç sevinmedin sanki bu sefer ts yi yenemeyeceğiz gibi içimde bir his var.ama fb yi yeneriz.bu arada fb kimle yapıyorsa bizde onunla yapıyoruz sonraki hafta.buda bizim için bir avantaj diyebiliriz.
|
[QUOTE=Piri_reis;533732]Fikstür kötü iki maçda zor takımlar ya 6 puan ya sıfır puan[/QUOTE]
[B] karamsar olmayın.takım bomba gibi çalışıyor.yeni hoca yeni taktik derken 2 side bocalayacaktır.[/B] |
Yeni teknikdirektör daha adam kadroyu tanımıyor ts bu sezon çok kötü bi sezon geçircektir görürsünüz. Boşa kendi kendilerini kandırıyorlar 10 hafta dayanmaz adamı gönderirler ve Giray Bulak'ı getirirler
|
Nostalji olsun...:)
[IMG]http://1.bp.blogspot.com/_l6FFDKb7ldw/SfMs_P_L0_I/AAAAAAAAA1g/SA9aHgVdftE/s400/sivassporkapak5555.grid-6x3.jpg[/IMG] |
1. 2 hafta üst üste kötü olmuş ama takımımızı desteklersek omuz omuza bunuda aşarız
|
İyi bir fikstür değil son iki maç büyük takımlara verilmesi iyi değil birde bunun ikinci yarısı var.
|
[B]umarim hayirli olur :)
ilk hafta evimizde TS ile ikinci hafta ist. FB ile :D valla icimden ilk hafta evimizde ikinci hafta ist. takimi gecmisti ne cok temiz kalpliymisim :D cok sevindim valla umarim FB maci pazara denk gelmez :)[/B] |
[QUOTE=SivasLady;533742][B]umarim hayirli olur :)
ilk hafta evimizde TS ile ikinci hafta ist. FB ile :D valla icimden ilk hafta evimizde ikinci hafta ist. takimi gecmisti ne cok temiz kalpliymisim :D cok sevindim valla umarim FB maci pazara denk gelmez :)[/B][/QUOTE] Dün demiştim sana istediğin şekilde ayarlayayım,Mahmut Özgener'i arayayım diye.:) |
Süper Valla Yine Fenerbahçeyi Takip Ediyoruz.....
Bu Uğurumuz Bizim :D |
İlk hafta 3 puan cepte :)
Güzel bir fikstür olmuş.En güzel tarafı FB maçlarını takip etmemiz. |
ilk iki hafta biraz zor ama fenerbahçeyi takip etmemiz bir avantaj açılıs maçının ve kapanıs maçının evimizde olması da ayrı bir güzellik
|
[B]bence bu sene ki fikstürümüz geçen seneye göre daha zor.Hele trabzon -fener ard arda kaybedersek ozaman çok fena olur[/B]
|
feneri takip etmenin neresi avantaj onu anlamadım.Fenere yenilen takımlar bizim maçtan mutlaka puan almak istiycek ve kapanacak,kapanan takımlara karşı da işimiz zor.Yani dezavntajlı bi durum
|
SEZONADA ARTI 3 PUAN ARTI 4 AVEREAJLA BAŞLANMAZKİ
|
[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/6606/balksz2.jpg[/IMG]
|
bu durumu 1 kilo hamsi yiyerek kutluyacağım. buda benim zevkim...
sivasspor: 4 trabzonspor:1 (ofsayttan) |
aslında çokk üzüldüm bende ilk hafta başka bi takımla oynarız diye düşündüm olmadı saglık olsun ilk hafta golbastı yapcaaz artık neyse bakalım ŞAMPIYON SİVAS
|
[FONT="System"]Niye lige trabzon ve fenerle basliyoruz !! Hiç boyle bisey olurmu ?[/FONT] :mad::confused:
|
KİM NE DERSE DESIN BU SENE SİVAS ÇOK DAHA SERT VE TEHLIKELI OLACAKTIR ISTAYISTIKLERE BAKILSIN SİVAS GELDİGİNDEN BU YANA HİÇ AŞAGI GÖRMEDİ HEP YUKARILARA OYNADI VE RESMEN İKİ SENEDİR ŞAMPIYONLUU KIL PAYI ELINDEN KAÇIRDI VE BU SENE SİVAS ÇOK DAHA BAŞARILI OLACAKTIR BEN BUNA EMINIM
|
ilk maçlar da iyi neticeler alırsak sonraki haftalar için güzel moral olur..inşallah bu sezondada iyi bir yerde bitiririz...yeni sezon hayırlı uğurlu olsun
|
[B]ya arkadaşlar bence çok güzel bir fikstürümüz var ikinici yarı zor maç olarak sadece beşiktaş deplasmanımız var diğer zor maçlarımız içeride ve son haftlarda bu sefer daha kolay maçlarımız var bence fikstürümüz iyi bir tek ilk iki maç zorlu hayırlı olsun[/B]
|
[QUOTE=Metal Gear;533717]3.hafta
DENİZLİSPOR SİVASSPOR [B]4.hafta sivas-diyarbakır[/B]........... 5.hafta Manisa-Sivas 6.hafta Sivas-Bursa 7-Belediye-Sivas 8.Sivas-Antalya 9.Gençler-Sivas 10-Sivas-Antep 11-GAlata-Sivas 12-Sivas -Kayseri 13-Ankara-Sİvas 14-Sivas-Beşiktaş 15-KAsımpaşa-Sivas 16-Sivas-ESES 17-Ankaragücü-Sivas Fikstürde Fenerbahçeyi takip ediyoruz..:)[/QUOTE] Bizide geçen sene olduğu gibi Kayseri takip ediyor. |
sivaslı kardeşler trabzon maçn çantada keklik görüyosunuz ama
bilmiyorum artık :D herkez çok emin galiyetten şok olmayın yani |
ilk hafta ts ile maç olması bence pek iyi degil yensek onlar bize düşman kesilecek yenilsek bizim moralimiz bozulacak bu maçta beraberlik kokuyor,galibiyete yakın olan takım elbet sivasspor bence bu maç (2 -1) veya (3 -1) olur. 2. haftada Fb deplasmanı var oda elbet çok zor bir maç ancak ben bu maçtanda puan bekliyorum.
|
[QUOTE=yeniceri_can;533731][B]gol bastı şova kaldığımız yerden devam etmeye hazırmıyız yiğidolarr.[/B][/QUOTE]
ben şimdiden hazırlandım bile........... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |