![]() |
Omotoyossi yola çıktı
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Sivasspor´un daha önce anlaşmaya vardığı Razak Omotoyossi´nin Hollanda kampına katılacağı belirtilmişti.
[ATTACH]3329[/ATTACH] Beninli golcünün, bir kaç gün içinde takıma katılacağı ve kendisini resmen Sivassporlu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan genel menacer Mustafa Turgun, “Bu oyuncunun transferinde hiç bir pürüz kalmadı. Artık kendisinin Hollanda’ya gelmesini bekliyoruz. Omotoyossi’yi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Ancak bazı genç isimleri kadroya katabiliriz” açıklamasında bulundu. Kaynak : Fanatik |
Cevap: Omotoyossi yola çıktı
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]güzel olur inşallah kampa katılırda hazırlık maçlarında görürüz[/FONT][/COLOR]
|
[B]Hayırlısı Diyeceğiz..
4 Eylülde Başarılar..[/B] |
yaw bi geleydi valla en çok bu oyuncuyu istiyorum ben bu oyuncunun diğer bi özelliğide oynadığı futbolun yanı sıra tribünleride ateşlemesi hayırlısıyla bi gelseydi çok iyi olacak bu transfer sivasımız için ama herşeyden önce hayırlısı tabi..
|
heralde bu sefer yola cikmistir artik Omotoyossi
|
[B]En önemli transferimiz Omotoyossi. Bir tanede orta sahaya Güney Afrikalı milli takım oyuncusu alıncak deniyor. Araştırma yaptım biraz Sivassporumuzun alabileceği oyuncular bunlar maddi yönden[/B]
[LIST=1][*]Benson Mhlongo[*]Tsholofelo Modise[*]Kagiso Dikgacoi[*]Lance Davids[*]Siphiwe Tshabalala[*]Katlego Mphela[/LIST] Benim tercihim Kagiso Dikgacoi hem ön libero hemde orta saha oynuyor büyük ihtimallede böle bi özelliklere sahip oyuncu arıyoruz. |
Herhalde yaya geliyor..:).....................
|
hep hucuma takviye yaptık orta sahaya en az iki tane oyuncu lazım 1 yabancı birde yerli bulmaları lazım yoksa bu iş olmaz
|
[QUOTE=GokhanTurna;534434][B]En önemli transferimiz Omotoyossi. Bir tanede orta sahaya Güney Afrikalı milli takım oyuncusu alıncak deniyor. Araştırma yaptım biraz Sivassporumuzun alabileceği oyuncular bunlar maddi yönden[/B][LIST=1][*]Benson Mhlongo[*]Tsholofelo Modise[*]Kagiso Dikgacoi[/LIST]
Benim tercihim Kagiso Dikgacoi hem ön libero hemde orta saha oynuyor büyük ihtimallede böle bi özelliklere sahip oyuncu arıyoruz.[/QUOTE] Güney Afrika'dan Kaleci [I]Itumeleng Khune[/I]'yi alabilsek güzel olur bence. Cok iyi bir Kaleci... ;);) |
hadi yaaa bi gelseydi sivasspor formasini giyp imzayi atip resmini cekip koysalardi internet sayfalarinaa
|
Ne o ya Bağdat'tan mı geliyor:):)
|
inş hayırlı olur sivas a iyi futbolcu
|
[QUOTE=sabanoh;534353]Sivasspor´un daha önce anlaşmaya vardığı Razak Omotoyossi´nin Hollanda kampına katılacağı belirtilmişti.
[ATTACH]3329[/ATTACH] Beninli golcünün, bir kaç gün içinde takıma katılacağı ve kendisini resmen Sivassporlu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan genel menacer Mustafa Turgun, “Bu oyuncunun transferinde hiç bir pürüz kalmadı. Artık kendisinin Hollanda’ya gelmesini bekliyoruz. Omotoyossi’yi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Ancak bazı genç isimleri kadroya katabiliriz” açıklamasında bulundu. Kaynak : Fanatik[/QUOTE] uav bu nasıl mantık. ortasaha ortasha ortasaha. sivassporun ortasahası yok. bunlar bukadarmı anlıyor futboldan. baku-ın herenven maçına. avrupada öylee geriden uzun top biri kapsın gol oldun yedirmezler kii artık bilica da yok yasınle şampiyonlar ligine bu takım gidiyorsa vay halinne sivassporun. |
Omotoyossi YARIN (hahahahahahahaha) (pardon) geliyormus.
Ya gercekten artik omotoyossi hakkinda bu haberleri duyuncu, kahkahalarla gülmek geliyor icimden. Yaw tam bir komediye dönüstü Omotoyossi transferi... |
İnşallah Sivassporumuz için ve kendisi için iyi bir sezon olur...
|
gözümüz yollarda kaldı hadi gardas gel artık :rolleyes:
|
Arkasadaşlar bir yerden haber aldım yarın geliyormuş :=)
|
s.a arkadaşlar...
biraz önce radyodan duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama omotoyossi metz kulubü ile kesin olarak anlaşmış.umarım doğru bir haber değildir... |
[QUOTE=engin78;534591]s.a arkadaşlar...
biraz önce radyodan duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama omotoyossi metz kulubü ile kesin olarak anlaşmış.umarım doğru bir haber değildir...[/QUOTE] zannetmiyorum daha dün trt dedi omotoyossi kampa katilcak diye haber yanlis |
evet omotoyossi defteri de kapanmıştır.bilginize.
bu başlığı değiştirebilirsiniz.bugün fransız 2 lig takımlarından metz kulubü ile anlaşmış... (He was also linked in very recent reports with French Ligue 2 club FC Metz, and it is believed by many sport critics now that it is only a matter of time before Razak signs for the French club. On 09 June 2009 Ligue 2 club FC Metz has signed him from Al-Nasr Athletic, the 23-year-old Beninese National player receives a three-year contract until 30.06.2012[6].)))hayırlı akşamlar.... |
Omotoyossi olayi artik öyle bir hal aldiki,cicek falina bakmak lazim;gelecekmi ,gelmeyecekmi diye.
|
pazar günüki maça yetişir inş.5 yemek çok koydu yaw..
|
anlaşıldı bu sene kumede kalmaya oynucaz ozman omotoyossi yok tum sylla yok bulent yaktın bızı
|
Omotoyossi kendini oyuna verirse çok faydalı olur.Ama kesinlikle bir orta saha lazım.
|
METZ'in RESMİ SİTESİNDE KENDİ OYUNCULARI OLARAK GÖRÜNÜYOR...
[url]http://www.fcmetz.com/fiche-joueur.php?id=805[/url] Transfermarkt de bizde gösteriyordu bugün MEtz'e geçirmiş galiba yattı bu transfer... |
[QUOTE=engin78;534595]evet omotoyossi defteri de kapanmıştır.bilginize.
bu başlığı değiştirebilirsiniz.bugün fransız 2 lig takımlarından metz kulubü ile anlaşmış... (He was also linked in very recent reports with French Ligue 2 club FC Metz, and it is believed by many sport critics now that it is only a matter of time before Razak signs for the French club. On 09 June 2009 Ligue 2 club FC Metz has signed him from Al-Nasr Athletic, the 23-year-old Beninese National player receives a three-year contract until 30.06.2012[6].)))hayırlı akşamlar....[/QUOTE] sanırım konu kapanmış... otomobilimiz gelmiyormuş metze toslamış.. yani yarın gelmiyormuş.. |
SIVASSPOR YÖNETIMINE SESLENIYORUM: BIZI UTANDIRMAYIN,BIZE YETER ! BU KADRO COK DANDIK ONA GÖREE
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:31. |