![]() |
Bilica Münihde..
Yigidolar
Fenerbahce kampa geldi münihe ve ben ucak iner inmez yapisdim bilicaya sivasspor t-shirtimle..birde formamla... Hemen asansöre yönlendirdim onu =) Ben: Bilica Hosgeldin Bilica: Hi Ben: How are you Bilica Bilica: Good thanks.. Ben: (Sivasspor t-shirtimi gördü ve formayi cikardim) Bilica: Ben Cok SEviyor Sivasspor , Sivas Cok Güzel Cok yasa bilicaaaa=) ISTE BIR KAC FOTOGRAF [img]http://images.lokalisten.de/photos/a/2009/07/14/11/02/201781_1247563534385l.jpg[/img] [img]http://images.lokalisten.de/photos/a/2009/07/14/11/02/201781_1247563546867l.jpg[/img] |
Cevap: Bilica Münihde..
bilica tamamda diğerlerının resmını neden koydun ki?
|
Ah Bilica ah keşke gitmeseydin bu sene sende kalsaydın kesin yine şampiyonluk yarışında ilk sırada olurduk. Çok ucuza satıldı çok yanılmıyorsam Beşiktaş İsmaili 6.5 milyon + Serdar Kurtuluş ve Fenerbahçe Mehmet Topuza 7 milyon + Gökhan Emreciksin verdiler.
Bilica bunlardan 2 kat iyi oyuncu hem ucuza verildi hemde takasta kullanılan futbolcu hoşuma gitmedi |
evet gitmese iyi olacakdi,
58güven58 kardesim yanlis anlasilmasin t- shirtime bak bizim tarafimiz belli ;) |
[QUOTE=Yildizelili58;535815]evet gitmese iyi olacakdi,
58güven58 kardesim yanlis anlasilmasin t- shirtime bak bizim tarafimiz belli ;)[/QUOTE] yok tarafına laf etmek ıcın soylemedım hemserım tişörtünüde gördüm:) ama elın agzı torba degıl kı büzesın.. samıyen deplasmanında bize atılan küçük fener laflarından sonra bu ımajın kalkması ıcın fenerle bı arada hıc bı karede olmak hosuma gıtmıyo.ondan sıtem ettım.. |
bilicada olsa hiç fark etmez rakip bir takım bence onların resimleri yayınlanması doğru değil.:mad: çünkü biz tek takımlı taraftarız iki takımlı değil Sivasspor taraftarında bu var nedense ikinci takımımda g.... f... b.. ne bileyim böle bişey olabilirmi çok saçma bence...
|
o diğer fenerli fotograflarının ne gereği war. kaldır o resımlerı daha ıyı..
|
ismail köybeaşının 6,5 milyon euro mehmet topuzun 8 özer hurmacının 80 milyon euro olduğu bir yerde bilica yı bedava verdik:confused: hayırlısı:rolleyes:
|
helal olsun kardesim bilicyı cok arayacaz :(
|
hangi otelde kaliyorlar? bu aksam yazilidan sonra belki ugrarim, yildizelli58 duble hemsom!
bir sivasliyiz, birde münihliyiz |
üzerinde fb amblemli ve yazılı tişört, sivasspor taraftar sitesinde!!!
bazen susmak herşeyi anlatır. . . |
Bilica dısındaki fotograflar gereksiz olmus...
|
[QUOTE=alemdargokhan;535837]üzerinde fb amblemli ve yazılı tişört, sivasspor taraftar sitesinde!!!
bazen susmak herşeyi anlatır. . .[/QUOTE] vefa nereye gitti hemserım.bu taraftarın gozunde taht kurmus bır futbolcu bu adam.yavas yavas olur bu ısler.ne yanı bırden gıttı dıye dusman mı kesılelım adama,nankorluk mu edelım..sevıyoruz kardesım adamı:) dıger fenerlı resımlerı kaldırıldıgı ıcın tesekkur ederım.. |
[QUOTE=58güven58;535839]vefa nereye gitti hemserım.bu taraftarın gozunde taht kurmus bır futbolcu bu adam.yavas yavas olur bu ısler.ne yanı bırden gıttı dıye dusman mı kesılelım adama,nankorluk mu edelım..sevıyoruz kardesım adamı:) dıger fenerlı resımlerı kaldırıldıgı ıcın tesekkur ederım..[/QUOTE]
yok kardeşim benim bilica'ya lafım yok.eleştirimin neye olduğu aşikar zaten. . . |
bilica seni hic unutmayacagiz,hersey icin cok tesekkurler yolun acik olsun
|
bilica bir numara futbolcuydu.gerçekten çok ucuza kaybettik onun gibi bir oyuncuyu.ismail koybaşı kimdir ya bjk ona 5.5 milyon euro veriyor.
bu arada bilicaya laf yok arkadaşlar.isterse ts forması giysin:) bu sitede her zaman yeri olur o mükemmel oyuncunun |
aah bilica vermemeliydik seni. takımın belkemiğiydin. gittiğin her yerde başarılar. ama sivasta yeniden dogdun bizi unutma
|
hem Sivasspor forması hemde Fenerbahçe forması çok yakışmış :)
|
gercekden iyi bir oyuncu bilicka ama sivassporuma bara lasim bun anlamanis lasim yavas yavas bizde sivassporda vermezdi ya bilickayi
|
[QUOTE=münihliyigido58;535835]hangi otelde kaliyorlar? bu aksam yazilidan sonra belki ugrarim, yildizelli58 duble hemsom!
bir sivasliyiz, birde münihliyiz[/QUOTE] helal sana münihliyigido=) abi bad wörishofene gittiler gecen bjk nin hotelinde kaliyorlarmis bilicayi sivas formasiyla git izle |
Yigidolar beni bi dövmediginiz kaldi ja, ben fanatik sivaSSPORLUYUM Ja
SIRF BILICA ICIN GITTIM ORAYA SÖYLE IZAH EDEYIM BAKIN IYI OKUYUN UCAKDAN HER OYUNCU INDI SEMIHI OLSUN ; UGURU; ÖZERI BEN BILICAYI DURDURDUM VE ASANSÖRLE GÖTÜRDÜM ÖBÜRKÜLER MERDIVENLE CIKDILAR ; EE HOCAM BAKIN SIMDI HANGIMIZ DAHA FANATIK;) SIRF SIVAS TRABZON MACINA YETISMEK ICIN HOTELE GITMICEM IZINDE JA =) |
bad wörishofen biraz fazla uzak kaliyor, ama orda kamp yapmalari kesinlikle mantikli.
sirf bilica icin degmez o kampa ugramak. sivasspor olsa, hergün orda olmaya calisirim. |
helal sana hemso yıgıdolar kızmayalım derım yıgıdoya sonucta bılıkada sivassporun ftbolcusuydu arkadas cekmıs gondermıs kotu bıseymı yapmıs
|
[QUOTE=münihliyigido58;535930]bad wörishofen biraz fazla uzak kaliyor, ama orda kamp yapmalari kesinlikle mantikli.
sirf bilica icin degmez o kampa ugramak. sivasspor olsa, hergün orda olmaya calisirim.[/QUOTE] ilk önce şu imzandaki yazıyı değiştir sonra yavaş yavaş gidersin Sivasspor'u görmeye...! |
benimde imzadaki sözler dikkatimi çekti ne demek istiyosun acaba bencede değiştir.Sivaslı olan kimse sivasın adını lekelememiştir.
|
Bilica artık bizim oyuncumuz değil.O yüzden artık fazlaca ilgilenmek doğru değil.
|
metal gear arkadasim
biz yigidolar sahip cikmaliyiz bence adam üc kurusa geldi yirmi kurusa gitti bize para kazandirdi cokda efendi ve sivas süper diyip duruyor nebilim karsi cikmiyalim |
yigidolar hemende nasil unutuyorsunuz bilica nin sivasspor icin yaptiklarini bir fenerbahceli oldu diyee??? yapmayiinn
Bilica sayesinde kac mac kazandiik isterse cimboma gitsin bizim icin yaptiklarini unutmayalim --------------------------------- SIVASLI OLMAK HER KULA NASIP OLMAZ |
kardes bilicanin sözlesmesi bttiginde yine sivasa gelmeyi düsünüyormuymus bunu sordun mu :P
|
abi nasil sorim adam ingilizce bilmio , almanca bilmiyo ,
tek el kol hareketleriyle anlasdik =Ü9 |
arkadaslar bilicaya laf atiyordunuz bakin adam 58 numarayi giyiyor süperligde hangi yabanci yapdi bunu...
|
aslanım 58 formayıda gıydı iiiiiiiiiiiiii
|
[QUOTE=Yildizelili58;536090]arkadaslar bilicaya laf atiyordunuz bakin adam 58 numarayi giyiyor süperligde hangi yabanci yapdi bunu...[/QUOTE]
sende az degılsın be hemso. 80 kısı helal blıcaya demıs bır ıkı kısı fenerın topcusu artık demıs. sen hemen laf atıyonuz edebıyatıyla sankı herkes karsıymıs gıbı ortam olusturuyorsun:D |
HELAL OLSUN... BİR FENERDE 58 NUMARA GÖRMEMİŞTİM ONUDA GÖRDÜMYA GAM YEMEM.. ADAM SİVASLI OLDUĞU HALDE 58 NUMARA GİYMEMEMİŞTİ SONRA KÖLNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ..
|
ÖĞÜNECEĞİMİZ TEK BLİCA KALDI ÇOK KÖTÜ BİR DURUM.. TAKIMIMIZIN DURUMU ÇOK KÖTÜ...
|
Merak etmeyin İzmir marşıyla gönderildi;yakında mehter marşoyla geri gelirse şaşmayın.Büyük takımlarda oynamak o kadar kolay değil..F.B.tv. de Lugano'nun görüntüleri dönmeye başladı.Eğer adam geri gelirse Bilica'nın o takımda oynaması çok zor..Zaman herşeyi gösterecek..Bilica Sivasspor ayarındaki takımlar için çok iyi bir oyuncuydu..
|
[QUOTE=eyuphulagu;536155]Merak etmeyin İzmir marşıyla gönderildi;yakında mehter marşoyla geri gelirse şaşmayın.Büyük takımlarda oynamak o kadar kolay değil..F.B.tv. de Lugano'nun görüntüleri dönmeye başladı.Eğer adam geri gelirse Bilica'nın o takımda oynaması çok zor..Zaman herşeyi gösterecek..Bilica Sivasspor ayarındaki takımlar için çok iyi bir oyuncuydu..[/QUOTE]
yanyana oynama lukslerı yok mu:) |
helal bilica ya adam unutmamış bizi
|
[QUOTE=58güven58;536137]sende az degılsın be hemso. 80 kısı helal blıcaya demıs bır ıkı kısı fenerın topcusu artık demıs. sen hemen laf atıyonuz edebıyatıyla sankı herkes karsıymıs gıbı ortam olusturuyorsun:D[/QUOTE]
ee destek almak kolay diildir hemso =) ja adami gördümja , birde tek basimiza asonsörde konusduk cok sicak kanli abi ja, sivasli olmus =) |
[QUOTE=Yildizelili58;536273]ee destek almak kolay diildir hemso =)
ja adami gördümja , birde tek basimiza asonsörde konusduk cok sicak kanli abi ja, sivasli olmus =)[/QUOTE] ona şüphe yok hemserım oyle olmasa bu kadar sevılmezdı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:41. |