SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kuradan Memnunuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26411)

SivasSpor.Com 17.07.2009 18:52

Kuradan Memnunuz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg[/IMG]

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla eşleşen Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Çekilen kuradan memnunum. İlk maçımızın deplasmanda olması da lehimize'' dedi.
Mecnun Otyakmaz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sivasspor'un Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla eşleşmesinden mutlu olduğunu söyledi.

Çekilen kuradan memnun olduğunu bildiren Otyakmaz, ''İlk maçımızın deplasmanda olması lehimize. Çünkü bir yandan da Süper Lig başlayacak ve ilk maçımızda güçlü bir ekibi, Trabzonspor'u misafir edeceğiz. Bu nedenle ikinci maçın Sivas'ta olması avantaj'' diye konuştu.

carizma0658 17.07.2009 19:28

Cevap: Kuradan Memnunuz

BAŞAKANIM KALBİNİN GÜZELLIGI ELLERE DEGDI KURA ÇOKK ÇOK ÇOKK İİİ ALLAHIN İZNİ İLE BIZ BU TURU GECERİZ BÜYÜKSÜN SİVASIMMM

sivasli215 17.07.2009 19:38

[B]sivasımıza ne kadar güvensekte hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla takım tam hazır değil

artık iskelet kadro oluşturulmalı ve takım o şekilde hazırlanmalı.yeni gelenlerin takıma motivasyonu da sağlanmalı.
umarım bülent uygunda bunların farkındadır...[/B]

subasi29 17.07.2009 19:50

[B]Bizlerde kuradan cok memnunuz,hatta formda bircok yigido belcika temsilcisini itiyordu istedikleri oldu,yonetim,taraftar seven sevmeyen herkesin bu kuradan memnun oldugunu soyhlemek mumkun[/B]

aliDesidero 17.07.2009 19:51

Bundan iyisi Şam'da kayısı... :)

mustafa5758 17.07.2009 19:59

hayirlisi olsun insallah turu geceriz

yigidocengiz 17.07.2009 21:34

ya başkan öyle havalara girmesek diyorum.yani sonuçta bu adamlar bize kadroda 10 tecrübede 1000 basarlar.bence en az diğerleri kadar zor bir rakip.ALLAH yardımcımız olsun.

caynina 17.07.2009 21:39

bende olsam bende memeunun olurum ama zor rakip belçika ekibi.

AlBeyaz58 17.07.2009 23:16

Öncelikle kuranın Sivassporumuza hayırlı olmasını diliyorum.
Gayet güzel bir kura.
Sivas ruhunu takım'a yansıtan YİĞİDO Mehmet YILDIZ olmaması biraz eksiklik.
Hazırlık maçlarını hiç kaale bile almayalım. Adından belli..Denemek amaçlı.
Çünkü diğer takımların hazırlık maçları da öyle geçiyor..
O yüzden biz bu takımı elerizzzz
Sıradaki...

GuVeN 18.07.2009 00:20

[QUOTE=subasi29;536834][B]Bizlerde kuradan cok memnunuz,hatta formda bircok yigido belcika temsilcisini itiyordu istedikleri oldu,yonetim,taraftar seven sevmeyen herkesin bu kuradan memnun oldugunu soyhlemek mumkun[/B][/QUOTE]

seven tamamda sevmeyenlerın cok memnun oldugunu dusunmuyorum.sıvasspor kini,türklük duygularından kat kat fazla olan kansız cok hemserım..

adres58 18.07.2009 08:58

[B]Allahın izniyle güzel kura çektik. Yani diğerlerine göre daha kolay. Şöyleki Shaktarı hiç istemiyordum. Siz hazırlıkda yendiğimize bakmayın bize ters futbol sitilleri var. Ayrıca ters Futbol oynayan Sporting Lizbonunda çıkmaması çok iyi oldu. Panatinaikos ie bu sene Olimpiakosdan daha iyi kadro kurdu. Celtic geçen sene ivme kaybı yaşadı ama İngiliz ekolüdür baskıyı severler ve bizde bu baskıyı kaldıramazdık. En iyisi Türklerin de çok rağbet etmesi beklenen Anderlecht takımı idi. Yoksa her takım güçlü her takım bizden iyi görünüyor. Birde şunu unutmamamız lazım. Diğer sitelerde bazen rastlıyorum. Havalı havalı, artist gibi yazılar yazan diğer takımları küçük düşüren mesajlar yazmayalım...
Saygılar....[/B]

adres58 18.07.2009 09:24

[QUOTE=58güven58;536922]seven tamamda sevmeyenlerın cok memnun oldugunu dusunmuyorum.sıvasspor kini,türklük duygularından kat kat fazla olan kansız cok hemserım..[/QUOTE]

[B]Hemşerim özellikle ajanssporda hepsinin tepesindeyim merak etme hemşerim. Özellikle Trabzonluların. Bu kadar bizden nefret ediyorlar. Onlar için anarthosis daha dost bizden o derecede yani. Ama Allahın izniyle yine kafalarını kopartacağız.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44.