![]() |
Korkulan Olmadı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Dün oynanan PSV Eindhoven - Sivasspor maçında çıkan kırmızı kartların sonucu belli oldu. Karşılaşmanın 26. dakikasında maçın hakemi önce Mbema'ya yaptığı normal bir faulden dolayı kırmızı kart göstermiş hemen ardından iki dakika sonra İbrahim Dağaşan'ı sebepsiz yere oyun dışına göndermişti. Tüm Sivasspor taraftarları merakla hakemin bu iki oyuncuya gösterdiği kartları raporunda belirtip belirtmediğini merak ediyordu? Ancak hakemin bu kırmızı kartları raporunda belirtmediğini öğrenmiş bulunmaktayız. Ve böylece her iki futbolcumuzda bizim için hayati önem taşıyan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'da Anderlecht'e karşı forma giyebilecek. [B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi[/I][/B] |
Cevap: Korkulan Olmadı
Neyse unutup ileri bakmamiz lazim, dun dunde kaldi, oyuncular yeniden motive olurlar insallah dunden sonra, yarin kamp sona eriyor, takimimizi sivasta en guzel sekilde karsilayin, unutmayin sadece 1 tane SIVASSPOR var.
|
Benim için sadece önemli olan İbrahim Dağaşandı. Mbemba kırmızı kart gördü diye sevinmiyorum ama Anderlecht maçında Yasinle birlikte oynamalarını istemiyorum çok tehlike adamlar ikisi bir arada. Mbemba biraz alıştı inşallah daha iyi olcak ama Yasin çok tehlike.
Sedat-Murat ikilisi tercihim adamlar hırslı,kontrollü,agresif ve güven veren bi yapıları var. |
Allah tan yazmamis cünkü ben bu tip hakemler asiri derece aksidirler ve onlar icin hicbirseyin önemi yokturdur allah tan yazmamis cünkü ibrahim dagasan takimimizin kilit oyuncularinin basinda geliyor heleki birde ilk macta.bu haber biraz olsun sinirlerimi gevsetti yoksa o kadar yol gittik mac seyredelim takimi bir canli görelim dedik tam bir hayal krikligi olmustu birde cezalar dahada beter olacakti neyseki korkulan olmadi.
|
bugun bi hollandali aileyle konustum pek hollandacam olmamamasina ragmen:) bu mbemba hakkinda solediklerine sasirdim acikcasi bi cok hollanda 1.lig takimi bu oyuncuyu istemis gelecek wadd ettigini soluyorlar umarim dogrudur adam yapili ins kendini gelistirir sonucta siwas bi witrin
|
cok sükürrr yaaaaa =)))) yüzüm güldü valla =))
|
iyiki korkulan olmadi valla yoksa isimiz dahada zor olacakti
|
keeşke keşke keşke keşkelerle iş olmuooo olaması gereklenler oldu eksık çok taraf tutma var maç 9 kşi oynandı ve şükür kırmızı kartlar resmıyet kazanmadı ama şu bir gercektır kı SİVASIN OYNADIGI HAZIRLIK MACLARI ASLA KÜCÜMSENECEK MACLAR DEGILDI BU EKSIKLER BU SAKATLIKLAR LA BU SKORLAR INANIN ÇOK NORMAL SÖZÜM YAZDIKLARIMI ANLAYANA SİVAS BENCE ÇOK SERT VE KALITE ESTIRECEK BI ANDA ÇOK GÜÇLÜ OLARAK TOPARLANACAKTIR SİVASIMIZI ASLA YANLIZ BIRAKMAYALIM
|
[B]Çok merak ediyordum ne olacak Şampiyonlar liginde oynayacaklarmı ne olacak diye. Bu haber çok mutlu etti beni. Mbemba 'nın alternatifi çok ama İbrahim takım için olmazsa olmazlardan.[/B]
|
gerçekten bu haberi duyunca rahatladık elhamdulillah. hadi aslanlarım yenin şu anderlecht'yi.
|
neyseki hakem o kadar adi deilmiş BEKLE AVRUPA SİVAS GELİYOOOOOOOOOOO
defansa bi takviye acilen şart yasinle bu iş olmaz mbemba cok iyi oynuyo uyum sorununu aşmış murat iyi sedat %50 zapotocny gelse iyi olur |
yazsada birşey olmazdı o kartlar her türlü iptal olurdu
|
İki pozisyonda da kırmızıyı bırak sarı kart bile verilmezdi.Ama benim şaşırdığım acaba neden kartları rapor etmemiş?
|
[B]iyi haber ama bu mbemba gercektende sert giriyor her maci boyle olursa yandik desene[/B]
|
sivasspor bilcayı sattı bir kazık yedi.birde yasini alarak ikinci kazığını yemiş oldu.kendi kendimize attığız gol gibi.yine feneri kollayan bir tutum.
|
korkulacak bişey yoktu zaten onların değil ALLAHın dediği olur.yükselişimizi kimse engelleyemeyecek ALLAHın izniyle.
|
[B]Özellikle İbrahim için çok üzülürdüm. Orta saha sıkıntımız var zaten elde kalan tek agresif ve pas yapan adamımız o.. Aslında bakmayın M'bemba yı ben çok eleştirdim ama o da yavaş yavaş alışmaya başlamıştı. Kırmızı kart görene kadarda bayağı sakin ve hırslı toplar kesiyordu sadece sıkıntısı topu oyuna sokması. Herneyse sözün özü bu iş korkulacak derecede bitmedi...[/B]
|
Hollanda'da olaylı maç
Sivasspor dağıldı: 3-0 Sivasspor'un hazırlık dönemini geçirdiği Hollanda kapındaki son maçında, Hollanda takımlarından PSV Eindhoven ile karşılaştı. Daha önceki hazırlık karşılaşmalarında da güçlü takımlarla mücadele eden ancak galibiyet alamayan Sivasspor, son maçında da galibiyet alamadı ve sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın 18. dakikasında Yasin Çakmak'ın yaptığı faul ardından, Dzsudzsák'ın kullandığı frikiğin gol olması sonucunda, PSV bu golle 1-0 öne geçti. Daha sonra 26. dakikada M'Bemba ve 28. dakikada İbrahim Dağaşan'ın gördüğü kırmızı kartlar sonucunda saha karıştı ve sahaya bir Türk seyirci girdi. Seyircinin sahaya girmesinin ardından hakemler ve PSV Eindhoven'li futbolcular soyunma odasına gittiler. Hakemlerin ve futbolcuları nsahay tekrar dönmesinden sonra, maçın hakemi karşılaşmayı ikinci yarıdan devam ettirdi. İkinci yarıya 9 kişi devam eden Sivasspor eksikliğin vermiş olduğu dezavantajla sahada pek etkili olamadı. 63. dakikada Amrabat'ın sol çaprazdan vurduğu sert şutla PSV skoru 2-0'a getirdi. Bu golden sonra karşı kaleye gol bulmak için atak yapmak isteyen Sivasspor, 73. dakikada orta sahadan ileri çıkarken kaybettği top sonrasında PSV atağı başladı. Ceza sahasına gelen ortayı Sivas savunamsı uzaklaştıramayınca önünde kalan topa sert vuran Kovermans durumu 3-0'a getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı. Kaynak-Sporx |
[QUOTE=MeRt5858show;537291]neyseki hakem o kadar adi deilmiş BEKLE AVRUPA SİVAS GELİYOOOOOOOOOOO
defansa bi takviye acilen şart yasinle bu iş olmaz mbemba cok iyi oynuyo uyum sorununu aşmış murat iyi sedat %50 zapotocny gelse iyi olur[/QUOTE] Kardeş ne zaposu Ş.ligindesin ne zaposu daha iyi oyuncu bekliyorum ben sivasspordan. |
isterse rapora yazsaydı o hakem.
kendine ederdi kendi kariyerini bitirirdi. çünkü yan hakemlerde yanlış karar verdiğini kulaklıkdan söylemişler. |
allaha şükür ki korkulan olmadı olakı olsaydı resmen ezık trıkzonlular bayram yapar musait biryerlerıne de kına yakarlardı mevalm herzaman delıkanlının yüreklının adam gibi adamın yanında olsun VE BİR NOT trkzonlunun sivası çekemedıgını artık TÜM TÜRKIYE KONUŞUYOR
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;537368]isterse rapora yazsaydı o hakem.
kendine ederdi kendi kariyerini bitirirdi. çünkü yan hakemlerde yanlış karar verdiğini kulaklıkdan söylemişler.[/QUOTE] adam zaten adeletch liymiş belliydi zaten adam tipinden |
[B]Lazlar şimdiden bizim maçı bekliyorlarmış... Ya adamların resmen kocası olduk. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali hala laf ebeliğine devam ediyorlar. Yaaw arkadaş geçen sene FATYBABA yı aldılar 7'^medi... Bu senede ÇÜKUZU'yu aldılar yine 7'meyecek hala haberleri yok...[/B]
|
hayatımda ilk defa böyle bir hakem gördüm bülent uygun zaten yayın arasında hakemin psv ve anderlecht hayranı olduğunu söyledi doğruysa ayıp ya.ama iyi ki hatasını anlamış ve kartları rapora girmemiş yoksa baya bi kişinin ahını alcaktı
|
korkulan olmadı güzel de asıl korkulması gerekenin takım ruhunun kaybolduğu,sivasssporun eskiye göre saldırgan bir görüntü çizdiği,takım oyunundan uzak bir görüntü içeriisindeki sivasın ne düzeyde başarılı olacağı konusu endişe verici.
avrupa dneyimi kazanılsın diye hollandaya gidildi.Başka takımlarla maç yaparak deneyim edinmek kolay.ancak yaşanılan yer ile insan kondisyonununda etkili olduğu unutulmaktadır.şimdi deniz seviyesinden nerede ise 0 altı bir yerden 1300 metrelere gitmek gelmek insan bedeni üzerinde olumsuz etkiler yarattığı artık bilinen bir gerçek. neyse ki ilk maç orada.sivas ta takım biraz direnç kazanır. sivasspor yeni transferleri ile kamp görüntüleri ile yürek doldurduğu söylenemez.umarım ağresif takım kuracağız diye sakatlar ve cezalılardan oluşmuş takım kurmakta zorlanan bir sivasla karşılaşmayız. |
[B]bu gibi hakemler inşallah ilk ve son olur [/B]
|
raporuna yazsa idi yasatmazlardı o hakemi 30. dakikada nası kactı ama korkak
|
kesın bılgı mı bu sonradan bı aksılık cıkmasınnn
|
Çok şükür bu haberi okuyunca çok mutlu oldum Teşekkurler
|
[QUOTE=MeXeS58;537557]kesın bılgı mı bu sonradan bı aksılık cıkmasınnn[/QUOTE]
Mbema ve İbrahim, Anderlecht ile oynanacak Devler Ligi ön eleme maçında forma giyecek. Sivasspor'a müjdeli haber. PSV ile yapılan hazırlık maçında Sivassporlu Mbema ve İbrahim Dağaşan'a haksız kırmızı kart gösteren Hollandalı hakem Kewin Blom'un bunu raporunda belirtmediği öğrenildi. Eğer hakem raporunda belirtseydi iki futbolcu da Sivasspor için hayati önem taşıyan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'da Anderlecht'e karşı oynayamayacaktı. Hatasını kabul etti Bu haberle hem teknik direktör Bülent Uygun, hem de Sivasspor camiası rahat bir nefes almış oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, "Hakemle konuştuk. Hollanda Futbol Federasyonu'ndan yetkililer de konuştu. Hakem hata yaptığını söyledi. Kesinlikle bu sporcularımız Anderlecht önünde oynayacaklardır. Taraftarımız rahat olsun. Hiçbir sıkıntı yok" açıklaması yaptı. [url]http://www.fotomac.com.tr/sup101.html[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58. |