![]() |
Sivas İki Transfer Daha Yapacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçen sene şampiyonluğun kılpayı kaçtığını ancak, bu sene aynı hatayı yapmayacaklarını söyledi. Açıklamalarda bulunan Başkan Otyakmaz, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Anderlecht ile oynayacakları maçla ilgili olarak, iyi bir kura çektiklerini belirterek, "İyi bir kura çektiğimizi söyleyebilirim. İlk maçı dışarıda oynayacak olmamız, bizim açımızdan daha da olumlu" dedi. Otyakmaz, yeni sezon hazırlıklarını ise şöyle değerlendirdi: "Hazırlık karşılaşmaları hatalarımızı görmemiz açısından çok önemli. Takıma yeni katılan oyuncular var. Hazırlık maçları, hocamızın bu oyuncuları tanıması açısından çok önemli. Ancak skor o kadar da önemli değil. Hocalarımız bireysel olarak futbolcularımızın performanslarını izliyor." Transfer arayışlarını da sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Başkan Otyakmaz, "Hocamızla bugün bir toplantı yaptık. Bir ya da iki yabancı futbolcu transferi yapacağız. Takımdaki yabancı futbolcu sayımızı bayağı azalttık. Yabancı sayısı bizim transfer yapabilmemiz için uygun. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. Şampiyonluk yarışında bu sene mutlu sona ermek istediklerini belirten Otyakmaz, "Geçen sene bazı önemli takımlarımız bir takım hatalar yaptılar ve şampiyonluk yarışından da uzaklaştılar. Bu sene aynı hatayı yapacaklarını düşünmüyorum. Daha dikkatli olacaklardır. Bizim de o oranda dikkatli olmamız gerekiyor. Tabii ki hedefimiz şampiyonluk yarışının içinde olmak. Umarım bu sene mutlu sona ulaşacağız. Ancak rakiplerimizin daha dikkatli olduğunu da gözönüne alırsak, bu sene şampiyonluğun o kadar da kolay olmayacağını söyleyebiliriz" şeklinde konuştu. Mehmet Yıldız'ın adının Trabzonspor ile transfer söylentilerine karışmasıyla ilgili olarak ise Otyakmaz, şunları söyledi: "Bu konuda kimseyle böyle bir görüşme yapmadım. Bu konuyu ilk defa sizden duyuyorum. Bakalım bundan sonra neler olacak. Bende merak ediyorum. Mehmet Yıldız tabii ki takımda kalacak." [B]UYGUN: "ORTA SAHA VE FORVET HATTINA 2 TANE DAHA YABANCI TRANSFER YAPACAĞIZ"[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, Anderlecht'in başarılarla dolu bir takım olduğunu ifade ederek, "Anderlecht, Belçika'nın en başarılarla ve mazileriyle dolu takımlarından biri. Turun zor olduğunu biliyoruz. Biz ise, son iki yıldır yaptığı başarılarla büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyen bir takımız. Bu maçlardaki alacağımız galibiyetlerin, bizim hayal ettiklerimizi başarabilmek adına çok büyük yarar sağlayacağını düşünüyoruz. Bu yüzden Anderlecht'i yenerek, turu geçmek istiyoruz" dedi. "İlk maçın deplasmanda olması sizin için bir avantaj mı? sorusuna ise Uygun, "Her maçın bir zorluğu vardır. İlk maç her zaman zorlu geçer. İkinci maçı kendi sahanızda oynamanızın küçük de olsa bir avantajı var. Çünkü, deplasmanda aldığınız sonuca göre taktiği belirlersiniz" yanıtını verdi. Takıma 2 yabancı futbolcu takviyesi yapacaklarını vurgulayan teknik direktör Uygun, "Çok önemli futbolcularımız takımdan ayrıldı ama onların yerine de genç, idealist ve bizim futbol mantalitemize sahaya yansıtacak oyuncular geldi. Orta saha ve forvet hattına 2 tane yabancı transfer yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Önümüzdeki sezonun şampiyonluk yarışının nasıl geçeceğiyle ilgili olarak ise Uygun, şunları söyledi: "Bu sezon bakıldığında yine 4 büyükler şampiyonluğun en büyük adayları gibi görünüyor. Bununla birlikte Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Ankaragücü ve Bursaspor da şampiyonluk yolunda iddialı rakipler oldu. Bu kadar iddialı olmalarındaki nedenlerden biri de, Sivasspor'un son iki sezonda aldığı başarıdır. Son hafta şampiyonluğu kaçıran Sivasspor'un ardından, diğer Anadolu takımları da bu hayali kurabiliyor. Dolayısıyla bizimle birlikte bu 10 takım yukarıları hedefliyor. Bu da ligimizi gökkuşağı gibi rengarenk bir hale getiriyor. Sivasspor geçen seneki oyun felsefesini değiştirmeden, sahaya en iyi şekilde futbolun güzelliklerini yansıtmaya devam edecektir." [B]MUSA AYDIN: "ANDERLECHT'İ YENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"[/B] Orta saha oyuncusu Musa Aydın da, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları rakipleri Anderlecht takımıyla ilgili olarak, "Zayıf bir rakip çıktığını düşünüyorum. Ancak Avrupa'da tecrübesi olan bir takım. Bizim ise tecrübemiz yok. İlk maçın deplasmanda olması da bizim için bir avantaj oldu. Karşılaşmanın zorlu geçeceğinin farkındayız. Oradan avantajlı bir skorla dönerek, turu geçmek istiyoruz" dedi. [B]MURAT ERDOĞAN: "SİVAS'TA TURU GEÇECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"[/B] Murat Erdoğan da, Anderlecht ile eşleşmelerini şöyle yorumladı: "Bütün takım arkadaşlarımızla aramızda konuştuğumuz zaman Anderlecht'in çıkmasını istemiştik ve gönlümüzden de geçen oldu. Bizim için inşallah hayırlı olur. Çünkü geçebileceğimiz bir takım olduğunu düşünerek onların çıkmasını istemiştik. Onlar da çıktıktan sonra şimdi iş bize kaldı. Çok güzel bir çalışma programı uyguluyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne hazır durumdayız. İlk maçtan güzel bir sonuçla Sivas'a dönersek, kendi sahamızda işi bitireceğimizi düşünüyoruz." Orta saha oyuncusu Murat Erdoğan, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili olarak, "Hazırlık maçlarında mağlup olmak bazen daha hayırlı oluyor. Çünkü kaybettiğiniz zaman hatalar ortaya çıkıyor ve bu hatalar üzerinde çalışmalar yapılıyor. Bu açıdan yenilmemiz bizi çok fazla üzmedi. Çünkü bizim eksiklerimizi görmemiz adına çok güzel maçlar oldu" dedi. Erdoğan, "Sivasspor geçen seneden daha mı güçlü?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Tabii ki daha güçlü. Çünkü hocamız, eksiklerimizin olduğu yerleri tespit edip, o eksik yerlere gereken takviyeyi yapmıştır. Hep üzerine koyarak yola devam etmek istiyoruz. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız da zaten kendilerini kanıtlamış futbolcular. Bu yüzden geçen seneden daha da güçlüyüz." |
Cevap: Sivas İki Transfer Daha Yapacak
İnsallah iyi transferler yapılır... Genc Teknik bir futbolcu yarar bize :)
|
hele sukur..
bu 2 transfer otomoyossı dısındamı ? yoksa omotoyossı + 1 Transfer Dahamı ? suan omotoyossı le beraber 5. yabancı futbolcumuz var.. forvet hattına yeterınce futbolcu aldık.. bence 1 tane defans.. 2 orta saha olsa ıyı olur.. |
koskoca röportaj boyunca omotoyossi hakkinda birkac cümle söylenmemsi ilginc. sözlesme yapildimi, kiralikmi yoksa bonservisiylemi geldi???
|
yaw necnun başkan. bizim umudumuz< zensin. bilnlente bırakırsan sivasspr-run geleceği karanlık. bunu bilmeni isdüsterim. haa yok bülent benim yol arkadaşıkm kardeşim diyorsanda bilşey diyemem.
|
ortasaha olmazsa bu taqkım kümeye düşmemeye oynar.
|
Murat erdogan kardesimiz bu takimin gecen senekinden daha güclü oldugunu idda ediyor?Ben seninle ayni fikirde degilim birakin daha güclü olmayi gecen sene yada önceki sene kadar futbol oynayalim yeter.Hazirlik maclari bir ölcümüdür bilmem ama ben 3 maci canli sahada izledim acikcasi iyi futbol oynayamadik.Gecen senelerdeki lig maclarinda yenilip yada berabere kaldimiz maclarda dahi bir hirs kazanmak icin caba bir mücadele vardi simdi gene varmi bunlar?insallah ben yanilirim sen hakli cikarsin daha güclü oluruz.
|
arkadaşlar boşuna iyi transfer yapılır diye beklemeyin..svs parasına kıyıpta futbolcuya bonservis ödemez..nerde beleş bi oyuncu bulursa hemen alır..onun için ben sivasın bi transfer politikası olduğunu düşünmüyorumm.
|
orta saha kesinlikle yapılmalı defansada acil forvete gerek yok ne forveti man.city gibi olduk valla kaç forvet var defans sart:)
|
[B]Evet Yahu,Bu Transfer Ozellikle Orta Sahaya Yapilmasi Sart.[/B]
|
eleştiren kardeşlerim kulübe kaç kuruşluk yardım yaptınızda .bunlar paraya kıyıp adam almaz diyorsunuz.gidin kombin e alın daha 500 kombin ancak satıldı .boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar.kuru , kuru eleştirmek kolay.şimdiye kadar bizlere yaşattıkları içiin hepsine gönülden teşekürler.
|
bence bir orta saha ve bide defansa adam alınmalı.ibrahim libero mevkinde çok yanlız kalıyor.onun yanına mutlaka bi adam şart.bakın o zaman defans nasıl toparlıyo kendini.ama yinede işi sağlama almak lazım ve defansada mutlaka bir oyuncu almak lazım diye düşünüyorum.
|
başkanım 1 orta saha bir defans transferi yapın forvet yeterince var
|
geçen seneki koşulları bir daha bulabilecekmiyiz.fener galata güçlendiler.Ayrıda anadolu takımlarından da güçlenenler var.o nedenle kusura kalma sayın başkan bu sene şampiyonluğu kılpayı devretmeniz gelecek sene kuyruk payı kadar çok olur.
bir kere bilikayı fenere vererek buradan açıkca söylüyorum takımla hiç uyum sağlayamayacak cezalı,sakat modunda gidecek yasini almakla da takıma ne kadar kötülük etmiş bulunduğunuzu ilerleyen süreçte göreceksiniz.Takıma yabancılar yasinden daha çok uyum sağlamış ama yasin uyumsuz gözüküyor. alacaklarınızdan da hayır geleceğini sanmıyorum.dört ile beşinciliği kapmak için uğraşırız artık.ne diyelim hayırlısı... |
Hazirlik maclaridir dogrudur bende 3 hazirlik macini sahadan izleme sansi buldum. benimde izlenimim yapilan takviyeler gecen yilin sorunlu alanlarin sorununu cözmek icindi. Fakat sorunu cözmeyi bir kenara birak sorunlari dahada artirdi. Orta saha oyun kuramiyor hücüma ve defansa katki saglamada zayif kaliyor. defans gecen yil en az sorun yasiyan bölgemizdi hazirlik maclari bize gösterdiki Defansin göbegide bu yil bize cok sorun yasatacak. Oyun kurabilme özelligi güclü, biri ofansif,biri defansif Iki orta saha,birde defansin göbegine takviyeye ihtiyac var. kamananin yanina kaliteli bir forvet de olsa fena olmaz. benim hazirlik sürecinde eksik olarak gördüklerim bunlar.
|
[B]Omotoyossinin METZ kulübü ile parasal sorunları bulunuyor. Kendisi oynamak istiyor ama bu sorunun aşılması için süre verildi kendisine. Şimdi takıma 2 gün izin verildi muhtemelen bu 2 gün içinde sorunun halledilmesine dair durum belli olacak. Bir Cezayirli milli oyuncu ile temasta. Kendisi orta saha oynuyor... Lakin şunun şurasında 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu transferler ne denli takıma faydalı olacak buda soru işareti. Omotoyossi Benin milli takımından sonra bir antreman yapmaması kötü bir durum. Nihayetinde hazır değil. Hayırlısı.. Bu turu mutlaka geçip Avrupa Ligini garantilememiz gerekiyor. Yoksa kuralara seri başı olmayarak katılacağız. Buda 2 maç sonunda Avrupaya veda etmemiz demek. Tabii bir de işin sonunda Trabzonlu EMBESİLLERİN dırdırı var... [/B]
|
Bence forvet yeterli bir tane ortasaha bir tanede defansa adam alınmalıdır.
|
[QUOTE=serhatcan;537277]ortasaha olmazsa bu taqkım kümeye düşmemeye oynar.[/QUOTE]
Yarın lig başlayınca hepinizi göreceğim.:rolleyes: |
hala forvete mi alıyoruz ya defans dökülüyo bi gören yok mu allah aşkına
|
başkanım iyi güzel diyosun da daha omotoyossi trnsferini bile sonuçlandırmadınız.ya ALLAH aşkına icraat yapın ya.şunun şurasında ligin başlamasına 2 hafta gibi bi süre kaldı ve biz en kilit bölgelere henüz doğru düzgün transfer yapamadık.başkanım bu transferler yapılmazsa işimiz çok zor.ALLAH yardımcımız olsun.
|
umurarım herşey yolunda gider yapılacaksada iii transferler olsun
|
[QUOTE=muratugur58;537298]eleştiren kardeşlerim kulübe kaç kuruşluk yardım yaptınızda .bunlar paraya kıyıp adam almaz diyorsunuz.gidin kombin e alın daha 500 kombin ancak satıldı .boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar.kuru , kuru eleştirmek kolay.şimdiye kadar bizlere yaşattıkları içiin hepsine gönülden teşekürler.[/QUOTE]
MuratUgur kardeşimi tespitlerinden dolayı tebrik ediyorum. Öncelikle kulübün transfer politikasına yönelik eleştiri yapan herkesi kendisini sorgulamaya davet ediyorum. Acaba taraftar olarak kulübe gerçek anlamda maddi destek sağlanabiliyor mu, yoksa biz bu işin gururunu yaşayalım, külfeti, eziyeti yönetime kalsın mı diyorsunuz? Bakın bir hafta sonra karşılaşacağımız ve bir çoğumuzun bilinçsizce küçümsediği Anderlecht kulübü bütçe olarak, ekonomik büyüklük olarak Sivasspor'un en az 8-10 katı. Şimdi kime sorsak Anderlecht'i yenmekten, ezmekten bahsedecek, bunu yapmamız gerektiğinden bahsedecek ancak bu işin mutfağında yaşanan sıkıntıları görmezden gelecek. Bu sebeple lütfen eleştiri yaparken biraz daha insaflı olalım. İyi günde kötü günde kulübümüze, yöneticilerine, başkanımıza, futbolcularımıza ve özellikle yeni transferlerimize sahip çıkalım destek olalım. |
[QUOTE=asim88;537292]arkadaşlar boşuna iyi transfer yapılır diye beklemeyin..svs parasına kıyıpta futbolcuya bonservis ödemez..nerde beleş bi oyuncu bulursa hemen alır..onun için ben sivasın bi transfer politikası olduğunu düşünmüyorumm.[/QUOTE]
Sen paraya kıyıp da KOMBİNE aldın mı? Ben de senin iyi bir taraftar politikası izlemediğini düşünüyorum. |
[QUOTE=asim88;537292]arkadaşlar boşuna iyi transfer yapılır diye beklemeyin..svs parasına kıyıpta futbolcuya bonservis ödemez..nerde beleş bi oyuncu bulursa hemen alır..onun için ben sivasın bi transfer politikası olduğunu düşünmüyorumm.[/QUOTE]
Ayrıca "merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler." diye bir söz var. Demekki sen nerde beleş görüp oraya yerleşenlerdensin. |
[B]boca dan martin palermo ve dayro moreno mutlaka alınmalı..yoksa gruplar hayal[/B]
|
[QUOTE=edebiyatisyen;537320]Sen paraya kıyıp da KOMBİNE aldın mı? Ben de senin iyi bir taraftar politikası izlemediğini düşünüyorum.[/QUOTE]
tebrik ederim seni tam lafi koymussun! |
bazi kendini bilmezler burdan atip tutuyo,birakin kombine almayi sivastaki maca kalkip gitmiyor sonra yok bonservisi elinde futbolcu aliyoz,yok bu takim küme düser gibi aciklamalar yapiyorlar!madem o kadar cok biliyosunuz gecin klubün basinada görelim neler yapacaksiniz?yeter artik yaa biraz duyarli olun bu isler cocuk oyuncagi degil,sizin yaptiginiz köstek olmak!sizin sivasliliginizdanda süphe duyuyorum.Görende zannederki servetlerinin yarisini sivasspora bagis yaptilar,sizin yazdiklarinizdan bir sivasli ve sivassporlu olarak ben utaniyorum...
|
ne demek istıon beleşçi dıye sen bence yazdıklarına biraz dikkat et olculu ol burda çok kişi fanatıktır pek kabul edilir bi yazı degil eleştırı yap anlayacagımız dilen olsun anladın sen |
başakn oyle bir transfer yap yapkıı SİVASIIN DÜŞMANLARI ÇATLASINN HAZMEDEMEYENLERIN MIDESINE OTURSUN
|
Hazırlık maçları ölçü olamaz tamam ama ortada da bir gerçek var bu takım 15-16 gün sonra maça çıkacak ve defans tam 112 lik acil sinyal veriyor. Orta sahada oyunu kuracak yönetecek kimse yok defansla orta saha arasında bağ kuracak bir futbolcu yok,sadece kanatlarımız iyi. Tünelin ucu karanlık bence. Rahmetli dedemin dediği gibi "Kuru kuruya kurbanların oluyum"la lig yürümez
|
Taraftar eger gercek taraftarsa tamimindan beklentisini istemini dile getirecek. kimse burada bu konuda polyanacilik da oynamasin. bunun en büyük zararini Takim görür. karistirmak icin gelenleri ayirirsak. Buraya gelenler su veya bu bicimde duyarli kisiler. buraya futbolcusunun da yakini giriyor. kendiside büyük ihtimalle giriyor,yönetici ve yakinlarida giriyor,teknik heyet ve yakinlarida giriyor. taraftar üzerine düsen ne ise yapmalimidir?. evet yapmalidir. gecen yil oldugu gibi birileri taraftara faturayi cikarmaya kalkmasin.2008-2009 maclarda gelen seyirci gelirini, gecen yil ve Bu yil satilan kombineri heralde FB,GS,TS,BJK. taraftarlari getimedi yada almadi. [B]üc kisi burada bunun üzerinden tartisma yürütürken heralde tüm Satilan kombineleri kendilerininde almadiginin farkindadir.[/B] Kisaca taraftar Radar olmali TaraftarErken uyari sistemi Olmali,Taraftar Moral denizi olmali,Takimina nefes aldiran oksijen olmali,damarinda Kan olmali. Bunlar gercek ve dogru ama bir gercekte, Maddi beklentisi olmadan Karsiliksiz
takimina sahiplenen sadace onun basarisinda grur,onur ve moral bulan hangi Taraftara dil uzatanlar sifatlari,mevki ve konumlari yada bu konumlarin adami yada yakinlari yada kendini taraftar olmanin disina cikarip bu saydigim yapi icinde görenler. Taraftara da saygili olmak zorunda |
[QUOTE=giants;537343]Taraftar eger gercek taraftarsa tamimindan beklentisini istemini dile getirecek. kimse burada bu konuda polyanacilik da oynamasin. bunun en büyük zararini Takim görür. karistirmak icin gelenleri ayirirsak. Buraya gelenler su veya bu bicimde duyarli kisiler. buraya futbolcusunun da yakini giriyor. kendiside büyük ihtimalle giriyor,yönetici ve yakinlarida giriyor,teknik heyet ve yakinlarida giriyor. taraftar üzerine düsen ne ise yapmalimidir?. evet yapmalidir. gecen yil oldugu gibi birileri taraftara faturayi cikarmaya kalkmasin.2008-2009 maclarda gelen seyirci gelirini, gecen yil ve Bu yil satilan kombineri heralde FB,GS,TS,BJK. taraftarlari getimedi yada almadi. [B]üc kisi burada bunun üzerinden tartisma yürütürken heralde tüm Satilan kombineleri kendilerininde almadiginin farkindadir.[/B] Kisaca taraftar Radar olmali TaraftarErken uyari sistemi Olmali,Taraftar Moral denizi olmali,Takimina nefes aldiran oksijen olmali,damarinda Kan olmali. Bunlar gercek ve dogru ama bir gercekte, Maddi beklentisi olmadan Karsiliksiz
takimina sahiplenen sadace onun basarisinda grur,onur ve moral bulan hangi Taraftara dil uzatanlar sifatlari,mevki ve konumlari yada bu konumlarin adami yada yakinlari yada kendini taraftar olmanin disina cikarip bu saydigim yapi icinde görenler. Taraftara da saygili olmak zorunda[/QUOTE] Hay ağzına sağlık kardeşim. Ben artık taraftarı eleştirenlerin yönetici futbolcu vs vs kendisi yada yakını olduğunu düşünüyorum. Yada bu işten nemalanan insanlar ya forma üretiyorlar yada bilet basan bi matbaa sahibi. Sivas taraftarını ağzınıza alırken besmele çekin. yoksa çektirin gidin burası Sivas Sivaslıya laf ettirmem ben ve benim gibiler yeteriz herkese. eleştirecez tabi ulan yönetim futbolcu vs vs Allah mı peygamber mi? tapacaksınız nerdeyse ağzınızdan bir şu yanlış şu kötü dediğinizi duymadık. Çıkın gidin yalakalar sizi.... |
Sivasspor 2 tane daha transfer yapacak ama iyi transferler yapsın çünkü Sivasspor şunu unutmasın ki İntertotoda değilizz.ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİZ.İnşallah sivasspor iyi transferler yapar.
|
başakanım otmoysi transferı nde hala pürüz bıran önce sivasta adını duymak istıyoruz
|
[QUOTE=muratugur58;537298]eleştiren kardeşlerim kulübe kaç kuruşluk yardım yaptınızda .bunlar paraya kıyıp adam almaz diyorsunuz.gidin kombin e alın daha 500 kombin ancak satıldı .boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar.kuru , kuru eleştirmek kolay.şimdiye kadar bizlere yaşattıkları içiin hepsine gönülden teşekürler.[/QUOTE]
............İMZAMI BASARIM............ |
transerler omotoyossi dışındamı 2 yabancı alınacak birde burada fenerli olupta trabzonlu olupta mesaj yazıp ortalığı karıştıranları kınıyorum
|
[QUOTE=edebiyatisyen;537321]Ayrıca "merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler." diye bir söz var. Demekki sen nerde beleş görüp oraya yerleşenlerdensin.[/QUOTE]
kardeşim bende fanatik sivaslıyım..doğrudur kombinem yok,olduğunuda iddaa etmedim..öğrenci olduğum için zaman bulupda sivasa gelip her maçına gidemiyorum çünkü..ama bu sezon en az 8 maça gitmişimdir..buda az bi rakam deil.. formamda var üstelük orijinal..ama siz benim dediğimi anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz.. transfer sezonu başında bülent uygun çıkıp çok istediği futbolcuları basına sızdırdı..daha sonra bu oyuncuların hiçbirisiylede anlaşma sağlanamadı..moreno-civelli ve bi kaç tane daha.. en son omotoyosside kampa geldi..fakat başkan git kulubünle bonservis sorununu çöz seni alalım diyor..daha bi kaç gün önce biz forumda konu açıp omo yu suçlamıyormuyduk..adamı resmen yargısız infaz ettik..demediğimiz bırakmadık omotoyossi ye.. halbuki işin doğrusunun böyle olmadığı bugün anlaşıldı..oyuncu sivasa gelmek istiyor ama başkanımız bonservis ödemek istemiyor.madem bu oyuncu bu kadar kaliteli bu kadar isteniyor bülent hoca tarafından o zamn bonservisli al ya..illa bedavaya mı kapatman gerekiyor.. gerçi başkanada biraz hak veriyorum ,maddi olarak çok güçlü kulüp değiliz ama sende o zaman millet 10 milyon avroya mehmeti,,6 milyon avroya ismaili satarken. 2,5 milyon avroya yılın oyuncusunu satma ya..sırf fb ye gitcek die..satmaki bu kadar ucuza maddi olarakda güçlenelim |
[QUOTE=muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı
eleştiren kardeşlerim kulübe kaç kuruşluk yardım yaptınızda .bunlar paraya kıyıp adam almaz diyorsunuz.gidin kombin e alın daha 500 kombin ancak satıldı .boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar.kuru , kuru eleştirmek kolay.şimdiye kadar bizlere yaşattıkları içiin hepsine gönülden teşekürler. burakbaba9;537372]............İMZAMI BASARIM............[/QUOTE] Degerli hemsehrim 500 besyüz kombine biletin hepsini siz almis gibi konusuyorsunuz. diyelim sen desteklediklerin 5 yada 6 kombine eder diger 494 kombine alan konuymayacakmi?yada genel bir hafife alma mantiginiz var. SivasSpor diyelimki (öyle degil ama)500 kombine ve 5 bin seyirci ile tüm maclarini oynuyor oraya gelen 5 bin kisinin parasini sizmi veriyorsunuzda onlarin neyi söyleyip neyi söylemesine yada neyi isteyip neyi istememesine karar veriyorsunuz. bu tür yaklasimlar taraftari incitir ve takimindan sogutur. SivasSporun hicmi hic yararina degildir. Taraftar Takiminin taraftaridir. Kisilerin degil. Kisileri de basarilarini inkar etmek dogru degil Basarili oldukca Tabiki SivasSpor icinde Basarilarini devamini Ayrtildiklarinda ise Bize her Rakip Olmalarinda En büyük Basarisizligi dileriz. Benim düsünceme göre bu tip konular bayatladi artik taraftar söyle böyle kelimeleri ile insanlarin Takimlarina bagliligini zedelemeyin. |
[QUOTE=edebiyatisyen;537320]Sen paraya kıyıp da KOMBİNE aldın mı? Ben de senin iyi bir taraftar politikası izlemediğini düşünüyorum.[/QUOTE]
kardeşim bende fanatik sivaslıyım..doğrudur kombinem yok,olduğunuda iddaa etmedim..öğrenci olduğum için zaman bulupda sivasa gelip her maçına gidemiyorum çünkü..ama bu sezon en az 8 maça gitmişimdir..buda az bi rakam deil.. formamda var üstelük orijinal..ama siz benim dediğimi anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz.. transfer sezonu başında bülent uygun çıkıp çok istediği futbolcuları basına sızdırdı..daha sonra bu oyuncuların hiçbirisiylede anlaşma sağlanamadı..moreno-civelli ve bi kaç tane daha.. en son omotoyosside kampa geldi..fakat başkan git kulubünle bonservis sorununu çöz seni alalım diyor..daha bi kaç gün önce biz forumda konu açıp omo yu suçlamıyormuyduk..adamı resmen yargısız infaz ettik..demediğimiz bırakmadık omotoyossi ye.. halbuki işin doğrusunun böyle olmadığı bugün anlaşıldı..oyuncu sivasa gelmek istiyor ama başkanımız bonservis ödemek istemiyor.madem bu oyuncu bu kadar kaliteli bu kadar isteniyor bülent hoca tarafından o zamn bonservisli al ya..illa bedavaya mı kapatman gerekiyor.. gerçi başkanada biraz hak veriyorum ,maddi olarak çok güçlü kulüp değiliz ama sende o zaman millet 10 milyon avroya mehmeti,,6 milyon avroya ismaili satarken. 2,5 milyon avroya yılın oyuncusunu satma ya..sırf fb ye gitcek die..satmaki bu kadar ucuza maddi olarakda güçlenelim |
1 stoper 1 de kanatçı alınmalı .yasinden hiç umudumyok.bilica gibi bir oyuncuyu zor buluruz.
ama ben hala umutluyum. mısır milli takımının defansı hani said veya ahmet fathi,muhammed abutrika iyi oyuncular yönetime duyurulur. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35. |