SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Üzüntümüz, Sevdamızdan Büyük Değil (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26560)

izmirliyigido 30.07.2009 08:25

Üzüntümüz, Sevdamızdan Büyük Değil

Umutlarımızı bağladığımız, dertlerimizi unuttuğumuz, cebimizde ki son kuruşumuzu onun sevdasına seve seve harcadığımız, onun bir galibiyetiyle dünyanın en mutlu insanı olduğumuz ve tüm dünyamızı dolduran [B]SİVASSPOR'umuz[/B] Salı gecesi öyle bir hüsran yaşattı ki, hepimiz kahrolduk.

Kahr olmanın sebebi bir yerde 5-0'lık acı hezimet olsa da, futboldan anlayan ve fanatik olmayan olgun taraftar için esas içimizi acıtan sebep futbol oynamadan yenilmemiz oldu. Burada, şunun oynaması gerekti, şu şöyle oynamalıydı, şu hareketi yapmalıydı gibi teknik konulara girmeyeceğiz. O kararı, tabi ki her zaman kararlarına saygı duyduğumuz sevgili hocamız [B]Bülent UYGUN[/B] verecek. Bizi her zaman başı dik dolaştıran biri olarak, mutlaka kendiside bunun farkındadır.

Bizler 6 sene önce neredeydik, 13 yıl önce kimlerle oynuyorduk hiç birini unutmadık. Nerelerden nerelere geldik bunu da biliyoruz. O zamanlar, Çarşamba'nın, Fatsa'nın, Merzifon'un, Ceyhan'ın stad bile olmayan çamurlu sahalarında oynarken, şimdi [B]DEVLER ARENASI[/B]'nda boy gösteriyoruz. 82 Tv kanalında yayınlanan, 1400 gazetecinin takip ettiği, 26.500 Avrupalı taraftarın huzurunda, milyonlarca insanın izlediği bir organizasyonda maç yapıyoruz ve [B]SİVAS[/B] adını, [B]SİVASSPOR[/B] logosunu, [B]YİĞİDOLAR[/B] adını herkese izlettiriyoruz, öğretiyoruz. Bundan daha gurur verici birşey olabilir mi?

Tamam gönül isterdi ki iyi bir sonuç alalım ama bu tecrübe meselesi, mantelite meselesi. Zamanla onlarda olacak. Ama bizler kırıcı, yıkıcı olarak köstek olduğumuzda değil. Yapıcı ve destekleyici olduğumuzda olacak bunlar.

Hepimiz üzüldük, hepimiz hayal kırıklığına uğradık ama [B]ÜZÜNTÜMÜZ, SEVDAMIZDAN BÜYÜK OLMAMALI[/B]. Her zaman olduğu gibi şimdi de destek zamanı. Esas şimdi destek olalım. Görüyorsunuz her platform da, bize karşı saldırı var. Alay var, aşağılama var. Onlara koz verdik ama meydan vermeyelim.

4.Ağustos Salı günü ve 8.Ağustos Cumartesi günü stadı, tribünleri tıklım tıklım dolduralım. Sanki 1-0'lık galibiyet bizi turlara taşıyacakmış gibi coşkulu olalım, futbolcumuzun yanında olalım, hocamızın yanında olalım. Ve bizimle dalga geçenlere takımızı ne kadar sevdiğimizi gösterelim.

Bizler, bu futbolculara, bu hocaya güveniyoruz. Hocamız yine isimsiz ve kenarda unutulan futbolculardan yıldız yaratacaktır. Bir [B]Bilica[/B]'yı, bir [B]Kamanan[/B]'ı, bir [B]Sedat[/B]'ı, bir [B]Abdurrahman[/B]'ı, bir [B]Musa[/B]'yı, bir [B]Sezer[/B]'i, bir [B]Mehmet Yıldız[/B]'ı kimse tanımıyorken yıldız yaptıysa şimdi ki futbolculardan da yıldız yaratacaktır.

Biz hem onlara, hem [B]Bülent Uygun[/B]'a, hem [B]Mecnun Odyakmaz[/B]'a, hemde yöneticilerimize ve teknik heyete güveniyoruz. [B]Her zaman yanlarındayız[/B]. Ve özellikle bu 2 maçta da tribünleri dolduracağız. [B]SÖZ[/B] !... [B]ÜZÜNTÜMÜZ, SEVDAMIZDAN BÜYÜK DEĞİL !...[/B]

Hatta ben de kombine aldım bu 2 maça geleceğim gibi imkanım olan maçlarda mutlaka tribünde ki yerimi alacağım.

AYK

izmirliyiğido35 30.07.2009 08:30

Cevap: Üzüntümüz, Sevdamızdan Büyük Değil

yalçın abi yazını okurken tüylerim diken diken oldu... sana ibret ve dehşetle katılıyorum...bir mağlubiyetle takımımızı kenara atmayalım......
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ....

davulcu 30.07.2009 08:45

bu bir yarıştır kazanmakta var kaybetmekte önemli olan iyi günde kötü günde birlik ve beraberliğin bozulmamasıdır

Yozgatli Nower 30.07.2009 09:35

Gardaşlar bizde çok üzüldük. Ama bunlar normel şeyler. Bence bunlar tecrübe olack şeyler. Bu sene olmadıysa seneye olur. Hem elendik ama bunun UEFA'sı da var. Bozmayın morelinizi. Takımdan desteğinizi çekmeyin. Yozgat sizi destekliyor.

gül5858 30.07.2009 09:41

[B]Tamam yenmekte var yeniilmekte ama. Biz takımımızdan vazgeçmiş değilizki.Sadece eleştirdik buda doğru olanı zaten kendi takımımıza başkaları gibi bakabilmek erdemliktir zaten.
Ayrıca yazınız çok güzel bunlara zaten katılmamak mümkün değil.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...[/B]

Salim58 30.07.2009 09:41

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=11012&token=44250][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11012&token=44250[/img][/url]

[B]üzülme hocam biz seninle coşkuları yaşadık atlatırız bu günleride üzüntümüz sevdamızdan büyük olamaz ne güzel söylemiş kardeşimiz katılmamak mümkünmü[/B]

emre41 30.07.2009 10:44

Çok güzel bi cümle: 'ÜZÜNTÜMÜZ SEVDAMIZDAN BÜYÜK OLAMAZ.'
Sonuna ve sonsuza kadar Sivasspor ile beraberiz.

Rallim58 30.07.2009 11:41

[B]Zaman, destek zamanı...
Zaman, taraftarlık zamanı...

Yeterince eleştiren, Sivas dışı güçler var... Onlara meydanı boş bırakmamak zamanı...

Bizleri hayal dahi edemeyeceğimiz bu günlere taşıyan; teknik kadrodan yönetimine, futbolcusundan malzemecisine destek zamanı...

DOST DEDİĞİN HER ZAMAN VE HER YERDE, HER HALİNDE DOSTUNUN YANINDA OLANDIR... Yiğido, iyi gün dostu değil, her zaman dost olandır...

-28'lerde yaptığın taraftarlığını unutma...

ZAMAN, DESTEK ZAMANI...

HER ZAMAN VE HER YERDE...

Ağzına sağlık, İzmirliyiğitim, İzmirliyigido'm...[/B]

karahisarli 30.07.2009 11:55

helal olsun cok güzel yazi valla cok sevindim gercek taraftarlarda varmis

Metal Gear 30.07.2009 12:01

İsteyen istediği kadar dırlasın,üzüldük,kahrolduk,eleştirdik, ancak Sivassporu bizden başka kim destekleyecek..Haydi stada!

üçyıldız58 30.07.2009 12:12

beni şahsen üzen tek konu futbol adına bir tane olumlu hareket yapmadık paşaçayırına gidin sivas amatör küme maçlarını izleyin anderlet maçındaki sivasspordan daha iyidir
ben bir buna kahroldum .
birde sitelere giriyorum çoğu kişi bir yerlerine kına yakıyor sivasspor farklı yenildi diye birde bu insanlara fırsat verdiğimiz için kahroluyorum
yoksa futbolcuda bizim futbolcumuz hocada bizim hocamız kulupde bizim kulubümüz
son iki gün hayatımının en sıkıcı günüydü bugün kalktım arkadaşları aradım toplam 10 kişi buldum protokol trübününden 10 tane kombine aldım birde büyük maçlara şehir dışından gelen misafirler için 1 kombinede ordan aldım
bu kötü günde kulubüme destek oldum bizede bu yakışır
anderlet rövanş maçına trübünleri dolduralım hiç birşey olmamış gibi sanki şampiyonluk maçı gibi desteğimizi verelim çocuklara moral lazım şampiyonlar ligi gitti ilk 3 hafta maçlarımız zor biraz moral olur eminimki o gün her sivaslı üzerine düşen görevi yapar

Besyo_cu 30.07.2009 12:16

[B]Hep yazdıgım gibi ilk macın skoru umrumda bile değil ben ne olursa olsun 4 Ağustosta formamla, bayrağımla, Şapkamla stadyumda yerimi alıp Şampiyonlar Ligi maçını izleyeceğim...

İsterse bu maçın skoruda aynı olsun sinirden tekrar gözlerim dolsa dokunsalar ağlayacak gibide olsam kafamı kaldırıp skorboard üstündeki bayrağıma ve yanındaki Şampiyonlar Ligi bayrağının yanyana dalgalanmasına bakıp bu sefer mutluluktan , gururdan gözlerim yaşaracak.[/B]

izmirliyigido 30.07.2009 12:55

[QUOTE=Rallim58;540828][B]Zaman, destek zamanı...
Zaman, taraftarlık zamanı...

Yeterince eleştiren, Sivas dışı güçler var... Onlara meydanı boş bırakmamak zamanı...

Bizleri hayal dahi edemeyeceğimiz bu günlere taşıyan; teknik kadrodan yönetimine, futbolcusundan malzemecisine destek zamanı...

DOST DEDİĞİN HER ZAMAN VE HER YERDE, HER HALİNDE DOSTUNUN YANINDA OLANDIR... Yiğido, iyi gün dostu değil, her zaman dost olandır...

-28'lerde yaptığın taraftarlığını unutma...

ZAMAN, DESTEK ZAMANI...

HER ZAMAN VE HER YERDE...

Ağzına sağlık, İzmirliyiğitim, İzmirliyigido'm...[/B][/QUOTE]

Hepimizin ortak noktası kızgınlık ve üzüntü ama ortak paydamız SİVASSPOR. İnsanları itidalli davranmaya yönlendirmek lazım diye düşündüm. Bu mağlubiyetler unutulur ama takıma verdiğimiz zarar unutulmaz. Sizler gibi sağduyulu arkadaşların görüşüne ve desteğine ihtiyaç var. Bende sana teşekkür ederim kardeşim.

AYK

mehmetcik58 30.07.2009 13:12

sonunan kadar haklısın kardeşim kızgınlığımız bi yere kadar şimdi destek zamanı
hangi takımın taraftarı hezimete uradıktan sonra takımını yalnız bırakmış
eğer bırakmışsa o taraftar olamamıştır zaten.tamam elbette üzüldük belkide ilk defa bu kadar rezil olduğumuzdan bu kadar kızdık ama herşeyin bi ilki vardır sonuçta buda bizim ilk deneyimimiz oldu gönül isterdiki evimizde eleyebileceğimiz bi sonuç olsun ama olmadı inş. taraftarda futbolcularda aklını başına alır burdaki maçı adam gibi oynar izler saygılarımla....

MeXeS58 30.07.2009 14:05

her zamn yanındayız sıvasım yenılsende yensende senınleyızz

alben 30.07.2009 14:41

BİZİM HER ZAMAN HER ŞARTTA DESTEK OLMAMAIZ LAZIM ..BULENT HOCA EMİNİM ALDIMIZ GENÇ TOPÇULARIDA YILDIZ YAPIP SATACAKDIR AMA BU SEFER YABANCI TAKIMLARA DAHA FAZLA PARAYA . TAKIM YAVAŞ DA OLSA BUYUYO BU EN ONEMLİSİ . BİZİM SEVDAMIZIN BUYUKLUĞU ÜZÜNTÜMÜZÜNDE ARTMASINA NENDEN OLUYO HALİYLE ..BEN ENSON BU KADAR TÜRKİYE ALMANYA MAÇINA ÜZÜLMÜŞTUM.. BUNDAN DAHA NASIL KIYAS OLABİLİRKİ..GAZETE BİLE ALMADIM GEÇEN GÜN DÜŞÜNÜN TEVEİZYON HASTASI BEN İZLEMDİM O GÜN BİZ BOLE SEVİNDİK BOLE DE ÜZÜL MEYİ BİLMELİYİZ.

sevda58 30.07.2009 14:47

bu uzuntunun ustune beni mutlu eden, gercek taraftarimizin oldugunu gormek. kendimizi o buyutulmus takimlara ve taraftara laf vermeyelim, bize laf soyleyenede gereken cevabi verelim.

fazla soze gerek yok zaten

oguzcan58 30.07.2009 15:09

Bülent hocamızın ve takımımızın en çok şu anda desteğe ihtiyacı var. Biz başka takım taraftarları gibi takımımız yenince hemen göklere çıkarıp, yenilince hemen yerden yere vurmayalım. Bu takım buralara çok zor şartlarla geldi. Ben inanıyorumki dahada iyi olacak .

yigido_mami_58 30.07.2009 15:19

insan canın dan vaz gecermi öyle kolay ca sivas benım için öyle ama bu yenilgi agır olmadımı sizce tamam yenmekte var yenilmekte takıma okadar oyuncu alındı nerde bırının faydasını gördükmü aksine keske şu olsaydı keşke bu olsaydı dedik ama ortada bır ilin gururu var sivasspordan vazgecmek kolaymı ve insallah avrupa liginde böyle şeyler yasan maz

edebiyatisyen 30.07.2009 15:25

Sanmayın ki sevdamız 1 maçta kazanılmadı; 1 maçta da kaybedilecek. Bu sevda ana rahminde başlayıp sadece ve sadece toprakta son bulacaktır. 4 BÜYÜTÜLMÜŞ TAKIMA inat musalla taşında son sözümüz SİVAS(SPOR) olacaktır.

sewaz58 30.07.2009 15:31

Kendimde birçok kötü eleştiride bulundum ki çoğumuzda aynı fikirleri paylaşıyor fakat aynen konu başlığında yazdığı ve bizim de belirtmekte ısrar ettiğimiz gibi : ' Üzüntümüz,Sevdamızdan Büyük Değil ... '

58_Buğra_98 31.07.2009 15:50

Bizim sevdamız, bizim desteğimiz ölene kadar, havamız sönene kadar değil. Her zaman tam destek.

Akartuna58 31.07.2009 17:09

madem herkes aynı düsşünüyor ozaman nedıyoruz haydı YİĞİDOLAR mac günü stada gördük ANDERLECHTIN taraftarını bırde onlar BİZİ görsünler

subasi29 31.07.2009 17:13

izmirliyigido soylecenek sozun ozunu yazmissin helal olsun iste olay budur...

yiğidohalit58 31.07.2009 17:24

evet herkes dediğini desin am biz sivas spora inanıyoruz herşey sivas spor için

35fulya58 01.08.2009 07:54

[QUOTE=izmirliyigido;540759]

Bizler 6 sene önce neredeydik, 13 yıl önce kimlerle oynuyorduk hiç birini unutmadık. Nerelerden nerelere geldik bunu da biliyoruz. O zamanlar, Çarşamba'nın, Fatsa'nın, Merzifon'un, Ceyhan'ın stad bile olmayan çamurlu sahalarında oynarken, şimdi [B]DEVLER ARENASI[/B]'nda boy gösteriyoruz. 82 Tv kanalında yayınlanan, 1400 gazetecinin takip ettiği, 26.500 Avrupalı taraftarın huzurunda, milyonlarca insanın izlediği bir organizasyonda maç yapıyoruz ve [B]SİVAS[/B] adını, [B]SİVASSPOR[/B] logosunu, [B]YİĞİDOLAR[/B] adını herkese izlettiriyoruz, öğretiyoruz. Bundan daha gurur verici birşey olabilir mi?

AYK[/QUOTE]

Evet ya, Hayrettin elinde Sivasspor logolu flamayı Anderlecht kaptanına verince çok duygulandım. Çok güzel birşey, yıllardır hep 3 İstanbul takımını böyle izlemiştik. Kendi flamamızı görünce çok sevindim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42.