![]() |
Bekle Bizi Trabzon
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bullennt.jpg[/IMG]
Anderlecht´i 4 Eylül Stadı´nda devirip taraftarının gönlünü alan Sivasspor, rotayı lige çevirdi. Teknik direktör Uygun, “İstediğimizde neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Sırada Trabzonspor var” dedi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Anderlecht’i 3-1 yenmesine rağmen, ilk maçtaki farklı mağlubiyet nedeniyle Devler Ligi’ne veda eden Sivasspor, artık gözünü cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçına çevirdi. Anderlecht zaferiyle moral bulduklarını belirten Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, “İstediğimizde neler yapabileceğimizi gösterdik. Belki Belçika’daki mücadelede farklı yenilmesiydik, bu skor bizi üst tura taşıyabilirdi. Ancak artık bunları konuşmak anlamsız. Bazıları bizim bu sezon düşüş yaşayacağımızı söylüyor, ama yanılıyorlar. 2 yıldır şampiyonluğu kovalayan Sivasspor, yine aynı hedefle mücadelesini sürdürecek. Oyuncularıma inanıyorum, taraftarımıza güveniyorum” ifadesini kullandı. Tamamen Trabzonspor maçına odaklandıklarını dile getiren Uygun, “4 Eylül Stadı’nda yeni sezona zaferle başlamak istiyoruz. Çok güçlü bir rakiple oynuyoruz, ancak 3 puana biz daha yakınız” dedi. |
Cevap: Bekle Bizi Trabzon
İNŞALLAH HAKEM FACİASI OMADAN BU MAÇTANDA ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKARIZ
|
Sayın Hocam;
Ne et ne yap,gerekirse çık sen oyna,kafayı tekmeye sok ama bu maçı al! |
[B]aynı futbolu oynarsak aynı tarifeyi uygularız 4.eylülden çıkış yok[/B]
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;543564][B]aynı futbolu oynarsak aynı tarifeyi uygularız 4.eylülden çıkış yok[/B][/QUOTE]
[B]evet salım abı aynı tarıfe hatta bıraz daha olursa seke seke...[/B] |
ilk mac moral acisindan cok önemli INSALLAH ligin ilk haftasinda liderlik koltuguna oturacagiz.trabzonsporu rahat gececegimizi düsünüyorum.yeterki futbolcular kendilerine son anderlecht macindaki gibi inansinlar ve güvensinler.taraftarimizda takimizi full desteklesin sahada bir bos yer kalmasi
|
Sivas daki taraftarlarimizdan beklentimiz ligin ilk macinda 2008-2009 kirliligine vurgu yapan bir pankart acilmasidir.
temiz bir lig adaletli bir fedarasyon istiyoruz. Popermon dalaveresine hayir. olabilir. |
bu sene ts adam alamadı pek.. bunlara bi çarparsak daha 5 maç kendine gelemezler..
|
trabzona öyle bir osmanlı tokatı vuralım ki lig sonuna kadar kendine gelemesinler...
geçen sezon bi yendik ersunu yolladılar bu sene bi yencez kaptan hugoyu yollaycaklar :) |
HUGO DA ANLADI SİVASIN GÜCÜNÜ FUTBOLCULARA DERS VERIYORMUŞ BİRDE SİVASIN ŞİFRESINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORMUŞ PEHHHH
|
[B]Bu Mac bizim 2-0 diyorum, HAYDI YIGIDOMMM[/B]
|
[QUOTE=carizma0658;543613]HUGO DA ANLADI SİVASIN GÜCÜNÜ FUTBOLCULARA DERS VERIYORMUŞ BİRDE SİVASIN ŞİFRESINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORMUŞ PEHHHH[/QUOTE]
ya kardeş hangi şifreden bahesiyosun ya..bu adam daha kendi karakterinin şifresini çözememiş ki,hiç bir teknik direktörün kabul etmediği bu lazları gitti bu bu adam etti....yani düşün artık...gittiler yalvarmadıkları kimse kalmadı..ericssona gittiler sounesse gittiler ama adamlar zeki oldukları için bu eziklerin teklifini kabul etmediler..yani demem o adam bu kafayla değil bizim şifremizi 4x4=? bu işlemi bile çözemez muahahaahahaa :) |
Arkadaşlar bence biraz yorumlarımızda kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Kendimiz için yapılmasını istemediğimizi başkalarına yapmayalım. Birkaçyanlış hareket yüzünden camiları töhmet altında bırakmayalım.
|
tarabzon geçen yıldan daha derli toplu biz hala tam oturtamadık takımı sorunlarımız var çok zor geçecek bu maç.inşallah kazanırız.
|
[B]hocam bunlara yenilmeyelimdekime yenilirsek yenilelim... ve ligi bunların üstünde bitirelimde kaçıncı olursak olalım ;)[/B]
|
Trabzonsporlu futbolcular 4 gözle bekliyor maçı geçen sezondan kalan hesapları varmış o hesabı keseceklermiş :D komik yaaa
İnşaallah kazanırız |
[QUOTE=Siiivasliii;543757]Trabzonsporlu futbolcular 4 gözle bekliyor maçı geçen sezondan kalan hesapları varmış o hesabı keseceklermiş :D komik yaaa
İnşaallah kazanırız[/QUOTE] [B]hesabı keseceğiz belkide biraz borçlanacaklar tarifeyi aşarsak yoluda kaybederler heralde [/B] |
Allah bize bu maçı kazanmayı nasip etsinde arkadaşlar
ille de TS bu adamların kuyruk acıları hiç bitmeyecek her yerde sivasımızın karşısındalar istenbul yalakalarından çok sivas a laf söylüyor bu balıklar Cumartesi günkü akşam yemeği menüsü 1. Ekmek Arası Hamsi 10 tl 2. Kale arkası hamsi tava 5 tl 3. VIP Hamsi buğlama 15 TL 4. Kapalı Tereyağına hamsi oturtma 20 TL (bu benim uydurduğum bir yemek ama güzel olur tereyağına oturtmak hamsiyi :) hemde şööle sivas otlaklarında otlamış ineklerden yapılma tereyağını güzel bir yakacan atacan hamsileri tek tek içine :) cızır cızır:) sonra ne mi yapacan :) itlere atacan onlar yiyecek :D |
[B]Vur kır parçala bu maçı kazan YİGİDOM!!![/B]
|
bizim olduğumuz yerde hic kimsenın borusu ötemez
|
Rahat olun arkadaslar, herzamanki gibi maci aliriz. Sivassporun gucunu artik herkes biliyor, inanin trabzonspor su an kara kara dusunuyor onlar icin sivasspor kolaymi...birakin onlar dusunsun rahat olun arkadaslar.
|
Hırslı mücadeleci saldırgan olursak her maçı kazanırız.sahada gezmeyle maç kazanılmaz, oynattırmayacak oynayacaksınki maçı alabilesin bu da saha içinde ki hırs istek ve mücadele ile olur. teknikmiş meknikmiş kaliteymiş hepsi hikaye......
|
takim ruhu taraftarin itici gucu we lanet takimin ezikligi bu macin skoru bellli ASLAN YIGIDIOLAR HAMSILERE BOYUN EGMEZ egdirir DIZ COKTURUR inletir o kaDAR
|
Anderlecht i 3-1 yendiimiz maçtaki futbolumuzu oynarsak pontusrumspor a 4 atarız...Gale Arkası Gar A 0034 biletimi aldım inş..cts aksamı 21.00 da ordayımç....
|
SU TRABZONSPORU YENELIM AVRUPA LIGI ISTEMIYORUM
TARAFTARLARA GUVENIYORUZ OYLE DESTEK VERIN KI MACDA HAMSILERI TAVADA KIZARTALIM YAKALIM SONRA DA AFIYETLE YIYELIM HAHAHHA ALLAH IZIN VERIRSE INSALLAH |
[B]sezona hamsilere fark atarak başlayalım... gerisi gelir zaten[/B]
|
bu maç öyle kolay degil ancak sivassporda ts a maç verecek degil.iyi mücadele akıllı oyunla onları ezer geçeriz evelallah.tarih tekerrürden ibarettir.
|
[B]Cek Birbucuk Hamsi Olsun,Kilciksiz Kolay Yutulsun,Hadi Afiyet Olsun:D[/B]
|
1-0 olsun bizim olsun..Çok zor bir maç olacak;şu anda trabzonspor bizden daha oturmuş takım durumunda...Trabzonspor bu maçta geçen yıla göre daha dikkatli oynayacaktır..Bizim takımında geçen seneki takım gibi oynadığı söylenemez..Bizim takımın oturması için biraz daha zamana ihtiyacı var..Bilhassa bu maçta yeni transferleri Engin'e dikkat! diyorum..Bu oyuncu geçen sene Eskişehir maçında başıma çok iş açmıştı...Mutlaka birebir markaja alınması gereken bir oyuncu..2. olarak bu maçta skoru orta saha belirler diyorum..Orta sahası iyi olan takım maça damgasını vuracaktır..Trabzonsporun yumuşak karnı defansı diyorum;bu maçta skor ne olur bilmiyorum ama gol atacağımıza inanıyorum..Centilmence bir maç olmasını diliyorum...
|
bu maçı alalımda haftaya fark yiyilim sorun değil
|
maçı alıcağımıza inanıyorum inşallah.
|
trabzon bizi biz trabzonu bekliyoruz bakalım nolacak :rolleyes:
|
TARBZONLULAR ÇOK HAVAYA GİRDİ AMA SİVASSPOR ONLARI KOLBASTI DEĞİDE DONLA EVLERİNE GÖNDERİP DONBASTI OLACAK.
|
yahu bızı nıye beklesınler:P biz onları beklıyoz:D
|
Stada giderken olta takımlarımızı yanımıza almayı unutmayalım lütfen :D
|
keske bızı bekleselerde gelmeseler.. alırız hükmen 3-0 macı gelmedıklerı ıcın:D:D:Dşaka bı tarafada gelsınler, oyle alalım 3 puanımızı allahın izniyle..
|
TRABZON İÇİNDE SİVAS İÇİNDE LİGİN İLK MAÇINDA KARŞILAŞMAK ONALR İÇİN ZOR VE TEHLİKELİ ÇÜNKÜ TRABZON ÖÇ ALMA İÇİNDE SİVAS 2 YILDIR YAPTIĞI ÜSTÜNLÜĞÜ KORUMADA KARARLI AMA BURDA TEHLİKEDE OLAN TRABZON ONLAR PANİKTE VE SON ŞAMPİYONALR LİGİ MAÇINDAN SONRA TAKIM OYUNCUALRINDA ŞARTLANMA BİR PANİK LEME VAR, ONALR İÇİN İYİ DEĞİL BU EĞER TRABZON MAÇI KAYBEDERSE Kİ İNŞALLAH, LİGİ ŞİMDİDEN KAPATIRLAR DİYORUM..
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=11400&token=67782][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11400&token=67782[/img][/url]
[B]aynı tabloyu görmek dileğim inşallah görürüz[/B] |
hadi bakalim insallah aliriz ilk macimizi :D
|
[B]su mac erken baslasa olmazmi yahu bekleyemiyorum ecele edin:D[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |