![]() |
Kura Çekimi Son Tablo
[B]Avrupa Ligine katılmak için baraj maçı oynayacağız...
[COLOR="Red"]Maçlar 20-27 Agustos tarihlerinde[/COLOR] rovanşlı oynanacak... Bugun tamamlanan maçlardan sonra baraj maçı oynayacak takımların son listesi şöyle; [img]http://resimzade.com/Show.html?i=11390&token=152968[/img] Soldaki takımlar seribaşı sağdakiler seri başı değil.. Sivassporumuz sol taraftaki seri başı takımlardan biriyle eşleşecek.. Tabi olayın bir başka boyutu daha var.. Uefa rasgele bir algoritmayla takımları 8 erli 10 arlı grupluyor. yani seri başı olan her takımla da eşleşme şansımız bulunmuyor.. [COLOR="Blue"]Büyük ihtimalle Avrupadaki futbol forumlarında yapılan tahminlere göre Werder Bremen Club Brugge Heerenveen Dinamo Zagreb Litex Lovech takımlarından biriyle eşleşeceğiz...[/COLOR]Bu bilgi kesin değildir.. Çünkü uefa farklı bir sistem deneyebilir.. Ama soldaki 36 takımdan biriyle eşleşecğimiz kesin..Türk takımlarıyla eşleşme ihtimalimiz bulunmuyor bu tur için.. [COLOR="Red"]*** Uefa Avrupa Liginde format degisti..Bu turu geçecek 38 takıma şampiyonlar ligi 4. on elemede eleneck 10 takım daha katılacak ve 4 er takimli 12 grup olusturulacak ve maclar rovansli oynanacak... ilk 2 sirayi alan 24 takim sampiyonlar liginde grubunu 3. sirada bitiren 8 takimla beraber , toplam 32 takim eleme usulu mucadelelerine devam edecekler.. Uefa Avrupa Liginde musabaka sayisi artmis ve boylece gelirler de artmis olacak...Grup musabakalari 17 Eylul - 17 Aralik arasinda tamamlanacak..[/COLOR][/B] Sivassporumuza hangisi hayırlıysa o gelsin inşallah... |
Cevap: Kura Çekimi Son Tablo
[B]Odense - Toulouse - Litex - Dinamo Zagrep - Slavia Prag - Austira Wien - AEK - Hapoel Tel Aviv[/B]
Bu takımlar dişimize göre. İtalya, Hollanda, İspanya, Almanya, Ukrayna ve İngiltere takımları bizi çok zorlar. |
INSALLAH KURADA ILK MACI KENDI SAHAMIZDA OYNARIZ,RAKIP KIM OLURSA OLSUN SU SON SINAVLARDAN DERS ALDIYSAK GRUPLARA KALIRIZ.
|
Sanki Braga da vardı listede.ben mi göremiyorum yoksa!
Doğu Avrupa kulüpleri gelsin,ya da kuzeydeki soğuk ülke takımları. |
[B][QUOTE=Metal Gear;543983]Sanki Braga da vardı listede.ben mi göremiyorum yoksa!
Doğu Avrupa kulüpleri gelsin,ya da kuzeydeki soğuk ülke takımları.[/QUOTE] braga 1-2 elfsborg .... elfsborg 2-0 braga ... braga elveda dedi :) Werder Bremen Club Brugge Heerenveen Dinamo Zagreb Litex Lovech bu takımlardan biri geleck muhtemelen [/B] |
Bende şu takımlardan biriyle eşleşebiliriz diyorum:F.C.Cluj,Touluse,Csk.Sofya,M.Telaviv,Austria Wien..Bu takımlar diğer takımlara göre sanki daha güçsüz gibi..Tabiki tecrübe olarak bizden daha iyiler, amabir bir psv,bir Roma,bir Steau Bucres,bir Atletico Bilbao,Valancia değiller...Şu gerçek ki rakip kim olursa olsun sahada mücadele etmeden 90 dak.bpyunca terini akıtmadan maç kazanılmıyor...Sivasspora yarın ki kurada bol şanslar...
|
[B][QUOTE=eyuphulagu;543988]Bende şu takımlardan biriyle eşleşebiliriz diyorum:F.C.Cluj,Touluse,Csk.Sofya,M.Telaviv,Austria Wien..Bu takımlar diğer takımlara göre sanki daha güçsüz gibi..Tabiki tecrübe olarak bizden daha iyiler, amabir bir psv,bir Roma,bir Steau Bucres,bir Atletico Bilbao,Valancia değiller...Şu gerçek ki rakip kim olursa olsun sahada mücadele etmeden 90 dak.bpyunca terini akıtmadan maç kazanılmıyor...Sivasspora yarın ki kurada bol şanslar...[/QUOTE]
kimi dileyeceğimi bilemiyorum ben artık hangisini eleyeceksek o gelsin isim onemlı degıl :) timisoara gitti shaktar ı eledi biz en çok istediğimiz anderlecht ı eleyemezken...[/B] |
[B]kim çıkarsa çıksın adımızın avrupada anılması bile güzel [/B]
|
Litex yada Hapoel Tel Aviv gelecek. İçime öyle doğuyor. Mustafa'nın dediği gibi elebileceğimiz bir takım gelsinde gerisi önemli değil.
AYK |
Kim çıkarsa çıksın inşallah Yiğidomuz kazanır
|
valla hepsi birbirinden güçlü taklımlar inşallah iyi bir kura çekeriz avrupa ligine kalmamız lazım
|
hayırlı cumalar arkadaşlar...
üsteki yazıları okudum ama orda yazan takımlardan hemen hemen hiçbiri bizim rakibimiz olmayacak... rakiplerimiz: [COLOR="black"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR] 1-Werder Bremen 2-Club Brugge 3-Heerenveen 4-Dinamo Zagreb 5-Litex Lovech [COLOR="black"]trabzon:[/COLOR]1-Werder Bremen 2-Club Brugge 3-Heerenveen 4-Dinamo Zagreb 5-Litex Lovech [COLOR="Black"]galatasaray:[/COLOR]1-Hearts FC 2-Metallurg Donetsk 3-Nacional Funchal 4-Racing Genk 5-Levadia Talin [COLOR="black"]fenerbahçe:[/COLOR]1-Genova 2-PAOK Selanik 3-FC Sion 4-Stabaek 5-Maribor çok büyük olasalıkla çıkacak rakiplerimiz bunlar... HAYIRLISI olsun diyelim..14-45 gibi sonuçlanır. mesajı yazdıktan sonra gördüm MYWAY da yazmış aynı rakipleri :) |
rakiplerimiz şekillendi arkadaşlar:
1-Group 5 FC Shakhtar Donetsk (UKR) AFC Ajax (NED) Hertha BSC Berlin (GER) atletic Club Bilbao (ESP) CFR 1907 Cluj (ROU) bu 5 takımdan biri ile karşılaşacağız |
Arkadaş daha demin belli odu rakiplerimiz işte şunlar
FC Shakhtar Donetsk (UKR) AFC Ajax (NED) Hertha BSC Berlin (GER) Athletic Club Bilbao (ESP) CFR 1907 Cluj (ROU) inanamıyorsanız uefanın resmi sitesine bakabilirsinizi |
Evet işte link
[url]http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=870394.html[/url] |
allah yardımcımız olsun.işimiz baya zor.çok dişli rakipler çıkmış karşımıza.
hayırlısı diyelim.bunlar zamanla avrupa kupası oynadıkça iyi kura çektikçe inş.rakiplerimiz biraz daha orta seviye olur. |
[QUOTE=GokhanTurna;543977][B]Odense - Toulouse - Litex - Dinamo Zagrep - Slavia Prag - Austira Wien - AEK - Hapoel Tel Aviv[/B]
Bu takımlar dişimize göre. İtalya, Hollanda, İspanya, Almanya, Ukrayna ve İngiltere takımları bizi çok zorlar.[/QUOTE] Anderlecht de dişimize göre idi. Herkes Anderlecht gelsin diyordu. Geldi sevindik. 5 yedik üzüldük. O yüzden kim gelirse gelsin , yeter ki adam gibi oynayalım , oynatalım. Teşekkürler |
[QUOTE=bnl;544085]Anderlecht de dişimize göre idi.
Herkes Anderlecht gelsin diyordu. Geldi sevindik. 5 yedik üzüldük. O yüzden kim gelirse gelsin , yeter ki adam gibi oynayalım , oynatalım. Teşekkürler[/QUOTE] arkadaş rakipler belli oldu rakipler bunlar değil rakiplerimizin için son avrupa ligi kupasının galibi var. FC Shakhtar Donetsk (UKR) AFC Ajax (NED) Hertha BSC Berlin (GER) Athletic Club Bilbao (ESP) CFR 1907 Cluj (ROU |
FC Shakhtar Donetsk (UKR)-Lucescu iyileşmezse bir şansımız var
AFC Ajax (NED) -Tur şansımız %20 Hertha BSC Berlin (GER) -Tur şansımız %33 Athletic Club Bilbao (ESP) -Tur şansımız %33 CFR 1907 Cluj (ROU)- Tur şansımız %50 İnşallah Cluju çekeriz |
Gönlümden geçen bir takım yok yahu.Hepsi zorlu rakipler.En güçsüzü Cluj sanki..
|
Sivasspor Ve trabzonsporun rakipleri zor ama sivasspora cluj çıkarsa bilmiyorum gruplara kalabilir mi Fenerbahçede ve Galatasarayda surn yok ama sivas ve trabzonspor da ise baya zor rakipler var.
|
valla hepsi güçlü ama hertha berlin veya bilbao daha iyi olur gibi
|
Cluj 'ı çantada keklik gören arkadaşlar neler yaptığına da bir baksın önce. Anderleti de keklik görmüştük!
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/4134/28179190.jpg[/IMG] |
arkadaş biliyorum ama sen hangisini kuarada çekmek istersin grubunda 4 puan toplayan takımmı Avruypa ligi şampiyonu mu tabikide şampiyonlar liginde 4 puan toplayan takım.
|
[B]Astaravista@[/B]
Cluj'u güçlülerin en güçsüzü olarak görüyoruz.Kek gören kimse yok. |
hayır yanlış anladın. onu çekelimde , rehavete kapılmayalım demek istedim.
içlerinde en zayıfı o görünmesine rağmen performansına dikkat çekmek istedim ;) |
evet oda doğru çünkü chelsea le berabere kalıp bordoeux yeniyorsa tüm takımlar zordur.
|
Aşağıdan başlayayım...
[B]Odense[/B] geçen sene çok iyi çıkış yakaladı. Bu senede Aalborg, Kopenhag ve Brondby gibi elit takımları geride bırakarak şu an 5 maç sonunda 3. durumda. Lakin büyük maçlar oynamadı. [B]Cluj[/B], 2 yıldır çıkış yakaladı ve önemli başarılara aç bir takım. Bir şirket takımı ve ilk haftası oynanan maçta averajla 2. sırada. Sakat takım... [B]Toulouse[/B], Fransa liginde pek başarıları olmayan bir takım. ama nihayetinde elit bir takım. Geçen sezon kıl payı götürdü ve sonraki 5 haftada hem şampiyonluğu hemde ŞL ön elemeyi kaçırdı. Defansı sağlam kontraları kuvvetli bir takım. 3-4 maçını seyrettim. Sakat.. [B]CSKA[/B], Bu sene pek hazır görünmediler ama nihayetinde adı olan bir takım bizim için ideal gelmesini istediğim takımlardan birisi. Çünkü Vasat bir takım olan ve bu sene hiçde iyi gitmeyen bir Derry City yi zor olsa geçtiler. Hemde berabere kalarak.. [B]Fulham[/B], Aman aman sakın haaa.. Ne dediğimi anladınız... [B]Litex[/B], Geçen senenin k3. sü. ilk defa bu turdan girecekler elemeye.. Hazırlıkları pekde iyi gitmemiş. Hatta eksik Büyükşehire karşı mağlup olmuşlar. Buda iyi bir şanslı kura olur.. [B]Dinamo Zagrep[/B], geçen senenin hırvat şampiyonu. ŞL' ön elemelerde Salzburga dramatik bir şekilde elendiler. Bu moral bozukluğu ile darbe yiyebilirler. Çünkü deplasmanda 11 kalıp sahalarında 83. dk yedikleri golle elendiler. eh dedirtir ama zor tabiki. Çok ateşli ve milliyetçi taraftara sahipler. [B]Twente[/B] geçen yıl Feyenordun ve heerenvenin düşüşünden yararlanarak ŞL ye giden Twente aynı zagrep gibi dramatik bir şekilde elendiler. hemde 90 da kendi kalelerine gol atarak. ilk maçta lizbonda berabere kalmışlardı. Aynı Anderlecht ayarında bir takım. Hızlı ve seri oynuyorlar. sık sık syretme imkanım olan bir takım. Özellikle N'kufo felaket bi adam. istemem çıkmasını... [B]Hapoel Telaviv[/B] Geçen sene israil liginde uzun süre lider götürmüş daha sonra Macabiye şampiyonluğu adeta altın tepside vermiş.. Ligleri başlamadı. Hava şartları müsait olursa ideal bir rakip olabilir. [B]Partizan Belgrad[/B] İşte en çok istediğim rakiplerden bir tanesi. Çünkü ekonomik olarak çok zordalar ve adeta can çekişiyorlar. Deplasmana giderken bile Kıbrısa (Apoel) çok zorlandılar. kendi sahalarında ŞL ön elemelerde 10 kişi rakibini zor yendiler ama ilk maç 2-0 olduğu için elendiler. Bir çok oyuncusunu satmak zorunda kaldılar vede borçlarına hala yetmiyor bu paralar. Çok istediğim bir rakip... [COLOR="Blue"]İşte en az riskli takımlardan bir kaç tanesini inceledim. İnşallah iyi bir kura çekeriz. Ben şimdi İsviçreye çekilişlere gideceem :)[/COLOR] |
türk takımlarının içinde yine en zor kura sivas ıma geliyor sağlık olsun
|
[QUOTE=adres58;544113]Aşağıdan başlayayım...
[B]Odense[/B] geçen sene çok iyi çıkış yakaladı. Bu senede Aalborg, Kopenhag ve Brondby gibi elit takımları geride bırakarak şu an 5 maç sonunda 3. durumda. Lakin büyük maçlar oynamadı. [B]Cluj[/B], 2 yıldır çıkış yakaladı ve önemli başarılara aç bir takım. Bir şirket takımı ve ilk haftası oynanan maçta averajla 2. sırada. Sakat takım... [B]Toulouse[/B], Fransa liginde pek başarıları olmayan bir takım. ama nihayetinde elit bir takım. Geçen sezon kıl payı götürdü ve sonraki 5 haftada hem şampiyonluğu hemde ŞL ön elemeyi kaçırdı. Defansı sağlam kontraları kuvvetli bir takım. 3-4 maçını seyrettim. Sakat.. [B]CSKA[/B], Bu sene pek hazır görünmediler ama nihayetinde adı olan bir takım bizim için ideal gelmesini istediğim takımlardan birisi. Çünkü Vasat bir takım olan ve bu sene hiçde iyi gitmeyen bir Derry City yi zor olsa geçtiler. Hemde berabere kalarak.. [B]Fulham[/B], Aman aman sakın haaa.. Ne dediğimi anladınız... [B]Litex[/B], Geçen senenin k3. sü. ilk defa bu turdan girecekler elemeye.. Hazırlıkları pekde iyi gitmemiş. Hatta eksik Büyükşehire karşı mağlup olmuşlar. Buda iyi bir şanslı kura olur.. [B]Dinamo Zagrep[/B], geçen senenin hırvat şampiyonu. ŞL' ön elemelerde Salzburga dramatik bir şekilde elendiler. Bu moral bozukluğu ile darbe yiyebilirler. Çünkü deplasmanda 11 kalıp sahalarında 83. dk yedikleri golle elendiler. eh dedirtir ama zor tabiki. Çok ateşli ve milliyetçi taraftara sahipler. [B]Twente[/B] geçen yıl Feyenordun ve heerenvenin düşüşünden yararlanarak ŞL ye giden Twente aynı zagrep gibi dramatik bir şekilde elendiler. hemde 90 da kendi kalelerine gol atarak. ilk maçta lizbonda berabere kalmışlardı. Aynı Anderlecht ayarında bir takım. Hızlı ve seri oynuyorlar. sık sık syretme imkanım olan bir takım. Özellikle N'kufo felaket bi adam. istemem çıkmasını... [B]Hapoel Telaviv[/B] Geçen sene israil liginde uzun süre lider götürmüş daha sonra Macabiye şampiyonluğu adeta altın tepside vermiş.. Ligleri başlamadı. Hava şartları müsait olursa ideal bir rakip olabilir. [B]Partizan Belgrad[/B] İşte en çok istediğim rakiplerden bir tanesi. Çünkü ekonomik olarak çok zordalar ve adeta can çekişiyorlar. Deplasmana giderken bile Kıbrısa (Apoel) çok zorlandılar. kendi sahalarında ŞL ön elemelerde 10 kişi rakibini zor yendiler ama ilk maç 2-0 olduğu için elendiler. Bir çok oyuncusunu satmak zorunda kaldılar vede borçlarına hala yetmiyor bu paralar. Çok istediğim bir rakip... [COLOR="Blue"]İşte en az riskli takımlardan bir kaç tanesini inceledim. İnşallah iyi bir kura çekeriz. Ben şimdi İsviçreye çekilişlere gideceem :)[/COLOR][/QUOTE] Bunlardan sadeec Cluj rakibimiz olma ihtimali var iyi de.:) |
SİVASSPOR'UMUZUN muhtemel rakipleri;
Shakhtar Donetsk Athletic Bilbao Ajax Cluj |
[QUOTE=Metal Gear;544116]Bunlardan sadeec Cluj rakibimiz olma ihtimali var iyi de.:)[/QUOTE]
[B]Hocam yeni gördüm evet haklısın. Diğer rakipleri incelerim bir ara.. Kusura bakma[/B] |
takımların hepsi güçlü.inşallah takımımız adına en iyisi neyse o olur.hayırlı kuralar.
|
[QUOTE=adres58;544118][B]Hocam yeni gördüm evet haklısın. Diğer rakipleri incelerim bir ara.. Kusura bakma[/B][/QUOTE]
ESt. ne kusuru..Analizlerinizi bekliyoruz kuradan sonra.:) |
valla arkadaslar yine isimiz cok ALLAH yardimcimiz olur hepside cok güclu rakipler cluj cikar insallah
|
[B]Cluj Cıkarsa Gruplara Kalırız Ama Türk Takımları Romanya Takımları Karsında Cok Sansız[/B]
|
Arkadaşlar Cluj hakkında çok önyargılı olmayalım çünkü olası rakipler içinde en diri ve en hırslı olan takım Cluj... Şahsi fikrimdir tabiki bu ama bu takımlar içerisinde en zayıfı Athletic Bilbao... e o da ne kadar zayıf tartışılır... Kısacası işimiz zor ama şuğurlu akıllı ve yürekli futbol oynarsak RAHAT GEÇERİZ... Anderlecht'e verdiğimiz açıkları vermezsek ve daha sabırlı futbol oynarsak Allah'ın izniyle gruplara çıkarız GARDAŞLARIM!!!
|
Kuradan kim çıkarsa çıksın sivasın kaybedeceği bir şey yok kazanacağı çok şey var. Avrupaya adımızı duyurmamız yeter.
Sivasspora başarılar dilerim. |
[url]http://video.uefa.com/video/Competitions/uefacup/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html[/url]
Canlı yayınla izlemek çin.. Bu arada Bize Cluj,Trabzona Lazio çıkacak.:) |
Gese-Talin eşleşti Estonyadan.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:40. |