![]() |
TRaBzon MaÇına İLgi büyüK..
08 Ağustos CumarTEsi saat 21.00 oynanacak olan TRABzonspoR bileTLEriNE İlqi Büyük ...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=11409&token=82033][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11409&token=82033[/img][/url] |
Cevap: TRaBzon MaÇına İLgi büyüK..
[B]inş diğer maçlardada aynı ilgi devam eder[/B]
|
hadi baklm inşşallha kazanıcaz bu maçıı
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]bıraz daha cekseydın resul neyse canım ilgi büyük dünki maçta ilgim nasıldı skor tahmın:):)[/COLOR][/I][/B]
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]abi biletler kaç tan satildigini bilen varmi ?? :)[/COLOR][/FONT]
|
allah dıger maclara da nasıp etsın...
allah ts yi yine gol atamadan göndersin :) |
bİLEtLEr her zamanki qibi 5 - 10 - 15 tl
|
[B]dileğim tüm maçlara bunun gibi yoğun ilgi olur hadi hayırlısı[/B]
|
haha :D ben o kuyruğa kalmadan perşembe günü saat 10 da uyanır uyanmaz gidip aldım yazık ya :D
|
BU BİLETLERİ ALAN ARKADAŞLAR İNŞ... YArıN TAKIMIMIZA SaqLAm DESTEK WERİRLER ALEM TRAFTAR qörSüN. FUTBOLU GÖRDÜ SIRA TRAFTARLARIMIZDA ...
|
bu maç bizim taraftarımızla takımımıza destek olup trabzonu yine boş göndereceğiz işallah
|
[B]İlgi çok fazla ama bilet satan ablamız çok yavaş iş yapıyor !![/B]
|
bence 20 bin kişiye 1 büfede satış yapılmaması gerek en az 4 5 tane büfe açmaları gerek istasyon boyunca sıra oluyor...4 5 saat bekleyenler oluyor
|
[QUOTE=adwentura_58;544393]bence 20 bin kişiye 1 büfede satış yapılmaması gerek en az 4 5 tane büfe açmaları gerek istasyon boyunca sıra oluyor...4 5 saat bekleyenler oluyor[/QUOTE]
bi tek 4 büyük takımla oynarken kuyruk oluyoo yoksa 5 tl lik bileti bile almıyoo sivaslılar anderleth macında gördük 2 mılyon stada yatırım yapılıyoo trbunler boş |
[QUOTE=Divriği58-;544396]bi tek 4 büyük takımla oynarken kuyruk oluyoo yoksa 5 tl lik bileti bile almıyoo sivaslılar anderleth macında gördük 2 mılyon stada yatırım yapılıyoo trbunler boş[/QUOTE]
5-0 ın rövanşında kimse gitmedi...hemde kombine alanlar gelmedi çoğu maratonun yarısı kombiyeneye gitmiş bilette alamayanlar gidemedi tabi boş tu ondanda |
BütüN MAÇLARIMIZDA İNŞ BÖLE KUYRUKLAR OLUR SİVASSPOR İÇİN DEğER..
|
[B]arkadaşlar ben sivas'tayım ama biletim yok yarınki maça resul sende kesin vardır ablana ver bir bilet ok.[/B]
|
ABLam K.bakma BEnim bİLeTLE iişim OLMAz BENİM komBİnem WAR .İSTeRSEn SANA BİR BİLET AYARLARIM...
|
[B]Tamam resul kardeşim yarın nerde buluşalım oke:D:D:D:D:D[/B]
|
bu maçı alacağız başka yolu yok lige iyi bir başlangıç yapmak için
|
taraftar tam destek verebilirse takım iyi motive olur,galibiyette peşinden gelir.Tarih tekerrürden ibarettir.
|
WALLA BEN MARATON ALCAKTIM TARAFTAR ÇOK YOGUN İLGİ GÖSTERDİĞİ İÇİN TAM SIGMAMIZ İÇİN V.İP ALDIM.. TRABZONSPORUN İŞİ ZOR ÇOK İLGİ ÇOKKKKKKKKK:D:D:D
|
laz lara burda hayat yok gülme yasak ne gıcık ya bu lazlar
|
bilet bitmez inş gitmek istiom da mac yarın.......pff erken alsaydım keske.............
|
arkadaslar ben almanyadan ızıne geldım sarkısladayaım yarın sabah svasa yolla cıkacagız trabzon macına bakmak ıcın ıns. bıletler henüz tükenmemısdır
|
[QUOTE=gül5858;544428][B]Tamam resul kardeşim yarın nerde buluşalım oke:D:D:D:D:D[/B][/QUOTE]
OFF YA NERDEN DEDİYSEM :D:D ŞAKA ŞAKA ABLAM GERÇEKTEN GİDECEKSEN YARIN SAAT 6-7 GİBİ HEYKELDE OL BEN SANA 1 KİŞİLİK BİLET AYARLARIM OKE .. |
[QUOTE=CeZa58cCc;544458]arkadaslar ben almanyadan ızıne geldım sarkısladayaım yarın sabah svasa yolla cıkacagız trabzon macına bakmak ıcın ıns. bıletler henüz tükenmemısdır[/QUOTE]
WALLA KARDEŞ BİLETLER BÖLE GİDERSE YARINA ZOR KALIR ... |
gel vatandaş yeni stada gel hamsi var :) ah yanındada razaman pidesi of
|
MAÇA İLGİ ÇOKDAN DA ÇOOOKKKKK HERKES BİLET ALIYOR ONUMDEKİ İNSAN 70 YAŞINDAKI IHTIYAR BİLE BİLET ALMAYA GELMIŞ HELAL OLSUN SİVASLIMA HELAL..
DESTEK DESTEK TAMM DESTEKK 3 TANE VİP ALDIM 60 TL HELAL OLSUN YETERKI OYNAYIN SIZ.. |
bu SİvaSSPORUMUZa heRşey deqerr......
|
[B]trabzon yıne eli Boş Dönecek bu kolay ama söz yıne taraftar da olacak inş [/B]
|
ısanlah kalmıstır bıLet baabm gıl bugun aLcaktı ama arkadasLAr gıdıp cekırdek cıtlatma yok DestekLıyecez 90 dk susmak yok
|
Başka yerden gelipte bileti olmayan varsa bana msj atsın ben ayarlıyım
|
[QUOTE=furkancfc;544502]Başka yerden gelipte bileti olmayan varsa bana msj atsın ben ayarlıyım[/QUOTE]
TAmam o zmn FURKAN bana bir 10 tane bilet AyaRLa:D |
Ligin Ilk Macinda Galibiyetle Ayriliriz Insallah:D
|
perşembe günü saat 12.00 dan 13.10 a kadar bekledim yaa...başıma güneş geçecekti az kalsın:D
|
SIRA HER ZAMAN ÖYLE. TRABZONSPOR MAÇINA İLGİ TABİKİDE BÜÜYÜK OACAK. 5 YAŞINDAKİ YİĞENİM İLGİ GÖSTERİYOR BE.
BAŞARILAR SİVASSPOR. |
İNSALLAH TRABZONU ELİ BOŞ GÖNDERECEZ. İNS GOLDE ATAMAZLAR.......ŞAMPİYON SİVASSPORRRRRRR
|
haydi yigidolar ts i sahadan süpürün ilk haftadan ligde lider biz olalim
|
allahın lazları sivasa geldiniz ortalık hamsi kokayidi:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01. |