![]() |
TSL/Fenerbahçe - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png[/IMG]_[IMG]http://i360.photobucket.com/albums/oo49/virtue83/Futbol/fenerbahce.png[/IMG][/CENTER]
Sivassporumuz Trabzonspor yenilgisiyle taraftarımızı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bu maçdan alcağı puanlarla bi umut vermesi dileğiyle. Gerçek Sivassporu bu maçtada göremicez gibi gözüküyor. Transferleri hala bekliyoruz. [B]Tarih:[/B] 16 Ağustos 2009 [B]Saat:[/B] 21.00 [B]Hakem:[/B] ? [B]Stat:[/B] Şükrü Saraçoğlu Stadyumu [B]Yayın:[/B] Lig Tv [COLOR="Red"][B]Sakatlar;[/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] Mehmet Yıldız ve Sezer Badur [B]Fenerbahçe:[/B] R.Carlos,Edu ve Özer Hurmacı [B][COLOR="Red"]Daha önce ligde Sivassporumuz ile Fenerbahçe arasında oyanan maçlar;[/COLOR][/B] [B]Sivasspor[/B] 2-3 Fenerbahçe Fenerbahçe 3-0 [B]Sivasspor [/B] [B]Sivasspor[/B] 1-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 2-2 [B]Sivasspor [/B] Fenerbahçe 1-0 [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] 1-4 Fenerbahçe [B]Sivasspor[/B] 2-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 4-2 [B]Sivasspor[/B] |
Cevap: TSL/Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yor
cok kızgınım üzgnüm ama beklentımın bunlarla hıc bır ılgısı yok.sadece gercekcıyım bu macla ılgılıde hıc bı beklentım, umudum yok.. yenılecegımızı dusunuyorum..
|
[B]insallah rezil olmadan adam gibi oynarda yeniliriz keske yenebilsekte ustumuzdeki agirligi atabilsek[/B]
|
Bu maç bizim gurur maçımız.Bunu da kaybedersek toparlanamayacağız gibi geliyor bana.
Bu maçı almalıyız.Çaresiziz. |
[B]Bu maçı da muhtemelen kaybederiz ama 2 maç kaybetmek dünyanın sonu değil..Bu maçta en azından toparlanma sinyalleri vermeliyiz... çunku daha onemlisi shaktar maçımız var bu mactan sonra...[/B]
|
[QUOTE=subasi29;545296][B]insallah rezil olmadan adam gibi oynarda yeniliriz keske yenebilsekte ustumuzdeki agirligi atabilsek[/B][/QUOTE]
hocam senin yorumlarini özellikle cok begeniyorum ama senin bu yorumunu okudum ve cöktüm sen bile karamsar bakiyosan yanmisiz |
[QUOTE=efsane5858;545325]hocam senin yorumlarini özellikle cok begeniyorum ama senin bu yorumunu okudum ve cöktüm sen bile karamsar bakiyosan yanmisiz[/QUOTE]
sevgili efsane kardesim;sivasspor bizim herseyimiz istermiyimki bizansa boyun egsin,neden bizi istanbulda yuceltmesin inanki yorumum olumsuz olsada sukur allaha mac baslayica en fanatiginin yaninda macimi izler desteklerim lakin bu uyusukluk biz taraftari huzne bogmustur saygilar sunarim |
dogru diyosun abicim ama ben baska bisey demek istemistim
|
[B]bu oyunla ne bekleyebilirizki zaten!
yenileceğiz malesef [/B] |
Bu maça hiç kimse umutlu bakmasın.. mucize olması lazım.. 3 maçta 7 puan alırız dıyenler şimdi 3 maçta 1 puan alabılecekmi bakıyım.!! Bu sene taraftarı şimdiden çok üzdünüz.. Toparlamanız lazım.!
|
Bi kere feneri yendiğimiz nerde görülmüş.... Geçen seneki eskaza yendiğimiz hariç... İki hadi feneri yenmeye niyetimiz var diyelim bu kadroyla mı? fenersempatisi+bu kadar kötü futbol+ kötü kadro+sistemsizlik+taraftarı bezdirmeler+ takımı sivasüzerinde görmeler... Maç fenerindir hayırlı uğulu ola...
|
Biz Petkoviç Ersen Martinle yene bilsek küm takımlarını yeneriz.Fenerbahçe maçı 4-1 kazanır...
|
[B]deplasmandan güzel bi sonuçla dönmek mucize olur bu futbollada bi mucize olacağına hiç ihtimal vermiyorum[/B]
|
fener maçı rahat alır......gerçekçi olmaklazım.........
|
[QUOTE=sensetik;545413]fener maçı rahat alır......gerçekçi olmaklazım.........[/QUOTE]
[B]zaten alırız desek kendimizi kandırmış oluruz [/B] |
[COLOR="Red"][B]Bütün oylar FB ye beyler kendimizi kandırmayalım FB fark ile alır bu maçı....üzüle üzüle söylğyorum en kıcık olduğum tkaımlardan biri FB dir ama yapılacak birşey yok...BU TAKIM 2. LİGDEDE BAŞARI SAĞLAYAMAZ...BÜLENT İN SAYESİNDE HERŞEY SAĞOLSUN VAROLSUN..[/B][/COLOR]
|
o maç fener 4 SİVAS 0 ,kimse kimseyi kendini kandırmasın arkadaşlar,takımın berbatlığına birde bülentin fener ajanlığını ekleyin bakalım sonuç kaç kaç oluyo
|
çok kızdım bu seneki takımdaki ruhsuzluğa zaten futbol oynamak istediğimizi sanmıyorum fenerbahçenin ayağa top yapan oyuncuları sağlam orta sahası maçı zaten şimdiden onlara veriyor boşuna umutlanmıycam sonra çok zoruma gidiyor dünkü trabzon maçı gibi belki daha kötü bi oyun bizi bekliyor.bu yorumuma sonradan utanmayı çok isterim ama ne olacağı belli ama maçımı izleyip takımımı destekliycem inş mücadele ederler bari
|
bu oyunla hiç bişey olmaz...birde Bilica'dan gol yerse Sivas oturur ağlarım artık:mad:
|
Bu yazımı alıntılayacağım haftaya..
"Sivas kazanacak" İçime çok kuvvetli doğdu. |
Bu maçı fenerbahçe rahat kazanır.kazanır dedim ya fenerbahçenin çok iyi oynadığından değil.bize nedense kadıköy deki maçlarda birşeyler oluyor.yapmayacağımız hatalar yapıyoruz.bir an önce toparlanmamız lazım.bu defans hattıyla işimiz zor..........fenerbahçe en az 3 farklı maçı kazanır.
|
bırakalım şu aziz yıldırım ve fenerbahçe hayranlığını.bizim 2.hafta sonundaki puan durumumuz sıfırdır.
|
Şu anki görüntüyle işimiz orda zor,böyle oynarsak 4 yeriz ama bir hafta hazırlanmak için yeterli bir süre sürpriz olabilir.
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][B]Sivassporumuzu kazanir ''insallah'' diyorum, ama gorunen koy'de kilavuz istemez.. [/B][/COLOR][/FONT]
|
artık bu maçla toparlanmamız ve avrupa ligini düşünmemiz gerekir herkes bu takımdan çok şey bekliyo ben bu takım yrnildiği zaman sabaha kadar uyyamayan birisiyim artık bu takım iyi sonuçlar almalı
|
daha 2. hafta olmasına rağmen bence dönüm maçımız mutlak kazanmamaız gerekn bir maç bi kaybedersek bi daha zor toprlarlanırız
|
* Hocamızın yeni sezonun sampiyonunu şimdiden belirlemiş...
Sıralamada yapmış. Ama o kadar kendini kaptırmış ki FENER sevdasına SİVAS'ı unutmuş...Bu kafayla düşman kazanmaya devammmm * Tahmininin gerçekleşmesi için Trabzon alacağını aldı, sıra Fenerde gibi.. * Antremanlara bile kırmızı beyaz yerine sarı lacivert forma ve renlerle çıkıyor hocamızz. Bu da bana hiç mantıklı gelmiyorr.. Bu kadar holiganlık olmazzz BÜLENT UYGUN 1-F.Bahçe 2-Trabzon 3-G.Saray 4-Beşiktaş 5-Bursa Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun ilk 5 sıraya kendi takımını koymayarak ilginç bir sıralamaya imza attı [url]http://www.haber3.com/hocalar-sampiy...495271-p7h.htm[/url] |
Fenerbahçeyi Şampiyonlukta favori gösteren bi hocamız var.
bu maçı kazanmak için en ufak umudum yok. 3. hafta da ters bi skoe alırsak işler iyice karışacak... |
fener maçın alırız diye kimse birşey yazmasın gönül isterki alsın ama bu şekilde bu kadro ile mümkün değil gecen sene sivasspor dedinmi herkes titrerdi ama bu sene hiç esamesi yok
|
Zaten hazırlık maçında belliydi bu takımda eksiklerin oldugu ayaga pas zor yapılıyooo şutlar kötü defans da Blok yapamıyoz hücüm yetersizzzz forvet hatları kamanan hariç koşan çalışan yok maalesef bir balilimiz olsaydı tum olsaydı CVETKOV olsaydı kötümü olurdu bunlar gelemeceğine göre mehmetimizi bekliyoruzzzzz takım kaptanı takımı sürükliyen bi oyuN,cu 2 orta ve defans güçlendirerek, kadro eski ısıran koşan inanan sivasımıza kavuşuruzz
|
ne yazık ki umut yok bu maç için...umarım berabere biter...
|
keddinizi kandırmayın bu futbolla en az beş yer
|
[COLOR="#000000"][COLOR="#000000"][COLOR="#000000"][COLOR="#000000"][COLOR="#000000"][COLOR="#000000"][COLOR="#000000"][U][B]evt fark yeriz diyebilirsinizzz ama bu takım da büyük değişimler yaşandı,, bu değişim enn yakın zamanda olumlu sinyaller vercektir İNANIYORUM...yeni transferler beraber....:) [FONT="Comic Sans MS"][B][/B][/FONT][/B][U][/U][/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
|
İçimden bi ses yeneceğimizi söylüyor ;)
|
Normalde SivasSpor u ligin üst siralarinda görmek istiyorsak. bu tip maclari alip ligin kimyasini bozmasi lazim.biz derbi diyecegimiz istanbul takimlarindan gerek icerde gerekse disarda poan alamazsak ozaman durumumuz vahim. unutmayalimki Baslangic sonucu belirler iyi bir baslangic tarbzon karsisinda yapamadik. ama Bu fener karsisinda neden olmasin sadece onurlu bir futbol mantalitesinin yansidigi bir müsabakada galibiyetde cikabiliriz kendi adimiza
ayrica daha düne kadar bu takim cok iyi hocadan iyimi biliyorsunuz diyenler bakiyorumda malubiyeti kabul etmis görünüyorlar.Tamam eksilerimiz var ama sahaya bizde 11 kisi sürecegiz hem kendileri icin hazirlansinlar ve oynasinlar hemde camiamiz icin bunu yapsinlar.ayni arenada dövüsüyorsak bu isin büyügü kücügü olmaz belki biri zengin saray kiyafetli bir dövüscü bizse meyden dövüscüsüyüz aramizdaki fark bu. onun icin kimin kazanacagi belli olamaz. tüm elestirilerime ve eksikliklere ragmen Savasan Bir Sivas Olacagina inaniyorum. |
[QUOTE=fatihada58;545353]Bi kere feneri yendiğimiz nerde görülmüş.... Geçen seneki eskaza yendiğimiz hariç... İki hadi feneri yenmeye niyetimiz var diyelim bu kadroyla mı? fenersempatisi+bu kadar kötü futbol+ kötü kadro+sistemsizlik+taraftarı bezdirmeler+ takımı sivasüzerinde görmeler... Maç fenerindir hayırlı uğulu ola...[/QUOTE]
Benim icimden gecenleri yazmisin, baska söze gerek yok... |
Cevap: TSL/Fenerbahçe - Sivasspor
[B]Objektif olarak bakıldığında her türlü ibre, FB'den yana ancak, müsabakalar oynanmadan kazanılmaz. Gününde olan, onur ve gurur için mücadele edecek bir Sivasspor bu müsabayı alabilir mi? Neden olmasın ki? Ama bunun için önce inanmak lazım, bu inancı ve motivasyonu elinde bulunduran, disiplini elinden bırakmayan bir Sivasspor bu müsabakadan galibiyet alamasa da en az bir puanla ayrılmış olur...[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;545293][CENTER][IMG]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png[/IMG]_[IMG]http://i360.photobucket.com/albums/oo49/virtue83/Futbol/fenerbahce.png[/IMG][/CENTER]
[B]Tarih:[/B] 16 Ağustos 2009 [B]Saat:[/B] 21.00 [B]Hakem:[/B] ? [B]Stat:[/B] Şükrü Saraçoğlu Stadyumu [B]Yayın:[/B] Lig Tv [COLOR="Red"][B]Sakatlar;[/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] Mehmet Yıldız ve Sezer Badur [B]Fenerbahçe:[/B] R.Carlos,Edu ve Özer Hurmacı [B][COLOR="Red"]Daha önce ligde Sivassporumuz ile Fenerbahçe arasında oyanan maçlar;[/COLOR][/B] [B]Sivasspor[/B] 2-3 Fenerbahçe Fenerbahçe 3-0 [B]Sivasspor [/B] [B]Sivasspor[/B] 1-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 2-2 [B]Sivasspor [/B] Fenerbahçe 1-0 [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] 1-4 Fenerbahçe [B]Sivasspor[/B] 2-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 4-2 [B]Sivasspor[/B][/QUOTE] ARKADAS KIMSE KENDI KENDI KENDINI KANDIRMASIN BU KADROYLA SARACOGLUNDA FENERI YENMEMIZ MUCIZE OLUR MUCIZE |
Bu sene işimiz Allaha kaldı. İnşallah küme düşmeyiz. (Hazırlık maçları gözümün önünde)
|
biz feneri ne zaman yendik ki?geçen sezon 2-1 yendik ya o daha bi kaç sezon yeter sivasa.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:12. |