SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Otyakmaz'dan Polat'a Yanıt (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26770)

SivasSpor.Com 12.08.2009 20:07

Otyakmaz'dan Polat'a Yanıt

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg[/IMG]

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “Futbol Federasyonu Sivasspor’a sahanın ısıtmasını yapması için para verdi ancak Sivasspor bu parayı alt yapıya harcadı” diyerek geçtiğimiz sezon Sivas’ta oynanan ve çok tartışılan Sivasspor-Galatasaray maçına ilişkin eleştirilirde bulunmasına Radyospor’da yanıt verdi.
[B]
GS İLE FEDERASYO’NUN ARASI NİYE BOZULDU BİLİYORUM[/B]
Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Mecnun Odyakmaz, “Bu açıklamadan şunu mu anlayalım, Galatasaray ile Federasyon’un arasının bozulmasının nedenlerden biri Sivasspor’u mu? Ben Galatasaray ile Futbol Federasyonu’nun arasının neden bozulduğuna ilişkin başka nedenler biliyorum ama ben de kalacak” dedi.
[B]
ADNAN POLAT KONUYU TAM OLARAK BİLMİYOR[/B]
Federasyon’dan stadyum için verilen ısıtma parasını neden alt yapıya harcadıklarına açıklık getiren Mecnun Otyakmaz, “Türkiye’de hiç denenmemiş bir sistemle elektirikli sistem yapacaktık. Bu çalışmayı yaptık ama devre arasında yapılacak bir iş olmadığı için yapmaktan vazgeçtik. Bu işin malzemesi alınmış ve ihalesi yapılmıştı. Malzeme harcanmasın diye biz de antreman sahasına bu uygulamayı yaptık. Sanırım Adnan Polat, konuyu tam olarak bilmediği için yanlış ifade etmiş. Zaten yeni sezon başlamadan da sahanın alt ısıtmasını yaptık. Bu yıl kış ayında herkes Sivas’ta rahat rahat futbolunu oynayacak” diye konuştu.
[B]
KISA ZAMANDA ESKİ SİVAS GERİ GELECEK[/B]
Sezon biter bitmez stadyum çalışmalarına çok vakit ayırdıklarını söyleyen, Otyakmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Hatta bu işe o kadar konsantire olduk ki takımın transferlerini aksattık. Bunu da itiraf edeyim. İstediğimiz transferleri yapamadık. Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık. Takımı hazır hale getiremedik burda sorumluluk bizde. Taraftarımız merak etmesin eski Sivasspor tekrar geliyor.”

niyazi75 12.08.2009 20:20

Cevap: Odyakmaz'dan Polat'a Yanıt

Başkanımız size inanıyor ve güveniyoruz. Eski Sivasspor gelsin ve UEFA kupasında da İnşaallah başarılı oluruz

hunter 12.08.2009 20:54

it ürür kervan yürür başkanım yola devam durmak yok yola devam

yasin2452 12.08.2009 20:55

ligde ilk 10 a razıyım ama uefa avrupa liginde başarılı olamamızıçok istiyorum ve sivasspora güveniyorum

LosTie58 12.08.2009 21:13

Eski Sivasspor bence de gelecek,başka yolu yok.Zaten eski Sivasspor olmak için geç kalmadık altı üstü ligde 1 maç oynadık daha.

Tex 12.08.2009 21:29

Başkanım size güveniyoruz ve sizi destekliyoruz. Ancak her şeyi hocamıza bırakmışsınız gibi bir izlenim bıraktınız. Lütfen bazı konularla siz ilgilenin.

giants 12.08.2009 21:34

Adnan efendi kendince karistiracak baska birsey aramis Türkiyenin en fitne fesat baskanidir Adnan efendi gecen yil Mehmet Yildiz sahsinda SivasSpora yaptigi fesatligi bu yil ligin yeni Takimi manisaya yapti manisanin iki oyuncusunuda Kadro disi biraktirdi bu adam Türkiyenin en gayri ahlaki adami. Güya federasyonu Baskanimizin üzerine salmayi hesap ediyor. ilginc aslinda söylemek istedigim cok farkli seyler var ama terbiyem müsade etmiyor.

Ayrica sayin baskanim Gerek Hürdogan gazetesi nin spor yazari sayin Abdullah Yigit in Sayin yigitden alinti:"[B]Dün telefonla bu konuyu görüştüğüm başkan Otyakmaz, taraftarın isteğine göre transfer yapacak durumda olmadıkmlarının altını çizerek "Ben bu iki arkadaşın Sivasspor formasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum,bunu kısa sürede göreceğiz" dedi. " [/B]
ayrica bu haberdeki [B]"Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık"[/B]. sözünüzden anlasildigi kadariyla takviyeleri yeterli görüyorsunuz.bu sonucumu cikarmamiz gerekiyor. Biz Bülent hocanin aciklamalari ile Etkili takviyeler yapacagiz demisti. biraz umutlanmistik. umarim bu umutlarimiz yeniden bosa cikmaz..

pover58 12.08.2009 21:59

başkanım size güvenimiz sonsuz takımı toparlamanızı bekliyoruz.bir maç kaybettik diye basın sivassporu hemen unuttu.umarım fb yi yenip tekrar havamızı buluruz.yanlız transfer lazım.başkanım bekliyoruz.

karakocyakup58 12.08.2009 22:03

başkanım size güveniyoruz sivas bülent uygunsuz yapar ama odyakmazsız yapamaz

adres58 12.08.2009 22:06

[QUOTE=giants;546944]Adnan efendi kendince karistiracak baska birsey aramis Türkiyenin en fitne fesat baskanidir Adnan efendi gecen yil Mehmet Yildiz sahsinda SivasSpora yaptigi fesatligi bu yil ligin yeni Takimi manisaya yapti manisanin iki oyuncusunuda Kadro disi biraktirdi bu adam Türkiyenin en gayri ahlaki adami. Güya federasyonu Baskanimizin üzerine salmayi hesap ediyor. ilginc aslinda söylemek istedigim cok farkli seyler var ama terbiyem müsade etmiyor.

Ayrica sayin baskanim Gerek Hürdogan gazetesi nin spor yazari sayin Abdullah Yigit in Sayin yigitden alinti:"[B]Dün telefonla bu konuyu görüştüğüm başkan Otyakmaz, taraftarın isteğine göre transfer yapacak durumda olmadıkmlarının altını çizerek "Ben bu iki arkadaşın Sivasspor formasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum,bunu kısa sürede göreceğiz" dedi. " [/B]
ayrica bu haberdeki [B]"Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık"[/B]. sözünüzden anlasildigi kadariyla takviyeleri yeterli görüyorsunuz.bu sonucumu cikarmamiz gerekiyor. Biz Bülent hocanin aciklamalari ile Etkili takviyeler yapacagiz demisti. biraz umutlanmistik. umarim bu umutlarimiz yeniden bosa cikmaz..[/QUOTE]

[B]Zaten transferin olmayacağı belliydi. Sadece yapacağım diye bir iki oyuncu ismi lanse edildi, maksat sivasımızın taraftarlarını heyecanlandırmak vede biraz kamuoyunda kalmaktı. Takımımızın transfere gücü yok. Çıkan haberler şişme. Sadece Omotoyossi transferi olabilir sadece bu.. [/B]

yigidocengiz 12.08.2009 22:15

[QUOTE=adres58;546947][B]Zaten transferin olmayacağı belliydi. Sadece yapacağım diye bir iki oyuncu ismi lanse edildi, maksat sivasımızın taraftarlarını heyecanlandırmak vede biraz kamuoyunda kalmaktı. Takımımızın transfere gücü yok. Çıkan haberler şişme. Sadece Omotoyossi transferi olabilir sadece bu.. [/B][/QUOTE]

ah keşke be kardeş olsunda omotoyossi olsun,birde mehmet yıldız birbuçuk ay dahamı yokmuş neymiş bilen biri tam olarak bu durumu açıklarsa sevinirim,kafam iyice karmakarışık oldu

congarlim 12.08.2009 22:53

baskanim size güveniyoruz daha sezon bitmedi 4 büyükler bir birine dalasinca biz aradan siyriliriz

subasi29 12.08.2009 23:12

Bunlar Korkudan olusuyor ne o altyapimiz sizi endiselendiriyormu?

joe cole 12.08.2009 23:22

bu adnan konusurken sacmalamaktan baska bırsey bılmıyor yıne sacmalamıs yanı

giants 12.08.2009 23:47

[QUOTE=adres58;546947][B]Zaten transferin olmayacağı belliydi. Sadece yapacağım diye bir iki oyuncu ismi lanse edildi, maksat sivasımızın taraftarlarını heyecanlandırmak vede biraz kamuoyunda kalmaktı. Takımımızın transfere gücü yok. Çıkan haberler şişme. Sadece Omotoyossi transferi olabilir sadece bu.. [/B][/QUOTE]

Degerli hemsehrim benim artik bu konuda fazla umudum yok.Omotoyossi transferi konusundada umutlu degilim. son gelen 2 kisiyede bakilacak oda tutmazsa artik baska bonservisi elinde olanlar aranacak iki düzgün adam almamak ici takimi hurdaliga cevirecekler Madem düzgün adam alamiyor yada almasi önünde engel var Bülent Hoca ciksin Oynasin bu haliyle bile alinan yada alinacak olanlarda daha faydali olur.

dülger58 12.08.2009 23:52

GELEN GİDEN SİVASSPORA KAFAYI TAKMIŞ.HERKESİN GEÇEN SENEDEN KUYRUK ACISI VAR.SİVASSPOR YENİLDİ DİYE HERKES SEVİNÇDEN ÖLECEK NERDEYSE.
SİVASSPOR SAGLAM BİR TAKIM 1 MAGLUBİYETLE YIKILMAZ...İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE FENER MAÇINDA SİVASA VE SİVASSPORA YAKIŞIR BİR FUTBOL SERGİLEYECEKTİR.....

mucahitbaba58 12.08.2009 23:56

baskanim sana destegimiz sonsuz siz en iyisini bilirsiniz

[U]dilerim ilk ve son yenilgimiz olur [/U]

kongre 58 13.08.2009 00:25

ALLAH SIVASSPORUMUZU DA SAYIN BASKANIMIZDA BÖYLE FESAT INSANLARDAN KORUSUN

yigidoss 13.08.2009 00:26

Başkanımıza desteğimiz sonsuzdur. Ah keşke ipleri biraz daha ele alsa

kongre 58 13.08.2009 00:28

YA ALLAH ASKINA MEHMET VE SEZERIN SON DURUMLARINDAN HABERDAR OLAN VARSA SÖYLESIN:ARTIK SU ADAMLARI SUTURMANIN VAKTI GELDI

yigidoss 13.08.2009 00:29

[QUOTE=kongre 58;546989]YA ALLAH ASKINA MEHMET VE SEZERIN SON DURUMLARINDAN HABERDAR OLAN VARSA SÖYLESIN:ARTIK SU ADAMLARI SUTURMANIN VAKTI GELDI[/QUOTE]

Kardeş bildiğim kadarıyla yanılıyorsam düzeltsin arkadaşlar Mehmet 3 hafta sezer 5 hafta daha yok

carizma0658 13.08.2009 01:39

sivaslıyım ankarada yaşıorum 2 sene önce sivasa geldım çok kişi ile sohbet ettım sivasspor hakkında aklı selım kişilerin bana dedıgı sadece şu oldu sivas büyük takım olma yolunda başka bir düşüncesi yok evet sivas gercekten de büyük takım olma konusunda türkıyeye kendını kanıtlamış bir durumda her takımda inişler çıkışlar olabilir inanıyorumkı sivas istedıgı noktaya gelecektır ve bakanınımız MECNUN ODYAKMAZIN GÖZLERINI OKUDUGUM DA ONU GÖRÜYORUM ŞAMPIYONLUGA İNAN BİR BAŞKAN

SkorYazarı 13.08.2009 01:49

eski sivas mazide kaldı, yeni ve daha güçlü bir sivas gelsin yeter :)

subasi29 13.08.2009 02:27

Gelecek allahin izniyle firtina gibi bir sivas gelecek

subasi29 13.08.2009 04:41

Adnan polat herhalde Mecnun Beyi; Aziz yildirimla karistirdi.Karsinda Baba Var Ne Dedigini Olc Bic Oyle Konus Yoksa Birdaha Yorum Yapacak Beynin Kalmaz:D

efsane5858 13.08.2009 06:01

[QUOTE=subasi29;547042]Adnan polat herhalde Mecnun Beyi; Aziz yildirimla karistirdi.Karsinda Baba Var Ne Dedigini Olc Bic Oyle Konus Yoksa Birdaha Yorum Yapacak Beynin Kalmaz:D[/QUOTE]

katiliyorum baba sana bizim baskan farkli kimsenin hayal bile edemiycegi isleri tek basina yapti

Salim58 13.08.2009 06:54

[B]dilerim takım en kısa zamanda o özlenen günleri yaşatır bizlere [/B]

shang 13.08.2009 07:51

ne kadar kızsamda takım bizim takım yinede insan inanıyor bu senede kök söktürecez trilyonluk eşşeklere

ssk58 13.08.2009 08:01

bir anadolu takımana yardım etmişler diye zoruna mı gitti adnan sen el altından götürdügün paralara bak 20 tane sponsorun var zoruna gitdenin

furkancfc 13.08.2009 09:47

Güveniyoruz Başkanım Sizlere... Yaşam Biter Destek Asla !

burakplt 13.08.2009 10:24

bu galatasarayın işleri güçleri ********lik.şimdide bize sarıyorlar biz OYNADIĞIMIZ VE KAZANDIĞIMIZ HER MAÇI ANLIMIZIN HAKKIYLA ALDIK.
GS YE YILLARDIR O PARALARIN KAÇ KATI VERİLİYOR SİNİR ETMESİN Adamı kalın sesli polat

özsivasli1903 13.08.2009 10:56

adnan polat iyi bilir satmayi almayi...
galatasarayin saibeli sampyionluklarini tüm türkiye biliyor...
heleki adnan polat iyi bilir...
federasyona dedigini yaptiramadiya agliyo hakemlerle kac mac aldilar gecen sene bi baksin... sivasspor buraya kendi gücüyle geldi...
sivasdaki macta herkes küfür etti dediler nodu ümit karan nerelerde...

ShabbatShalom 13.08.2009 12:26

Gs nin bugüne kadar aldığı şampiyonluklardan çoğu teşvik le şikeyle oldu..şimdide ortalığı sulandırmaya çalışıyorlar..büyük klüpsün nedne uğraşıyorsun anadoluyla

TekSivas 13.08.2009 13:08

Sayin büyük baskan otyakmaz allah seninle olsun. Kendini 6s in baskani sanan o dürsüe bakma! sivasin büyük takim oldugnu bildikleri icin bizimle ugrasiyorlar! fenerbahce neden cit cikartmiyor? cünkü onlardan büyük! büyük takimlar kendi isinden saman bulamiyor bizimle ugrasmaya!! fb ve bjk bence gs dan ya büyük yada profesyonel !!! Ts saten yerden bi takim!

SEVDAMSIN58 13.08.2009 13:43

BASKANIM SANA ITIMAT EDIYORUZ FAKAT ISTEKLERIMIZDE VAR YENILGILERIN BU DENLI AGIR OLMASI BIZI UZUYOR BILIYORUZKI BAZI DEGISIKLIKLER YAPIYORSUNUZ AMA BUNU YAPARKEN KESKE ISKELETI BOZMADAN YAPABILSEYDINIZDE BU KADAR DILE DUSMESEYDIK

giants 13.08.2009 15:33

Adnan efendi daha ligin basinda stratejik seytanliklar yapma kendine rakip gördügü takim ve takimlarin basindakilerle ahlaksizca ugrasma pesinde.
gecen yil takimimizin basinda görev yapan gerek Baskanimiza gerek hocamiz a
Gerekse Futbolcularimiza Mehmet yildiz örnegi yine lig baslamadan hemen Ibrahim Dagasan a uyguladiklari taktik nekadar kücük ve ne kadar ahlaksiz olduklarinin göstergesi idi. bir ittifaklari vardi tüm bunlari bir ittifak halinda yaptilar Disiplin kurullarini,federasyonu,hatta hukuku ve yaslarida bu kirli islerine alet ederek bu bicimi ile üzerimize yolladilar saha disi yöntemlerle etkisiz birakma gayretinde oldular.simdi ayni ahlaksizliklarina devam etme gayretinde. Sayin Baskanimiz üzerinden yeniden bir saldiri plani oldugu ortaya cikiyor adnan efendinin.Adnan efendi bu saatden sonra uygulayicisi kim olursa olsun saha disi kirli bir yöntemle kim üzerimize gelirse gelsin sorumlusu sizi biliriz. Artik Fedrasyonuda Bu tip kirli oyunlari baslamadan bitirmeye cagiriyoruz.

Adnan efendi karalamaya calistigin hatta Üzerine Fedarasyonun gitmesi icin davetiye cikardigin Sayin baskanimizin yaptiklari ve kattiklari ortada. O sahanin Alttan isitmali olarak gecde olsa yapildigini sende biliyorsun. aslinda senin niyetin belli ama papaz her zaman pilav yemez Buradan yerel basinimizida uyanik olmaya bu kirli yöntemleri gündemlestirmeye ve baskanimiza sahiplenmeye cagiriyorum. gecen yilki gibi seyirci kalinmamali bu ahlaksiz adam simdiden bunlari söylüyüp federasyonu üzerimize salmayi planliyorsa yarin baska neler yapar kimbilir.

Sen Önce kendine bak Adnan rezili Kulübünün 50 yili ipotek altindayken Borcu girlaga dayanmisken kayidi kuyudu olmayan hangi Kara ve kirli parayla bu tarnsferleri yaptin onu izah et.

Iste durumun bu sen bu durumu izah et gereksiz

Galatasaray Kulübü'nün 30 Haziran itibariyle toplam borcunun

267 milyon 282 bin 810 YTL borcu olduğu açıklandı.
Ayrica kulübün bankalara olan toplam borcu ise 91 milyon 491 bin 755 YTL.

sivastatlıbelam 13.08.2009 16:13

şu takım bir düze çıksın gs ı da farkı geçerizi rezil ts yi de feneride bjk yi de.

yeter ki iyi bir transfr olsun.

yorumyapıyombenya 13.08.2009 16:56

Adnan polat zehrini akıtmaya devam ediyor. Gecen sezon Mehmet olayındaki alcaklığınızı unutmadık. Ancak bu sefer sert kayaya Mecnun Başkana bulaştın. Aklını başına al Sivasspor'u ağzına alma sen işine bak.

stutgart58 13.08.2009 21:19

[B]o polatmıdır nedir haddini bilsin..mecnun başkana dil uzatacak adamın dilini çıkarırlar.sivaslıyız biz unutmasınlar yoksa hatırlatırlar..[/B]

yigidinho 13.08.2009 21:58

şu polata o kadar sinir oluyorum ki anlatamam.Kart sesiyle konuşurken fitil oluyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:43.