![]() |
Hameur Bouazza Sivas'da
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/C_71_article_1026936_image_list_image_list_item_0_image.jpg[/IMG]
Sivasspor'un, İngiltere Premier Ligi oyuncularından Hameur Bouazza ile ön anlaşma imzaladığı bildirildi. Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre, transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren teknik direktör Bülent Uygun ve teknik heyetin yakından takip ettiği İngiltere Premier Ligi'nde futbol oynayan Hameur Bouazza ile ön anlaşma imzalandı. Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olan 1985 doğumlu Bouazza'nın İstanbul'a getirilerek ön görüşme yapıldığı bildirildi. Bugüne kadar Fransa'da Auxerre, İngiltere'de Wat Ford, Swendan Town, Fulham, Charlton, Birmingham takımlarında oynadığı ve Cezayir Milli Takımı'nda 30 kez milli forma giydiği kaydedilen Bouazza'nın, yarın Sivas'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği, sonrasında imza töreni yapılacağı açıklandı. Teknik direktör Uygun, Bouazza ile ön görüşme yapıldığını ve anlaşıldığını, ancak kesin anlaşmanın sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşeceğini söyledi. |
Cevap: Sivas'a Ada'dan Transfer
Guzel Bir Transfer, İnsallah Takımımıza Faydalı Ve Yararlı Olur..
En Az 2 Yabancı Daha Alınması Gerek.. |
[URL="http://http://video75.com/ymeJiqiTx0j/hameur-bouazza/"]manchester'a attığı gol videosu için tıklayın...[/URL]
[URL="http://http://video75.com/xhpfbitU2e4/hameur-bouazza-equaliser-at-wigan/"]işte bu da trübünlerden çekilmiş bir frikik golü...[/URL] takımımız adına inşallah hayırlı olur ... |
ben bu topçunun adını duymuştum ama sakatlıktan yeni çıktı sağlam iken chelsa istiyordu sakatlanınca vazgeçtiler bildiğim kadarı ile. ama iyi kumaş sivasa faydası olur
|
ben bu oyuncuyu bi kaç yıldır biliyorum insallah sivasssporumuzun kanadınada güc getirecek biri olur
televizyonlarad bi kaç defa macını izledim güzel futbolcu saglamcı |
[B]Transfer olursa hayirli ugurlu olsun.
Yönetim Transfer politikasinda büyük hatalar yapti, ama Bouazza gibi yeni Transferlerle göz dolduracaklarina inaniyorum. Ama Insallah Yetisir... [/B] |
ortasahamız iyice güçlendi birde defansa bir takviye yapılırsa iyice güçleneceğiz
|
Hayırlısı olsun sağlam oyuncuya benziyor şuan için çok iyi transfer diyemicem bekleyip görmek lazım.
|
[B] Hayırlısı olsun sağlam oyuncuya benziyor inşallah faydalı olur [/B]
|
[B][I]Tam İsmi : Hameur Bouazza
Doğum Günü : 22 Şubat 1985 (24 Yaşında) Doğum Yeri : Evry, Fransa Boy : 1.80 Mevkii : Sol Açık,Forvet Geldiği Klüp : Fulham Kariyeri 2003–2007 Watford 2005–2006 Kira › Swindon Town 2007 Fulham 2008–2009 Kira › Charlton Athletic 2009 Kira › Birmingham City Milli Takım Kariyeri 2007– Cezayir 8 maçta 1 Gol Tanıtıcı Videolar Manchester United Röveşata Golü PHP- Kodu: [url]http://www.youtube.com/watch?v=lzrWvdvGk0w[/url] Manchester City Free-kick Golü PHP- Kodu: [url]http://www.youtube.com/watch?v=Ril9rmjOEHE&feature=related[/url] Wigan Athletich Free-Kick Golü PHP- Kodu: [url]http://www.youtube.com/watch?v=kucsovgH2r4&feature=related[/url] Bende İnanmıyordum ama SKY Sport ta çıkıp birde Bülent Hocanın Premier Lig den Oyuncu Alacağız demesinden sonra inancım çoğaldı..Duran Toplarda ve Hızı mükemmel.[/I][/B] |
Hayrettin'in rahatlayacak ve göreceksiniz daha akıllı oynayacak,
Ama Uğur'un tarafı bence daha kötü, Uğur'un önüne mutlaka iyi biri bulunmalı.. 4-1-3-2 gibi oynuyoruz.. Dörtlü defansın önündeki tek adam konusunda da bişey yapılmalı, İbrahim oraya olmuyor bu noktaya transfer yapılmalı, İbrahim üçlü ortanın ortasına gelmeli ve Cihanla değişmeli oynamalı. Orta solda yeni alınacak olan bu adam, sağa ise Musa ve kulağı çekilmiş daha forma girmiş Erman değişmeli oynamalı. İleride Bence Mehmet ile Ersen birlikte oynamalı Kamanan yorulacak Ersen ile değişmeli. Defansda mutlaka Sedata psikoterapi yapılmalı, Uğur üzerinde durulmalı, yerine adam alınmalı ya da Abdurrahman geri kazanılmalı. Saygılar. |
az önce ntvspor da alt yazı geçti,SİVASSPOR bouzza ile ön antlaşma imzaladı diye. umarım gerçek imzada bir an önce atılırda bu işte fiyaskoyla sonuçlanmaz
|
söylemeden edemiycem,şu adamın yanına birde omotoyossi gelirse ve tomas da defansa takviye edilirse daha kimse tutamaz bizi ALLAH ın izniyle
|
iyi transfer ama defansa ve forvete takviye yapılmalı yoksa bir transferle bişey olmaz ersenle yasinle mehmet yıldızla bu iş olmaz
|
Cevap: Hameur Bouazza Sivas'da
Eğer kesin anlaşma sağlanırsa bana faydalı olacak gibi geliyor,bu tip oyuncular Süper Lig'i rahat kaldırır.
|
Allahu Ekber, inanamıyorum :) çok güzel haber.
|
Gec kalinmis Bir transfer. lig baslamadan olmaliydi. bir saglik sorunu cikmaz ise biz bu futbolcudan bir kac hafta tam verim alamayiz. Umarim yanilirim takima alisma ve adapte sorunu yasamaz avrupa ligi macinda görevini layiki ile yerine getirir. Ortasaha ve Defansin göbegine olan ihtiyaclarimiz giderildiginde gecde olsa ligde hak ettigimiz basarilari yasariz.
|
İnşalla bu da geri dönmez. bi de defansa Civelli yi yada Toması alsak iyi olacak. İbrahim Şahin forvette iyi o da doğru transfer. inşalla bülent hoca emanın yerine İbrakim Şahini oynatır.
|
[QUOTE=Harput0658;548162]İnşalla bu da geri dönmez. bi de defansa Civelli yi yada Toması alsak iyi olacak. İbrahim Şahin forvette iyi o da doğru transfer. inşalla bülent hoca emanın yerine İbrakim Şahini oynatır.[/QUOTE]
Ersenin yerine İbrahim şahin yazacaktım. Ersen martin yerine İbrahim daha çok iş yapar. |
süper transfer gibi inş uyum sürecinide kısa sürede atlatır hayırlı ugurlu olsn
|
sol ayağını çok iyi kullanıyor sert şutlarla kalecileri avlıyor.inşallah o da kamanan gibi ceza sahası dışından sert şutlar atar çünkü ligimizdeki kaleciler ceza sahasındaki şutlarda etkisiz kalıyorlar.ayrıca frikik sorunumuzu da çözecek gibi görünüyor beni en çok sevindiren nokta burası çünkü geçen yıl frikikleri bilica atıyordu fenerbahçe'ye de çok güzel bir gol atmıştı ama sadece bilica ile olmuyordu o da gittikden sonra böyle bir frikik ustasına ihtiyacımız vardı.resmi imza umarız bir an önce atılır ve shaktar maçında oynar (1.maça yetişmez ama 2.maçta oynayabilir)
|
böyle iki transfer daha olursa sivası görecekler güzel transfer bu imzayı atarsa uefa maçında oynayacakmı
|
once sivassporumuzun t-sortunu giysin sonra inanirim
|
BEKLE BİZİ SÜPERRRRRRRR LİGGGGGGGGGGGGGGGGG
|
[B]Sivassporumuza hayırlı olsun inşallah uyum sorunu yaşamaz[/B]
|
kesinleşmiş kendiside gelmeyi istiyorum demiş bugünde imzayı atacakmış
|
Artık maça çıkmadan inanasım gelmiyor fakat eğer ki olursa inşallah takımımız için faydalı olur ..Açıkcası tanımıyorum fakat Premier Lig'de oynayan bir oyuncunun en azından kondisyon bakımından çok iyi olduğunu ve savaşçı bir orta saha anlayışına çok uygun olduğunu söyleyebiliriz..Hala 1 savunma ve 1 orta saha daha lazım derim ben bu takıma...En azından birinden birini tamamlamalıyız fakat bence her ikiside mühim takımın eskisinden daha iyi olabilmesi için..
|
3 büyütülmüş sırtlanlar ve holigan pontus rum trabzonlular ağızlarının suyu akarak bu transferimizi izliyorlar inşallah bir çakallık yapmazlarda bouzzayı alırız.
aslında andercletteki boussufa bize gelse süper olur.harika oyuncu o da. forzasivasspor...yensende yenilsende aşkımızsın. |
[QUOTE=KAOS;548137]Hayrettin'in rahatlayacak ve göreceksiniz daha akıllı oynayacak,
Ama Uğur'un tarafı bence daha kötü, Uğur'un önüne mutlaka iyi biri bulunmalı.. 4-1-3-2 gibi oynuyoruz.. Dörtlü defansın önündeki tek adam konusunda da bişey yapılmalı, İbrahim oraya olmuyor bu noktaya transfer yapılmalı, İbrahim üçlü ortanın ortasına gelmeli ve Cihanla değişmeli oynamalı. Orta solda yeni alınacak olan bu adam, sağa ise Musa ve kulağı çekilmiş daha forma girmiş Erman değişmeli oynamalı. İleride Bence Mehmet ile Ersen birlikte oynamalı Kamanan yorulacak Ersen ile değişmeli. Defansda mutlaka Sedata psikoterapi yapılmalı, Uğur üzerinde durulmalı, yerine adam alınmalı ya da Abdurrahman geri kazanılmalı. Saygılar.[/QUOTE] [B]Çok güzel tespitlerde bulunmuşsun gardaş. Ama birde şunu eklemek istiyorum. Tabi tam garanti olmamakla birlikde tahminimce Defansa ve orta sahaya yabancılarımız olacak. Bu senin dediğin oyuncular ya yedeğe yada alternatifli değişerek oynayacak. [/B] |
[B]işte bize boyle adamlar lazım güzel transfer inşalla hayırlı olur...[/B]
|
adam muhammed ZİDAN a benziyor bakalım inşallah kamanla birlilte rakip fileleri bombalarlar...
teknik,hızlı,sol ayakını da kullanabilen,başarıya aç,mücadeleci ve müslüman bence bu kadarı bile yeter özellik. yönetim bu futbolcuyu kaçırmayın. |
İşte bu hayırlı olsun. Birde kazma sedatın yerine bir adam alırsak süper olur
|
tanimiyorum ama insallah erman,ersen ve digerleri gibi olmaz hayirli olmasi umidiyle bekleyip izleyecegiz
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]insallah hayirli olur, bekleyip gorecegiz nasil oynuyacak... [/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Bu gün oynanacak maça hazır olsaydı transferimiz daha iyi bir maç çıkabilirdi iyi bir transfer Sivas spor için bakalım görelim gelişmeleri:confused:[/B]
|
savunma ve ön liberoya hala futbolcu almadık...adamı hiç duymadım ve seyretmedim...umarım yararlı olur...ama bize öncelikle tijikuzu tarzı ortada koşan basan ve ayağa top yapan bi adam lazım...ve tabi ki savunmaya tek hamleli oynu koklayan ve topla iyi çıkan bi futbolcu lazım...bi arkadaş yazmıştı abdurrahmanı kazanalım diye..bence de uğur kavukla bu iş yürümez adam hücuma çıkamıyor bile...erman harbiden kendini sanırım messi zannetmey başlamış..kulağı çekilmeli takım için koşmalı...nerdesin be mehmet nerdesin be sezer.....
|
Bu transfere sevinen ve methiyeler düzenlere inanamıyorum !!! Arkadaşlar - bu adamın mevkiinde tam 4 tane oyuncumuz var ! Erman, Hayrettin, Murat Erdoğan ve Faruk. Üstelik sıkışınca İbrahim Dağaşan ve Cihan bile bu mevkiide oynayabilir ! Bu durumda nasıl dogru transfer dersiniz buna ? İnanılmaz yanlış bir transferdir. Bize çok ama çok acil defansın göbeğine 1 değil 2 adet yabancı lazım !!! Kimin haklı oldugunu 2-3 hafta sonra burada görürsünüz ...
|
[QUOTE=Kokomo;548224]Bu transfere sevinen ve methiyeler düzenlere inanamıyorum !!! Arkadaşlar - bu adamın mevkiinde tam 4 tane oyuncumuz var ! Erman, Hayrettin, Murat Erdoğan ve Faruk. Üstelik sıkışınca İbrahim Dağaşan ve Cihan bile bu mevkiide oynayabilir ! Bu durumda nasıl dogru transfer dersiniz buna ? İnanılmaz yanlış bir transferdir. Bize çok ama çok acil defansın göbeğine 1 değil 2 adet yabancı lazım !!! Kimin haklı oldugunu 2-3 hafta sonra burada görürsünüz ...[/QUOTE]
sanırım Abdurahman dereliyide unuttun.... Bu transferin gereksiz olduğunu yinede düşünmüyorum ama defans ve ön liberoya da ihtiyacımız var.. |
bülent hoca bu transferle erman kenarda oynatmicani gösterdi ben onu anliyorum bu oyuncuyu sola cekip ermani ortada oyun kurucu gibi oynatmayi düsünüyor
buda demektirki orta sahaya oyuncu gelmicek gelirse defasnsa gelir |
[QUOTE=superglam;548226]sanırım Abdurahman dereliyide unuttun.... Bu transferin gereksiz olduğunu yinede düşünmüyorum ama defans ve ön liberoya da ihtiyacımız var..[/QUOTE]
Abdurrahman Dereli sol değil sağ kanat oyuncusu.Hayrettin zaten sol bek,orda şimdilik Erman var sadece oynayabilecek bu da demek oluyorki Bülent Hoca Erman'ı ortaya çekebilir. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |