![]() |
İki Oyuncu İle Anlaşıldı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/tomas55959.jpg[/IMG]
İngiltere'nin Fulham takımında oynayan Bouazza ile ön protokol yapan Sivasspor, defans için de atağa kalktı. Sırp Vuliceviç ve Tomas ile prensipte anlaşma sağlandı. Sivasspor`da transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren teknik direktör Bülent Uygun ve teknik heyetin yakından takip ettiği İngiltere Premier Ligi`nde futbol oynayan Hameur Bouazza ile ön anlaşma imzalandı. Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olan 1985 doğumlu Bouazza`nın İstanbul`a getirilerek ön görüşme yapıldığı bildirildi. Bugüne kadar Fransa`da Auxerre, İngiltere`de Wat Ford, Swendan Town, Fulham, Charlton, Birmingham takımlarında oynadığı ve Cezayir Milli Takımı`nda 30 kez milli forma giydiği kaydedilen Bouazza`nın, yarın Sivas`a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği, sonrasında imza töreni yapılacağı açıklandı. Teknik direktör Uygun, Bouazza ile ön görüşme yapıldığını ve anlaşıldığını, ancak kesin anlaşmanın sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşeceğini söyledi. |
Cevap: İki Oyuncu İle Anlaşıldı
[B]İnşallah en kısa sürede bu transferler gerçekleşir zira defansta Sedat'ı gördükce tüylerim diken diken oluyor.[/B]
|
İnşallah bu "YARIN" lar önceki yarınlara benzemez.
|
biran önce şu trasferler yapılsında takım kendini toparlasın yoksa takımın gidişatı hiç iyi değil
|
HADİN YAW OLMUYO BÖYLE MİLLET SİVASSPORLA DALGA GEÇMEYE BAŞLADI MİLLET DALGA GEÇİNCE BEN DAYANAMIYORUM KAVGA EDİYORUM RESMEN ACİL ŞU TRANSVERLER VE SAKATLAR DÜZELSİN VE ŞU KABUS BİTSİNN
|
Hameur Bouazza ile anlaşıldığı haberleri her yerde yazıyor Stephan Tomas'la ilgili haberi de ben [url]www.ligtv.com.tr[/url] adresinde görmüştüm Vuliceviç'i tanımıyorum ama Sırp olması dolayısıyla sert bir oyuncu olacağını tahmin ediyorum bakalım ne olacak hayırlısı olsun
|
Tomas bence çok iyi bir transfer olacak. Defans acayip S.O.S. veriyor. Dün akşam iş yerinde Fenerli, Trabzonlu, G.Saraylı arkadaşlarla izledim resmen rezil olduk. Ne komik goller yedik. 2. ve 3. gollerde Sedat ve Yasin neredelerdi kendilerine sormak lazım.
AYK |
Biran önce bitmeli transferler takım 2 Eylüldeki Denizli maçına kadar hazır hale gelmeli.Şu takım bir otursun geçen yıl kadar puan toplayamasakta geçen yıldan daha pozitif futbol oynayacağımızdan eminim.
|
hocam hiç kıymeti itibarı kalmadı bir bak süper ligde transferi bitmedik takım varmı
|
[B]Artık geç kaldığımızı biliyoruz 2 maçtır yenilgilerimiz biz taraftarları üzdü sabrımız kalmadı transfer beklemeye :confused::confused:[/B]
|
Ligler başlamış iki maçta 5 gol yemişiz en önemli transferleri daha yeni yapıyoruz.Bu zamana kadar aklınız nerdeydi.Bu kadar sorumsuzluk olmaz.Valla bravo size bee.Artık ne söyleyebilirim ki...
|
[B]Bu transferler bizim için iyi olacak :D:D[/B]
|
[B]kredimiz bitti biran önce takıma katılsalarda güzel günlere dönsek diyorum[/B]
|
inş şu defans ve orta saha problemini çözersek bu sezonda iyi işler çıkarabiliriz birazda ruh lazım bize
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;548669][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/tomas55959.jpg[/IMG]
İngiltere'nin Fulham takımında oynayan Bouazza ile ön protokol yapan Sivasspor, defans için de atağa kalktı. Sırp Vuliceviç ve Tomas ile prensipte anlaşma sağlandı. Sivasspor`da transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren teknik direktör Bülent Uygun ve teknik heyetin yakından takip ettiği İngiltere Premier Ligi`nde futbol oynayan Hameur Bouazza ile ön anlaşma imzalandı. Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olan 1985 doğumlu Bouazza`nın İstanbul`a getirilerek ön görüşme yapıldığı bildirildi. Bugüne kadar Fransa`da Auxerre, İngiltere`de Wat Ford, Swendan Town, Fulham, Charlton, Birmingham takımlarında oynadığı ve Cezayir Milli Takımı`nda 30 kez milli forma giydiği kaydedilen Bouazza`nın, yarın Sivas`a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği, sonrasında imza töreni yapılacağı açıklandı. Teknik direktör Uygun, Bouazza ile ön görüşme yapıldığını ve anlaşıldığını, ancak kesin anlaşmanın sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşeceğini söyledi.[/QUOTE] Bu kadar futbolcuyu ne yapacağız? O da ayrı bir sorun... |
acaba şimdi felaket tellalları ne söyleyecek kim ağlıyor kim ağlamıyor görücez adım gibi eminim biz bu sene yine adımzdan çok bahsettiricez her nekadar istemeselerde...
|
19.06.2009
"Geçen sezon ligi 2. bitirerek Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında temsil etme hakkını kazanan Sivasspor'da transfer çalışmaları sürerken, Başkan Mecnun Otyakmaz "Kimse bizden fazla transfer yapmamızı beklemesin,taşlarla fazla oynamayacağız" dedi. Fazla futbolcu transfer etmenin iyi takım kurmak anlamına gelmeyeceğinide söyleyen Otyakmaz "Hocamızın isteği doğrultusunda takımdan gidecek ve gelecek futbolcuları belirliyoruz, bunu yaparken de takımın iskeletini korumaya özen gösteriyoruz. Basında Sivasspor'la bir çok futbolcunun adı geçiyor, bunların çoğu doğru değil, az ve öz futbolcu transfer edip, yeni sezona daha güçlü girmek istiyoruz" dedi. KİMSEYİ VERMEK İSTEMİYORUZ Mevcut kadrodan fazla futbolcu gönderme niyetinde olmadıklarınında altını çizen Başkan Mecnun Otyakmaz "Biz bütün futbolcularımızın gösterdiği performanstan memnunuz, onun içinde takımı bozmak istemiyoruz, futbolcu gitmek istemezse biz göndermeyiz" şeklinde konuştu. Otyakmaz ayrıca, önceki günlerde basında çıkan "Hasan Şaş Sivasspor'da" haberlerininde gerçeği yansıtmadığını, Hasan'ın futbolu bıraktığını açıkladığını da sözlerine ekledi." Hürdoğan Gazetesi Nasıl oldu da buralara geldik birinin açıklaması lazım. |
çok geç kaldk insallah su transferler biter
|
bilikayı geri alalım en iyi transfer o olur.fenerbahce luganoyla anlaştı yasini ve üste para verip tekrar alalım.
|
[QUOTE=sivaslim58;548724]bilikayı geri alalım en iyi transfer o olur.fenerbahce luganoyla anlaştı yasini ve üste para verip tekrar alalım.[/QUOTE]
Mantıklı mı senin şu söylediğin ya. |
hayırlı olur inşallah. inşallah yasin gibi puf çıkmaz.
|
su dakikadan sonra biulincli transfeer eddilen her sahsiyet yasin ve ersenden iyidir
|
ahh hocam ahh şu transferleri neden başta yapmadınız takımı bir sürü gereksiz futbolcuyla doldurdunuz o kadar adamın yerine bir tane iyi bir transfer yapsaydınız bundan iyiydi ersen onur embamba bu adamlarla bu iş olmaz hepsi bir futbolcu etmez neyse inşallah yeni futbolcularla takım toparlanır
|
Geçtiğimiz günlerde Hacettepeli Kadir Bekmezci ile İbrahim Şahin’i renklerine bağlayan Sivasspor, transfere doymuyor. Kırmızı-Beyazlılar son olarak, bonservisi İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham’da olan Hameur Bouazza’yı kadrosuna kattı. Geçen sezon Charlton Athletic ve Birmingham City’de kiralık olarak oynayan Cezayir asıllı Fransız futbolcuyla, Yiğidolar’ın ön anlaşma imzaladığı öğrenildi. Forvette de oynayabilen 24 yaşındaki oyuncu, Cezayir Milli Takımı’nın da 30 kez formasını giydi. Bir kaç gün içinde Bouazza’nın resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Bülent Uygun, transferle ilgili olarak, “Buazza bugün Sivas’a gelerek şehri gezecek. Kendisi orta sahamıza güç katacaktır“ şeklinde konuştu.
Savunmaya takviye Öte yandan savunmaya da takviye yapmak isteyen Sivasspor, bu doğrultuda iki futbolcuyu renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlılar Sırbistan’ın Vojvodina takımında oynayan Miroslav Vuliceviç ile daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Stephan Tomas’la prensipte anlaştı. Savunmada oynayan iki futbolcuyla da önümüzdeki günlerde mukavele yapılması bekleniyor. |
iyide hani imzalar nerde imzalari görmeden inanmammmmmmmmmmmmmmmmm
|
arkadaşlar neden abdurrahmanı oynatmıyor onurdan ve sedat dan daha iyi deqilmi.:mad:
|
BU SEZON ÇOOK DEFANSIMIZ VAR AMA HİÇ BİRİ BİR İŞ YAPMIYOR KİMSE ÖNÜNE GELEN TOPA VURSA MMI DİYE DÜŞÜNÜYOR RESMEN BÖLE ŞEY OLAMAZ YENİ TRANSFERLER GELİR İNŞLH ÖNCEDEN GELENLER DEDİK SİVASI GÖRÜNCE KAÇTILAR ŞİMDİDEN HEYCANLANMIYALIM AMA SAKATLAR VE YENİ OYUNCULAR GELİNCE SİVASI GERÇEK OYNUYLA GÖRÜCEZ ALLAHIN İZNİYLE:confused:
|
BENE
ONU ANALMADIM APO NİE OYNAMIYOR SAKAT FALNDİR DEDİM DEĞİL VALA BİŞE OLMUŞ BÜLENTE KAFAYA BİŞE DÜŞÜMŞ OLAMLI:confused: |
Takımda yerli oyunculardan ilk onbirde oynayabilecek Hayrettin, Mehmet Yıldız, Abdurrahman, Sezer, Musa Aydın. İbrahim Dağaşan, Cihan Yılmaz, Murat Sözgelmez ilk onbiri zorlayacak oyuncular. Yasin ilk 11'e hazır değil. Ersen istikrarsız. (Bir maç iyi bir maç kötü) . Kamanan Balili ile birlikte gitmesi gereken yabancılardan biriydi. Mbemba şu ana kadar yetersiz. Petkoviç de istikrarsız. Ancak kaleci bulmak zor. Tum, Diallo, Sylla ayarında yabancılar yok. Bir Agbetu iyi. 3 tane ilk 11'de oynayacak yabancı lazım. Orta sahaya 1 ve defansın göbeğine 2. Sedattan en fazla yedek olur. Onun yerine Adem Dursunu alıp oynatsalar daha iyi. Agresif ve çok hatalı. Erman ve Uğur soru işareti. Onur ve Faruk da yedek olarak iyiler. Murat da 90 dakika oynayamıyor. Ayrıca istikrarsız.
|
[QUOTE=besyo_cu;548671][B]İnşallah en kısa sürede bu transferler gerçekleşir zira defansta Sedat'ı gördükce tüylerim diken diken oluyor.[/B][/QUOTE]
ilgincdir ne hakemle sorun olsa üzerine vazife olmayan tartismalara giriyor sedat aha simdi atilacak korkusunu hep bende yasiyorum.. gercerk bir saatli bomba o da bizi tek basina bir gün yakacak bir macda ama hangi mac bekleyip görecegiz.. |
bilica gercekten cok büyük oyuncuymus, 1 sezon sedatin hatalarini da kapatmis, bilica gidinci sedatin ne kadar kötü oyuncu oldugu ortaya cikdi
|
arkadaslar transferler neden zamaninada yapilmadida simdi yapiliyo...
insallah avrupa ligine kalmayi basaririz... |
sedat iyi mücadele ediyor ama çok da basit hatalar yapıp rakibe adeta topu sunuyor.
bir de çok çabuk panik oluyor oyuncularımız bunun önüne geçilmeli oyuncularımız biraz rahat oynasa daha iyi sonuçlar alacağımızdan eminim.:) iyi iki defans bir orta saha(oyun kurucu),bir de yabancı forvet mesela ajax da ki el hamdeou gibi.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
aceleyle yapılan transferler olacağı için gelecek oyunculardan pek ümidim yok açıkçası..........
|
abi bu transferler gelse bile bu takımı sisteminin çalışması çok zaman alır hani bir bütünlük olurya sizde bu bütünlüğü bazarsan onu tekrar tamir etmen çok zaman alır ve yinede çatlaklıklar oluşur:mad::mad:
|
Shatkar Donetsk Maçı Yarın'a Alındı
|
Shaktar Maçının Rövanşımı Salı'ya Alındı Yoksa İlk Maçmı
|
[QUOTE=levent87;548881]Shaktar Maçının Rövanşımı Salı'ya Alındı Yoksa İlk Maçmı[/QUOTE]
Yok öyle bir şey UEFA sitesine baktım ilk maç 20 Agustos perşembe 21.00 da. |
Yanlış Yazmışım Rövanş Salı Gününe Alındı
|
tomas iyi bir transfer birde su fulhamdaki olsa ve oburunu tanimiyorum ama ligde artik 3 puan almamiz lagzim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:48. |