SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor 'un resmi internet sitesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26827)

skep06 17.08.2009 14:13

Sivasspor 'un resmi internet sitesi

Devrim Çetin: Sivasspor'un resmi internet sitesi
Günümüzde teknolojinin müthiş hızla ilerlediği şu günlerde, Turkcell Süper Lig'deki bazı Anadolu takımlarının internet sitelerinin haline bakınca gülsem mi, ağlasam mı karar veremiyorum.

NTV Spor
Güncelleme: 19:22 TSİ 16 Ağustos. 2009 Pazar
Teknoloji tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de müthiş hızla ilerliyor. Bir cep telefonu alıyorsunuz, en son çıkan bir model ama 3 ay sonra bu telefonunuzun üstüne en az 5-6 model daha çıkıyor. Bir sene sonra telefonunuz diğer yeni çıkanların yanında eski bir model olarak kalıyor.

Bir dönem ansiklopediler modayken, her türlü bilgiyi kütüphanelerden ulaşmaya çalışırken, şimdilerde google bu sorunu çözmeye yetiyor ve kütüphanelerin hiçbir cazipliği kalmamış durumda.

Turkcell Süper Lig'de bir takımı, yeni transfer ettiği ya da kadrosundaki oyuncuya en az 250-300 milyar lira verirken, bence kulüp prestiji için çok önemli olan internet sitesinde güncellemeleri yapacak toplam 3-5 kişiye bu bahsedilen paraların belki de yüzde birini vermeyi uygun görmüyor.

Buradan geleceğim nokta şu; iki sezondur bu konuda fırsat buldukça yazılar yazıyorum, sitemimi dile getiriyorum ama bir türlü bu sistem oturtulamadı.

Ligde şampiyonluk yarışında olan ve 3 sezondur bu yarışı bırakmayan Sivasspor'dan bahsetmek istiyorum. Sivasspor'un resmi sitesinde bir bilgiye ulaşmak için girdiğimde trajikomik, içler açısı bir durum dikkatimden kaçmadı. Halen değişmediyse ve vaktiniz varsa hemen tıklayın ve bana göre rezalet durumu sizler de görün.

Takım kadroları kısmına girdiğimde oyuncuların resimleri ve isimlerinin yazılmış halde olduğunu görürsünüz. Sorun burada değil, sorun kadronun güncellenip güncellenmemesi değil resimdeki oyuncularla altında yazan isimlerin alakasız olması. Örnek mi vereyim, Cihan Yılmaz'ın resmi Mamadou Diallo, Erman Kılıç'ın resmi Fabio Bilica, Uğur Kavuk'un resmi yedek kalecileri. Yeni kadroda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Kanfory Sylla, Herve Tum, Antalyaspor'a transfer olan Pini Balili ve Kocaelispor'a giden Mohamed Ali Kurtuluş herhalde vefa olsun diye unutulmamış!... Ayrıca geçtiğimiz sezon kadroya dahil edilen Yannick Kamanan'ın, Türkiye'de herkesin bildiği tanıdığı Murat Erdoğan ve Ersen Martin'in resmi bile yok.

Tabiki sitemim bu sitenin güncellemesini yapan kişiye değil ama kurumsallaşma adına bağırıp çağıranlar bu rezaleti nasıl olur da görmezler. Bu işin başındakiler aynı takımın teknik direktörü Bülent Uygun'un resmi sitesine hiç bakmazlar mı?

Yaz döneminde yine aynı resmi sitede Fabio Bilica'nın Fenerbahçe'ye transferinden Sivasspor'a takasla gelen Yasin Çakmak'ın haberi birinci haber olarak yer alırken, ikinci haber olarak da Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın "Bilica için hiçbir takımla görüşmedik" açıklamasının da olduğunu gözlerimle gördüğümden de bahsetmeden geçemeyeceğim.

Bu sezon lige çıkan ve daha 1 ay öncesine kadar abartısız 3 futbolcusu bulunan ve müthiş zorluklarla transferler yapan Diyarbakırspor'un resmi sitesinin bile çok daha iyi durumda olduğunu, Antalyaspor'un resmi internet sitesinin de Sivasspor'un sitesinden pek farkı olmadığını, Manisaspor'un resmi sitesinin daha yeni düzenlemeyle iyi hale geldiğini ve Bursaspor'un resmi sitesini güncellemeyle sadece bir kişinin çabasıyla yönetildiğini söyleyebilirim. Bank Asya 1. Lig takımlarını hiç söylemiyorum bile...

skep06 17.08.2009 14:14

Cevap: Sivasspor'un resmi internet sitesi

Siteye şuan girilemiyor bu yazı üzerine güncelliyorlardır belki.

subasi29 17.08.2009 14:23

ben bu sitedeki kadrolara baktim isimde yanlislik olmamis!!sivasin baska sitelerinde yapildiysa bilemem,

yorumyapıyombenya 17.08.2009 14:29

Bahsi gecen site sivasspor.org.tr gercekten de cok kötü bir halde. Sivassporumuzun resmi sitesine yakışmayacak nitelikte.

Neyseki burası var

GOSt 17.08.2009 14:33

BENCEDE HEPİNİZE KATLIYORUM HA Dİ İNŞALLAH DÜZLR
:mad:

karakocyakup58 17.08.2009 14:35

siteye tam girilmiyor güncelleme yapılıyor

abircan 17.08.2009 14:42

[QUOTE=skep06;548779]Devrim Çetin: Sivasspor'un resmi internet sitesi
Günümüzde teknolojinin müthiş hızla ilerlediği şu günlerde, Turkcell Süper Lig'deki bazı Anadolu takımlarının internet sitelerinin haline bakınca gülsem mi, ağlasam mı karar veremiyorum.

NTV Spor
Güncelleme: 19:22 TSİ 16 Ağustos. 2009 Pazar
Teknoloji tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de müthiş hızla ilerliyor. Bir cep telefonu alıyorsunuz, en son çıkan bir model ama 3 ay sonra bu telefonunuzun üstüne en az 5-6 model daha çıkıyor. Bir sene sonra telefonunuz diğer yeni çıkanların yanında eski bir model olarak kalıyor.

Bir dönem ansiklopediler modayken, her türlü bilgiyi kütüphanelerden ulaşmaya çalışırken, şimdilerde google bu sorunu çözmeye yetiyor ve kütüphanelerin hiçbir cazipliği kalmamış durumda.

Turkcell Süper Lig'de bir takımı, yeni transfer ettiği ya da kadrosundaki oyuncuya en az 250-300 milyar lira verirken, bence kulüp prestiji için çok önemli olan internet sitesinde güncellemeleri yapacak toplam 3-5 kişiye bu bahsedilen paraların belki de yüzde birini vermeyi uygun görmüyor.

Buradan geleceğim nokta şu; iki sezondur bu konuda fırsat buldukça yazılar yazıyorum, sitemimi dile getiriyorum ama bir türlü bu sistem oturtulamadı.

Ligde şampiyonluk yarışında olan ve 3 sezondur bu yarışı bırakmayan Sivasspor'dan bahsetmek istiyorum. Sivasspor'un resmi sitesinde bir bilgiye ulaşmak için girdiğimde trajikomik, içler açısı bir durum dikkatimden kaçmadı. Halen değişmediyse ve vaktiniz varsa hemen tıklayın ve bana göre rezalet durumu sizler de görün.

Takım kadroları kısmına girdiğimde oyuncuların resimleri ve isimlerinin yazılmış halde olduğunu görürsünüz. Sorun burada değil, sorun kadronun güncellenip güncellenmemesi değil resimdeki oyuncularla altında yazan isimlerin alakasız olması. Örnek mi vereyim, Cihan Yılmaz'ın resmi Mamadou Diallo, Erman Kılıç'ın resmi Fabio Bilica, Uğur Kavuk'un resmi yedek kalecileri. Yeni kadroda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Kanfory Sylla, Herve Tum, Antalyaspor'a transfer olan Pini Balili ve Kocaelispor'a giden Mohamed Ali Kurtuluş herhalde vefa olsun diye unutulmamış!... Ayrıca geçtiğimiz sezon kadroya dahil edilen Yannick Kamanan'ın, Türkiye'de herkesin bildiği tanıdığı Murat Erdoğan ve Ersen Martin'in resmi bile yok.

Tabiki sitemim bu sitenin güncellemesini yapan kişiye değil ama kurumsallaşma adına bağırıp çağıranlar bu rezaleti nasıl olur da görmezler. Bu işin başındakiler aynı takımın teknik direktörü Bülent Uygun'un resmi sitesine hiç bakmazlar mı?

Yaz döneminde yine aynı resmi sitede Fabio Bilica'nın Fenerbahçe'ye transferinden Sivasspor'a takasla gelen Yasin Çakmak'ın haberi birinci haber olarak yer alırken, ikinci haber olarak da Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın "Bilica için hiçbir takımla görüşmedik" açıklamasının da olduğunu gözlerimle gördüğümden de bahsetmeden geçemeyeceğim.

Bu sezon lige çıkan ve daha 1 ay öncesine kadar abartısız 3 futbolcusu bulunan ve müthiş zorluklarla transferler yapan Diyarbakırspor'un resmi sitesinin bile çok daha iyi durumda olduğunu, Antalyaspor'un resmi internet sitesinin de Sivasspor'un sitesinden pek farkı olmadığını, Manisaspor'un resmi sitesinin daha yeni düzenlemeyle iyi hale geldiğini ve Bursaspor'un resmi sitesini güncellemeyle sadece bir kişinin çabasıyla yönetildiğini söyleyebilirim. Bank Asya 1. Lig takımlarını hiç söylemiyorum bile...[/QUOTE]

NASIL TRT Yİ YILLARDIR İZLEMİYORSAM BU NEDENLE RESMİ İSTEYEDE BAKMIYORUM, BİZDE RESMİ DEMEK ZATEN GERİ KALMIŞ DEMEK, NİYE BURADA YAZIP ÇİZİYORUZ MAAŞ MI ALIYORUZ SANKİ KEYİF ALIYORUZ O YÜZDEN

skep06 18.08.2009 15:25

Transfer ve her türlü bilgiyi en kesin ve en net almamız gereken siteye hala erişilemiyor.İnşallah siteyi bir düzene koyarlar.

enesarslan 18.08.2009 16:31

resmi web sitesine sadece transferlerin kesin olup olmadığına bakmak için giriyorum, diğerlerine hiç girmiyorum 1 hafta geriden geliyorlar resmen :) ayrıca bu yazıyı yazan arkadaş bu siteye de girmiş mi acaba? :confused: :D

cabuker 18.08.2009 16:47

valla resmi sitenin hali gerçekten de içler acısı güncelleme yok bilgi yok takımın paf kadrosunu bile bulamıyorsunuz. hala eski topçular gözüküyor. tamamen hikaye arkadaşın birisi imza varmı diye bakıyorum demiş te imzanın olduğunu bile diğer sitelerden daha önce öğreniyorum. gerçi sivas medyasının basın vs. sitelerine girdiğinizde de durum aynı bende onlardan çok bilgi var sağdan soldan internetten haber toplayıp yazıyorlar o da bilmem kaç gün sonra.
yahu sivasspor ağzınızın içinde gidip bir röportaj da mı yapamıyorsunuz idmanlarını da mı takip edemiyorsunuz?

her işimiz hikaye anlıyacağınız.

LosTie58 18.08.2009 16:51

Resmi siteye bende girmiyorum ama bu site çok güzel,resmi kavramımı itiyor beni bilmiyorum ama sporda bütün resmi siteler bir tuhaf,bu tip taraftar forumları daha kullanışlı oluyor her zaman.

babapiton 18.08.2009 20:19

en iyi forum sivasspor.com 'a ayit ama en çabuk haber ve en dogru bilgi genelde ajansspor da oluyo kimse kusura bakmasın sivasspor.com da anca fanatik ve fotomaçta aynen kopyala yapıştır yapılıyo.sivasspor.org.tr. girmiyorum bile

Harput0658 18.08.2009 21:10

Ben kaç kere mail attim bu durum için ama dikkate alınmamıştı. Resmi web sitemiz ne yazık ki içler acısı durumdaydı. Bu yazı çok iyi oldu şimdi düzeltirler ama kötü bir durum oldu bizim için.
Daha düne kadar resmi web sitesinin arkaplan resminde cvetkov ve Devranın fotoğrafı duruyodu.

Ayrıca sitede Başkanın konuşması kısmı vardı, orada Süperligdeki ilk yılımızda yaptığı bir konuşma duruyordu. Hedefimiz ligde kalmak felan yazıyodu. Ama takım şampiyonluğa oynuyor. (Allahtan yazan kişi bunu görmemiş)

--Çok mu zor yani Oyuncuların sırayla formalı biçimde fotoğrafını çekip ufak bide özgeçmişle siteye koyamazlar mıydı?
--Tesislerimizin fotoğrafları çekilip koyulamaz mıydı?
--Stadımızın yeni halinin fotoğrafları koyulamaz mıydı?
-- Oyuncularla ara sıra röpörtaj yapıp sitede yayınlanamaz mıydı?
--En önemlisi online forma satış kısmı olamaz mıydı?

Yanılmıyorsam Mecnun başkanın bir şirketi web yazılımları yapıyor.

Bu ayıpta bize yeter.

yigidocengiz 18.08.2009 22:02

SİVASın sitesi seni mi gerdi:D:D:D sanane kardeşim bizim sitemizden,yada bizene bülent uygunun sitesinden,bunlar çokta önemli konular değil,bizim takımımız başarılı olsun varsın bir sitemiz bile olmasın

fatihada58 18.08.2009 22:28

[QUOTE=yigidocengiz;549402]SİVASın sitesi seni mi gerdi:D:D:D sanane kardeşim bizim sitemizden,yada bizene bülent uygunun sitesinden,bunlar çokta önemli konular değil,bizim takımımız başarılı olsun varsın bir sitemiz bile olmasın[/QUOTE]

resmi web sitesine sadece transferlerin kesin olup olmadığına bakmak için giriyorum, diğerlerine hiç girmiyorum 1 hafta geriden geliyorlar resmen ayrıca bu yazıyı yazan arkadaş bu siteye de girmiş mi acaba?

Bu yazıları görünce şok oluyorum ne bu şimdi şaka mı savunma mekanizmasımı... Birilerinin kaç bilet aldığı forma aldığı yada siteye girdiği ne kadar enterese ediyor sizleri... Birileri bir eksik görmüş söylemiş ne bu şimdi sizin yaptığınız eleştirimi...

Cem-Can 19.08.2009 11:02

Resmi kavramı maalesef çok itici.Resmi yerde sadece resmi bilgiler olur,oda doğru olması gerekir.İşin resmi kısmı beni rahatsız ediyor ve bu açıdan pek ilgilenmiyorum,bu açıdan siteye neredeyse hiç girmiyor ve bilgileri resmi olmayan sitelerden almayı tercih ediyorum.

sivasgiresun 23.08.2009 03:26

Cevap: Sivasspor 'un resmi internet sitesi

Trabzonlu bi salak tarafından hacklenmiş. Umarım düzeltirler bir an önce. Yazık böyle komik eğlencelere alet olması koskoca sitenin.

yolcuyuz 23.08.2009 18:42

puan durumuna bir bakın resmi sitede isterseniz ********in biri oynamış.

MeXeS58 19.07.2010 13:11

[B] bu nasıl bır resmı sıtede ya sıvassporla ılgılı haberlere ılk olarak resmı sıteden ogrenmemız gerekırken hıc bır habere ulasamıyoruz sıteyı aydan aya guncellıyorlar herhelde bır aydır aynı haberler.. sivasspor hollandaya gıttı bununla ılgılı hıcbır haber yok hazırlık macları oynayacak bununla ılgılı hıcbır bılgı yok... bu nasıl resmı sıte anlamıyorum superlıg takımının nasıl boyle bır sıtesı olur ıcler acısı gercekten!!! superlıgde en kotu resmı sıte bızdedır herhalde bu konuda kesın ılk sırada yer alırız... sıte 2 senedır yapım aşamasında buda ısın ılgınc tarafı hıc bır bılgıye ulasamıyoruz sıvassporla ılgılı haberlerı hep baska yerlerden alıyoruz bu sıtenın acılen duzenlenmesı gerekıyor bence [/B]

benozgurr 19.07.2010 14:06

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. genelde [url]www.takımadı.org.tr[/url] kulüplerin resmi web siteleri oluyor onlarınki ile kıyasladığınızda gerçektende farkı ve taraftara verilen değeri görürsünüz. Bizim takımımız süper ligde ve biz nerdeyse takımımızda kaç oyuncu kesin olarak geldi, kimler kesin olarak gitti, kampa kim katıldı, kampta neler oldu başka yerlerden öğrenmeye çalışıyoz ve site yöneticileride başka yerlerden bizden daha geç olarak alıp oraya ekliyorlar şimdi bakın siteye diğer sitelerden alınan haberler hepside. Diğer takımlarınkine bakın gün gün antrenman bilgileri fotoları videoları hepsi var. Bence binlerce sivaslı takımını uzaktan takip etmeye çalışıyor onları bilgilendirmek ihtiyaçları gidermek kulübün görevidir. Konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla

28 EYLÜL 2009 19.07.2010 14:36

BAŞKANIN ASİSTANI ORAY, YANİ GENÇTÜRK HABER ÇALIŞANI OLDUĞU SÜRECE ADAM OLMAZ NETTEKİ YAYIMLARIMIZ. KLASİK HABERLER. SENEDE 4 DEFA SİTE ONARIMA GİRER Mİ... SİVASSPOR DERGİSİ BİLE BAZI EVLERE ULAŞMIYORMUŞ.(?)

Yusuf Çevik 19.07.2010 14:56

siteye giriyordu bende

MeXeS58 20.07.2010 13:43

[B] nerdeyse bır hafta once oynadıgımız ankaragucu macınının haberını daha bugun yazmışler bu nasıl resmı sıte anlamıyorum dıger takımların sıtelerı hergun dakıkı dakıka takımlarından bılgı verırıken bız haftada bır ya haber alıyoruz ya almıyoruz resmı sıteden!!! acılen bırılerının bu sıteyı gozden gecırmesı lazım ve sıvasspora yakışan bır sıte halıne getırılmesını ıstıyoruz [/B]

28 EYLÜL 2009 20.07.2010 14:30

[QUOTE=MeXeS58;640052][B] nerdeyse bır hafta once oynadıgımız ankaragucu macınının haberını daha bugun yazmışler bu nasıl resmı sıte anlamıyorum dıger takımların sıtelerı hergun dakıkı dakıka takımlarından bılgı verırıken bız haftada bır ya haber alıyoruz ya almıyoruz resmı sıteden!!! acılen bırılerının bu sıteyı gozden gecırmesı lazım ve sıvasspora yakışan bır sıte halıne getırılmesını ıstıyoruz [/B][/QUOTE]

GARDAŞIM.[INDENT]BU İŞLERİ KOVALAYAN BİRİ YOK SANIRIM...[/INDENT]

benozgurr 20.07.2010 15:14

Hayret bir şey ya resmi site bizleri nasıl bilgilendiriyor Allah razı olsun. Yine ki 1-2 haftalık haberleri koyuyorlar peki 1-2 senelik haberleri koysalardı ne yapacaktık. Birde Ankaragücü maçı ile ilgi linke baktınız mi sivasın kadrosu değil de ankaragücünün kadrosunu yazmışlar

necmettin_akcay 20.07.2010 15:29

arkadaşla çok güzel bir konuya değinmişsiniz gerçekten sitemiz çok yavaş ve güncellenmiyor herhangi bir haber ve konu normla sitelerden okuyup unuttuktan sonra yayınlanıyor

Harput0658 20.07.2010 19:53

Sitede Gözüme çarpan Eksikler

1-- Ana sayfada başlık kısmındaki takım fotoğrafı Muhsin Ertuğral dönemi
2-- Kulübümüz sekmesinde Stadyuma girdiğimizde Fotoğrafların eski olduğunu görüyoruz. Ve başlıkta 14.980 kişilik denilmiş ama içeriğinde 16850 kişilik olduğu yazılmış. hangisi doğru?
3-- Tesislerimiz kısmı yapım aşamasında. (1 senedir yapım aşamasında.)
4-- Takımımız sekmesinde teknik kadroda eksikler var.
5-- Futbolcular kısmı zaten içler acısı. (Takımı sıraya koyup tek tip elbiseyle fotoğraf çekip koymak çok mu zor?)
6-- Multimedia sekmesinde masaüstü Resimlerinin çoğu Takımdan ayrılan oyuncular.
7-- Video kısmında Trabzonsporun Feneri yendiği maçın golleri var. (Şaka gibi)
8-- Zaten haberler hiçbir zaman güncel değil. (Ankaragücü maçının haberinde bizim kadro yok ankaragücünün maç kadrosu var)

İlk gözüme çarpanlar bunlar.

Bi de [url]www.sivasspor.com[/url] un da kendilerinin yönetiminde olmasını istiyorlardı ):):)

Ama [url]www.sivasspor.com[/url] daki futbol takımımızda yenilense iyi olur :)

yigidoss 21.07.2010 00:26

Resmi siteyi her ziyaret edişimde aynı şeyleri düşünüyordum. Bu çağda bu kadar geri kalmış bir site olacak şey değil transferlerimiz bile yer almıyor. Anlamak mümkün değil

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:56.