SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Shakhtar Biletleri Satışta! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26836)

SivasSpor.Com 18.08.2009 09:16

Shakhtar Biletleri Satışta!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/biletsatis.jpg[/IMG]

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele edecek Sivasspor'un, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ile yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Shakhtar Donetsk ile eşleşen Yiğidoların 20 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de, sahasında yapacağı ilk karşılaşmanın biletleri, İstasyon Caddesi'ndeki Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor büfesinde satışa çıkarıldı.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise maraton 15, Kapalı VİP B 20, kale arkası ise 5 TL olarak belirlendi.

[B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B]

babapiton 18.08.2009 09:18

Cevap: Shakhtar Biletleri Satışta!

geçen sene şampıyonluga oynarken maraton 10 tl ydi şimdi 15 neden acaba?

Salim58 18.08.2009 09:18

[B]her zamanki tarife inşallah stad dolarda çoşkulu bi maç olur haydin yiğidolar 4 eylül sizleri bekliyor[/B]

Divriği58- 18.08.2009 09:19

[QUOTE=babapiton;549116]geçen sene şampıyonluga oynarken maraton 10 tl ydi şimdi 15 neden acaba?[/QUOTE]

geçensene konyasporla oynuyordun şimdi uefa şampiyonu Shaktarla oynuyosun bütün avrup son şampiyonun ne yapacagını merak ediyor....

58 MeRt 58 18.08.2009 09:20

insallah bu sefer stadı doldururlar be haydi sivaslılar yeter artık toparlanalım;);)

Abdullah DuMaN 18.08.2009 09:22

[B]Bilet fiyatları gayet cazip ....[/B]

yiğidoemin58 18.08.2009 09:23

[QUOTE=babapiton;549116]geçen sene şampıyonluga oynarken maraton 10 tl ydi şimdi 15 neden acaba?[/QUOTE]

böyle insanların tuttuğu takımdan sivasspordan fazla birşey beklememek lazım takımda değil sorun zihnimizde futboldan anlamıyoruz uefa şampiyunuyla bursayı aynı kefeye koyuyoruz

gül5858 18.08.2009 09:27

[B]Karşılaşmanın bilet fiyatları ise maraton 15, Kapalı VİP B 20, kale arkası ise 5 TL olarak belirlendi.

Çok uygun fiyatlar bahanesiz gidin arkadaşlar orda ah orda olmak vardıı:D:D[/B]

yiğidoemin58 18.08.2009 09:29

biletler beleş sayılır son uefa şampiyonu için bide memleketimizde tabi yol parası sorunu yok

babapiton 18.08.2009 09:29

[QUOTE=yiğidoemin58;549127]böyle insanların tuttuğu takımdan sivasspordan fazla birşey beklememek lazım takımda değil sorun zihnimizde futboldan anlamıyoruz uefa şampiyunuyla bursayı aynı kefeye koyuyoruz[/QUOTE]

Arkadaşım ben zaten kombineler çıktıgı anda gider alırım,formamı giyerim, 7 yaşından beri maça gidiyorum ve inanın süperligte sivasta oynanan hiç bi maçı kaçırmadım (-28 derecede oynanan sivasspor-tb maçı dahil )
emin ol senden çok katkım oldu sivasspor bütçesine.hem ben shaktar maçından bahsetmiyorum süperlig maçlarındada aynı fiyatlar var ondan bahsediyorum ve bence bu fiyatlar ucuz bile benim sadece geçen yılla bir karşılaştırmamdı.beni iyi anla kardeş

вαЯon™ 18.08.2009 09:32

Maçı hangi kanal veriyor? Bilen var mı?

Rallim58 18.08.2009 09:32

[B]Ciddi talep olması sevindirici, biletlerin tamamının satılma ihtimali kuvvetli. Biletleri erken almakta fayda var.

Fiyatlar ise, Fenerbahçe karşılaşmasındaki fiyatın mükayese dahi edilemeyecek caziplikte.

İyi günde kötü günde - her zaman her yerde, Sivas'lıyım, Sivassporluyum. yiğidoyum diyenlere duyurulur.[/B]

yiğidoemin58 18.08.2009 09:32

aman bırak bunları eğer dediklerin doğruysa çok az insan arasındasın demektir 2 ben tokatta kalıyorum som 2 senede burdan çıkıp 17 18 maça geldim biletler beleş daha laf ediyordunuz ordan başarı bekliyorsunuz sivaslının başarı bekleme hakkı yok es esli bursalı dururken

karakocyakup58 18.08.2009 09:40

5 tl degil 20 tl den aşşa satılmıyacak aslında biliende geliyo bilmiyende adam oturdugu yerde bilmedigi halde futbolculara heleki hocaya çok küfür ediyorlar 20 tl ye kale arkası biletleri verecen bilmiyen gelmiyecek abi :mad: en azından 10 olsa bari :D

shang 18.08.2009 10:00

stat dolsa nolurki coşku olmadıktan sonra bi 50 kişilik guruptan başka destekleyen yok millet sinemaya gelmiş gibi elinde çekirdek 90 dk çekirdek yemeye gelmiş

babapiton 18.08.2009 10:03

[QUOTE=вαЯon™;549135]Maçı hangi kanal veriyor? Bilen var mı?[/QUOTE]

daha belli değil kardeş yarın belli olur

asim88 18.08.2009 10:08

Arkadaşlar sivasta oynanacak maçı tv göstermiyor(yani ulusal şifresiz kanallar)
cafelerde izleyebilirsiniz ancak lig tv usülü:) yani cafeye 5 lira vereceğinize gidin maçı stadda izleyin..

serdal58 18.08.2009 10:19

inşallah staddaki yerimi alacağım:D

yener_sahin 18.08.2009 10:27

Ulan vip 20 ytl şansa bak yaw biz gelemeyecez ya.İnşallah hep vip i 20 yaparlarda maçları hep orda izlerim.

GokhanTurna 18.08.2009 10:28

Karşında Avrupa takımı var hem bu fiyatlar mı pahalı biz burda 2.lig takımlarının maçlarını izlemek için veriyoruz.

sadocan58 18.08.2009 11:14

[QUOTE=gül5858;549131][B]Karşılaşmanın bilet fiyatları ise maraton 15, Kapalı VİP B 20, kale arkası ise 5 TL olarak belirlendi.

Çok uygun fiyatlar bahanesiz gidin arkadaşlar orda ah orda olmak vardıı:D:D[/B][/QUOTE]

gül hanim kardeşim neden icini cekiyon gel sende izle maçi şimdi dünyanın her yeri kaç saatki sivasa:))

carizma0658 18.08.2009 12:03

gönüller senınle yigidom bastır göster sivasın gücünü

enesarslan 18.08.2009 12:06

bu kadar uygun fiyatlara rağmen stad dolmazsa biraz ayıp olmaz mı arkadaşlar?:confused:

Yigido5458 18.08.2009 12:28

adama bak 15 liranın hesabını yapıyo gelde çıldırma yani siz galiba barcelona gelse sivasa gene 15 liranın hesabını yaparmısınız çok merak ediyorum...

Besyo_cu 18.08.2009 12:43

[B]Bir çok sözde spor sitesi ' Sivaslı takımına küstü' , 'biletlere ilgi yok' gibi yalan haber yapıyor. Daha biletler satışa çıkaralı kaç gün oldu da böyle yalan haberlere başladınız.

Sivasspor'u ve Sivassporlu taraftarları bu kadar kötü göstermek kimsenin haddi değildir !!![/B]

58ÖREN58 18.08.2009 13:05

gıdın tabı arkadaslar bızler fb macına 55 tl verıp sivassporumuzu destsklemeye gıdıyorsak sızlerın 4 eylulu hınca hınc doldurmanız gerekıyorrrrr 5 tl nedırkı 1 paket sıgara parası SAMPIYONSIVASSPORRRRRRRRRRRRRR

winner58 18.08.2009 13:10

15 tl çokmu yaa yapmayın bunun lafı bile olmaz

enesarslan 18.08.2009 13:10

[QUOTE=58ÖREN58;549239]gıdın tabı arkadaslar bızler fb macına 55 tl verıp sivassporumuzu destsklemeye gıdıyorsak sızlerın 4 eylulu hınca hınc doldurmanız gerekıyorrrrr 5 tl nedırkı 1 paket sıgara parası SAMPIYONSIVASSPORRRRRRRRRRRRRR[/QUOTE]

haklısın kardeşim ben gurbetteyim burda fb maçını kahvede 5 liraya izledim, daha fazla söze gerek yok herhalde :D

winner58 18.08.2009 13:11

[QUOTE=Yigido5458;549231]adama bak 15 liranın hesabını yapıyo gelde çıldırma yani siz galiba barcelona gelse sivasa gene 15 liranın hesabını yaparmısınız çok merak ediyorum...[/QUOTE]

yok gardaşım bunlara ne yapsan yaranamazsın 15 lira neki beee laf ediyolar

giants 18.08.2009 13:21

[QUOTE=besyo_cu;549235][B]Bir çok sözde spor sitesi ' Sivaslı takımına küstü' , 'biletlere ilgi yok' gibi yalan haber yapıyor. Daha biletler satışa çıkaralı kaç gün oldu da böyle yalan haberlere başladınız.

Sivasspor'u ve Sivassporlu taraftarları bu kadar kötü göstermek kimsenin haddi değildir !!![/B][/QUOTE]

Piskolojik savas veriyorlar kafalarina göre kendi takim taraftarlariyla karistiriyorlar bizleri iki üc mac üst üste kaybetsin bak sen gör bu sisirilmis takimin taraftarini maclarina gelirlermi gelmezlerimi.ben inaniyorumki Sivasli ve SivasSporlular yarin takimlarini yanliz birakmayacak. ve Shakhtar a 4 Eylül den malubiyet almadan cikilmayacagini onlarada gösterecegiz. ...

hiko58 18.08.2009 13:41

paraya ihtiyacımızın olduğu şu günlerde neden bedava sayılacak şekilde bilet fiyatları oluyor. anlamak mümkün değil. bu kadar ucuz oldumu insanlar daha hafife alıyor.

hunter 18.08.2009 14:10

adama bak la son uefa şampiyonuyla avrupa ligi eleme maçı yapıyor takım admın derdine bak ondan sonra takım iyi olmayınca veryansın ne geliyorsa bizim başımıza sizin gibiler yüzünden geliyor iyi günlerde ohhhh kötü günlerde işinize geldiği gibi eleştiri yok öle ,inşallah sivasım kendini gösterecek bu maçta

MMK 18.08.2009 14:19

LİG TV ve diğer sitelerde biletlere ilginin olmadığı yazıyor.Gerçekmi yoksa yalan mı? Resme bakınca sıranın bir hayli uzadığı görünüyor da. Birde LİG TV sitesinde bir anket var lütfen ona katılalım ilk 5 işaretleyelim lazlara koz vermeyelim.

Besyo_cu 18.08.2009 14:24

[QUOTE=MMK;549269]LİG TV ve diğer sitelerde biletlere ilginin olmadığı yazıyor.Gerçekmi yoksa yalan mı? Resme bakınca sıranın bir hayli uzadığı görünüyor da. Birde LİG TV sitesinde bir anket var lütfen ona katılalım ilk 5 işaretleyelim lazlara koz vermeyelim.[/QUOTE]

[B]Onlar leş kargaları Sivas ve Sivasspor düşmanlıklarını gösteriyorlar. Biletler daha dün satışa cıkarıldı ve bu biletlere ilgi yok haberini ise gecen açıyorlar 1 günde nasıl bir ilgi beklıyorlar?

Zaten Sivas yaşayanlar bilir Sivaslı hemşehrilerimiz maçtan 1 gün önce yada maç günü bilet alır.

Asılsız haber onların ki...[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 18.08.2009 14:26

[B]Fiyatlar Güsel Olsa Neki Gelip Çekirdek Yiyip Gidiyorlar.

1 Mılyon Yap bilet fıyatını gelır ama boşluğu doldurmak için [/B].

cabuker 18.08.2009 14:34

turkspor.net te bir haber "tehlikeli gidişat sivasspor taraftarı tribünü terkediyor" alın size bomba:) işallah dedikleri gibi olmaz o stad perşembe günü dolar.
bu nasıl taraftarlık anlayamadım. gelmiyorlar gelenlerde bir iş yapmıyorlar :)
yönetimle görüşüp yiğido gençliği maraton a aldıralım arkadaşlar

ofozturk 18.08.2009 14:42

[QUOTE=cabuker;549272]turkspor.net te bir haber "tehlikeli gidişat sivasspor taraftarı tribünü terkediyor" alın size bomba:) işallah dedikleri gibi olmaz o stad perşembe günü dolar.
bu nasıl taraftarlık anlayamadım. gelmiyorlar gelenlerde bir iş yapmıyorlar :)
yönetimle görüşüp yiğido gençliği maraton a aldıralım arkadaşlar[/QUOTE]

o tip haberler yapan tüm gazete ve siteler taraflıdır. daha dün başlamış satışlar ne olmasını bekliyorlar. satışa çıktıgı gün bitmesini mi.
böyle haber yapıyorlar millette altına salak salak yorum yazıyor insanın canı sıkılıyor.

joe cole 18.08.2009 14:56

[QUOTE=besyo_cu;549235][B]Bir çok sözde spor sitesi ' Sivaslı takımına küstü' , 'biletlere ilgi yok' gibi yalan haber yapıyor. Daha biletler satışa çıkaralı kaç gün oldu da böyle yalan haberlere başladınız.

Sivasspor'u ve Sivassporlu taraftarları bu kadar kötü göstermek kimsenin haddi değildir !!![/B][/QUOTE]

evet arkadaslar bende gordum cogu spor sıtesınde onun ıcın bızım takımımıza kusmedıgımızı ve oyle bırseyın asla mumkun olmadıgını tum turkıye ye ve avrupaya gosterelım butun bıletlerı tuketelımm

_DeReBeYi_ 18.08.2009 15:12

[QUOTE=karakocyakup58;549144]5 tl degil 20 tl den aşşa satılmıyacak aslında biliende geliyo bilmiyende adam oturdugu yerde bilmedigi halde futbolculara heleki hocaya çok küfür ediyorlar 20 tl ye kale arkası biletleri verecen bilmiyen gelmiyecek abi :mad: en azından 10 olsa bari :D[/QUOTE]

[B]bu aralar ekonomik kriz var bu krizde bize direk gecti fiyatlatr boyle iyi neyttinsen :)[/B]

sivastatlıbelam 18.08.2009 15:12

sivasın hemen her maçı öncesi biletlere halkın ilgi göstermediği yazıyor...

ne hikmetse her maçta stad hınca hınç dolu...

arkadaşda demiş leş kargaları,3 büyütülmüş yalakası doğan medyası ve benzerlerinin işi.

altın çamura düşsede değerinden bir şey kaybetmez.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26.