![]() |
YİĞİDELER TRİBÜNE
SİVASSPORUN NE KADAR CENTİLMEN OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN MUTLAKA YİĞİDELERİN TRİBÜNDE OLMASI LAZIM, BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN
YİĞİDELER İÇİN %50 İNDİRİMLİ BİLET UYGULAMASI, KOMBİNE KART UYGULAMASI OLMASI LAZIM, AYRICA STADDA MUTLAKA Kİ ARTIK VARDIR BAYAN TUVALETLERİ OLMALI, MUTLAKA MAÇLARDA BAYAN GÜVENLİK MEMURLARI BULUNDURULMALI ERKEKLERE GÖREV DÜŞÜYOR BAYANLARI TEŞVİK EDİP ÖZENDİRMELİ, YİĞİDELERE CENTİLMENCE DAVRANMALILAR, STADDA KÜFRÜ TAMAMEN KALDIRIRSAK TRİBÜNE YİĞİDELERİ KAZANIRIZ, DOLAYISIYLA SİVASSPORUM PRESTİJ VE TARAFTAR KAZANIR SAYGILARIMLA ABİRCAN |
Abircan bey, çok güzel konulara değindiğiniz için, teşekkür ederim.
Ben de ilk kez Denizli maçını stadyumda izledim. Gerçekten maçı Yerinde izlemek çok başka birşey, olumsuz herhangi bir olayla karşılaşmadım. Tüm bayanları bu heyecanı, bu duyguyu paylaşmaya davet ediyorum. |
haydi maca
bencede güzel bir fikir
ben burda gidiyorum bazi maclara hatta bir kerede türk macina gittim seyretmesi güzel de tek yanindaki bey küfür ederse hos olmuyor bazi seylerin degismesi iyi olur futbolda küfür yerine tezahürat etseler daha faydali olurlar |
[QUOTE=Orhan_Nilay]Abircan bey, çok güzel konulara değindiğiniz için, teşekkür ederim.
Ben de ilk kez Denizli maçını stadyumda izledim. Gerçekten maçı Yerinde izlemek çok başka birşey, olumsuz herhangi bir olayla karşılaşmadım. Tüm bayanları bu heyecanı, bu duyguyu paylaşmaya davet ediyorum.[/QUOTE] Bu heyecani yasamayi en cok ben istiyorum.. Insallah seneye izinimi maclarin basladigi tarihe ayarlayip, Sivasin maclarina gitmeyi dusuyorum.. |
[QUOTE=sevde58]Bu heyecani yasamayi en cok ben istiyorum..
Insallah seneye izinimi maclarin basladigi tarihe ayarlayip, Sivasin maclarina gitmeyi dusuyorum..[/QUOTE] İnşallah Sevde, Maçı birebir izlemek, tv.den izlemekten çok farklı. |
[b]Geçen hafta oynanan Sivasspor&Denizlispor maçında bayan taraftarlarımızı tribünde azda olsa gördük...Bayanlarımızda bizim gibi o heyecanı yaşıyorlardı...4 Eylül stadyumunda bayanların olması küfür olayınıda azaltacaktır...Hatta ilk maçımızda tribünde bayanların varlığından olsa gerek bir tane bile küfürlü tezahürat olmadı...4 Eylül stadında bayanlar için bayan tuvaletleri de mevcut...Zaten Futbol Federasyonu bayan tuvaleti olmadığı zaman bunu bir eksiklik sayıyor...
BÜTÜN SİVASLI YİĞİDELERİ TRİBÜNE BEKLİYORUZ...[/b] |
[QUOTE=sevde58]Bu heyecani yasamayi en cok ben istiyorum..
Insallah seneye izinimi maclarin basladigi tarihe ayarlayip, Sivasin maclarina gitmeyi dusuyorum..[/QUOTE] [b]İnşallah bacım bu duyguları sizde yaşarsınız...[/b] |
[QUOTE=Orhan_Nilay]Abircan bey, çok güzel konulara değindiğiniz için, teşekkür ederim.
Ben de ilk kez Denizli maçını stadyumda izledim. Gerçekten maçı Yerinde izlemek çok başka birşey, olumsuz herhangi bir olayla karşılaşmadım. Tüm bayanları bu heyecanı, bu duyguyu paylaşmaya davet ediyorum.[/QUOTE] [b]Aynur hanım 4 Eylüle kadar gelmişsiniz bari tanışsaydık ya...Neyse Ablacığım inşallah diğer haftalarda tanışırız...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Aynur hanım 4 Eylüle kadar gelmişsiniz bari tanışsaydık ya...Neyse Ablacığım inşallah diğer haftalarda tanışırız...[/b][/QUOTE]
İnşallah Serhan, bende sizlerle tanışmak isterim. |
SELAM
TEK KELİME İLE KATILIYORUM SANA AMA BU KONU KLÜBÜ İLGİLENDİRİR EN SON HAMLEYİ KLUBÜN YAPMASI GEREKİR TRÜBÜNLER DOLMALI KÜFÜR YOK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLMALI BUDA BİZİM ELİMİZDE YANİ TARAFTAR TOPLULUĞU SAĞ DUYULU OLMALI
|
HANIM KARDESLERIMIZE ÖZEL
BU BAYANLARA ÖZEL "BAYAN TARAFTARLAR" ISIM ALTINDAKI ANABÖLÜMÜ SON ZAMANLARDAKI GÖRDÜGÜMÜZ BIR EKSIGI GIDERMEK ICIN ACMIS BULUNUYORUZ.
HERKESIN GÖRDÜGÜ GIBI, SITEMIZDEKI BAYAN KARDESLERIMIZ BÜYÜK BIR HEVES ILE SIVASSPOR`UMUZA BÜYÜK BIR ILGI GÖSTERMEKTEDIRLER. BIZLERDE BU ILGIYE CEVAP VERMEK ICIN BÖYLE BIR BÖLÜM ACMAYI UYGUN BULDUK. BURADA BU KONULARI BÖYLECE TARTISARAK, BAYAN KARDESLERIMIZI AILELERIYLE BIRLIKTE STADDA GÖRMEK ISTERIZ. BIZ YIGIDOLAR OLARAK, CENTILMENLIGIN EN BÜYÜK ÖRNEGINI GÖSTERMIS BIR TARAFTARIZ. HANIM KARDESLERIMIZIN BASIMINIZ ÜSTÜNDE YERI VARDIR. SITEMIZE GÖSTERMIS OLDUGUNUZ BU BÜYÜK ILGIDEN DOLAYI HEPINIZE TESEKKÜR EDERIM VE SIZLERDEN DAHA FAZLA YORUM VE DESTEK BEKLIYORUZ. |
[QUOTE=Orhan_Nilay]İnşallah Serhan, bende sizlerle tanışmak isterim.[/QUOTE]
[b]İnşallah ablacığım.. Diğer maçlarda sizleri aramızda görmek istiyoruz...[/b] |
BAYAN TARAFTARLARIN FIKIRLERINI BEKLIYORUZ
BAYAN TARAFTARLARIN SITEMIZ HAKKINDAKI GÖRÜSLERIDE BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR.
BU KONUDA SIZLERDEN YARDIM ISTIYORUZ. YORUM VE ELESTIRILERE HER ZAMAN ACIGIZ. HAYDI KARDESLER SÖZ SIZLERDE. |
[b]ABİ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM DÜŞÜNCE GÜZEL UMARIM HAYATA ÇABUK GEÇER GEREKLİ YANİ...[/b]
|
İSABETLİ BİR BÖLÜM
[QUOTE=RüStüElmaS]BU BAYANLARA ÖZEL "BAYAN TARAFTARLAR" ISIM ALTINDAKI ANABÖLÜMÜ SON ZAMANLARDAKI GÖRDÜGÜMÜZ BIR EKSIGI GIDERMEK ICIN ACMIS BULUNUYORUZ.
HERKESIN GÖRDÜGÜ GIBI, SITEMIZDEKI BAYAN KARDESLERIMIZ BÜYÜK BIR HEVES ILE SIVASSPOR`UMUZA BÜYÜK BIR ILGI GÖSTERMEKTEDIRLER. BIZLERDE BU ILGIYE CEVAP VERMEK ICIN BÖYLE BIR BÖLÜM ACMAYI UYGUN BULDUK. BURADA BU KONULARI BÖYLECE TARTISARAK, BAYAN KARDESLERIMIZI AILELERIYLE BIRLIKTE STADDA GÖRMEK ISTERIZ. BIZ YIGIDOLAR OLARAK, CENTILMENLIGIN EN BÜYÜK ÖRNEGINI GÖSTERMIS BIR TARAFTARIZ. HANIM KARDESLERIMIZIN BASIMINIZ ÜSTÜNDE YERI VARDIR. SITEMIZE GÖSTERMIS OLDUGUNUZ BU BÜYÜK ILGIDEN DOLAYI HEPINIZE TESEKKÜR EDERIM VE SIZLERDEN DAHA FAZLA YORUM VE DESTEK BEKLIYORUZ.[/QUOTE] [B] ÇOK GEREKLİ BİR BÖLÜMDÜ BENCE... ABLA VE KARDEŞLERİMZDE RAHAT RAHAT GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİ BELİRTMELİ.. [/B] |
[QUOTE=RüStüElmaS]BAYAN TARAFTARLARIN SITEMIZ HAKKINDAKI GÖRÜSLERIDE BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR.
BU KONUDA SIZLERDEN YARDIM ISTIYORUZ. YORUM VE ELESTIRILERE HER ZAMAN ACIGIZ. HAYDI KARDESLER SÖZ SIZLERDE.[/QUOTE] Sitemiz tek kelimeyle harika. Emeği geçen herkese teşekkürler. Siteye yeni üye olduğum sıralarda, bu hafta kimle oynayacağız, kaç puandayız filan onu takip ederim diye düşünmüştüm. O gün bugündür siteden asla ayrılamıyorum. çok yoğun iş dönemlerimde bile mutlaka zaman ayırıyorum. Kısaca özetlemem gerekirse, Sitemiz sayesinde resmen Fanatik Sivasspor lu oldum. |
GEÇEN YILKİ KARAGÜMRÜK VE SARIYER MAÇI İBRET ALINMALI
GEÇEN YILKİ KARAGÜMRÜK VE SARIYER MAÇI İBRET ALINMALI, HER İKİ MAÇTADA SİVASLI BAYANLARIN NE KADAR İLGİLİ VE KATILIMCI OLDUKLARINI GÖRDÜK, FUTBOL ARTIK YENİ NESİLLERİN BAYAN ERKEK DEMEDEN İLGİ ALANINI İŞGAL ETMİŞ DURUMDA, TARAFTAR VE KULÜP KÖKLEŞMEK İSTİYORSA BAYANLARI KAZANMAK ZORUNDAYIZ, HAYATIN YARISINDA HATTA BAZAN DAHADA FAZLASINI DOLDURAN KADINLARIMIZINDA AYNI KEYİFİ PAYLAŞMALARINI YAŞAMALARINI İSTERİZ.
|
[b]HEP DESTEK TAM DESTEK ...BAYANLARDA TRİBÜNLERDE Kİ YERLERİNİ ALMALILAR..[/b]
|
MALATYA MAÇINDA BAYAN SEYİRCİ ÇOKLUĞU GÖZÜME ÇARPMIŞTI... DEVAMININ GELMESİ VE BU OLAYIN SİVASTADA GELİSMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM...
|
cok sukur ben yasadım bu duyguları bambaska ... stadda heryer buram buram sıvas kokuyor memleketımı duyuyorum sivassporun maclarında.. bundan daha guzel daha içten bir duygu var mı????
ben deplesmanlara da gitmek isterem ama malum okul baba anne ev durumları.. :D ama tv den de izlesem süper bısey yaa sivaspporumu izlemek.. |
[QUOTE=abircan]GEÇEN YILKİ KARAGÜMRÜK VE SARIYER MAÇI İBRET ALINMALI, HER İKİ MAÇTADA SİVASLI BAYANLARIN NE KADAR İLGİLİ VE KATILIMCI OLDUKLARINI GÖRDÜK, FUTBOL ARTIK YENİ NESİLLERİN BAYAN ERKEK DEMEDEN İLGİ ALANINI İŞGAL ETMİŞ DURUMDA, TARFATAR VE KULÜP KÖKLEŞMEK İSTİYORSA BAYANLARI KAZANMAK ZORUNDAYIZ, HAYATIN YARISINDA HATTA BAZAN DAHADA FAZLASINI DOLDURAN KADINLARIMIZINDA AYNI KEYİFİ PAYLAŞMALARINI YAŞAMALARINI İSTERİZ.[/QUOTE]
ben ıkı macdada vardım evet süperlerdii ama o zaman bu kadar manyak degıldım süper lıgde cok sey degıstı holıganlıga az kaldı.. :D |
HEP DESTEK TAM DESTEK ...BAYANLARDA TRİBÜNLERDE Kİ YERLERİNİ ALMALILAR..
|
[QUOTE=yusuf_07]BAYAN ARKADAŞLARDAN NEDENLERİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİZ??????[/QUOTE]
.............. |
KÜFÜRE HAYIR !!!
[url=http://www.turkmirc.com/resim/online2.asp?url=pictures/küfüre hayır_1.gif&ekleyen=arifcoskun][img]http://www.turkmirc.com/resim/pictures/küfüre hayır_1.gif[/img][/url]
Küfür cahilliğin bir ifadesidir. Bencede ne olursa olsun türbünlerde asla küfüre yer olmamalı.İsteyen herkes bayanlarımızda gelip rahatlıkla maçları izleyebilmeli. Herkese saygılar |
[B]geçen sezon spor akademisinden bayan hocalar geliyodu maçlara..şimdi de gelmelirini isteriz...[/B]
|
HER YERDE MAÇA GİDERİM
VALLA BEN BABAM MAÇA GÖTÜRDÜĞÜ ZAMAN SİVASSPOR'UN MAÇLARINI KAÇIRMIYORUM. NERELERDE MAÇA GİTMEDİM Kİ?... İZMİR'DE DEFALARCA, İSTANBUL'DA, MANİSA'DA, SAKARYA'DA, SİVAS'TA....BABAM GÖTÜRSÜN HER YERE GİDERİM...
|
[QUOTE=x_burnley]TEK KELİME İLE KATILIYORUM SANA AMA BU KONU KLÜBÜ İLGİLENDİRİR EN SON HAMLEYİ KLUBÜN YAPMASI GEREKİR TRÜBÜNLER DOLMALI KÜFÜR YOK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLMALI BUDA BİZİM ELİMİZDE YANİ TARAFTAR TOPLULUĞU SAĞ DUYULU OLMALI[/QUOTE]
[color=red][b]KÜFRE SADECE STADTA DEĞİL HERYERDE KARŞIYIZ AĞZI OLAN KÜFREDİYOR BUDA BİZİ ÇOK MÜZDARİP EDİYOR MAMAFİH BÖYLE KÜFÜRLER OLMASA BAYAN TARAFTARLARIMIZ LÜTFEDİP STADA TEŞRİF EDECEKLER BİZDE BUNUN İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ..BENCE BU KONU EN ÇOK DERNEĞİ BAĞLIYOR MAÇLARA GRUP HALİNDE GİDİYORLAR KÜFREDEN TARAFTARLARA_ki artık ne kadar taraftar denirse_MÜDAHELE ETMELİLER BUNUDA ZATEN YAPIYORLAR AMA OLMADIKLARI YERDE MESELA DERNEK KAPALIDA AÇIKTA KÜFÜR VAR BUNUDA ENGELLEMENİN YOLLARINI BULMALILAR..BENCE Bİ KAÇ GRUP OLUŞTURSALAR KÜFÜRÜ ENGELLEMEK İÇİN ÇALIŞACAKLAR UYARILARINI YAPACAKLAR BENCE BÖYLE ÇOK İYİ OLUR(ben maçlara fazla gidemiyorum bu söylediklerim yapılabilir mi uygun mu bilmiyorum benm ki sadece nacizane bi öneri)[/b][/color] [color=blue]KÜFÜR:KENDİNİ İFADE EDEMEYEN ACİZ İNSANLARIN BAŞVURDUĞU Bİ BEDBAHTLIKTIR...[/color] |
[QUOTE=35fulya58]VALLA BEN BABAM MAÇA GÖTÜRDÜĞÜ ZAMAN SİVASSPOR'UN MAÇLARINI KAÇIRMIYORUM. NERELERDE MAÇA GİTMEDİM Kİ?... İZMİR'DE DEFALARCA, İSTANBUL'DA, MANİSA'DA, SAKARYA'DA, SİVAS'TA....BABAM GÖTÜRSÜN HER YERE GİDERİM...[/QUOTE]
[color=blue][b]HELAL BE YİĞİDE SİZİN BÖYLE YAZILARINIZI GÖRÜYORUM ÇOK BAHTİYAR OLUYORUM...TABİ BUNA BİNAEN BABANIZA TŞKKR ETMEK LAZIM TARAFTARIN BAYAN KATSAYISINI YÜKSELTTİĞİ İÇİN...[/b][/color] [color=red][b]YİĞİDELER STADI DİŞİ KUŞ YAPAR BUNA TEKABUL HEPİNİZİ MAÇLARA BEKLİYORUZ[/color][/b] |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR=GREEN][B]YİĞİDELERİ BU HAFTA OYNANACAK OLAN dİYARBAKIRSPOR MAÇINDADA TRİBÜNDE GÖRMEK İSTİYORUZ...[/B][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=x_burnley]TEK KELİME İLE KATILIYORUM SANA AMA BU KONU KLÜBÜ İLGİLENDİRİR EN SON HAMLEYİ KLUBÜN YAPMASI GEREKİR TRÜBÜNLER DOLMALI KÜFÜR YOK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLMALI BUDA BİZİM ELİMİZDE YANİ TARAFTAR TOPLULUĞU SAĞ DUYULU OLMALI[/QUOTE]
bende öyle olmasını isterim ben ankarada yasıyorum ve sivasspor maclarında sivasa gelmeye calısıyorum gecen yıl son macta geldim fakat orada meclis baskanı ve trt kameraları varken yeniçeri tuttu kameramana sövmeye basladı acıkcası yadırgadım temiz toplum temiz taraftar dileği ile |
[b]inşallah diyarbakır macı denizli macı gibi olmaz türübünleri doldurmalıyız mutlaka bu macı almaktan baska caremiz yok bütün sivaslıları 4 eylül stadına davet ediyorum ...[/b]
|
KATILIYORUM
|
[B]Yiğideler tribünler sizinle dahada renkli olacak.... Örnek taraftarıız heryerde gösterelim..[/B]
|
[COLOR=BLUE]WALLA BU SİVASSPOR İZLENMEZDE HANGİ TAKIM İZLENİR..FIRSATI KAÇMADAN TRİBÜNLERDE Kİ YERİNİZ ALIN SAYIN YİĞİDELER..BELKİ ÇEKİRDEKÇİLER UTANIR VERDİĞİNİZ DESTEKTEN ...AKILLARI BAŞLARINA GELİR..[/COLOR]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Geçen hafta oynanan Sivasspor&Denizlispor maçında bayan taraftarlarımızı tribünde azda olsa gördük...Bayanlarımızda bizim gibi o heyecanı yaşıyorlardı...4 Eylül stadyumunda bayanların olması küfür olayınıda azaltacaktır...Hatta ilk maçımızda tribünde bayanların varlığından olsa gerek bir tane bile küfürlü tezahürat olmadı...4 Eylül stadında bayanlar için bayan tuvaletleri de mevcut...Zaten Futbol Federasyonu bayan tuvaleti olmadığı zaman bunu bir eksiklik sayıyor...
BÜTÜN SİVASLI YİĞİDELERİ TRİBÜNE BEKLİYORUZ...[/b][/QUOTE] [b]Evet Serhan kardeşimizin dediği gibi bayanların Tribünlerde yer alması tribünlerde küfür olayının azalmasını sağlayacaktır...Bütün Yiğideleri maçlara bekliyoruz...[/b] |
Abircan Beye katilmamak mümkün mü. Bayan seyirci gelirse küfür kendiliginden kalkacaktir. Bayan seyircileri stada getirebilmek için herkes önce kendi anasini, bacisini, kardesini bir yakinini maça getirmeli. Hadi bakalim Kolay gelsin.
|
[QUOTE=abircan]SİVASSPORUN NE KADAR CENTİLMEN OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN MUTLAKA YİĞİDELERİN TRİBÜNDE OLMASI LAZIM, BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN
YİĞİDELER İÇİN %50 İNDİRİMLİ BİLET UYGULAMASI, KOMBİNE KART UYGULAMASI OLMASI LAZIM, AYRICA STADDA MUTLAKA Kİ ARTIK VARDIR BAYAN TUVALETLERİ OLMALI, MUTLAKA MAÇLARDA BAYAN GÜVENLİK MEMURLARI BULUNDURULMALI ERKEKLERE GÖREV DÜŞÜYOR BAYANLARI TEŞVİK EDİP ÖZENDİRMELİ, YİĞİDELERE CENTİLMENCE DAVRANMALILAR, STADDA KÜFRÜ TAMAMEN KALDIRIRSAK TRİBÜNE YİĞİDELERİ KAZANIRIZ, DOLAYISIYLA SİVASSPORUM PRESTİJ VE TARAFTAR KAZANIR SAYGILARIMLA ABİRCAN[/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I]valla süper bi fikir ne denilebilirki....[/I][/B][/COLOR] |
bencede gerçekten gerekli bişey stadda bayanların fazla olması seyircimizide kaliteleştirir
|
Kesinlikle katılıyorum!!!
Haydi "YİĞİDE"'ler tribünlere.... |
[B]fener maçında tvden yiğideleri görmek güzel olacak... haydi tribüne bu maçta çok güzel olur...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:44. |