SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Alkışlar Abdurrahman'a (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26900)

SivasSpor.Com 22.08.2009 13:50

Alkışlar Abdurrahman'a

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.a.dereli.jpg[/IMG]

Shakhtar Donetsk karşısında Sivassporlu futbolcuların neredeyse tamamı vasatı aşamazken, aralarından bir isim göze battı: Abdurrahman Dereli.

Savunmanın sağında görev yapan başarılı futbolcu, 90 dakika görev alırken oynadığı futbolla alkış aldı. Uzun zamandır hasret kaldığı Kırmızı - Beyazlı formasını tekrar sırtına geciren Abdurrahman DERELİ ortaya oyduğu muhteşem futbol ile adeta hocasına beni neden bu kadar uzun süre yedek kulubesinde beklettin diye haykırdı. Ayağına topu aldığı her pozisyonda tehlikeler yaratıp rakiplerini hallaç pamuğu gibi dağıttı.

Abdurrahman DERELİ'nin ortaya koyduğu başarılı performans türübünlerde ki ve ekran başındaki Sivasspor taraftarlarını oldukça memnun etti.

Özellikle yaptığı güzel ortalarla beğeni toplayan Abdurrahman, “Tüm takım elinden geleni yaptı, ancak ilk gol bizi dağıttı. Kısa sürede toparlanacağız” dedi.

talha58 22.08.2009 13:52

Cevap: Alkışlar Abdurrahman'a

[B][COLOR="Indigo"]Gerçek performansına dönüş sinyalleri verdi. Tebrikler. Umarım devamı gelir. [/COLOR][/B]

karahisarli 22.08.2009 13:53

türkiyenin en iyi sag beki onu bize getirenden allah razi olsun....

yigidokaan 22.08.2009 13:54

zaten bütün gol pozisyonlarını abdurrahman abinin ortaları sonucu yakaladık...ama atamadık....:mad::mad::mad::mad:

enesarslan 22.08.2009 13:55

2 senedir bu performansı bir tek fatih terim göremedi :confused::confused:

serdal58 22.08.2009 13:56

yeni açılmaya başladı abdurrahman

devamı gelir inşallah

hasantuan 22.08.2009 13:56

gerçekten maçın en iyisiydi....her maç sonunda söyledim..abdurrahman ugurdan iyi neden kesik diye...beni yanıtmadı çok şükür...umarım böyle devam eder...

Besyo_cu 22.08.2009 13:56

[B]Shaktar macının gercekten tek yıldızıydı.Uzun süredir böyle Abdurrahman'ı izlememiştik. Gecen sezonun sonlarına doğru başlayan düşüşü nihayet son bulmuş görünüyor.İnşallah bu performansı katlanarak devam eder.[/B]

NETLOG 22.08.2009 14:03

[QUOTE=besyo_cu;551386][B]Shaktar macının gercekten tek yıldızıydı.Uzun süredir böyle Abdurrahman'ı izlememiştik. Gecen sezonun sonlarına doğru başlayan düşüşü nihayet son bulmuş görünüyor.İnşallah bu performansı katlanarak devam eder.[/B][/QUOTE]Ayen dilerim devam eder!!!! top ayagındayken çok heyecanlanıyom!!!

YigidoGenclik38 22.08.2009 14:05

bnce bülent uygun a bi tepki amacla biraz daha fazla gayret gösterdi cünkü apo yu kesim ugur u almstı oyuna

kısaca sag bek benim dio apo

turkojan 22.08.2009 14:10

Abdurahman oynadıgı zaman kanatlar çalışıyor bülent hoca çok yanlış işler yapıyor böle devam ederse bizim sonumuz kötü olacak.:mad:

gül5858 22.08.2009 14:13

[B]Abdurrahman Dereli en istikrarlı oynayan oyuncumuzdu. Shaktar maçının gerçek yıldızı idi nasıl çıkarıyordu topları ne süratli idi ama malesefki takım işi işte biri diğerinin oyununu bozuyor:confused:[/B]

HeLLRaNKeR 22.08.2009 14:25

Okadar hafradir nerdeydi bu adam ___________________

özgühertaş 22.08.2009 15:07

GERÇEKTENDE MAÇIN YILDIZI OLDU.İNŞ BÖYLE DEVAM EDER.

giants 22.08.2009 15:13

Bende arkadaslara katiliyorum uzun süre aradan sonra tekrar eski Abdurahmani görme ve izleme firsati bulduk. Takimin tek diri ayakta kalan geriden oyun kurmaya calisan ve oyuna agirligini koymaya caba sarf eden oyuncusu idi. Takim haline kötü sonuclar aldigimiz bir sürecte bizi mutlu eden Abdurahmanin geri dönüsü oldu. Kendisine cabasi ve emegi icin tesekkür ederken basarili cikisinin ve takima katkisinin devamini diliyorum.

sevda58 22.08.2009 15:17

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]hocam, artik abdurrahman'i yedek'te tutmazsiniz insallah, neler yapacagini gosterdi, bize ruhuyla oynanyan boyle futbolcular lazim... [/B][/FONT][/COLOR]

babysever 22.08.2009 15:20

Abdurrahman bu derce formdayken onu kenarda tutan zihniyeti kınıyorum..

zaralı19 22.08.2009 16:30

[B]Artık yedekte kalmaz diyorum çünkü kendini kanıtadı işallah abdurrahmanı milli takımdada görürüz bu sene[/B]

58sivasli58 22.08.2009 16:53

herkes bunun farkinda ama birtek fatih terim degil allah nazarlardan korusun süper birsey insallah devami gelir

musti1 22.08.2009 20:08

ben cok begendim insallah devami gelir

efsane5858 22.08.2009 21:28

abdurrahman formada oldugunun sinyallerini verdi.belkide yedek kalmak yaramisdir insallah hayrettinde yedek kalmadan bir an önce formuna kavusur

GuVeN 22.08.2009 22:37

[QUOTE=efsane5858;551577]abdurrahman formada oldugunun sinyallerini verdi.belkide yedek kalmak yaramisdir insallah hayrettinde yedek kalmadan bir an önce formuna kavusur[/QUOTE]

hayrettın gercekten cok kotu son zamanlarda! aklını basına alır mı almaz mı bılmem ama musa gıbı basladı oda sac bas yoldurmaya.. abdurrahmana gelınce takımda en sevdıgım ısımlerden bırı ve kesınlıkle yerı yedek kulubesı deıl.. ona ılk onbır yakısır..

tekniker58 22.08.2009 23:01

çok güzel performans sergiledi. başarılar abdurrahman

ilteriş58 22.08.2009 23:09

işini çok iyi yaptı gerçekten helal olsun devamı gelsin

oquzh4n58 22.08.2009 23:57

adeta Macın yıldızıydı arkadas

carizma0658 23.08.2009 02:13

derelı gercekten mükemmeldı gercek bir yigido gibi HELALLL OLSUN DERELI

58ÖREN58 23.08.2009 02:16

baska sag bek yok ustune turkıyede bıde gokhan gonul

sinan-58 23.08.2009 03:41

ilk defa onun kötü oynadığını ibb maçında görmüştüm o maçtan sonra düzen tutturamadı bu maça kadar ama shaktar maçında bizim bildiğimiz apo sahaya çıkmıştı inş. bundan sonra böyle devam eder

57 Mehmet 23.08.2009 03:45

INSALLAH bundan sonrada böyle devam edersin,

AlBeyaz58 23.08.2009 09:26

Adam 10 numara top aynadı. Zaten Abdurrahman gibi oyuncun varken neden aynı bölgeye kavaukları lavukları transfer ederlerkiii

Adam Yasinin Şabalaklığı yüzünden bence kendini defansta güvensiz hissediyor..
ama

M.Yıldız da dönünce takım ruhunu canlandıracak iki oyuncu
Birde hayrettin formunu düzeltirse herşey yoluna girerrr

yigidoilyas 23.08.2009 10:05

ABDURAHAM VE MUSA AYDIN GERÇEKTEN GÜZEL OYNADILAR. ONLARIN TARAFTAN GELİŞTİ GENELDE ATAKLAR FAKAT SON VURUŞLARIMIZ İYİ DEGİLDİ İNŞALLAH BUNDAN SONRADA BU OYUNCULARIMIZIN BAŞARILARI DEVAMEDER. DARISI BÜTÜN OYUNCULARIMIZA:rolleyes:

Salim58 23.08.2009 10:09

[B]çok güzel ve başarılı idi ben çok beğendim [/B]

shang 23.08.2009 10:40

inş bu performans sürekli olur apo bu takımda mutlaka olmalı

serdal58 23.08.2009 11:16

helal olsun sana..............

ozbss07 23.08.2009 11:21

[QUOTE=yigidoilyas;551750]ABDURAHAM VE MUSA AYDIN GERÇEKTEN GÜZEL OYNADILAR. ONLARIN TARAFTAN GELİŞTİ GENELDE ATAKLAR FAKAT SON VURUŞLARIMIZ İYİ DEGİLDİ İNŞALLAH BUNDAN SONRADA BU OYUNCULARIMIZIN BAŞARILARI DEVAMEDER. DARISI BÜTÜN OYUNCULARIMIZA:rolleyes:[/QUOTE]

musa güzel mi oynadı boş kaleye atacağı topu ıskaladı yaw göz var nizam war ama abdurrahman süper bi oyuncu geçen senekş oyununu oynuyan takımda tek futbolcu kesinlikle

serdal58 23.08.2009 11:22

musa aydın aynı musa..........

kazmalığı devam ediyor......

585858MeRt 23.08.2009 12:22

aslanım benim be fb macında murata sans veren bülo utansın ne diyelim zaten seneye veya devre arasında 3 büyüklerde görürürüz

mustafa_kavak58 23.08.2009 13:17

artik bülent uygun görmüstür abdurrahman nasil oyuncu oldunu yedek tutmaz daha abdurrahman ugur daha yii bence

alperen2009 23.08.2009 20:37

[QUOTE=SivasSpor.Com;551376][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.a.dereli.jpg[/IMG]

Shakhtar Donetsk karşısında Sivassporlu futbolcuların neredeyse tamamı vasatı aşamazken, aralarından bir isim göze battı: Abdurrahman Dereli.

Savunmanın sağında görev yapan başarılı futbolcu, 90 dakika görev alırken oynadığı futbolla alkış aldı. Uzun zamandır hasret kaldığı Kırmızı - Beyazlı formasını tekrar sırtına geciren Abdurrahman DERELİ ortaya oyduğu muhteşem futbol ile adeta hocasına beni neden bu kadar uzun süre yedek kulubesinde beklettin diye haykırdı. Ayağına topu aldığı her pozisyonda tehlikeler yaratıp rakiplerini hallaç pamuğu gibi dağıttı.

Abdurrahman DERELİ'nin ortaya koyduğu başarılı performans türübünlerde ki ve ekran başındaki Sivasspor taraftarlarını oldukça memnun etti.

Özellikle yaptığı güzel ortalarla beğeni toplayan Abdurrahman, “Tüm takım elinden geleni yaptı, ancak ilk gol bizi dağıttı. Kısa sürede toparlanacağız” dedi.[/QUOTE]

VARIMIZ YAGUMUZ BI ABDURRAHMAN KALDI ELIMIZDE BULENT HOCA NE HAS ONU BASKA KLUBE VERMEMIS HAYRET

barikat58 23.08.2009 22:12

abdurrahman 90 dakika boyunca kanatta iyi işler yaptı zaten takımın en iyisiydi.ersen martinin hayal kırıklıgı ise devam ediyor.bu ersen martin iyi bir golcü olsa ispanyada en azından bir kaç gol atardı :) mehmet yıldız dönsede şu talihsizlikleri bitirsek çok iyi olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33.