SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2692)

sonperde_60 10.10.2005 14:22

TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.

x_burnley 10.10.2005 14:25

SELAM

GARDAŞ SENDEN VE TOKAT HALKINDAN ALLAH RAZI OLSUN BU DESDEĞİNİZ BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDI SİZLERİDE İKİNCİ LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH BU KONUDA BAŞARILI OLURSUNUZ TÜM TOKAT HALKINA SELAMLAR SAYGILAR

serhankaburcuk 10.10.2005 14:27

[QUOTE=sonperde_60]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]

[b]Saol Tokatlı gardaş desteklerinizi herzaman biliyoruz..Kalbinizin bizimle beraber olduğunu biliyoruz...Kalpler karşılıklı...[/b]

erhan5834 10.10.2005 14:27

[b]GARDAŞ HERŞEY İÇİN TŞK EDERİZ DARISI SİZE UMARIM TOKAT EN KISA ZAMANDA HAKETTİĞİ YERE GELİR BAŞARILAR...[/b]

twity_58 12.10.2005 18:55

saol gardas...işte burda turklugumuz göruluyor...birlik beraberlık sporda sevgı barıs böyle olur..bir takıma cöreklenıp kalmak holıganı olmak yakıp yıkmak cok bısey de ıfade etmıyor onemlı olan..kendı gönul verdıgın takıma sahıp cıkmak dıgerlerının gönul verdıgı takımlara da destek olmak köstek olmak degıl..

Imparator5834 12.10.2005 19:48

TOKATLI GARDAS TESSEKKURLER.

TOKATLI GARDAS ALLAH HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

halil_58_yigido 12.10.2005 19:58

DOSTLUK

SELAM TOKATLI GARDAŞ ALLAH SENDEN VE TÜM TOKATLI GARDAŞLARDAN RAZI OLSUN BİZİM DE EN BÜYÜK DİLEGİMİZ TOKATSPORU ÖNCE LİG A DA SONRADA SÜPERLİGDE YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ BAŞARILAR DİLERİZ ŞARKIŞLALI HALİL

5841 12.10.2005 21:01

[QUOTE=sonperde_60]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]
DEGERLI KARDEŞİM.YAPTIGIN TÜM DİLEKLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKURLER.ÜMARIM BIR GÜN TOKATSPORDA EN GÜZEL SEVIYELERE GELIRDE O MUTLULUGU HEP BERABER YAŞARIZ.SAG OLUN VAR OLUN. BİZLERDEDE SİZLERI SEVIYORUZ

1984zalim58 12.10.2005 21:46

Bizde tüm Tokat halkını seviyoruz.Allaha emanet olun tokat sporuda süperligde yanımızda görmekten kıvanc duyarız sizide bekleriz.

1967_DERNEK_10UR 12.10.2005 22:09

[B]HEMŞERİM SİTEMİZE HOŞGELDİN...SİZLERİDE SİVAS'TAKİ MAÇLARA BEKLİYOZ...[/B]

Tokatli 12.10.2005 22:33

Sonperde_60 cok guzel yazmisin gardas... Tokatlilar olarak herzaman Sivassporun yaninda olacagiz...

1967_DERNEK_10UR 12.10.2005 22:39

[b]SİVAS-TOKAT ELELE...[/b]

serhankaburcuk 13.10.2005 13:17

[b]Sivasspor Tokatspor kardeşliği herzaman devam eder...[/b]

BOUN 13.10.2005 14:00

Gardaş sitemize hoşgeldin. Tokat özümüz, sözümüz, kültürümüz, canımız, kanımız bir dost ve şirin kardeşimizdir, komşumuzdur, yani herşeyimizdir.İnşallah hep beraber hep birlikte daha güzel günlere....

rguler 13.10.2005 14:58

ne güzel birlik beraberlik mesajları veriliyor işte sporun ruhunu gerçek anlamda yansıtan bir örnek.biraz zor ama inşallah istanbul takımlarıda böyle onur verici güzellikleri yaşarlar.sağolasın tokatlı gardaş sizleride süperligde görmek dileğiyle

bbptek58 13.10.2005 15:01

SİVAS TOKAT İKİ KARDEŞ ŞEHİRDİR BU HER YERDE OLDUĞU GİBİ FUTBOLDA DA BÖYLEDİR SÜPER LİGDE SİZLERİN DE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Siir_Misali 13.10.2005 16:12

sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE

BU GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM KARDEŞİM..BİZDE TOKATSPOR'A BAŞARILAR DİLERİZ..SENİN VASITANLA TÜM TOKATLILARA SEVGİ VE SAYGILARIMIZI İLETİYORUZ..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUZ..ALLAHA EMANET OLUN...

gercek58li 13.10.2005 16:31

TESEKKÜRLER...

Saol Tokatli Gardasim,
Sezon basinda Tokatli gardasimizin biride Sivassporun maclarini Tokatta oynama ihtimaline cok sevindigini yazmisti,gerci olmadi ama Tokatlilarin Sivasspora sahip ciktiklarini biliyoruz.
Insallah Tokatsporda en yakin zamanda o günleri görür.
Hepinize yürekten tesekkürler...
Bunlar bir Sivasli olarak beni duygulandiriyor.

karayel-60 01.10.2007 17:45

--->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

Tokattan tüm yiğidolara slm... Tokatspor malesef geçen sezon yaşanan şanssızlıklardan dolayı küme düştü ve bu sene 3. ligde misafir takım olarak mücadelemizi veriyoruz.. ligin ilk maçında tokatta a.demirspor u 3-0, gümüşhanede gümüşhaneyi 1-0 ve son olarak da dün evimizde kastamonusporu 2-1 le geçerek 3 te 3 yapmıştır.... bu hafta da çoruma akıyoruz. orda da çorumsporu yenip önümüze bakacağız..

ayrıca Sivassporu da tebrik ediyorum. ligde emin adımlarla i,lerliyor. ligdeki konum itibari ile durumu güzel.. biz Sivassporu en iyi yerlerde görmek istiyoruz...

...sevgiler...

Ibrahim1983 01.10.2007 17:58

[B][I][CENTER]Aramiza hosgeldiniz tokatli gardaslar Tokat spor´a Basarilar[/CENTER][/I][/B]

zeko58 01.10.2007 18:27

dilek ve görüşlerin için sonsuz teşekkürler bende bir sivaslı olarak tokat ve tokatspor için aynı duygular içerisindeyim şu anda tokatspor gurubunda lider inşallah şampiyon olur

altuntas58 01.10.2007 18:41

-->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim sizede en kısa sürede süper liğe cıkmanız dileklerimle başarılar dilerim

Turan 59 01.10.2007 19:11

BİZDE TOKATSPOR'A AYNI DİLEKLERİMİZİ SUNUYORUZ.TEMENNİMİZ SİZİDE EN KISA SÜREDE SÜPER LİG'DE GÖRMEK.TOKAT'A SELAM VE SEVGİLER.

puar 10.10.2007 09:36

divriğin grubunda lider olan tokatspora 2 lig yolunda başarılar diliyoruz.

Ss--58--Ss 10.10.2007 09:43

tokatsporlu arkadaslar aramıza hoş geldiniz..

sivasli_yldrm 10.10.2007 10:21

ALLAH RAZI OLSUN GARDAŞ DESTEĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN İNŞ SİZLERDE İSTEDİĞİNİZ YERE ULAŞIRSINIZ

Arif Coşkun 10.10.2007 10:52

[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı

Bu düşünce ve duyguların için çok teşekkür ederiz Tokat'lı kardeşimize. Atalarımız; "Ev satın alma,komşu satın al" boşa dememişler. Şu bir gerçekki aynı durumda Tokatspor olsaydı,benimde dilek ve düşüncelerim aynı seninki gibi olurdu. Tokatspor'ada başarılar diler,birgün süperligte görmek isteriz.

hollywarnrvn 10.10.2007 11:03

Tokatspor'da inşallah hakettiği yere gelir.

ibrahimovic7 10.10.2007 11:34

Bizimle beraber olmanız yürekten desteklemeniz yeter gardaşım sğl. mesajın için tüm tokata sevgiler ve selamlar. Şampiyon olursak tokatıda ayağa kaldırınki haberlerden izleyelim gardaş

nazimgulturk 10.10.2007 12:18

TOKATLILARI ZATEN HEP HEMŞERİM OLARAK BİLDİM ÖYLE GÖRÜYORUM ONLARDA AYNI ŞEKİLDE BİZLERİ HEMŞERİ SAYIYOR İSTANBULDA HER ZAMAN BERABERİM TOKATLILARLA HER ZAMNADA BERABER OLACAĞIZ.....

koran58 10.10.2007 13:32

sagol tokatlı kardeşim bende çorumda yaşayan bir sivaslı olarak çorum tokat maçınıza tüm çorumda yaşayan sivaslı kardeşlerimizi götürdük ve tokat sporumuzu destekledik sagolun uzun liğ maratonunda tokatsporumuza da başarılar dilerim TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİNİ KUTLAR ,YAKLAŞAN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZIN VATANIMIZA MİLLETİMİZE İNSANLIK ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TOKATLI VE SİVASLI KARDEŞLERİMİNDE BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM TANRI TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİN

muhsin koçak 11.10.2007 12:36

[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı

en samimi duygularımla teşekkürler tokatlı kardeşim,ama şunu da bilki bütün temenni ve dilekler karşılıklı,bizde tokatlıyı ve tokatsporu en az onların bizi sevdiği ve desteklediği kadar seviyoruz ve destekliyoruz,en güzel yarınlar sizlerin olsun!

EyüphanAydın 11.10.2007 12:39

BİR TANE DAHA KARDEŞ TAKIM OLDU :D NE GÜZEL YA :d BU TAKIMLAR BİZİ SEVER BİZDE ONLARI

ceza_tolga_rep 11.10.2007 12:46

hoşgeldin kardeşim.MENDERES HOCAYA BAŞARILAR....

velibircan 11.10.2007 12:49

bu pazr tokato desteklemeye maça gidioıruz bulancak maçına resimleri gönderirim

bordobeyaz60 24.10.2007 15:46

s.a
yiğodalara
tokattan tokatspordan ve 60 genclik ten selam

abircan 24.10.2007 15:49

TOKAT BİZİM KARDEŞİMİZİDİR, YILDIZELİNDEN DİVRİĞİDEN KANGALDAN FARKI YOKKİ ARKADAŞ İLELEBET DOSTUZ

yigidolar06 24.10.2007 15:57

sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]ALLAH RAZI OLSUN TOKATSPORA DA BAŞARILAR ONLARIDA ŞAMPİYON GÖRMEK İSTİYORUZ

bordobeyaz60 05.11.2007 12:40

sivaslı gardaslarıma besiktaslı olarak sivas besiktas macında basarılar dilerim gonlum gercekten sivasın yenmesinde sivası bu sene sampıyon olarak işalah gorurus olmasadakesinlikle avrupa kupalarına katılan takımm olarak gormek istiyorum

puar 05.11.2007 18:13

[QUOTE=bordobeyaz60;269945]sivaslı gardaslarıma besiktaslı olarak sivas besiktas macında basarılar dilerim gonlum gercekten sivasın yenmesinde sivası bu sene sampıyon olarak işalah gorurus olmasadakesinlikle avrupa kupalarına katılan takımm olarak gormek istiyorum[/QUOTE]

o zaman kardeş sana biri sordumu hangi takımı tutuyorsun diye sende söyersin sivassporluyum diye sende bizim gibi gurur duyarsın...
sivasspor sivasın takımı değil kırmızı beyaz ve 3 yıldıza aşık olan herkezin takımı ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39.