![]() |
Sivas'ta İftara Davet (09.09.2009)
[URL="http://resimzade.com/Show.html?i=12188&token=144217"][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=12188&token=144217[/IMG][/URL]
Sivasspor sevgisini yiğidoların buluşma noktası [URL="http://www.sivasspor.com"]www.sivasspor.com[/URL] 'da dile getiren getirmeyen gönülleri Sivas ve Sivasspor ile çarpan bütün herkesi [B]09.09.2009 tarihinde Sivas Öğretmen Evinde [/B] 2. sini düzenleceğimiz geleneksel İftar Şölenimize davet ediyoruz. Yapmış oldugu birbirinden görkemli organizasyonlar ile bir internet sitesi olmaktan çıkıp sıcak bir aile yuvası haline gelen [URL="http://www.sivasspor.com"]www.sivasspor.com[/URL] üyelerini bir araya getirip yeni dostluklar kurup var olan dostluklarıda ileriye götürmeye devam ediyor. Bizler sizler gibi değerli arkadaşlarımız ile aynı sofrada , aynı ezanda orucumuzu açmaktan büyük keyif alaçağız sizlerde bizler gibi düşünüyorsanız İftar Organizasyonumuza Davetlisiniz.... [U][B]Menü :[/B][/U] [B]Tavuk çorba Sac Kavurma (Döner) Pilav Yoğurt Karpuz Salata Kola. [/B] [B]Ücret :[/B] Kişi Başı 10 Lira. [B]Not :[/B] Katılan Üyelerimiz yanlarında İstedikleri kadar misafir getirebilirler. [B] Not :[/B] Katılacak değerli üyelerimiz iftar saati 19.00 olduğundan 18.30 da Öğretmen Evinde olmaları gerekmektedir. [U][B]Katılım Listesi[/B][/U]: [B]1- Bekir Bayrak 2- Besyo_cu 3- myway 4-Xavi 5-Carizma0658 6-karakocyakup58 7- Cihan Çakır 8-Atalay urut 9- FurkanCfc 10-DarkVirus 11-Anılcan213 12-Globe-Y-Gençlik 13-Globe-Y-Gençlik + 1 ( Adem ) 14-Globe-Y-Gençlik + 2 ( Erhan ) 15-Globe-Y-Gençlik + 3 ( Samet) 16-nsgny 17-gürbüz 18-cücü baba 19-Şenol usta 20. kingsize58 [/B][B]21-Mustafa YILDIZ 22-AlemdarEnes 23-sensetik 24-???? [/B] |
Cevap: Sivas İftar Organizasyonu
[B]Allah kabul etsin. Emeği geçenlere ve katılım göstereceklere şimdiden teşekkürler.[/B]
|
Güzel bir arkadaşlık çatısı kurulan sitemizin düzenlediği iftar yemeğine katılımın çok olacağını bekliyor, Sivas'ta ki kardeşlerimize şimdieden Allah kabul etsin diyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
İzmir'den selam ve sevgilerimi sunuyorum. AYK |
bu mubarek ayda emegı gecen herkese tesekkurler allah kabul etsın sımdı sivasda olmak vardı
|
[B]Böylesi güzel ve anlamlı organizasyonda olmak çok güzel bir duygu. Ne yazıkki önceki yıllar il dışında olmam nedeniyle katılamadım. Resimlerden takip ettikden sonra büyük pişmalık yaşadım keşke orda olsaydım diye çok üzülmüştüm.
Bu sene kacırmaya niyetim yok. İnşallah birlikte oruç açmak nasıp olur. 1- Bekir Bayrak 2- Besyo_cu[/B] |
[QUOTE=besyo_cu;553765][B]Böylesi güzel ve anlamlı organizasyonda olmak çok güzel bir duygu. Ne yazıkki önceki yıllar il dışında olmam nedeniyle katılamadım. Resimlerden takip ettikden sonra büyük pişmalık yaşadım keşke orda olsaydım diye çok üzülmüştüm.
[/B][/QUOTE] [B]Görev gereği, İl dışında olmam nedeniyle aynı üzüntüyü de bu sene ben yaşayacağım. Arkadaşlara ve katılımcılara afiyet olsun. Allah kabul etsin.[/B] |
[B]Üzülerek söylüyorum o tarihte Sivasta olmaya bilirim eylül başı gibi Sivastan ayrılabilirim nasip artık bakalım [/B]
|
[B]Allah kabul etsin davete icabet edecek tüm kardeşlerime şimdiden hayırlı iftarlar afiyet olsun [/B]
|
[B]Allah Kabul Etsin...Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.[/B]
|
[B]Sende olmasan bekır hocam walla neyse şu mübarek günde olacaklar olmuyor.
Bende geçen sene gibi aynı yerde olucağım. 1- Bekir Bayrak 2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik[/B] |
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;553958][B]Üzülerek söylüyorum o tarihte Sivasta olmaya bilirim eylül başı gibi Sivastan ayrılabilirim nasip artık bakalım [/B][/QUOTE]
[B]Canın Sağolsun Gardaşım ... Bir Dahakıne ...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;553772][B]Görev gereği, İl dışında olmam nedeniyle aynı üzüntüyü de bu sene ben yaşayacağım. Arkadaşlara ve katılımcılara afiyet olsun. Allah kabul etsin.[/B][/QUOTE]
[B]Geçen sene 1 . org guzel geçtı gonul ısterdı ama sagolun recep abıcım hayırlı ramazanlar[/B] |
[B]Sivasta yapılacak iftar organizasyonuna katılımın çok olacağını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun [/B]
|
[U][B][I]İFTAR LİSTESİ[/I][/B][/U]
1- Bekir Bayrak 2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- 5- 6- |
[B]katılmayı isterim ancak şu anda söz vermem mümkün değil[/B]
|
Cevap: Sivas'ta İftara Davet
[I][B]Katılım listesi...
.Bekir bayrak .DarkVirus .Xavi [/B][/I] |
sivasta olursa tüm katılanlara kucak dolusu sevgıler saygılar ve emegı gecenlere yürekten teşekkrler yakın olrsa böylesıne önemlı bir organızasyona gitmeme gibi bir düşüncem söz konusu dahı olmaz
|
guzel bir organizasyon hem burdaki uyeler kendini tanitir,hemde gonuller bir olur ebeddiyette intikal edenlerin ruhlarini senlendirirler dua ile,
|
1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 |
bu fotoğrafı ne zaman çektirdiniz ya keşke bende orda olsaydım vay be gerçekten çok orjinal,ordaki bütün hemşerilerimin coşkusunu hissedebiliyorum,helal olsun size be İNŞALLAH bende bu sefer katılırım bakalım hayırlısı
|
Haydı bakalım dostlar.istekler artması lazım mubarek gunde
|
katılım işin kime neye başvuracaz bende katılacammm:)
|
[QUOTE=karakocyakup58;554296]katılım işin kime neye başvuracaz bende katılacammm:)[/QUOTE]
[B]Kardeşim Katılım için mesaj yazman yeterlı yazıyorum senı lısteye [/B] |
[B]1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- 9-[/B] |
1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- Yasin Çakır 9- SaiD Yeniyapan 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - |
--------------------------------------------------------------------------------
1- Bekir Bayrak 2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- Yiğido Gençlik - (Atalay) 9- 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - |
[COLOR="DarkRed"][B]Birlik ve beraberlik içinde Ramazana yakışır bir şekilde tüm SİVAS sevdalılarının bir araya gelip buluşma dileklerimle.
İnşallah katılım çok olur saygılarımla[/B][/COLOR] |
[B]1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- Yasin Çakır 9- SaiD Yeniyapan 10 - [/B] |
[B][B]1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- Atalay Urut 9- FurkanCfc 10 - 11 - 12 -[/B][/B] |
RALLİM58 recep abi üzerime düşen bi görev varsa söle hayroyu getireyim yine:D abiii
|
1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- Atalay Urut 9- FurkanCfc 10 - messı58 11 -hayrettın yerlıkaya 12 - |
başka topçulardan yokmu kamanan felan gelen olmazmı mecnun otyakmaz felan :confused:
|
[B]1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8- Atalay Urut 9- FurkanCfc 10 - messı58 11 -[/B] |
Allah c.c kabul etsin, biz Gurbette olanlarin gönlü sizlerle.
tüm camia nin tuttugu Orucun yaptigi Duanin kabul olmasini dilerim.. Insallah bir gün gelir bizlerde Ramazanimizi memlekette geciririz.. Hayirli Ramazanlar |
[B]bu davete ıcabet etmek lazım inşallah ben de orda olacagım yer ve zaman farketmez :)[/B]
|
hayırlı iftarlar..
gönlümüz sizinle sivasta bedenimiz yazık ki gurbette... |
[B]Maalesef Sivas'taki iftara katılamayacağım.
Ama onun öncesinde elimden geldiği kadar arkadaşlarla vakit geçirmeye çalışıyorum :)[/B] |
1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- hakankarakoc 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8-messı 58 9- Ben yokum bu mubarek gunde ıı ıftarlar |
[B]1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- hakankarakoc 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8-messı 58 9- [/B] |
[B]1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- hakankarakoc 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 7- karakocyakup58 8-messı 58 9-myway 10-[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |