![]() |
Hoca İstesin Alalım
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/1.baskanuygun.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, takıma iki yabancı oyuncu almak istediklerini ve bu konuda teknik patron Bülent Uygun'dan rapor beklediklerini söyledi. Odyakmaz, 2 Senegalli oyuncu denediklerine de dikkat çekerek, "Hocamız istesin, biz de transferi gerçekleştirelim. Eğer Uygun, Senegalli oyuncuları isterse, hemen imza attırırız" dedi. [B] Kenetlenin[/B] Sivasspor'un hocası, oyuncularını dikkatli olmaları için uyararak, "Kazanıp taraftarımızı mutlu etmeliyiz". Sivasspor, Diyarbakırspor maçına odaklandı. Teknik direktör Bülent Uygun ise futbolcularıyla toplantı yaparak, başarı için kenetlenmelerini istedi. Uygun, "Artık kaybetme lüksümüz yok. Evimizde Diyarbakırspor'u yenmeliyiz. Taraftarımız mutlu olmayı hak ediyor. Bizi çok eleştirdiler. Onlara en güzel cevabı sahada verelim. Size güveniyorum. Üç puanı alıp rahatlayalım" dedi. [B]Hedef 25 puan[/B] Uygun, Süper Lig'in ilk yarısında 25 puan hedeflediklerini de açıklayarak şöyle konuştu: "En az 25 puan toplamak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Bizim için lig yarından itibaren başlıyor. Lige zor maçlarla girdik. Trabzon ve F.Bahçe maçlarında hazır değildik. Ancak hepsi geride kaldı. Şimdi kazanacağız" dedi. Genç hoca, bütün taraftarları Diyarbakır maçına çağırdı. |
Cevap: Hoca İstesin Alalım
Hoca transfer istemiyor mu yoksa :confused: 3 oyuncu alcaz dediler 3 hafta önce 1 tane aldılar o da kaçtı. 1 defans 1 orta saha bekliyoruz
|
sivas düzelsın biz başka bişey istemıyoruz
|
[B]hoca 25 puan toplayınca raporu verir heralde transfer sezonu bitiyor hala rapor yok demekki takım iyi [/B]
|
TRANSVER ŞARTTT EN AZ 2 TANE.....................................
|
ya başkan isterseniz biraz bekleyin transferin bitmesine daha koskoca 2 gün var nede olsa,son saat son dakika artık bulduğunuzu alırsınız tabi gelirlerse
|
hayirlisi olsun bence az 25 puan 35 olsun hocam hayirlisi bu sene olmazsada seneye olur
|
Hoca her maçtan sonra söylüyo transfer gerektiğini..
|
bunların bir dedikleri diğerini tutmuyo
|
[B]Kaybetme lüksümüz yok evet...
Biz taraftar artık galibiyet bekliyoruz bizde piskolojik diğer takımlara savunmasız kaldık. :confused:[/B] [IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/29/3995.gif[/IMG] |
hoca istesin senegallileri hemen alırız demiş..ya başkan zaten denenmek için getirilmiş oyuncular,bonservisleri felan yok:)) ne büyük bi fedekarlık...
benim anlamadığım bu takım geçen sene ligi 2.tamamladı.. nerdeysen tüm maçları yayınlandı. türkiye kupasında yarı final oynadı.. tüm bunlar takıma hiçmi para kazandırmadı..geçen sezon sonunda bunlardan 10 milyon avroya yakın para geldiği söyleniyordu..ama şu ana kadar yapılan transferlerde ben takımın kasasından 500.000 avro bile çıktığını tahmin etmiyorum) az paraya kıyıp transfer yapsaydık şimdi bu durumda olmazdık.. |
İNŞALLAH SİVAS BİR SON DAKİKA BOMBASI YAPIP..GÜZEL TRANSFERLER YAPAR...YOKSA SEZON SONUNA KADAR BÖYLE GİTMEZ......
|
yaw transfer istiyoruz alamiyoruz iste napalim ama bu takimla 25 puan alinmaz cunku cok iyi oyuncularimiz gitti ve kaliteli oyuncular alamadi maalesef
|
DEFANS VE ORTA SAHAYA ADAM GİBİ İKİ OYUNCU GEREK sneegallileri daha ne deniyonusunuz 1 ay oldu bu arada bu senegallilerin adı ne?
|
ne ayak lan bunlar biri diyor hoca istesin, bülent her maçtan sonra diyor en az iki tane alacaz eksiğimiz çok ,eksik çok stoper ve orta mutlaka alınması lazım ,taraftarı uyutmaya çalışmayın ,takımı kendine getirin
|
o denedikleri oyuncularda alt liglerden ortada kalmış 2 oyuncu diğer kadrodakilerden hiçbir farkı yok hatta daha da kötüler...bu sene takım çöplük oldu sadece nerde ortada kalmış lar var toplama kampı gibi tuttu takıma soktular batırdılar sadece iyi bir çıkış yakalamışken olmayacak birşeydi bu sadece tecrübesizlik
|
yok babam yok bu işi senegallilerle kapatacak başkan analşıldı YANLIZ ŞUNU DİYEYİM SİLLA DİALLO GİBİ TARANFER YAPAYIZ AMA KOCELİSPOR BONSERVİSİNİ FEDERASYONA YATIRAMDI MUHAMET ALİNİN EN AZINDAN CARIN GELSİN İŞ İŞDEN GECMEDEN DURAN TOPA VARACAK ADAM YOK YAVV
|
şuna bakya koyduğu hedefe bak 25 puan mış sana birsey demiyorum bülent allahından bul başka birsey demiyorum rezil ettin bizi dostta düşmana yazıklar olsun size
|
transfer sezonunun kapanmasına 3 gün kala iyi oyuncu bulmamız çok zor, bütün futbolcular seçildi, bize de kala kala senagalliler kaldı.. ne diyim hayırlısı olsun.. ..:confused:
|
deneyip neyini begeneceksın ya adamı 2 gunde antremanda begensen ne olacak takımı yok bisiyi yok zaten iyi olsa simdiye bi takım alırdı kala kala bizemı kaldılar.yazık wallaha yazık deneyin siz ikinci ligde 2 oyuncu hakkı war orada kullanırsınız
|
[QUOTE=asim88;554741]hoca istesin senegallileri hemen alırız demiş..ya başkan zaten denenmek için getirilmiş oyuncular,bonservisleri felan yok:)) ne büyük bi fedekarlık...
benim anlamadığım bu takım geçen sene ligi 2.tamamladı.. nerdeysen tüm maçları yayınlandı. türkiye kupasında yarı final oynadı.. tüm bunlar takıma hiçmi para kazandırmadı..geçen sezon sonunda bunlardan 10 milyon avroya yakın para geldiği söyleniyordu..ama şu ana kadar yapılan transferlerde ben takımın kasasından 500.000 avro bile çıktığını tahmin etmiyorum) az paraya kıyıp transfer yapsaydık şimdi bu durumda olmazdık..[/QUOTE] aynen öyle geçen sene sivasspor iddaa gelirleri tv gelirleri ve galibiyet primleride dahiil toplam 30 trilyona yakın para kazandıgı söyleniyordu.. yapılan transferlerin hiç birisine bonservis bedeli ödenmedi aldıgımız en iyi oyncu ermanıda takasla aldık.. yanı paralar biyerde duruyor da nerde duruyor bilmiyorum ;) |
Şurda kalmış iki gün.Artık daha neyi bekliyorsunuz.Heralde transfer sezonu bittikten sonra topçu alacaksınız.Allahım ya...
|
baskan herhalde son gun ımza sov yapacak:D:D:D gecın bunları sayın otyakmaz sezon basından berı tıransfer yapıyorsunuz nerde bedava topcu var onları alıyorsunuz sonrada tıransfer yaptık dıyorsunuz
|
[QUOTE=CoRTeZ;554736]Hoca her maçtan sonra söylüyo transfer gerektiğini..[/QUOTE]
aynen hoca öyle diyo başkan rapor yok dio ne iş anlamadım galiba 2tane ucuz senegalli bulmuşlar ondan bahsediyo başkan hoca rapor versin alalım die taransfer felan yok artık ama kodro otursada daha fazla fark yemesek |
bari sik yapmayın başkanım!biz bülent uygundan böyle sözleri duymaya alıştık.bugün-yarın ha attı atılacak denilen imzalar ama ortada sadece 1 tane yabancı transferi oda hollanda 2.ligden bir oyuncu...bu seneyi geçelim önümüzdeki sezon bakarız diye düşünüyorlar bence
|
Ramazan ya meddah oyunu oynuyorlar ama nedense hiç güleceğim yok
|
Geçen akşam ligtv'de Erman Toroğlu anlattı: "Kulüp başkanlarından biri yabancı oyuncu arıyormuş, bu durum menajerlerden birinin kulağına gitmiş. Açmış telefonu, başkanım yabancı oyuncu arıyormuşsunuz doğru mu, isterseniz ben hallederim demiş. Başkan da peki demiş. Daha sonra bir kadın arıyor başkanı ve istediğiniz futbolcuları getirdik başkanım, gelin seçin diyor. Bşkan şaşırıyor ama aşağıya iniyor. Adam karşısında 2 otobüs dolusu 70 siyahi futbolcuyu göründe küçük dilini yutuyor."
Fıkra değil arkadaşlar gerçekten yaşanmış bir olay. Sanırım bu 2 Senegalli arkadaş da onlardan olmalı. :) Büyük fedakarlık yaparak imza attırmanızı bekliyoruz dört gözle :D |
Bülent hocam sen bu takımı uçurumun kenarından alıp UEFA şampiyonunu sahasına getirttin
İşini bilirsin sen Sana güvenimiz sonsuz |
hoca bir aydır 3 adam istiyor ortada bir şey yok .alacaksanız alın bizide umutlandırmayın .sonunda takım kötüye giderse pişman olursunuz sonunda.
|
hoca da ister bizlerde iyi bir transfer şart artık kadro zangınlıgı sivasa gereklı
|
transfer yapmıycaz desenize şuna,e hani iki hafta önce 3 yabancı alacağız diyordunuz?valla bu işi nasıl toparlaycaksınız siz düşünün kadro ve takım ortada...
|
[B]Bu saatten sonra aceleyle yapilacak bir transferden ne hayir gelecek,Ati alan Uskudari gecmis, ortada kalmis ya kalitesiz yada sakat futbolcu alacaksiniz, hic transfer yapmayin daha iyi.[/B]
|
Ayrica ayaginiza kadar gelmis tam ihtiyacimiz olan mevkinin oyuncusu Stepjan Tomasi bile pintiliginiz yuzunden alamadiniz.Hic olmazsa boyle hocamiz istesin hemen alalim gibi agiz yapmayin.yapmadiklariniz yaptiklarinizi gecmeye basladi.Sivas taraftarinin suskunluguna aldanip onlari cahil zannetmeyin..Suskunlugu tevazusundandir.
|
hocam ne o yoksa istemiyormusun transfer felan!!!
|
kimi nasil ve ne zaman alacaklar bunlar ???????
takima takviye gerekmiyor sadece iki kazma var onlari at gitsin geri kalanada duzgun motivasyonu ver tamam |
son dakika bombalarini bekleyin transferler geliyor habere yönetimden aldim
|
[QUOTE=sivaslihakan;554952]son dakika bombalarini bekleyin transferler geliyor habere yönetimden aldim[/QUOTE]
sendemı yonetımdesın yoksa hadı hayırlısı |
Ben su anda Kİmi aldık bilmiyorum kafam karıstı alıyozmu almıyozmu belli değil temelli tüm oyuncularıı satın NE De Olsa Bülentin dedigi Gibi Ben de Dahil Herkez satılıktır SatIlık Sİvas İstemiyorumm PETkoVİÇsiz İSvas İStiyorUm Transferede 2 gün kalmıs zaten bu sene İLk 10 a girersek iyi yokhsa Faso fiso. Gönderdiklerimizi arar olduk her maçta Hala gönderiyoruzz ayıp BÜlent İnşallah Sivasa YAmuk yapmazsın
|
takımı dağıttılar şimdide transfer yapmaya çalışıyorlar yazık
|
Ben tranfer yapılmadan yazmıştım iyi futbolcuları satmayın diye.Ligden düşen takımlardan oyuncu topladılar elle tutulur bir oyuncu almadılar.Yönetim ve hoca macera peşinde koşuyorlar.Sivası rezil ettiler herkese karşı yüzümüzü kara ettiler.millete alay konusu olduk.Lütfen dikkatli olsunlar tranfer şart ama az ama iyi oyuncu alsınlar.Şampiyonlar ligine ersen martin gibi tranferler yapmak akıllıca değil takımda gol atacak oyuncu yok.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:09. |