SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   DİYARBAKIRLI AZRAİLLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27035)

akrepler21 29.08.2009 19:46

DİYARBAKIRLI AZRAİLLER

DİYARBAKIRSPOR OLARAK SİVAS SPORU GEÇEN SEZON ŞAMPİYON GORMEK İSTEDİGİM TEK TAKIMDI AMA OLMADI
BU SENE BAYRAGI SİZDEN DEVRALDIK GELİYORUZ

yener_sahin 29.08.2009 20:02

Cevap: DİYARBAKIRLI AZRAİLLER

Hoş geldin sefalar getirdin diyarlı,diyarbakıra 4 kere geldim güzel bir şehrimiz.O bayrağı almak sadece lafla yapılacak iş değil icraat ister.Daha doğrusu Güven Özveri Tecrübe ister...Ligde biraz kalıcı olmak istiyorsanız çok fazla manşet olmayın benden size tavsiye.

GAZİANTEPTEN 29.08.2009 20:04

Kardeş neticede bir spor mücadelesi bu.
Ölmek bela ne onu anlamadım
Biz sahamızda bizi yenip şampiyonluktan edip giden takımı bile çiçeklerle uğurladık
Adetimiz töremiz böyledir.
Yarınki maçın sonucu her ne olursa olsun siz Diyarbakırlı kardeşlerimizide aynı şekilde uğurlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

akrepler21 29.08.2009 20:05

sen rahatan bak sivaslı ayık ol:)

akrepler21 29.08.2009 20:11

kardeşim herkesin gözü diyarbakırda ermenisnde amerikan dahil boyle olunca diyarbakırda huzursuzluk çıkarıyolar karıştırıyorlar.hiç bir zaman maçlarda polisler taşlanırmı hiç hangi tarihte taşlanmış ama işte hep siyaset bunun provakor oldugu ortada. fenerbahçe maçında 1 0 öndeyken olaylar başladı inan bana bu olayları yapanlar gerçek diyarbakırlı degil
turgut özalanın boku zamanında ıraktan peşmergeleri sokmasalardı diyarbakır boyle bozulmazdı.diyarbakır çok buyuk bir göç aldı 2 milyon nufusu var şimdi.
buna inan ki diyarbakır çocugu vatanı satmaz herkesten daha çok sever ben dahil

GAZİANTEPTEN 29.08.2009 20:16

[QUOTE=akrepler21;554835]inan bana bu olayları yapanlar gerçek diyarbakırlı degil
...............
buna inan ki diyarbakır çocugu vatanı satmaz herkesten daha çok sever ben dahil[/QUOTE]

Şahsen benim bu konuda en küçük bir tereddütüm yok. Doğru olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.
Ayrıca klüp başkanınızıda seyrettim canlı yayında.
Toroğlu ve altaylının provoke etmesine, kaşımasına, yönlendirmesine, olumsuz beyanlarda bulunması için çanak tutmasına rağmen, çok güzel açıklamalarda bulundu.
Birlik beraberlik mesajları verdi
Aslın beyanıydı bu
Yani zaten kardeşiz, başkan bunu dille getirmiş oldu

üçyıldız58 29.08.2009 20:24

ben hep doğuanadolumuzdan dıyarbakır,mardin ,şanlıurfa,hakkari süper ligde olsun istemişimdir
bu sene dıyarbakır çıktı eskiden dıyarbakır,adanademir ,sivas ne maçlar olurdu

GAZİANTEPTEN 29.08.2009 20:45

Diyarbakırlı kardeşler size bir iyi birde kötü haberim var

İyi haber Burak Karaduman ve Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyen Joseph Desire Job' u almışınız (Para yok diyonuz habirede topçu alıyonuz haa :) )
Kötü haberde fut bolcunuz Basem Abbas’ın babası dün Bağdat’ta düzenlenen bombalı saldırıda ölmüş. Başınız saolsun

sivasdergi 29.08.2009 20:54

[QUOTE=akrepler21;554835]kardeşim herkesin gözü diyarbakırda ermenisnde amerikan dahil boyle olunca diyarbakırda huzursuzluk çıkarıyolar karıştırıyorlar.hiç bir zaman maçlarda polisler taşlanırmı hiç hangi tarihte taşlanmış ama işte hep siyaset bunun provakor oldugu ortada. fenerbahçe maçında 1 0 öndeyken olaylar başladı inan bana bu olayları yapanlar gerçek diyarbakırlı degil
turgut özalanın boku zamanında ıraktan peşmergeleri sokmasalardı diyarbakır boyle bozulmazdı.diyarbakır çok buyuk bir göç aldı 2 milyon nufusu var şimdi.
buna inan ki diyarbakır çocugu vatanı satmaz herkesten daha çok sever ben dahil[/QUOTE]

Valla mesajınızı çok beğendim. Ben inanıyorum çürük elmaların temzileneceğine. Diyarbakır hoş geldi sefa geldi. Emin olun Sivas'ta hiçbir takıma yan gözle bakılmaz, en iyi misafirperverlik gösterilir.

velibircan 29.08.2009 20:56

[B]Hoş Gelmişsin Gardaş..Şunu söyliyim biz bayrak felan devretmedik bayrak hala bizde fakat bu sene zirveye 1-2 hafta geçikmeli çıkıcaz o konuda içiniz rahat olsun...[/B]

okyay58 29.08.2009 21:00

Bayrağı bizden kolay kolay alamazsınız diyarbakırlı. 2 maç kazanana o bayrağı devretseydik şu an burda olmazdık. Yarın tekrar yükselişe geçeceğiz ve ilk basamak siz olacaksınız.. :rolleyes:

akrepler21 29.08.2009 21:02

Diyarbakırspor aradığı 10 numarayı nihayet buldu ve transferini gerçekleştirdi. Fransa'da doğan ve kamerun vatandaşı olan Joseph-Desire Job'u bu akşam 2 yıllığına renklerine bağladı.

1977 doğumlu olan Desire ayrıca Kamerun milli takımında da görev yapıyor. Futbola Fransa'nın Lyon takımının alt yapısında başlayan Desire forvet arkasında görev yaparken ayrıca golcü kimliğiylede tanınıyor.

Diyarbakırspor'un Desire ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi

akrepler21 29.08.2009 21:38

[url]http://www.youtube.com/watch?v=E_fznTiqwEQ[/url]
işte 10 numaramız geldi
izleyin

Ayşegül 29.08.2009 22:55

hoşgeldin ama biz bayrağımızı kimseye devretmedik kolay kolayda devretmeyiz öyle kolay değil bu yarışta herkes kendi bayrağını kendisi diker.... kimse Sivasspor'a benzeyemez...

yigidocengiz 29.08.2009 23:13

her zaman söylemişimdir bizi birbirimize bağlayan tek bir şey var o da dinimiz,eğer ki bunu elimizden almayı başarırlarsa kiALLAH korusun(ve tabi kısmen başardılar) işte o zaman pkk gibi ateist marksist gurplar çıkar ve tabiki bunların birde kuklacısı olur.istedikleri zaman istedikleri kılıfa girerler ve istedikleri yerlerde yangınlar çıkarırlar.bugün diyabakır halkı adına tezgahlanan olaylar dün de bizim için tezgahlanmıştı.ALLAHa şükür biz bu tür provokasyonlardan başımız dik çıktık,umarım diyarbakırda başı dik çıkar.

ShabbatShalom 29.08.2009 23:25

[B]Azraillik sökmez bize Bizim Şanımız ismimizin önündedir [COLOR="Red"]Yiğidoyuz[/COLOR] biz...Yiğidin Harman Olduğu [COLOR="Red"]Yerdeniz[/COLOR][/B]

SkorYazarı 30.08.2009 00:44

Hoşgeldin kardeş, İnşallah şampiyon Anadoludan çıkar bu sene. Sivas-Diyarbakır farketmez aynı toprağın takımlarıyız.. :)

ShabbatShalom 30.08.2009 01:54

[QUOTE=SkorYazarı;554919]Hoşgeldin kardeş, İnşallah şampiyon Anadoludan çıkar bu sene. Sivas-Diyarbakır farketmez aynı toprağın takımlarıyız.. :)[/QUOTE]

ona göre o başkentinden biz anadoluluyuz abi.kendisinede sormak lazım görüşü nasıl.

yigidozan 30.08.2009 02:06

bende diyarbakırdayım akrep yau.belki görmüşsündür ofiste sivasspor tişörtümle gezerim hep. ama diyarbakır maçlarına da giderdim geçen sene. bu yıl fener maçının provoke edileceği belliydi o yüzden rock cafe'de izledik:D

subasi29 30.08.2009 03:39

[QUOTE=Fockhri94;554937]ona göre o başkentinden biz anadoluluyuz abi.kendisinede sormak lazım görüşü nasıl.[/QUOTE]

anadolunun kalesi sivastir fahricim :D

58ÖREN58 30.08.2009 08:06

[QUOTE=akrepler21;554824]DİYARBAKIRSPOR OLARAK SİVAS SPORU GEÇEN SEZON ŞAMPİYON GORMEK İSTEDİGİM TEK TAKIMDI AMA OLMADI
BU SENE BAYRAGI SİZDEN DEVRALDIK GELİYORUZ[/QUOTE]

sız ılkonce busezon lıgde kalmayı basarında bayrak meselesını sonra devletımız hallederrrrrrr:D:D

akrepler21 31.08.2009 19:42

[QUOTE=58ÖREN58;554957]sız ılkonce busezon lıgde kalmayı basarında bayrak meselesını sonra devletımız hallederrrrrrr:D:D[/QUOTE]

devletin bizi tutugu iki ceza maç vermesiyle belli :)
bu arada ilk beşe oynuyoruz kume duşmemeyi siz duşunseniz iyi olur
sivas geçen seneyle hiç alakası yok bu sene siz bu kadroyla zor

07reis58 31.08.2009 19:49

[QUOTE=akrepler21;556026]devletin bizi tutugu iki ceza maç vermesiyle belli :)
sivas geçen seneyle hiç alakası yok bu sene siz bu kadroyla zor[/QUOTE]

2 maç yenen kafaya oynarsa vay geldı bu lıgın halıne

yener_sahin 31.08.2009 19:49

[QUOTE=akrepler21;556026]devletin bizi tutugu iki ceza maç vermesiyle belli :)
sivas geçen seneyle hiç alakası yok bu sene siz bu kadroyla zor[/QUOTE]

Burası senin akıl vereceğin yer değil.Küme muhabbeti yapacaksan uza.senenin başında her takım kafaya oynar sen canını sıkma,size iki maç ceza veren devlet o olayları bir başka takım yapsaydı mislini basardı.Polis sakaryada tribünü jopladı adamlar polisden dayak yememek için karşılık verdiler 3 maç seyircisiz ve yüksek miktarda para cezası aldılar.Diğer takımlar hakeza öyle.Şimdi burdan asıl yazacaklarımı yazarım da mesaj silinir.en iyisi fazla kalabalık etme ağırdan ağırdan takılmana bak,kapiş...;)

akrepler21 31.08.2009 19:55

[QUOTE=akrepler21;554824]DİYARBAKIRSPOR OLARAK SİVAS SPORU GEÇEN SEZON ŞAMPİYON GORMEK İSTEDİGİM TEK TAKIMDI AMA OLMADI
BU SENE BAYRAGI SİZDEN DEVRALDIK GELİYORUZ[/QUOTE]

[QUOTE=yener_sahin;556029]Burası senin akıl vereceğin yer değil.Küme muhabbeti yapacaksan uza.senenin başında her takım kafaya oynar sen canını sıkma,size iki maç ceza veren devlet o olayları bir başka takım yapsaydı mislini basardı.Polis sakaryada tribünü jopladı adamlar polisden dayak yememek için karşılık verdiler 3 maç seyircisiz ve yüksek miktarda para cezası aldılar.Diğer takımlar hakeza öyle.Şimdi burdan asıl yazacaklarımı yazarım da mesaj silinir.en iyisi fazla kalabalık etme ağırdan ağırdan takılmana bak,kapiş...;)[/QUOTE]

:):):):):)........................................

sewaz58 31.08.2009 20:01

[QUOTE=akrepler21;554831]sen rahatan bak sivaslı ayık ol:)[/QUOTE]

Gardaş iyi güzel hoşgelmişsin de bir Sivaslıyla konuşurken ayık ol vs.çok kullanma benden tavsiye sana ... Ligde de taşkınlık yapılmadığı sürece başarılarınızın devamını dilerim ... O taşkınlık yapanların azınlık olduğunu umarak,şehrinizin takımınıza sarılmaya,artık başka alanlarda mutlu olmaya çok ihtiyacı var ... Ligin durumu da 3 haftada belli olmaz,ileride yine bekleriz yorumlarınızı ...

emrekocturk58 11.10.2009 13:30

HOŞ GELDİNİZZZZZZZZZZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Amedefendisi21 08.02.2010 20:21

Öncelilkle sivaasspor a basarılar bu haftaki MacTa Cok guzeL karsılanacaksınız bunu bilniz önce...
SivasLa bu durumda oynamak geercektende istemezdim Sonucta her iki takıma da basarılar ama insallah Diyarbakır kazanır:)))

GuVeN 08.02.2010 20:30

[QUOTE=Amedefendisi21;607103]Öncelilkle sivaasspor a basarılar bu haftaki MacTa Cok guzeL karsılanacaksınız bunu bilniz önce...
SivasLa bu durumda oynamak geercektende istemezdim Sonucta her iki takıma da basarılar ama insallah Diyarbakır kazanır:)))[/QUOTE]

burda güzel karşılanmıştınız,sizede maça geleceklere aynı misafirperverliği göstermek yakışır..iki takımada başarılar ama İnşallah Sivassporumuz kazanır.

ahbey 08.02.2010 20:31

Diyarbakıra, Sivas maçından sonraki maçlarda başarılar dilerim. :D

Cehc 09.02.2010 13:03

[B]Arkadaşlar maç'ta en ufak bi sorun olmaz. Sivasspor taraftarlarıyla iyi ilişkiler içerisindeyiz , en azından hiç bi sorunumuz yok o da geçerli :)
Gelecek olursanız özel mesaj atın irtibata geçelim en güzel şekilde ağırlayalım sizleri. Eğer gelmeyecekseniz de gözünüz arkada kalmasın.. Üç puan ın kardeşliği olmaz ama siz bizim kardaşımızsınız. Selamlar Sivas a ,
Akın[/B]

Kizilirmak58 09.02.2010 13:34

yeşil-kırmızı-beyaz diyar-sivas elele süper ligde... . manisa - denizli kümeye bank asyaya....

yener_sahin 09.02.2010 13:39

[QUOTE=Cehc;607291][B]Arkadaşlar maç'ta en ufak bi sorun olmaz. Sivasspor taraftarlarıyla iyi ilişkiler içerisindeyiz , en azından hiç bi sorunumuz yok o da geçerli :)
Gelecek olursanız özel mesaj atın irtibata geçelim en güzel şekilde ağırlayalım sizleri. Eğer gelmeyecekseniz de gözünüz arkada kalmasın.. Üç puan ın kardeşliği olmaz ama siz bizim kardaşımızsınız. Selamlar Sivas a ,
Akın[/B][/QUOTE]

Sorun olacak olsa bile geliriz.Diyarbakıra 4-5 kez gitmişliğim var.Yani şehri ve insanlarını iyi bilirim.Her gidişimde de tok bile olsam asla ciğerini yemeden geri dönmem.Gerçekden harika bir tad.Türkiyede her yerde yapılıyorda diyarbakırda bir başka...İlk yarıdaki karşılaşmada belki diyarbakır seyircisini en iyi sivasspor seyircisi karşıladı.Diğer şehirlerdeki olaylara benzer hiç bir tutum sergilenmedi.Üstelik diyarbakırspor alkışlandı aldığı galibiyet sonucunda.

Cehc 09.02.2010 14:54

[B]Heyecanına vererek susuyorum..
Organizasyon varsa haberimiz olsun karşılayalım , gezdirelim , ciğer yedirelim dedik. Allah akıl fikir versin[/B]

Salim58 09.02.2010 15:02

[B]gelecek olsam ciğer ikramını geri çevirmezdim kardeşim.

tahriklere kapılmamak gerek en önemli olan dostluğun kazanması.

Sivasta sizlere ne şekilde muamele edildiyse aynısını yapın yeterli.

samimi yaklaşımlarınızdan dolayı teşekkürler.[/B]

yener_sahin 09.02.2010 19:08

[QUOTE=Cehc;607328][B]Heyecanına vererek susuyorum..
Organizasyon varsa haberimiz olsun karşılayalım , gezdirelim , ciğer yedirelim dedik. Allah akıl fikir versin[/B][/QUOTE]

Bu tepkiyi vermeni gerektirecek bir şey yazmadık ki,sanırım heyecan dediğin bu olsa gerek ;)

Amedefendisi21 09.02.2010 19:12

Heyecanın memleketimin cigerinden dolayı olsa gerek:))

sivastatlıbelam 09.02.2010 19:13

bizim diyarbakırdan daha çok puana ihtiyacımız var.puanlarımız eşit olsa bile.çünkü diyarbakır hakkaten yüreğiyle top oynuyor.biraz maddi durumları olsa ilk 5 e oynarlar.
bir topun önüne 3 futbolcu birden atlıyor.bizim geçen yıl ki halimiz.:confused:

bassguitar 09.02.2010 19:15

hayırdır ne bayragı aldınız??biz kimseye bisey vermedikte :))))

effenberg 09.02.2010 19:21

Diyarbakirspor cok zor günlerde(Bursaspor macin dan dolayi) Sivas da cok iyi ve güzel Misafir edilmisti takimi ve taraftarlarini.........
Ayni güzelikleri insallah bu kez Diyarbakirlilar gösterir Sivasspor a ve taraftarlarina.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06.