![]() |
Ege'den Mutlu Dönmek İstiyoruz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/1.sivasspor-.jpg[/IMG]
Süper Lig'de bir maç eksiği bulunan ve oynadığı 3 maçta henüz puan ile tanışamayan Sivasspor, peş peşe oynayacağı Manisa ve Denizli maçlarından iyi sonuçla dönerek moral bulmak istiyor. Kırmızı-Beyazlılarda üst üste gelen sakatlıklar ise can sıkıyor. Ligin 3. haftasında oynayacağı Denizlispor maçı ertelenen ve oynadıı diğer maçlardda Fenerbahçe, Trabzon ve Diyarbakırspor'a mağlup olarak puan alamayan ve taraftarlarını üzen Sivasspor, toparlanmak içien Ege takımları ile oynayacağı 2 maça önem veriyor. Maç hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde sürdüren Sivasspor'da önemli oyuncuların peş peşe sakatlık sorunu yaşaması sıkıntıya neden oldu. Kırmızı-Beyazlılarda uzun sürediersakat olan ve çalışmalara başlayamayan Mehmet Yıldız'ın yanı sıra adelesinde yırtık tespit edilen Ersen Martin, sağ arka ayak kemiğinde kırık bulunan Abdurrahman Dereli, omuzunda sakatlığı bulunan Kaleci Petkoviç, Manisaspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Sezer, Sedat Bayrak, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın ve İbrahim Şahin'in de hafif sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların Manisaspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. Çalışmalarını yönetimin aldığı karar dğrultusunda kendi tesislerinde basına kapalı sürdüren Sivasspor, peş peşe oynayacağı Manisa ve Denizli maçlarından istediği sonuçları alarak, huzur bulmak istiyor. Kırmızı-Beyazlıların transferin son gününde renklerine kattığı Gabon milli takım oyuncusu Mbanangoye'nin de önümüzdeki hafta takıma katılacağı bildirildi. |
Cevap: Ege'den Mutlu Dönmek İstiyoruz
[B]Manisa çok güçlendi yaptıgı transferler cok iyi. Denizli ise yeni bir hoca ile karşımıza çıkıyor ne olacağını kestirmek güç. Bir çok sakat oyuncumuzun durumuda bizim için önemli handikaplar arasında.
Ancak ne pahasına olursa olsun Ege turundan en az 4 puanla ayrılmamız gerek. Bir galibiyet bize ilaç gibi gelecektir. Haydi Yiğidolar Sizlere güveniyoruz.[/B] |
manisasporu şu kadromuzla ve oyunumuzla yenebileceğimizi düşünmüyorum ama denizliyi muhakkak yenmeliyiz ara açılıyor 3 puan fark var daha 4 haftada
|
Bir Düzelse Durum Arakası gelirde Durum ortada
|
[B]Fenerbahçe - Manisaspor maçını izledim gerçekten iyi kadro kurmuşlar.Sivasspor un işi zor.Denizli maçını mutlaka kazanmalı.Hemde farklı.Averajlar ilerde lazım olabilir.[/B]
|
[B]Bülent hoca paf takımından A takıma neden oyuncu çagırmıyor.Bugün Kocaelispor da 92 dogumlu oyuncu bile vardı.Parasızlıktan yaptıgı transferlerin lisansını çıkaramamışlar.Sahada 92li 90 lı 89 lu 88li oyuncular vardı ve 2-2 berabere kaldılar deplasmanda.Bence gençlere şans tanınmalı.Bir kaç tanesinede olsa.[/B]
|
egedeki hangi maça gittiysem hepsini yendik...ve yine gideceğim ve yeneceğiz...
|
[QUOTE=İbrahimAyas01;558160][B]Bülent hoca paf takımından A takıma neden oyuncu çagırmıyor.Bugün Kocaelispor da 92 dogumlu oyuncu bile vardı.Parasızlıktan yaptıgı transferlerin lisansını çıkaramamışlar.Sahada 92li 90 lı 89 lu 88li oyuncular vardı ve 2-2 berabere kaldılar deplasmanda.Bence gençlere şans tanınmalı.Bir kaç tanesinede olsa.[/B][/QUOTE]
bülent hocanın gelecege yatırım yapma gibi bi derdi yok malesef |
[QUOTE=ilteriş58;558164]bülent hocanın gelecege yatırım yapma gibi bi derdi yok malesef[/QUOTE]
[B]kendisini tanımıyorum ama dışardan çok kabadayı birisi gibi görünüyor.inatçı ve kendi bildigini okuyan kimseye kulak vermeyen.Türkiye de alt yapıya önem veren en iyi kulüp Gençlerbirligi. [url]http://www.genclerbirligi.org.tr/spor_okullari.asp[/url] Bende her takım Gençlerbirligi gibi olmalı ama nerde[/B] :confused: |
[QUOTE=İbrahimAyas01;558160][B]Bülent hoca paf takımından A takıma neden oyuncu çagırmıyor.Bugün Kocaelispor da 92 dogumlu oyuncu bile vardı.Parasızlıktan yaptıgı transferlerin lisansını çıkaramamışlar.Sahada 92li 90 lı 89 lu 88li oyuncular vardı ve 2-2 berabere kaldılar deplasmanda.Bence gençlere şans tanınmalı.Bir kaç tanesinede olsa.[/B][/QUOTE]
[B]Genç oyuncu konusunda sizinle hem fikirim ancak Kocaeli iyi bir örnekdeğil. Kocaeli mecbureiyetten genç oyuncuları oynatıyor Borçlarından ötürü pek transfer yapamadı ve aldıgı oyuncularında linsansını çıkartamadığı için genç oyunculara dediğim gibi mecburen yönelmiş durumda.[/B] |
Hangi maça gittiysem kazandık bekle Manisa biz geliyoruz:)
|
Denizliyi yine Denizlide yeneriz, Manisaylada yine berabere kalır 4 puanla döneriz
|
manisa deplasmani gercekten cok zor bu milli mac arasini iyi degerlendirirsek takim oyunu ile galip gelebiliriz
|
4 puan ilaç gibi gelir inşallah alabiliriz 4 puanı bu 2 maçtan
|
İNŞALLAH en az 4 puanla döneriz,yoksa vah halimize.şmidi takımımıza destek verme zamanı bülenti bende zerre kadar sevmiyorum ama SİVASSPORUMUZ için katlanmak zorundayız ve o var diye takımımızdan desteğimizi çekemeyiz.
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]moral acisindan bu 2 maci almaliyiz, en azindan 4 puan, yoksa birdaha zor toparlaniriz, umarim bu 2 maci aliriz, ve moralimiz biraz olsun duzelir...[/FONT][/COLOR]
|
[B]Manisa ve Denizli maçları çokta basite almayalım özellikle Manisa Sivasspor'un maç puan kaybını ve yenilgisinide göz önünde bulundurup zorlu maç çıkaracaklarını düşünüyorum şimdiden Yiğidolara başarılar diliyorum.[/B]
[IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/5/5470.gif[/IMG] |
Herkes sakat yahu.Gidip ben oynuyayım..
|
son şanslarımızdan biri gibi görünüyor
|
[QUOTE=besyo_cu;558150][B]Manisa çok güçlendi yaptıgı transferler cok iyi. Denizli ise yeni bir hoca ile karşımıza çıkıyor ne olacağını kestirmek güç. Bir çok sakat oyuncumuzun durumuda bizim için önemli handikaplar arasında.
Ancak ne pahasına olursa olsun Ege turundan en az 4 puanla ayrılmamız gerek. Bir galibiyet bize ilaç gibi gelecektir. Haydi Yiğidolar Sizlere güveniyoruz.[/B][/QUOTE] dostum ben 3 puana hatta alınacak 2 beraberliğe bile razıyım...durumlar vahim...iyi top oynamadığımız gibi nerdeyse takımın tamamı sakat...işimiz çok zor..manisa maçından ümidim yok ama toparlanma aşamasındayken denizliden bir üç puan alabiliriz... |
hiç umudum yok bu sene düşecek takımlar arasında gösteriliyoruz durumumuz cok kötü bunun en büyük sebebi birlik ve beraberliğimizin bozulmasıdır
|
Umutlarımız kaybetmeye hiç gerek yok
Takım düzelecektir. 2. sezonumuzda bu takımın ne işi var burda diyenler vardı. Bu takım kesin düşer diyenler vardı... |
INANIN SIVAS 2 macdada 6puanla donecek burda tuffi dedi dersiniz
bizler inandik hadin sizde inanin Allahh izin verirse 2macida aliriz beraberlik bile olmaz 6puan bizimdir inanin |
manısada puan yada puanlar cıkarırız arkadaslar ben kale arkasında vudu buyusu yapacam manısasporlulara:)rahat olun..
|
denizli bi ihtimal ama manisayı yenmemiz gerçekten büyük başarı olur
|
[B]Manisadan 1 puan alırsak denizliyi yeneriz orda inşallah .......[/B]
|
ARTIK BİZİ KİMSE TUTMAZ ikisinide kazanırız 6 yaparız :D:D
|
herşey yoluna girecek buna sadece inanalım ve destek olalaım
|
Manisa gerçekten zor olacak,Denizli nisbeten daha dişimize göre..Ama çıkış için acil puan yada puanlara ihtiyacımız var...
|
[QUOTE=badboysefaa;558269]hiç umudum yok bu sene düşecek takımlar arasında gösteriliyoruz durumumuz cok kötü bunun en büyük sebebi birlik ve beraberliğimizin bozulmasıdır[/QUOTE]
Küme düşenler arasında gösterenler Sivası çekemeyenlerdir.Sivas 6 puanla dönecek inşallah. |
evetttt BU HAFTA YİGİDO UYANACAK İNŞ ....................................
.....................ÖLÜMÜNE SİVAS ULAN................................................ KURŞUN KURŞUN ÜSTÜNE OLDU HASRET YANGIN OLDUUU HADİİİİİİİ SİVASIMMMMMMMMMMMMMM ....... |
alın bu maçı herkese en güzel cevabı sahada verin forza sivas
|
Sayın Bülent Hocam; Sinirlenmene hiç gerek yok, transferde çok bariz büyük hatalar yaptınız. Defans yol geçen hanı gibi, takımda uyum yok. Maçları kazanabilmemiz için defans kurgusunun öneçıkmaması orta sahanın çok iyi pres yapıp karşı takımı yıpratması gerekmektedir. ayrıca maç esnasında takımı yönlendirecek bir lider belirlemeniz gerekmektedir. İleri uçtaki gol ayaklarının soğokkanlı ve topu bilinçli kullanmaları gerekmektedir. İzmirde oturan sivassporlu olarak manisa maçına geleceğim inşallah.allah yardımcınız olsun...
|
iki maçı da farklı alırız, busene oyandığımız futbolu allah nazardan saklasın breh breh şimdiye kadar böyle futbol görmedim
|
inşallah hayırlı sonuclar alırız....
|
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR
|
AZKALDI YIGIDOLAR YIGIDO GIBI OYNARSA MANISAYI KESIN YENERIZ VE ONDAN SORA SERI BASLARRRRRRRR
|
İnşallah Ege havası Yiğidolarımıza iyi gelecek, üzerimizdeki kara bulutlar dağılacak, kendimizi toparlayacağız, güneş açacak, karlar eriyecek, keskin ve can yakan ayaz yerini tatlı bir melteme bırakacak, bedenimiz yorgun ama kalbimiz huzur dolu olacak! :)
Bu atmosferi yaşamaya ne kadar da ihtiyacımız var. İki aydır acı çekiyoruz, evet abartmıyorum, iki aydır acı çekiyoruz, hazırlık maçları, avrupa maçları ve son olarak lig maçlarında aldığımız yenilgiler, üzüntülü, kabus gibi geçen geceler, işte, evde, otobüste, heryerde mutsuz ve asık suratlı bir hayat... Gerçekten bunaldık, depresyona ramak kaldı! Mutlu olmaya, dertten, kederden, üzüntüden, sıkıntıdan arınmaya o kadar ihtiycımız var ki!... Lütfen bizim için saldırın, bizim için oynayın, lütfen! |
[QUOTE=yigido_sampiyon;558162]egedeki hangi maça gittiysem hepsini yendik...ve yine gideceğim ve yeneceğiz...[/QUOTE]
arkadaşım istersen büyük konuşma,bende aynı şeyi burdaki ilk shaktar maçı için söylemiştim ama sonuç hüsran oldu.yanlış anlama İNŞALLAH takıma uğurlu gelirsin ama büyük konuşmasak bence daha iyi olur.başımıza ne geldiyse zaten büyük konuşmaktan geldi... |
[QUOTE=Bestepeli-58;558527]SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum zaten hiç mi hiç sevmezdim o gasteyi.ben bi ekleme daha yapıyım istersen;bu fanatik denen adi bir gazetemiz daha var.kendi sitesindeki forumlarda bizim yazdığımız hiç bi şeyi yayınlamıyo,kendimizi savunmamızı engelliyoalr bence onlarıda protesto etmeli ve onlara çok güzel bi cevap vermeliyiz.SİVAStan onlara ekmek olmadığını göstermeliyiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:03. |