SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sevincinde Üzüntünde Seninleyiz...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27189)

MustafaParlak 12.09.2009 22:46

Sevincinde Üzüntünde Seninleyiz...!

[B]Sivas Sporumuz Yani Sevdamız Lige İstedigi Gibi Başlayamamanın Üzüntüsü Yaşıyor Bizde Üzüntüsüne Ortağız.Takımımıza Olan Güven Yitmemekte Üzüntüde Dahada Büyümekte.Takımın Olumlu Havaya Girmesi Ne Kadar Uzarsa Uzasın Bir Gün Yeniden Şampiyonluga Oynayacagız.Yine Şampiyonluğa Oynadığımızda Yanımızda Olanda Olmayanda Belli Olacak.Bu Üzüntülü Günlerde Takımımızın Yanındayız Biz Sevdamızı Galipiyetlere Endeksleyen Değil Mağlubiyettede Yanında Olanlarız.Bu Takımı Gerçekten Sevenlerin Duygularını Gerçekten Anlıyorum Ancak Bu Takımı Sevipte Bırakanları Anlayamıyorum Siz Sevdanızı 3-5 Yenilgiyle Bırakıp Nasıl Gidersiniz.Kimliginde Sivas Yazan Herkezi Bu Takıma Zor Günlerinde Destek Olmaya Çagırıyorum.İstifa Sonuç Değildir Bunu Unutun.Birde Yorumlarınızda Lütfen Takıma Cacık Olmaz Deyip Durmayın Bu Takımda Vallahada Billada Cacık Olmaz Hatta Kuru Fasulyede Olmaz.

Haydi Yiğidolar Zor Günde Köstek Değilde Destek Olalım...!

Bunu Yaptınız Yine Yapabilirsiniz...![/B]

58_babacan_58 12.09.2009 22:47

Cevap: Sevincinde Üzüntünde Seninleyiz...!

[B]HER ZAMAN YANINDAYIZ SİVASSPORUM HEP DESTEK TAM DESTEK DENİZLİSPORU YENİP ÇIKIŞA GEÇİCEZ İNŞALLAH.....[/B]

zaralı19 12.09.2009 22:55

saol mustafa kardeşim çok iyi yazmışsın eline sağlık
Haydi Yiğidolar Zor Günde Köstek Değilde Destek Olalım...!

anils 12.09.2009 22:57

İşte başlık bu.Helal kardeşim!

Umut58SS 12.09.2009 23:00

Yigidolar her zaman başarılı olacaktır.Buna inanıyorum ve SİVASSPOR a destek veriyorum arkadaşlar.

58ÖREN58 12.09.2009 23:00

BIZDE ZATEN IYI GUNDE VE KOTU GUNDE YENSEDE YENILSEDE HEP DESTEK OLUYORUZ SİVASSPORUMUZA AMA KARDESIM BUKADARDA OLMAZKI YANI SABIR SABIR SABIR BIRYERE KADAR SABIR BENCE ACILEN SİVASSPORUMUZA KANDEGISIKLIGI LAZIMMMMMMMM

sevda58 12.09.2009 23:01

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B][SIZE="5"]okadar alismizki galibiyetlere, yenilince bir anda boyle buyuk ofkeler cikiyor, kimsenin sabri kalmiyor, takimi elestirin, herkes elestirir, ama seviyeli elestirin, biz elestirilerimizi bulo, kumeye dusecegiz, ciflik vs vs desersek, elalem de bize guler dalga gecer, cunku aramizda boyle konusan bazilarida sivassporumuzla dalga gecmis oluyor....

insallah denizli karsinda ilk 3 puanimizi aliriz..[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

ShabbatShalom 12.09.2009 23:02

Her maç sonunda böyle konular açılıyor alışır olduk artık 4 eylül ü hiçbir maçta dolduramazlar

zaralı19 12.09.2009 23:03

[QUOTE=58ÖREN58;560476]BIZDE ZATEN IYI GUNDE VE KOTU GUNDE YENSEDE YENILSEDE HEP DESTEK OLUYORUZ SİVASSPORUMUZA AMA KARDESIM BUKADARDA OLMAZKI YANI SABIR SABIR SABIR BIRYERE KADAR SABIR BENCE ACILEN SİVASSPORUMUZA KANDEGISIKLIGI LAZIMMMMMMMM[/QUOTE]

işte kardeş sabır bide bu söz sana gelsin
Mümin kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır. Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mümine hastır, başkasına değil: Ona memnun olacağı bir şey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır.

58ÖREN58 12.09.2009 23:04

[QUOTE=sevda58;560478][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B][SIZE="5"]okadar alismizki galibiyetlere, yenilince bir anda boyle buyuk ofkeler cikiyor, kimsenin sabri kalmiyor, takimi elestirin, herkes elestirir, ama seviyeli elestirin, biz elestirilerimizi bulo, kumeye dusecegiz, ciflik vs vs desersek, elalem de bize guler dalga gecer, cunku aramizda boyle konusan bazilarida sivassporumuzla dalga gecmis oluyor....

insallah denizli karsinda ilk 3 puanimizi aliriz..[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

DENIZLI MACINDA UC PUANMI:D:D:D:D:D

eyuphulagu 12.09.2009 23:08

Ne yapalım yani kendimizi,sivaslılığımızı mı bırakalım;başka diyarlara mı gidelim..Ligde 4. haftayı gda geri de bıraktık hala puanla tanışamadık...Bu takım son 2 yılda tüm ülkenin gururu oldu;şampiyon bu sene Anadolu'dan sloganının baş kahramanı oldu..Sivaslılar olarak bu takıma;oyunculara hocaya bugün sahip çıkmazsak ne zaman sahip çıkacağız..Elbirliği ile bu takımı düzlüğe çıkaracağız;buna bütün kalbimle inanıyorum..Bir takımın başına gelebilecek her türlü şanssızlığı yaşadı bu takım..Her türlü sakatlığı yaşadı,takıma gelip sonra takımı barakıp giden oyuncuların durumunu yaşadı..Takımın her şeyi olan M.YILDIZ,Sezer gibi o.yunculardan hiç yararlanamadı.Maçı izleyemediğim için oyunculrın nasıl oynadığını da bilemiyorum...Yine de bu takımın düzeleceğine bütün kalbimle inanıyorum..Bazı taraftarların dediği gibi bank asya lafını da duymak istemiyorum...Ligden düşen bir çok takımın ne hallere geldiğini;bu takımların kayyuma teslim edlip takımı alacak kimsenin çıkmadığı bir ortamda Sivassporlu oyunculara,hocamıza lütfen sahip çıkalım ve güvenelim...Bu takım bu ligden düşerse hepimizn hayeleri de ölür;bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım..UNUTMAYALIM Kİ GÜNEŞ HER GÜN YENİDEN DOĞAR..SİVASSPORADA YAKINDA YENİDEN DOĞACAKTIR....

58ÖREN58 12.09.2009 23:10

[QUOTE=zaralı19;560481]işte kardeş sabır bide bu söz sana gelsin
Mümin kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır. Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mümine hastır, başkasına değil: Ona memnun olacağı bir şey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır.[/QUOTE]

ARKADASIM BIZDE SABREDIYORUZ ZATEN 4 MAC OYNADIK 0 PUN TAMAM SABREDEN DERVIS MURADINA ERMIS AMA O SABIRDA BIRYERE KADAR MESELA SEN YAPTIGIN BIR ISTEN ZARAR ETMEK ISTERMISIN

zaralı19 12.09.2009 23:14

[QUOTE=58ÖREN58;560492]ARKADASIM BIZDE SABREDIYORUZ ZATEN 4 MAC OYNADIK 0 PUN TAMAM SABREDEN DERVIS MURADINA ERMIS AMA O SABIRDA BIRYERE KADAR MESELA SEN YAPTIGIN BIR ISTEN ZARAR ETMEK ISTERMISIN[/QUOTE]

kardeş sabır sabır bak bu hadisi şerif

Mümin kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır. Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mümine hastır, başkasına değil: Ona memnun olacağı bir şey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır.

Umut58SS 12.09.2009 23:18

Üzülmeye Hiç Gerek Yok Bülent Hoca Manisa Maçından sonra takıma çeki düzen verecegini düşünüyorum.Sivasa Başarılar:):D:confused::mad:;):rolleyes:

ShabbatShalom 12.09.2009 23:22

[QUOTE=Umut58SS;560512]Üzülmeye Hiç Gerek Yok Bülent Hoca Manisa Maçından sonra takıma çeki düzen verecegini düşünüyorum.Sivasa Başarılar:):D:confused::mad:;):rolleyes:[/QUOTE]

her maçtan sonra aynı sözler aynı sözler değişen bişey yok.yine aynı takım yine aynı sözler

MustafaParlak 12.09.2009 23:46

Bekledigim Yorumları Yapıyorsunuz Bakın Destek Olduk Diye Sayfa Açtık Lütfen Destek Olmak İstemeyenler Yorum Yazmasınlar Fochrimidir Nedir Sende Bu Forumdan Uzazk Dur Biz Nerde Durduğumuzu Nerde Hareket Ettiğimizi Biliyoruz Sende Bil Biz Bu Takıma Güveniyoruz Sen Güvenme Bak Benim Takımım 10 Hafta Yenilsin Ben Yenilgiye Bakmam Galibiyetede Üzülme Stad Yine Dolsada Dolmasada Fark Etmez Ben Sivastaki Taraftar Gruplarımızın Özellikle Yiğido Gençligin Takımdan Kopacağını Sanmıyorum Gerçek Taraftar Gelsinde Stada 20 Kişi Gelsin Sen Ve Senin Gibiler Gelmesin Önemli Değil Biz Yolumuza bİz Sevdamıza Bakarız Milleti Köstek Olmaya Davet Etme Zihniyetini Bırak Artık Yoksa Sana Şahsım Adına Önlem Almak Zorunda Kalıcağım Site Yönetimi Sana Önlem Almasada...!

sivassporummm58 12.09.2009 23:50

Arkadaşlar biraz ne dediğinizin farkında olun lütfen.Bu sloganlar bir takım için söylenir bir kişi için değil.Bülent Uygun için sevincinde üzüntünde seninle birlikte demek ne demek.Biz şahıslar için mi bu takımı tutuyoruz.Bu takım 4 maçtır kaybediyor.Belki diğer maçını da kaybedecek.Biz hala başımızdaki hocayı ne diye savunuyoruz anlamadım ki.Arkadaşlar takımımızın menfaatleri gerekiyorsa takımın başında bırak Bülent uygun'u Alex ferguson da olsa gereği yapılmalıdır.Hala anlamadınız bunu ya.Profosyonel düşünün biraz.Bu saatten sonra duygusal düşünmek ancak takımımıza zarar verir.Bu maçtada gösterdiki Bülent Uygun'un artık bu takımda bir fonksiyonunu kalmamıştır.Hadi bir sonraki maçı aldık diyelim.Peki çıkışa geçeceğimizi diğer maçları alacağımızı dahi kestiremiyoruz artık.Görünen köy kılavuz istemiyor.Artık yönetimin de Bülent Uygun'un da bu konuda radikal bir karar alacağını umut ediyoruz ve bekliyoruz.Umarım çok geç olmadan bu karar çıkar.Herşey sivassporumuz için...

MustafaParlak 12.09.2009 23:59

[QUOTE=sivassporummm58;560569]Arkadaşlar biraz ne dediğinizin farkında olun lütfen.Bu sloganlar bir takım için söylenir bir kişi için değil.Bülent Uygun için sevincinde üzüntünde seninle birlikte demek ne demek.Biz şahıslar için mi bu takımı tutuyoruz.Bu takım 4 maçtır kaybediyor.Belki diğer maçını da kaybedecek.Biz hala başımızdaki hocayı ne diye savunuyoruz anlamadım ki.Arkadaşlar takımımızın menfaatleri gerekiyorsa takımın başında bırak Bülent uygun'u Alex ferguson da olsa gereği yapılmalıdır.Hala anlamadınız bunu ya.Profosyonel düşünün biraz.Bu saatten sonra duygusal düşünmek ancak takımımıza zarar verir.Bu maçtada gösterdiki Bülent Uygun'un artık bu takımda bir fonksiyonunu kalmamıştır.Hadi bir sonraki maçı aldık diyelim.Peki çıkışa geçeceğimizi diğer maçları alacağımızı dahi kestiremiyoruz artık.Görünen köy kılavuz istemiyor.Artık yönetimin de Bülent Uygun'un da bu konuda radikal bir karar alacağını umut ediyoruz ve bekliyoruz.Umarım çok geç olmadan bu karar çıkar.Herşey sivassporumuz için...[/QUOTE]

[B]Bak Şimdi Biraz Ağır Olacak Ama Sana Bi Örnek Vereyim Baban Seni Büyütsün Sonra Baban İki HATA yapsın sen benim babam degilsin de olurmu bu adamı yha başa getirmiyecektin yada göndermeye çalışmayacaksın.Bülent Uygun Olarak Düşünüyorumda Bu Yorumlardan Biri Bana Yapılsa Hakkım Helal Zıkkım OLSUN Ne Haliniz Varsa Görün Der Çeker Giderdim.Bülent Uygun Adamdır Çeker Gider Çok Ararız [/B]

Umut58SS 13.09.2009 00:02

fockri94 bu forumdan banlanmanı istiyoruz sen sivaslı degilsin

MustafaParlak 13.09.2009 00:07

[QUOTE=Umut58SS;560583]fockri94 bu forumdan banlanmanı istiyoruz sen sivaslı degilsin[/QUOTE]

[B]Değil Tabi Trabzonlu Adam Zatan Artık Site Yönetiminden HiçBir Şey Beklemiyorum Kimsede Beklemesin...![/B]

sivassporummm58 13.09.2009 00:14

[QUOTE=MustafaParlak;560580][B]Bak Şimdi Biraz Ağır Olacak Ama Sana Bi Örnek Vereyim Baban Seni Büyütsün Sonra Baban İki HATA yapsın sen benim babam degilsin de olurmu bu adamı yha başa getirmiyecektin yada göndermeye çalışmayacaksın.Bülent Uygun Olarak Düşünüyorumda Bu Yorumlardan Biri Bana Yapılsa Hakkım Helal Zıkkım OLSUN Ne Haliniz Varsa Görün Der Çeker Giderdim.Bülent Uygun Adamdır Çeker Gider Çok Ararız [/B][/QUOTE]

Biz aile yönetmiyoruz takım yönetiyoruz kardeşim.Verdiğin örnek ile bizim şu anki durumumuzun uzaktan yakından alakası yok.
Sen diyorsun ki Bülent Hoca bize şunu yaptı.Biz de onun her dediğini yapalım edelim o ne yaparsa ona hak verelim.Var mı böyle birşey kardeşim.Burası çiftlik mi.Sana bir örnek verdim.Bırak Bülent Hoca'yı bu takımın başına Alex Ferguson dahi gelse başarısız olduğu zaman günün birinde çıkar gider bu kadar basit.

Ayrıca daha önce de defalarca söyledim.Bu takımda bizim için tek kutsal olan bu renklerdir, bu armadır.Bizim için kutsal olan sivasspordur, bülent uygun değil tamam mı kardeşim.
Bülent Uygun'un bu takıma verdikleri kadar bu takımın da Bülent Uygun'a verdikleri var.
Kimseyi ama kimseyi bu takımın üstünde göremezsiniz.Kimseyi de bu takımda kral yapamazsınız.Bu alemde tek kral vardır o da sivasspordur ve biz de sivassporumuzun mefaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız.Bu konuda ben tercihimi söyledim.İsteyen katılır isteyen katılmaz...

MustafaParlak 13.09.2009 00:37

[QUOTE=sivassporummm58;560603]Biz aile yönetmiyoruz takım yönetiyoruz kardeşim.Verdiğin örnek ile bizim şu anki durumumuzun uzaktan yakından alakası yok.
Sen diyorsun ki Bülent Hoca bize şunu yaptı.Biz de onun her dediğini yapalım edelim o ne yaparsa ona hak verelim.Var mı böyle birşey kardeşim.Burası çiftlik mi.Sana bir örnek verdim.Bırak Bülent Hoca'yı bu takımın başına Alex Ferguson dahi gelse başarısız olduğu zaman günün birinde çıkar gider bu kadar basit.

Ayrıca daha önce de defalarca söyledim.Bu takımda bizim için tek kutsal olan bu renklerdir, bu armadır.Bizim için kutsal olan sivasspordur, bülent uygun değil tamam mı kardeşim.
Bülent Uygun'un bu takıma verdikleri kadar bu takımın da Bülent Uygun'a verdikleri var.
Kimseyi ama kimseyi bu takımın üstünde göremezsiniz.Kimseyi de bu takımda kral yapamazsınız.Bu alemde tek kral vardır o da sivasspordur ve biz de sivassporumuzun mefaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız.Bu konuda ben tercihimi söyledim.İsteyen katılır isteyen katılmaz...[/QUOTE]

Bak Dediklerine İsteyen Katılır İsteyen Katılmaz Biz Burda Takım Yönetmiyoruz Aie Yönetiyoruz bEN aNNEMİ bABAMI gERİDE bIRAKARAK SivassPORA kOşmuyorum Aileme Koşuyorum.Bülen Uygunda Kraldır Bunu Kimse İnkar Edemez Beni Buraya Getirdiyse Kraldır bENİM dÜŞÜNCEMDE bUDUR bUNU iNKAR eDEN aDAMINDA aDAMLIGINDAN şÜPHE eDERİM bUNU iYİCE oKU vE öYle Cevap Ver...!

sivassporummm58 13.09.2009 00:48

[QUOTE=MustafaParlak;560635]Bak Dediklerine İsteyen Katılır İsteyen Katılmaz Biz Burda Takım Yönetmiyoruz Aie Yönetiyoruz bEN aNNEMİ bABAMI gERİDE bIRAKARAK SivassPORA kOşmuyorum Aileme Koşuyorum.Bülen Uygunda Kraldır Bunu Kimse İnkar Edemez Beni Buraya Getirdiyse Kraldır bENİM dÜŞÜNCEMDE bUDUR bUNU iNKAR eDEN aDAMINDA aDAMLIGINDAN şÜPHE eDERİM bUNU iYİCE oKU vE öYle Cevap Ver...![/QUOTE]

Bülent Uygun' u kral olarak kabul ediyorsan ben de sana o zaman derimki kurun şöyle bir takım adını da Bülentspor yapın oynayın.Önce amatörden başlayın süper lige kadar çıkarsınız inşallah:)

Bülent Uygun'a kral diyen bir kişi sivassporu reddetmiş sayılır.Bunun anlamı budur.Ben onun adamlığına laf etmedim zaten adamlığı beni ilgilendirmiyor.Bir sivassporlu olarak sivasspora ne yaptığı beni ilgilendiriyor.

Ben diyorum ki bu alemde tek kral vardır o da sivasspordur.Şahıslar gelip geçicidir.Şahıslara karşı sadece minnet borcumuz olur.Ama sen ne diyorsun bu alemde kral Bülent Uygun'dur.

O zaman ben de seni Bülentinle baş başa bırakayım.Bülent Uygun taraftarı olduğuna göre seninle tartışabileceğim bir noktada kalmadı o zaman ne yazıkki:);)

sivassporummm58 13.09.2009 01:10

Gerçekten çok acınacak bir durum arkadaşlar.Sivassporu yöneten bir kişiye kral demek ve bunu da açıkça dillendirmek gerçekten çok üzücü bir durum.Bilmiyorlarki kral dedikleri kişi iki gün sonra çıkıp gidecek yine biz bize kalacağız.Bilmiyorlarki bu takımın 42 yıllık geçmişinde nice başarıları oldu, nice hocalar başkanlar gelip geçti.Bilmiyolarki bu takıma nice isimsiz kahramanlar emek verdi.Sanki bu takım 2 yıl önce kuruldu.40 yılı reddettik.Asıl vefasızlığı bu kırk yılı reddeden arkadaşlar yapmıyorlar mı acaba.Vefasızlıktan bahseden arkadaşlar bunları iyi düşünsünler.Biz 2 yılda adamı kral yaptık, takımımızdan daha önemli yaptık,valla helal olsun size ne diyelim arkadaşlar.Asıl işin ilginç ve dramatik yanı ise bunu da vefa adına söylemeniz...

MustafaParlak 13.09.2009 01:50

[QUOTE=sivassporummm58;560660]Gerçekten çok acınacak bir durum arkadaşlar.Sivassporu yöneten bir kişiye kral demek ve bunu da açıkça dillendirmek gerçekten çok üzücü bir durum.Bilmiyorlarki kral dedikleri kişi iki gün sonra çıkıp gidecek yine biz bize kalacağız.Bilmiyorlarki bu takımın 42 yıllık geçmişinde nice başarıları oldu, nice hocalar başkanlar gelip geçti.Bilmiyolarki bu takıma nice isimsiz kahramanlar emek verdi.Sanki bu takım 2 yıl önce kuruldu.40 yılı reddettik.Asıl vefasızlığı bu kırk yılı reddeden arkadaşlar yapmıyorlar mı acaba.Vefasızlıktan bahseden arkadaşlar bunları iyi düşünsünler.Biz 2 yılda adamı kral yaptık, takımımızdan daha önemli yaptık,valla helal olsun size ne diyelim arkadaşlar.Asıl işin ilginç ve dramatik yanı ise bunu da vefa adına söylemeniz...[/QUOTE]

[B]Sırf Sana İnat Kral Bülent Uygun.Ulan Neyedigi Belirsiz Herif Benim Sinirlerimi Germe Senide Yakarım Yedi Sülalenide Adamsan Delikanlıysan Ver Adresini Lan YAZ şuraya delirtme Beni Kral Bülent Uygun Diyoruzki Bi Bildigimiz Var Başkanada Laf Söylesenize Ben Bülent Uygunu iki Kendini Bilmezin Dedikleriyle Göndermem Diyor Adam Sus Otur Oturduğun yerde Delikanlıysan İsmini Adresini Verde İBRET oLSUN dİYE bİ gÖREYİMM sENİ.Bak Tabikide takımda Kişiler Gelip Geçicidir Ancak Bülen UyguNun Geçme Dönemine Daha Var İki Sene Neler Yaptı O zaMAn AYRILMIYORDUNUZ yANINDAN bİZ bU adam Fenerli Derken Nerdeydiniz Şİmdi İNAT oLSUN Kral Bülent Uygundur...![/B]

yigido Atilla 13.09.2009 02:08

MustafaParlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak Dediklerine İsteyen Katılır İsteyen Katılmaz Biz Burda Takım Yönetmiyoruz Aie Yönetiyoruz bEN aNNEMİ bABAMI gERİDE bIRAKARAK SivassPORA kOşmuyorum Aileme Koşuyorum.Bülen Uygunda Kraldır Bunu Kimse İnkar Edemez Beni Buraya Getirdiyse Kraldır bENİM dÜŞÜNCEMDE bUDUR bUNU iNKAR eDEN aDAMINDA aDAMLIGINDAN şÜPHE eDERİM bUNU iYİCE oKU vE öYle Cevap Ver...!

Arkadasim seni Bülent uygun nereye getirdi ???? yukarida yazmissin beni buraya bülent uygun getirdi diye Biraz aciklarmisin ????

sVs 13.09.2009 02:47

[QUOTE=sivassporummm58;560603]Biz aile yönetmiyoruz takım yönetiyoruz kardeşim.Verdiğin örnek ile bizim şu anki durumumuzun uzaktan yakından alakası yok.

Kimseyi ama kimseyi bu takımın üstünde göremezsiniz.Kimseyi de bu takımda kral yapamazsınız.Bu alemde tek kral vardır o da sivasspordur ve biz de sivassporumuzun mefaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız.Bu konuda ben tercihimi söyledim.İsteyen katılır isteyen katılmaz...[/QUOTE]

AYNEN KATILIYORUM SEN YÜREĞİNE İŞLEMİŞSEN KIRMIZI BEYAZI GERİSİ YALAN NE BÜLENT NE MECNUN U NEDE KOMPLE TAKIM 1967 BÜLENT YOKTU 3. LİGDE OYNARKEN DE YOKLARDI BUNDAN NE KADAR UZATIRSAN UZAT 20 YIL SONRA DA OLMAYACAKLAR SEN SEVERSEN SEN SAHİP ÇIKARSAN BU RENKLERE EDEBİ OLACAKTIR

ilyasbaba_58 13.09.2009 07:50

Mustafa kardeşin eline saglık guzel yazı olmuş ger gerçektende site içerisinde o tip insanlar varsa hemen gerekli onlemler alınmalıdır çunku tam sabırla beklememız gerekırken ve Bülent hocaya tam destek vermemız gereıkırken bu tip insanların sozlerıyle galayana gelip bıanda gereksız eleştirı yapabılırız. Arkadaşlar kolay degıl Bulent hocanın işi elimizi vicdanımıza koyup eleştiri yapalım takımın durumu ortada futbolcuların kalıtesı ortada bakın buarada tam olarak şunu demek istıyorum vay efendım bu futbolcu iyi degıl digerını çok ucuz aldık işi yapmaz vb. sözlerin artık geregı yok çunku bız önümüze bakmamız gerekıyor olan olmuş artık alınan alınmış varmı otesı kardeşim onumuze bakmaktan başka destek olcaz sabırla bekleyecegız dua edecegız hocamızın sonuna kadar yanında olcaz herkes çok çalışacak ustune duşen gorevı yapcak ve sonunda Allahın ıznıyle yıgıdom hakkettıgı yerde olcak selam ve dua ile.

yiğidosebo58 13.09.2009 14:57

DEĞERLİ YİĞİDOLAR
HEPİNİZİ SABIRLI OLMAYA DAVET EDİYORUM
BUNLARIN HEPSİ GELİR-GEÇER ,KÖTÜ YAZI YAZANLAR VE AHKAM KESENLER İLRİDE UTANACAKLARDIR, NE YAZIKKİ MEMLEKETİMİZİ,SİVASSPORUMUZU YERDEN YERE VURUYORLAR .
ARTIK BIRAKIN !! SARILIN SİVASSPORUMUZA DAHABÜYÜK DESTEGE İHTİYACIMIZ VAR KİMSEYİ KONUŞTURMAYIN.........

yiğido881 13.09.2009 18:28

sivasspor taraftarları ligden düşsek yine tutar eniyi taraftar bizde .takımınıza güvenin!

subasi29 13.09.2009 18:32

Tabiki Herzaman Takimin Arkasindayiz,Kimsede Kendi Kisisel Cikari icin Burda Degil :p Zaman Birlik Dirlik Beraberlik Zamani El Ele,Gonul Gonule verip Desteklemeliyiz....

yigidomurat 13.09.2009 18:53

rabbim yardımcımız olsun,işimiz gerçekten çok zor,ama bu zorlukların hepsini hep beraber atlatacaz ALLAHın izniyle,yeter ki birlik olalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01.