SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Duruma El Koydu ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27208)

SivasSpor.Com 14.09.2009 11:24

Başkan Duruma El Koydu !

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/mecnnbsk.jpg[/IMG]

Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken 1 maçı eksik olmasına rağmen henüz puanla tanışamayan Sivasspor'daki kötü gidişe başkan Otyakmaz el attı. Mecnun Otyakmaz, Manisaspor karşılaşması sonrası İstanbul'la dönmeyerek takımla birlikte Denizli'ye gitti.

Geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ligi 2'inci sırada tamalayarak taraflı tarafsız bir çok futbolseverin gönlünde taht kuran kırmızı beyazlı ekip yeni sezonda henüz puan ile tanışamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Manisaspor'a 3-1 yenilerek ligin sonuna demir atan Sivasspor'da kötü gidiş başkan Mecnun Otyakmaz'ı harekete geçirdi. Manisaspor karşılaşması sonrası kaldıkları otelde Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir görüşme yapan Otyakmaz, kötü gidişin nedenini sordu. Görüşme sonrası İstanbul'a dönmeyen Otyakmaz dün öğlen saatlerinde takım otobüsü ile birlikte Denizli'ye kamp yapacakları Anemon Oteli'ne geçti. Başkan Otyakmaz otobüs içerisinde futbolcular ile tek tek görüşerek kötü gidişin sebebini sorduğu öğrenildi. Otyakmaz'ın otobüs içerisinde futbolculara, "Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor'un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Çarşamba günü oynayacağımız zorlu Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahçup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık" dediği öğrenildi.

Çarşamba günü oynanacak Denizlispor karşılaşmasına kadar takım ile birlikte Denizli'de kamp yapacak olan Başkan Otyakmaz'ın futbolcular ile görüşmelerini burada da sürdüreceği ve en kısa zamanda kendilerine gelmeleri konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

[B]Fanatik[/B]

Sivaslibey 14.09.2009 11:24

Otyakmaz el koydu!

Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken 1 maçı eksik olmasına rağmen henüz puanla tanışamayan Sivasspor'daki kötü gidişe başkan Otyakmaz el attı. Mecnun Otyakmaz, Manisaspor karşılaşması sonrası İstanbul'la dönmeyerek takımla birlikte Denizli'ye gitti.
Geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ligi 2'inci sırada tamalayarak taraflı tarafsız bir çok futbolseverin gönlünde taht kuran kırmızı beyazlı ekip yeni sezonda henüz puan ile tanışamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Manisaspor'a 3-1 yenilerek ligin sonuna demir atan Sivasspor'da kötü gidiş başkan Mecnun Otyakmaz'ı harekete geçirdi.

Manisaspor karşılaşması sonrası kaldıkları otelde Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir görüşme yapan Otyakmaz, kötü gidişin nedenini sordu. Görüşme sonrası İstanbul'a dönmeyen Otyakmaz dün öğlen saatlerinde takım otobüsü ile birlikte Denizli'ye kamp yapacakları Anemon Oteli'ne geçti. Başkan Otyakmaz otobüs içerisinde futbolcular ile tek tek görüşerek kötü gidişin sebebini sorduğu öğrenildi.

Otyakmaz'ın otobüs içerisinde futbolculara, "Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor'un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Çarşamba günü oynayacağımız zorlu Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahçup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık" dediği öğrenildi.

Çarşamba günü oynanacak Denizlispor karşılaşmasına kadar takım ile birlikte Denizli'de kamp yapacak olan Başkan Otyakmaz'ın futbolcular ile görüşmelerini burada da sürdüreceği ve en kısa zamanda kendilerine gelmeleri konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Sivaslibey 14.09.2009 11:27

Cevap: Otyakmaz el koydu!

Artik hakikaten kendilerine gelmeleri lazim. Sivas'imiza yakismiyor, herseyden önce bu kadro'ya yakismiyor. Geçen sene milli olan ve iyi oynayan Sedat bile bu sene çok kötü. Insallah bu sefer özlenen takim artik döner ve moral olur oyuncularimiza.

alialakoc58 14.09.2009 11:35

Cevap: Başkan duruma El Koydu !

başkanım bu takım nereye gidiyo bi çare bulun

ShabbatShalom 14.09.2009 11:36

Cevap: Başkan Duruma El Koydu !

[B]Hadi başkan çıkar bizi bu durumdan artık[/B]

oNuR 14.09.2009 11:45

Sayın başkan el koymak için malesef biraz geç kaldın.Bu takım şampiyonlar ligi maçlarından beri alarm veriyor.Keşke biraz erken el koysaydın..

58SİVAS58 14.09.2009 11:47

sonunda başkan el koydu artık durum düzelir ben başkanımıza güveniyorum takımda en kısa zamanda düzelecek inanıyorum dualarımızı takımımızdan eksik etmeyelim iki gün sonra denizli maçında takımımız galibiyetle kendine gelicek hadi yiğidolar şimdi destek zamanı..

Ayşegül 14.09.2009 11:50

Mecnun Odyakmaz'ı çok sevmeme rağmen bu kadar pasif kalması beni çok rahatsız etmişti...Biraz geçte olsa Başkan olduğunu hatırlamış...şampiyonluk elden gitti Avrupa elden gitti...Bari süper ligdeki şu rezalete son versinler...

glikoz1986 14.09.2009 11:51

mecnun başkan gurban olayım düzelt şu takımı valla psikolojim bozuldu artık spor haberleri okuyamıyorum sivasspordan dolayı insanların beni rahatsız etmesinden bıktım ne olur başkan bu takımın sıkıntıları belli onları düzeltin yine eski sivas oluruz biz başkanım :mad:

carizma0658 14.09.2009 11:54

ACILARIN ÇOCUGU OLDUK BAŞKAN NE YAPIOSANIZ YAPIN ARTIK

Tex 14.09.2009 11:58

Son kozlarımızı oynuyoruz gibime geldi... Bu da olmazsa işimiz Allah'a kaldı...

Salim58 14.09.2009 12:00

[B]başkan gerekli girişimleri yaparda takımda kendine gelir inşallah
güvendik güveniyoruz güveneceğiz [/B]

hunter 14.09.2009 12:20

çok geç kaldın başkan sen geçen sene istanbul maçından sonra el koyacaktın bu takıma eğer üç maçta şampiyonluğu kaybediyorsa bu takım ,otuzdört maçtada ligden düşer, üstelik bu seneki takımın geçen senekinden çok eksisi var ,takımı biran önce toparla yoksa gidişat hiç iyi değil

sivastatlıbelam 14.09.2009 12:21

başkanım uyarmakla olmaz bu işler takım içinde rekabet yaratılmalı.
tıpkı rejkard ve daumun yaptığı gibi.
takım içinde her oyuncu forma için savaşmalı.babalarının çiftliği sanmamalılıar.

effenberg 14.09.2009 12:33

Bence Denizlispor maci bazi Futbolcularin ve Teknik ekipin son sansi Baskanin ve bazi yöneticilerin aciklamalarina bakilirsa.

Zaten O mac da kayip edilirse ve buna ragmen Radikal kararlar alinmasa demek yönetimin de yapmak istedigi bir sey yok anlamina gelir.

Insallah Denizlispor macini alip bazi ufak sorunlari unutmamiza neden olur.

kızılova 14.09.2009 12:40

sabır için 5 hafta demiştik 5 hafta çarşamba günü doluyor nihayet başkan el atmış bakalım kötü gidiş duracak mı inşallah durur. sivasspora başarılar dilerim.

Besyo_cu 14.09.2009 12:42

[B]Başkanım artık senden başka güvenecek kimsemiz kalmadı. Başkanımız mı el koyuyor hocamızmı yoksa malzemecimiz mi el koyuyor bilmem ne olursa olsun Denizli'den galibiyet ŞARTTTTT...[/B]

yaramazlar 14.09.2009 12:50

nasıl düzelecek transfer zamanı değil ki futbolcu alsın.tek yollla düzelir oda yasin uğur cihan onur kadir i kadro dışı barakarak. o zaman takım biraz toparlanır: ayrıca neden dialloyu sattılar anlayamadım o mevkiye futbolcuda almadılar...başkan kodroyu sen kursan bundan iyi kurarsın ...bu kadroyla az daha inat ederse küme düşeriz haberiniz olsun arkadaşalar ...içimiz kan ağlıyo...bii zevkimiz vardı onunda içine edecekler...

ercan_dpinar 14.09.2009 13:25

inşallah gereken müdahaleleri yapar da takım düzelir düzelmesse işte ozaman dha ciddi müdahale lazım onunda ne olduğunu başkan bilyor zaten

Yiğido 58 MERT 14.09.2009 13:46

sonunda koymayı akıl etmiş fbyi bırakın artık yönetim uyuma takıma sahip çık!!

oquzh4n58 14.09.2009 13:51

nerdeydın sımdıye kadarrrrrrrrrrr ??? baskanım beee

hiko58 14.09.2009 14:30

BAŞKANIM NEDEN TELAŞ EDİYORSUNUZKİ. SAYIN BASIN SÖZCÜSÜ DEMEDİMİ BİZE 12 HAFTA MÜSAADE EDİN BİR ŞEY BEKLEMEYİN DİYE. ZATEN YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ MİSALİ KÜMEYE DOĞRU HAREKET ETMEYE BAŞLADIK. HAA BÜLENT HOCA SİZİDE DÜŞÜNÜYOR. MECNUN BAŞKAN O KADAR İŞİ GÜCÜ ARASINDA TAKIMLA İLGİLENEMEZ ZATEN KÜME DÜŞELİMDE BAŞKANLIĞI BIRAKIP İŞİNE GÜCÜNE BAKSIN DİYOR. NOLACAK KÜME DÜŞENLER ADAM DEĞİLMİ. BİZ NE ANLARIZ FUTBOLDAN. ZATEN SEYRETMEYİDE BİLMİYORUZ. HERKES BİŞEY SÖYLÜYOR. HOCAYI ELEŞTİRİYORLAR. NEMİZE LAZIM FUTBOL BİZİM. ZATEN YALANCI DÜNYANIN FUTBOLUNDAN NOLACAK DEĞİLMİ BAŞKANIM. HOCA ARTIK LİGDEN TOPLADIĞI UCUZ FUTBOLCULARI ADAM EDER BİR KAÇ YILA KADAR. SONRADA ONLARI SATAR. NAPSIN GEÇİM DÜNYYASI. SİVAS DÜŞMÜŞ ONAMI YANACAK. ALLAHINIZI SEVERSENİZ KAFANIZA TAKMAYIN BU KADAR İYİLİK BİZE YETER. BAKINIZ SÜPER LİGDE OYNADIK. SİVASA AVRUPA TAKIMLARI GELDİ. DAHA NE İSTİYORUZ. 5 YEMİŞİZ 8 YEMİŞİZ NE ÖNEMİ VARKİ. ÖNEMLİ OLAN BUYDU. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN............?????????

Aturan_58 14.09.2009 14:35

başkanım ne olacak bu takımın hali düşman sevindiriyoruz şimdi bu kadar antipati toplamasa idi bülent hoca keşke konuşmalarına müsade etmeseydiniz. sakatlar dedik olmadı ,uyum dedik olmadı,kimseleri kandırmaya gerek yok KRAL ÇIPLAK BU TAKIM LİGİN DİBİNE DEMİR ATAR, BİRİLERİ ARTIK KINA YAKAR......

BUZ58 14.09.2009 14:40

birtek sana güveniyor inanıyorum başkanım

effenberg 14.09.2009 14:42

[QUOTE=Aturan_58;561341]başkanım ne olacak bu takımın hali düşman sevindiriyoruz şimdi bu kadar antipati toplamasa idi bülent hoca keşke konuşmalarına müsade etmeseydiniz. sakatlar dedik olmadı ,uyum dedik olmadı,kimseleri kandırmaya gerek yok KRAL ÇIPLAK BU TAKIM LİGİN DİBİNE DEMİR ATAR, BİRİLERİ ARTIK KINA YAKAR......[/QUOTE]

Evet Sivasspor ilk ciktigi günden itibaren Tüm Türkiyede GSli,FBli,BJKli TSli ve diger Anadolu takim taraftarlari tarafindan cok sevilmisti ve takdir toplamisti .

Ama Bülent Hoca alinan tüm basarilar sirf kendisine mal ederek olur olmaz gereksiz ve lüzümsüz medya ya verdigi beyanlar ile Sivasspora cok zarar vermistir .Ha neydi verdigi taktik Turbobülent:D:D.

Hocam bu Taktik simdi lazim Ligin dibine demir attik.........

58_babacan_58 14.09.2009 15:02

[B]BAŞKANIM SİZE GÜVENİYORUZ KURTARIN BİZİ BU ZOR DURUMDAN ARTIK..!!![/B]

eyupk 14.09.2009 15:18

Başkanım size güveniyoruz. Bu takımı düzelteceğinize inanıyoruz.

ilteriş58 14.09.2009 15:36

başkan konuştu diye onlar da çıkıp aslan gibi oynayacaklar eminim (!):mad:

sivastatlıbelam 14.09.2009 15:47

[QUOTE=ilteriş58;561358]başkan konuştu diye onlar da çıkıp aslan gibi oynayacaklar eminim (!):mad:[/QUOTE]

iyi tespit.bende aynen böyle düşünüyorum.

ey ruh nerdeysen ve geldiysen 3 kere tıkla.

ruhunu kaybeden takımlar iflah olmaz.çünkü ruh satın alınmaz.

sevda58 14.09.2009 16:33

[COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]Baskan ne yap et su takimi silkele, kendine gelmesini sagla, bizleride fazla uzmeyin![/B][/FONT][/COLOR]

mustafatas58 14.09.2009 16:39

[QUOTE=Aturan_58;561341]başkanım ne olacak bu takımın hali düşman sevindiriyoruz şimdi bu kadar antipati toplamasa idi bülent hoca keşke konuşmalarına müsade etmeseydiniz. sakatlar dedik olmadı ,uyum dedik olmadı,kimseleri kandırmaya gerek yok KRAL ÇIPLAK BU TAKIM LİGİN DİBİNE DEMİR ATAR, BİRİLERİ ARTIK KINA YAKAR......[/QUOTE]

aynen katılıyorum..........................

üçyıldız58 14.09.2009 17:08

başkanım bence biraz geç kalınmış bir karar son iki yıldaki başarılar sivasspor camiasındaki bütün hataları örttü
Alt yapımızda tarih yazan ahat hocamız küstürüldü bülent uygunun isteğiyle geçmişi bilinen cafer getirildi
bület hocamızın isteğiyle alt yapıdaki 3 tane sivaslı hocamızın görevine son verildi
neden bülent hocamızın yardımcılarından biri sivaslı değil sivasda bir sürü futbol adamı var
Stadda taraftarı üçe,dörde,beşe böldünüz adeta stadyumu sinemaya tiyatroya dönderdiniz
kombine alan taraftarı bazı yöneticiler iyi kombineleri eşlerine dostlarına dağıtarak küsdürdü
stadyumda taraftarı polise mahkum ettiniz bir kağıttan konfetiyi içeri alamaz olduk polis adeta taraftara sus diyecek kadar oldu
mağaza açtık elimize yüzümüze bulaştırdık forma yok ilgi yok alaka yok yapılan şikayetler çabası sivassporda çalışan kişiler hep yönetici tanıdığı kimsenin umurunda değil sivassporun çıkarları
hocam birde en önemlisi eskiden siz bülent hocamız futbolcular yöneticiler taraftarı gördünmü sıcak bir ilişki vardı şimdi bırak sizi futbolcuyu yöneticiyi kapıdaki güvenliğiniz taraftarı dövecek herkesde bir hava insana yüksekden bakmalar
belki bu yazdıklarım bazı arkadaşlara çok acımasız gelebilir ama dost acı söyler

sabanoh 14.09.2009 19:05

Baskan duruma el koymus,
Böyle mi el konur.
KONUSMALARLA olmuyor bu isler.
Radikal kararlar almasi gerekiyordu, ya bazi oyunculari kadro disi yada bülent beye ultimatom koyacakti.
Duruma el koyma böyle olmazzz.

KAOS 14.09.2009 20:14

El koymak da ne demek yav?
Takım geçen haftalarda yenilirken, kötü futbol oynanırken, transfer hataları yapılırken, Bülent beyin saltanatı sürerken eli başka bir yerde miydi?
Ne kadar saçma sapan ve masa başında üretilmiş bir haber...
Ayrıca, başkan:
"Hııııııııı!!!"
Dediği zaman, puf!!! her şey düzelecek mi?
Ne komik ne trajik.....

Bursa maçının sonrasına rezerv koyduk.
Yanılmak, dilimizi ısırmak istiyoruz...........

subasi29 14.09.2009 21:07

bian once bu durumdan kurtulmaliyiz..kral ciplak

Murat ARICI 14.09.2009 21:29

BEN BAŞKANDANDA UMUMDUMU KESTİM NEYE EL KOYDU ABİ..EL KONACAK İŞ TARNSFERE EL KOYACAKTI BELLİYDİ Kİ HAZIRLIK MAÇLARINDA İYİ DEĞİLSİN İLK 2 HAFTADA HER ZAMAN YENDİĞİN TAKIMLARA YENİLMİŞSİN AMA SON GÜN 1 ADAM ALIYORSUN DEFANS EVLERE ŞENLİK OLMUŞ DEFANSA TAKVİYE YAPMIYORSUN YASİNE NE KAZANDIRACAKSIN NERESİNE EL KOYACAKSIN BIRAKIN BU İŞLERİ DEVRE ARASI TARNSFERLERİ BUGÜNDEN AYARLAMAYA BAKIN SAKARYASPOR ÖRNEĞİNE DÖNMEYELİM..

faruk058 14.09.2009 21:40

insallah denizli macindan guzel bir sonucla ayrilirizda rahatlariz valla gozlerim doluyor yenildikce cok zoruma gidiyor cok mevlam yuzumuze bakarda yeneriz insallah

KAOS 14.09.2009 21:42

[QUOTE=faruk058;561492]insallah denizli macindan guzel bir sonucla ayrilirizda rahatlariz valla gozlerim doluyor yenildikce cok zoruma gidiyor cok mevlam yuzumuze bakarda yeneriz insallah[/QUOTE]

İşte bu hale geldik....
Mevlaya kaldık....
Takımın ve taraftarın geldiği nokta budur....

faruk058 14.09.2009 21:42

biz boyle degildik boyle oldk hocamiz maclarda yerinde duramazken simdileri ise yernden oynamiyor bunun altinda birseyler var ama sonradan cikacak bundan eminim

yigidomurat 14.09.2009 22:48

ah be başkan nolurdu sanki şu tavrını ligin başında ortaya koysaydın.neyse henüz kaybedilmiş bişey yok,ALLAHın izniyle bunuda aşarız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25.