SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Anket:Ankaraspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27250)

cemal58yiğido 17.09.2009 11:09

Anket:Ankaraspor

Ankaraspor'un PFDK tarafından küme düşürülme kararını doğru buluyor musunuz?

[CENTER][B][U]Evet[/U][/B]

[B][U]Hayır[/U][/B][/CENTER]

kongre 58 17.09.2009 11:21

Cevap: Anket:Ankaraspor

evet melih gökcek tarafindan dogru buluyorum , cünkü adam simdiye kadar babasinin ciftligi gibi kullanmis ama ankaraspor olarak hic iyi olmadi.

kongre 58 17.09.2009 11:22

bu arada oyuncalara transfer firsati verildi.bizim defansa iki oyunca alsak fena olmaz.

cemal58yiğido 19.09.2009 14:52

[QUOTE=kongre 58;562741]bu arada oyuncalara transfer firsati verildi.bizim defansa iki oyunca alsak fena olmaz.[/QUOTE]

evet 15 günlük izin veridi sanırım. ankarasporda çok kaliteli oyuncular var alınabilir zaten transfere ihtiyacımız var muhtemelen fiyatlarıda uygundur

GuVeN 19.09.2009 14:55

evet.düşürülsün.........................................

enesarslan 19.09.2009 15:21

kesinlikle yanlış bir karar. çok eskiye gerek yok geçen sene hacettepe(gençlerbirliği OFTAŞ) ve gençlerbirliğini bu ligde beraber oynattılar, iki takımın kaldıkları tesisler dahi aynıydı. bir kaç sene öncesinde kayseri ve erciyesspor birlikte oynadı ama nedense federasyonun sesi şimdi yükselmeye başladı :confused: madem şike vs olaylar gerekçesiyle ankaraspor düşürüldü, peki niye hacettepe(gençlerbirliği OFTAŞ) ve erciyesspor bu ligde kaldı? :confused::confused:

57 Mehmet 19.09.2009 15:28

ne gökce taraftariyim nede ankaraspor tarftari ama bu karari hicde dogru bulmuyorum,biri hata yapti diye azda olsa ankaraspor taraftarlarin sucu ne ............olan zaten gariplere oluyor

Cley 19.09.2009 15:31

[B]Yanlış karar bence. Amatör kümeden alınıp süper lige çıkarılan bir takım Ankaraspor. Onca insanın emeği var bu takımda. Gökçek ve federasyonun inadı yüzünden olan takıma ve mensuplarına oldu. Oftaş ve gençlerbirliği bu iki takımdan daha yakın ilişkideydi ve sezonu birlikte tamamladılar. Sonra Oftaş Hacettepe oldu. Ankaraspora da sezon sonuna kadar süre verilmeliydi.
Gökçek'i siyasi olarak sevmeyen arkadaşlar düşürülsün iyi oldu diyor. Olaya siyasi bakmak çok yanlış. Unutmayınki sivassporda da yıllardır bir belediye başkanı başkanlık yaptı.[/B]

LosTie58 19.09.2009 15:46

Bencede ağır bir karar bu.Klübün başkasına satılması için verilen süre sanırım 3 günmüş,gerçekten az bir süre.Ayrıca dediğiniz gibi bu ligde neler neler oldu ve göz yumuldu.Buna göz yumulsun demiyorum ama o 3 günlük süre uzatılsaymış iyi olurmuş.

yigido_mami_58 19.09.2009 15:57

bence yanlış simdi olaya tek taraflı bakmayalım ve olayın aslında bır komplo oldugunu bilmemiz gerekıyor bunun dönüp sıvası bulmayacagını temin ede bilecek kimse varmı yanlış he oyuncu transferıne gelınce sivasspor ordan bırtane bıle ftbolcu almaz boşuna beklemeyın

karyola 19.09.2009 16:31

FUTBOLADA SİYASET KARIŞTI.GÖKÇEK'İN BENCE İSTEDİĞİ OLDU SÜPER LİGDE HATRI SAYILIR BİR TARAFTAR TOPLULUĞUNA SAHİP ANKARAGÜCÜNE OĞLU BAŞKAN SEÇİLDİ BU SAATTEN SONRA MELİH GÖKÇEK ANKARASPOR'U NE YAPACAK ..BENCE İŞLERİNE GELİR..

KAOS 19.09.2009 18:51

Kesinlikle doğru bir karar, geç bile kalınmış, bir çok insana emeğe yazık oldu ama sorumlusu Melih Gökçek, kimse ondan denen adamın yaptıklarından dem vurmuyor....
Kızılacak tek yer var oda Baba-Oğuldur..

cemal58yiğido 19.09.2009 18:52

Gerçekten çok çekişmeli gidiyor ama bende kararı ağır buluyorum

58ÖREN58 19.09.2009 19:03

Ankara spor kımın yuzunden dustu melıh gokcegın bence dogru bı karar ınsallah melıh gokcegıde ındırırler ıkıncı lıge:D ısterımkı melıg gokcegınde spor dunyasından elını ayagını keserler melıh gokcek spora sıyaset karıstırıyor

bucansanafeda 19.09.2009 19:05

bence yanlış karar bu şeylerde ankarasporun şuçu yoktur

efsane5858 19.09.2009 19:09

dogru bir karar futbolunda icine ediyorlardi federasyon guzel karar vermis

tekdoktirin 19.09.2009 19:13

EVET DÜŞÜRÜLSÜN MİLLETİN PARASI YETİMİN PARASIYLA YÜRÜYEN TAKIM

Yigido5458 19.09.2009 19:29

[QUOTE=enesarslan;563469]kesinlikle yanlış bir karar. çok eskiye gerek yok geçen sene hacettepe(gençlerbirliği OFTAŞ) ve gençlerbirliğini bu ligde beraber oynattılar, iki takımın kaldıkları tesisler dahi aynıydı. bir kaç sene öncesinde kayseri ve erciyesspor birlikte oynadı ama nedense federasyonun sesi şimdi yükselmeye başladı :confused: madem şike vs olaylar gerekçesiyle ankaraspor düşürüldü, peki niye hacettepe(gençlerbirliği OFTAŞ) ve erciyesspor bu ligde kaldı? :confused::confused:[/QUOTE]

yasa bu sene çıktıda ondan sesi ondan yükseliyor olabilirmi:)

Cley 19.09.2009 19:32

[QUOTE=tekdoktirin;563523]EVET DÜŞÜRÜLSÜN MİLLETİN PARASI YETİMİN PARASIYLA YÜRÜYEN TAKIM[/QUOTE]

[B]Şimdi de Ankaragücü bu paralarla yürüyecek o da düşürülsün mü ? [/B]

yigidogenc5820 19.09.2009 19:57

ankarasporun düşürülmesi iyi oldu zaten bize çk ters geldi başımızın belalarıııııı onlar iyi oldu

kurti58 19.09.2009 20:37

bence saçma çünkü örneyi çok var federasyon yanlış yaptı bazı kulüplerin hoşuna gidebilir ama birgün onlarında canı yanabilir geçen sene bizim oldugu gibi

kızılova 19.09.2009 22:35

Belediyeyle Bağlantısı olan Ankaraspor gibi takımların ligde olmaması gerekir.
istanbul belediye spor da küme düşürülmeli. istedikleri maçı alıyorlar. Diğer takımları mağdur ediyorlar.

effenberg 20.09.2009 12:21

Aslin da alinan karar iki tarafida (Hem TFF hemde Gökcek Ailesini)cok tatmin etti cünkü!!!

Gökcek Ailesi Ankaraspor dan bir türlü kurtulmak istiyordu ama nasil kurtulacaklarini bilemiyorlardi cünkü belki zamani geldigi zaman hesap vermeleri gerekiyordu harcanan pararlar icin.
Ama böyle olunca malum hesap sorma olayiortadan kalmis oldu sorulsa bile cevap hazir,

inek yedi inek nerde daga kacti dag nerde yandi kul oldu:D.

Üstelik 10 yildir ugras veripde basaramadi Ankaragücüne bir anda sahip olmus oldu.Allah Ankaragücüne kolaylik versin.(Keciörenspor,Türkiyemspor,Ankaraspor ve simdide Ankaragücü)

gül5858 20.09.2009 15:26

[B]Melih Gökçekle ilgili başka konular siyasetle Spor'u karıştırmamak gerekli bence yanlış bir karar...[/B]

ercan_dpinar 20.09.2009 17:41

bana doğru bir karar gibi geliyor bizim bilmediğimiz başka mevzularda olbilir

yener_sahin 20.09.2009 17:55

ligde durmasının bir mantığı yoktu ankarasporun.ilk yarı düşmemeyi garantiler sonradan şikenin kralını peşkeşin kralını çeken bir kluptü.çok iyi oldu harika bir karar.

hoLiGan Enes 20.09.2009 17:56

[B]ben düşürülmesi pek doğru bulmuyorum aslında Ankaraspor adının ve taraftarlarının ne suçu var tek suçlu bence Yönetimdir onlara ağır cezalar verilmelidir....diye düşünüyorum...[/B]

enesarslan 20.09.2009 18:40

[QUOTE=Yigido5458;563527]yasa bu sene çıktıda ondan sesi ondan yükseliyor olabilirmi:)[/QUOTE]

yani geçen senelerde bu yasayı çıkarmak çok mu zordu?? madem böyle bir senede çıkabiliyor, ankaraspor a büyük bir haksızlık olmuyor mu???

sivastatlıbelam 20.09.2009 21:23

ankara takımları birleşip adam akıllı bir takım çıkarsınlar bizi şu üç şımarık büyütülmüşlerden de kurtarsınlar .biz olamadık bari onlar şampiyon olsun.;)

takımın adıda GENÇANKARAGÜCÜ olabilir:D

İbrahimAyas01 21.09.2009 18:26

[B]başta Cemal Aydın olmak üzere Melih Gökçek ve oglu Ahmet Gökçe ginde ligden düşürülmesini istiyorum.Kene gibi adamlar ya.Ankara yı soydunuz yetmiyormu şimdide takımlaramı el attınız.Ankaraspor küme düşürülüyor.Ankaragücüne tık yok niye?Asıl ceza alması gereken bana göre Ankaragücü ama bu takım bilerek küme düşürüldü bakmayın Melih Gökçek in açıklamalarına.Herşey planlı.Yani ben öyle görüyorum.Dışardan öyle görünüyor.Futbolcu satan kulüp haksızda alan kulüp neden haksız olmuyor.Ankaraspor dan Ankaragücü ne giden futbolcular kaç liraya gitti?Niye kimse bunları yazmadı?[/B] :confused:

ready 21.09.2009 18:30

[B]100 yıllık kulüp Gökçek in siyasi rantları için alet edildi [/B]

vexol58 21.09.2009 19:10

[QUOTE=cemal58yiğido;563460]evet 15 günlük izin veridi sanırım. ankarasporda çok kaliteli oyuncular var alınabilir zaten transfere ihtiyacımız var muhtemelen fiyatlarıda uygundur[/QUOTE]

Neca başta alınacak enaz 4 oyuncu bize ilaç gibi gelir..Ankarasporun düşmesi normal. zaten Gökçek yeni oyuncağını buldu :)

DeathRow 23.09.2009 00:20

[B][LEFT][LEFT][CENTER]tabiki yanlıs karar neden ankara düştüde ank gücü düşmedi bunda art niyetin alası var[/CENTER][/LEFT][/LEFT][/B]

lord5858 23.09.2009 09:10

ankaranın düşmesi sivas için bi fırsat olabilir.10 gün gibi bi süre kaldı tarnsferler için.ankaranın çok güzel futbolcuları var.mesela levis orta saha neca yine aynı meye, konate forvet tita varortada, baki mercimek gibi bi tecrübe var. bunlardan bi kaçını takviye olarak alıursa sivas çok güzel olur.oyuna girip skor değiştirecek futbolcular bunlar diyr düşünüyorum. hayırlısı bakalım

ready 23.09.2009 12:49

[QUOTE=lord5858;565177]ankaranın düşmesi sivas için bi fırsat olabilir.10 gün gibi bi süre kaldı tarnsferler için.ankaranın çok güzel futbolcuları var.mesela levis orta saha neca yine aynı meye, konate forvet tita varortada, baki mercimek gibi bi tecrübe var. bunlardan bi kaçını takviye olarak alıursa sivas çok güzel olur.oyuna girip skor değiştirecek futbolcular bunlar diyr düşünüyorum. hayırlısı bakalım[/QUOTE]

[B]melih gökçek onları kaptırmaz boşuna hayal görmeyelim[/B]

58alp58 23.09.2009 13:15

[QUOTE=ready;565241][B]melih gökçek onları kaptırmaz boşuna hayal görmeyelim[/B][/QUOTE]

inşallah kaptırır.meye iyi oyuncu

sinansakru 23.09.2009 13:42

Hayır Bence Ankaragücü köklü takım diye ayrıcalık yaptılar. Çok ağır oldu. Ayrıca Başkente yakışmadı... Transfer iznine gelince

kangal06 23.09.2009 17:16

[QUOTE=kongre 58;562741]bu arada oyuncalara transfer firsati verildi.bizim defansa iki oyunca alsak fena olmaz.[/QUOTE]

senecky yi alsak çok kral olur en azından bir mevkiye güveniriz

kangal06 23.09.2009 17:31

ayrıca melih gökçek in tiyatro oynadığına inanıyorum ankaragücü nü aldılar, yeni takımı orası ve ankaraspor dan elini çekmek hiç de fena olmaz kendileri için.. takımın düşüp ligin karışması da umrunda olmaz ee ne de olsa tüm zamanların en iyi ortalık karıştıran ismi:D

hacialicelik58 23.09.2009 19:07

yerinde bir karar sivasspor maddii sikintilar cekerken melik gokce belidiyenin paralariyla futbolcu aliyor gecen sezon bjk den 4 yedi sivassporla oynarken olumune oynadilr bunu untmadik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:51.