![]() |
Bursa`ya Karşı Çok Üstünüz !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svsbrs.jpg[/IMG]
Sivasspor yarın 4 Eylül stadında karşı karşıya geleceği Bursaspor'la bugüne kadar süper ligde 6 maç oynadı. Oynadığı bu maçlarda ezici bir üsüntünlüğü bulunan Kırmızı-beyazlı takım 5 maçtan üç puanla ayrılırken,sadece bir maçta berabere kaldı. Sivasspor 2006-2007 futbol sezonunda karşılaştığı rakibini Bursa'da ve Sivas'ta 3-1'lik skorlarla geçerken,daha sonraki sezon Bursa'da 1-0, Sivas'ta 3-2 yendi. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda ise Sivasspor Bursa deplasmanında 1-1 kalırken,kendi sahasındaki maçı 3-1 kazandı. Sivasspor Bursa kalesine toplam 14 gol gönderirken, kalesinde 6 gol gördü. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Bursa`ya Karşı Çok Üstünüz !
bu sene bu istatiklerin bir önemi yok yenebileceğimizi hiç sanmıyorum
|
İnşallah bursayı yeneriz umarım bu temenninden de öte birşey olurda yeneriz çunku bursa busene bizden daha iyi. selam ve dua ile.
|
bursa bana göre herzamn tehlike bi takımdı hiç mağlup olmamıza rağmen inş. yeneriz düzelme yolunda büük adım atmış olrz
|
[B]ezici bi üstünlüğümüz olabilir ama bursa bu sezon çok formda bi takım
bunuda unutmamak gerek inşallah bu maçı da alırızda üstünlüğümüz devam eder inşallah [/B] |
zorluk derecesi çok fazla olan bir maç yenersekki zor diye düşünüyorum sevinçten uçarız özgüvenimiz gelir cıkışımız toparlanmamız olabilir ama yenemiyorsakta 1 puanda iyidir
|
bursayı yeneriz.bursaspor kardeş klübümüz,ama onları bu hafta üzeceğiz.çünkü bu maçı 2-0 biz alacağız...
|
bence de bu sefer yeneceğimizi düşüüyorum hem sercan da bu sefer yok.
|
[B]BİZ 12.ADAM OLARAK YARIN TAKIMI DESTEKLEYEREK ATEŞLEMELİYİZ ANCAK ÖYLE GELİR 3 PUAN.[/B]
|
kasım Paşa Gıbı TakımLa 2-1 yenmıstı Su macı bı kazanaLım varya Konusuluuruz Allah'ım Sen ynaımızda olll taraftar farkmızı yapalım Statı doldurup Havaya ucaLım
|
hani bir laf vardır ya o eskidendi diye işte aynen öyle o eskidendi
|
O SÖYLENİLEN ANNENİZİN KIZLIK ZAMANIYDI. ÇOK ÇOK ESKİDENDİ. O TARİHLERDE SİVASSPOR DİYE BİR TAKIM VARDI. FUTBOLCULAR BİRİBİRİNE ALIŞMIŞ BİRBİRİNİ TANIMIŞ İYİ FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞAN BİR SİVASSPOR VARDI O TARİHLERDE. ŞİMDİ ÖYLE BİR BURSA VARKİ VE BEN BU MAÇIN ÇOK HIZLI BİR MAÇ OLACAĞINA İNANIYORUM. FENERBAHÇEYE KÖK SÖKTÜRDÜLER. 90 DAKİKA TEMPOLU OYNUYORLAR. İYİ TAKIM KURDULAR.BEN DİYORUMKİ 5 BİLE ATARLAR SİVASIMIZA. ÇÜNKÜ SİVAS FUTBOL OYNAMIYOR. EĞER O ZAMANA KADAR TOPARLANIRLARSA BİŞEY DİYEMEM.
|
[B]Üstünlüğü bu maçtada sağlayalım [/B]
|
[B]Bursasporun bu sene yükselen bir form grafigi var zor maç olacak[/B]
|
üstünlük bu maçı yeneceğimiz anlamına gelmez bnce yenileceğiz ama inş siavs bi sürpriz yapar
|
İnşallah üstünlüğümüzü bu maçta da sürdürürüz... Bu 3 puan bizim için gerçekten çok önemli,inşallah kazanırız ...
|
BU KAN KAYBI YETER BİZLER ARTIK DAYANAMIYORUZ AYAGA KALKIN VE BUNU BURSA MACIN DADA GÖSTERIN KAPTAN OYNAR İNŞALLAH O MAÇTA DÖNÜNN ARTIKK
|
Bayram hediyesi vereceğiz
Timsah’ın kaptanı Ömer Erdoğan, deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor’u yenerek yeşil beyazlı taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini söyledi. GÖZLER 3 PUANDA Bursaspor’un savunmadaki başarılı ismi ve takım kaptanı Ömer Erdoğan, yarın deplasmanda karşılaşacakları zorlu Sivasspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, “Bilindiği gibi Sivasspor bu sezona kötü başladı ve ligin dibine demir attı. Bizim takım olarak hedefimiz Sivas’tan en güzel neticeyle Bursa’ya dönerek kendimize ve yeşil beyazlı taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek” dedi. SİVAS İYİ TAKIM Sivasspor’un iyi bir takım olduğuna da dikkat çeken kaptan, “Sivasspor ligdeki ilk puanını Denizlispor karşısında aldı. Bizim maçımızı da taraftarları önünde bir çıkış maçı olarak görüyorlar. Biz de evimizde aldığımız Fenerbahçe yenilgisi sonrası kaybettiğimiz puan kaybını Sivasspor’u yenerek telafi etmek istiyoruz” diye konuştu. Takımda şu anda havanın gayet iyi olduğunu dile getiren Ömer, “Sivasspor maçında mücadele eden ve savaşan bir Bursaspor olacak” diye konuştu. Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi BURSANIN DÜŞÜNCELERİ BUNLARMİŞ ARKADAŞLAR AMA SİVAS YENER OYUNCULARINI ARAŞTIRDIM ADAM AKILLI OYUNCULARI YOK BİZİM KAMANAN 1 BURSASPOR EDİYOR BU MAÇI SIRF KAMANANLA İBRAHİM ŞAHİN ALIR ÇÜNKÜ BÜLENT HOCA KAMANANI MBAMBAYI BU MAÇA SAKLADI |
önemlı olan genel ıstatıstıkler degıl malesef. kendı evımızde trabzona karsıda cok ustunduk ama bu yıl gordukkı her zaman ıstatıstıkler dogru soylemıyo.bu sefer malesef favorı bursa arkadaslar ama bu tabıkı kesın yenılırız demek de degıl. 90 dk bıter sonra goruruz ıstatıstık dogrumu soyluyo yalan mı:P
|
Bursaya ters gelıyoruz bu bir gercek bu maçı alacağımıza inancım tam gollerde ersen ve Musadan gelecek.
|
zten biz bursayı sivaslı kardeslerim dikkat ederse hep 3-1 yeniyoruz
2-0 yenecez bursayı bursaya hep 31 ceekriz:D:D |
[B]Geçen yılki kadro ile yendikk....
Bu yılda aynı sonuçları alamadığımızı biliyoruz lakin yinede umutsuz olmuyor.. Bursa Sivasspor karşılaşmasında artık 3 puanla galibiyet bekliyoruz Bakalım bu kez ne çıkacak Yiğidoları iyi oynarsa neden olmasın birde Hakemler problemi var tarafsız olamıyorlar ne yazıkki.... [/B] |
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]bu maci almaliyiz, yine bos bir hafta gecirmeyelim.................[/B][/FONT][/COLOR]
|
Bu kez işimiz çok rahat olmayacak :( Ama enazından beraberlik iyi sonuç derim.kazanırsak süper olur..
|
ISTATISTIKLERIMIZ GUZEL AMA COK AMA COK UZULEREK SOYLUYORUM BU TAKIMLA BURSA BIZI DUZ GECER TEKERINE TAS KOYACAK TOPCUMUZ YOK KADRODA SEZER CALISACAK BELKI BIRAZ AMA ODA YETERLI DEGIL ALLAH BIZI REZIL ETMESIN INSALLAH
|
:confused:arkadaşlar boşa ümitlenmeyin bu sivastan hiçbirşey olmaz neden derseniz saygı değer bülent hocamız kamanan ve agbetu gibi oyuncuları yedek oturtuyor takımada ibrahim dağaşan ve erman kılıç gibi 2 dallama koyuyor neymiş erman gelecekte türkiyenin en iyi oyuncularından olacakmış böyle şey olurmu ya bırakın ben hiç sivasın kazanacağını düşünmüyorum belki bu sistemle küme düşer
|
ersen Martın Oynuyp Kamanan YEdek oldukca ısımız Zor burda Hocanın amaCı ne anLıyamıyorum ?? Sıvas Bu macı YEnmesı Lazım Cıkıs macı Bursa konusalan Bır takım Yenersek Bız eSkı gunlere donerız Dıye umud Edıyorum yeneceGmızeDE kalptan Gonulden ınanıyorum Hepınızı de candan yurekden alkıslıyorum Stada Beklıyorum
|
istanbul gelioruz bursayı yeniyoruz slogan bu bu sewde tek içimlik değil ki?
|
istanbuldan geliyoruz bursayı yeniyoruz sloganımz bu .....
|
çok zor bir maç olacak yeneceğimizi sanmıyorum ama yenersekte sivasımız yürür gider diye düşünüyorum hadi hayırlısı
|
SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA
|
Sivastakiler bu maça rağbet edin takımı yalnız bırakmayın sivasta olsam giderdim bu maça. Gidin ve tüm enerjinizle takımı destekleyin görsünler bakalım en ateşli taraftar kimde. HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
|
Sivasım bu maçı gözü kapalı alır...
|
Hayirlisi ile uc Puani Aalacagiz,Sivasima Guveniyorum
|
allah utandırmasın inşallah galıbıyet bizim olur
|
Bursayla 6 mac yaptik 5 galibiyet bir Beraberligimiz var .... bursayla oynadigimiz 6 mactada tas gibi bir bursa vardi, ama biz Bursadan cok cok iyidik iyi oldugumuz icin 5 kez yendik birde beraberligimiz var, simdi yine Bursasporla oynayacagiz yine karsimizda tas gibi bir bursaspor var.Ama malesef biz eski sivasspor degiliz bursaspora karsi tek avantajimiz macin sivasta arti kendi taraftarimiz önünde olmasi mac ne olur derseniz bursa bizden her yönden agir basiyor tek avantajimiz 12 adam Görevini cok iyi yapip arti futbolcularimizin hepsi kapasitelerini 100 de 100 cikarirlarsa maci aliriz,yoksa isimiz cok zor, kimse Bursasporu kötü denizlisporla kiyaslamasin kiyaslar ise bizi Bursaspor perisan eder. Ne olursa olsun mac sivasta olduguna göre bizim cikis macimiz olacak iyi oynarsak almamamamiz icin bir neden yok ....
|
[B]Birincisi kendi evinde oynamanın vereceği avantaj,ikincisi maçın hakeminin önceki maçlarda uğurlu gelmesinin yanısıra takımda istekli ve organize oynadıktan sonra puan kazanılması mümkündür.İnananlar herşeyi başarır.[/B].
|
insallah biz kazaniriz kazanmamiz lazim
|
[QUOTE=yigido Atilla;563307]Bursayla 6 mac yaptik 5 galibiyet bir Beraberligimiz var .... bursayla oynadigimiz 6 mactada tas gibi bir bursa vardi, ama biz Bursadan cok cok iyidik iyi oldugumuz icin 5 kez yendik birde beraberligimiz var, simdi yine Bursasporla oynayacagiz yine karsimizda tas gibi bir bursaspor var.Ama malesef biz eski sivasspor degiliz bursaspora karsi tek avantajimiz macin sivasta arti kendi taraftarimiz önünde olmasi mac ne olur derseniz bursa bizden her yönden agir basiyor tek avantajimiz 12 adam Görevini cok iyi yapip arti futbolcularimizin hepsi kapasitelerini 100 de 100 cikarirlarsa maci aliriz,yoksa isimiz cok zor, kimse Bursasporu kötü denizlisporla kiyaslamasin kiyaslar ise bizi Bursaspor perisan eder. Ne olursa olsun mac sivasta olduguna göre bizim cikis macimiz olacak iyi oynarsak almamamamiz icin bir neden yok ....[/QUOTE]
hemserim sana katilioyrum 12.adam cok iyi olmali ve stadti full doldurmali,zaten böyle olduktan sonra: 1.si futbolcularimiz motive olur 2.si rakip bizden cekinir 3.sü hakem hatalari aleyimize olmaz |
insallah bursaya macimizi aliriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:48. |